Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

Katılımcı sayısı
134. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • E V E T ; rahatsız oluyorum...

102 76.12%
  • H A Y I R; pek rahatsızlık hissetmedim...

32 23.88%
14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

Motovento
    REKLAM ALANI
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    fake of

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    baba yarın başlıyorum eski konuları hortlatıp anlamsız mesajlara meşur olcam bende

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    adam sıteyı boldu resmen..

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    ben oy kullanmam beyim bilir

cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    Fazla realist. Bi de belli, isi gucu yok.

Keyfine gore yaziyor dusunmeden. Hayati nasil acaba bu arkadasin. Bezmis gibi.. Eglence bulmus kendine.

Herkesin bi faydasi mi olmali?? Eskimis basliklar gundeme gelmişse noolmus? Bence cok abartilmis.

Forum cok guzel. Neden atmaya calisiosunuz adami, anlamadim... Butun linklere gittim, onun yazdiklarini da sizin yazdiklarinizi da okudum.
    Faul bise yapmamis ki..

Küsmus sanki yahu Nefret eder gibi bi hali var yasamaktan. Benim anladigim bu oldu. Forumda da konusup rahatliyo sanki..

Fazla ustelemeyin derim...
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Bu konu kapandı galiba Allaha şükür

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ozaktasi adlı üyeden alıntı
    Bıyıklı arkadaş BBRR de bu sitede duygu ve düşüncelerini yazan..Görüşlerini ,,bilgisini,,birikiminmi paylaşan bir üyedir..Yönetici olabilir fakat oy kullanma hakkı vardır ,istediği yöndede oy kullanır..Bakın samimiyetimle söylüyorum bu ZZR 1400 ün bu kadar ağır eleştrilere muhatap olacak kadar yanlışlıklar yaptığı kesinlikle yok..Herkeste göz var izaan var ..Topiklerin tarihine bakılır yazan yazar yazmayan yazmaz...
    @ozaktasi, abisi senin dediğin bir iki kere yapmış olsa doğrudur. Zaten bende ilk başta öyle yaklaştım dikkat çekmeye çalışıyor bir iki yapar usanır demiştim ama iş öyle değil öğrendik ki mazisi de hoş değil, atılmış vs. neyse onlar tam kanıtlanmış da değil ama bir adamın 250 küsür mesajının en az ikiyüzü hortlatma olur mu yav, ayıptır hakikaten. Kütük güzel bir tespitte bulunmuştu (kendisi zaten objektiflik timsalidir ) bu adam bu şekilde davrandığı sürece gerçekten ihtiyacı olanların mesajlarını geriye atıyor demişti. Çok doğru yani rahatsızlığı keyfi değil gerçekten zarar veriyor. Olay ortada kaç kişi yüzüne çemkirdi, hakaret etti ama adam gevreklik yapıyor benimde sinirimi bu bozdu yoksa gördüğümde tıklamam olur, biter. Madem aileyiz burada ben böyle üye istemiyorum ya düzelecek forumu adabıyla kullanacak yada gönderilecek. Yoksa 75 kişi 6 günlük üyeye niye bu kadar sinir olsun.

BBRR yöneticimiz (benim adaşım olur ayrıca ) bazı konularda tarafsız kalmalıdır diyorum ben, ha yok senin dediğin gibi tarafsız kalmıyor ise o zaman çıksın niye desteklediğini açıklasın bizde bilelim ne kerameti varmış kawozokinin.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben oyumu geri almak istiyorum gerekli mercilere selam ederim
    ==============================
    ==============================

sefir67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja ZX 636
    Alıntı ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
    Lütfen argo kelimeler kullanmayalım motorcuya yakışmıyor

saygılar.....
    zaten her motorcu sütten cıkmıs ak kaşık gibi

valla bu konu patlar denmişti bu kadar insan birinden rahatsızsa bişeyler vardır demektir 77 tane( güncel ankete göre) insan sadece bir kişiyi kınıyorsa bu işte bir iş vardır.çoğuda tanıdık güvenilir adamlar. valla ben anlmadım açıkçası
    Kask tak!

ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    tamam dostum konuyu madem önemli gördün
    neden yani neden 150 km hızla giderken teker patlarsa ne olur topiciğine ''çok kötü olur dedin bunu açıkla yaw yeter artık cevap yaz olsun bitsin kurtulalım
    güven61 motosikletim sticklendi demiş ilk başta fotoları yanlış atmış sonra düzeltmiş ve açılyorken konuyu bilmeden laf sokuşturma yok ben gayet güzel açtım ney bu yani
    250 mesajının % 95 ' eski ve gereksiz cevaplarınla dolu

tek teker arife saldırıda ise adam düzelmiş gitmiş bitmiş konu diyon ki geçmiş olsun
    ondan sonra tekrar mesaj arifim öyle şey yapmaz
    adama saldırı topiciğinde sanki adam bir şey yapmış gibi arifim öyle şey yapmaz ne bu ya yeter artık
    İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !

Forumdan Uzaklaştırıldı nevZAT150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 ZAT Mondial
    Moderatörler : 7

Eyong, BBRR, danger0, shadow-vt, Skullhunter, EgeKnn, Makine

özellikle BARIŞ abi, bu üye sizin isminizi kullanıyor... Ben birde sizlerin yazınızı burada okumak isterim... siz yazmıyorsunuz die adam kendini güçlü hissediyor...

o sebepten isimlerinizi kullanmasına izin verirseniz cidden onun yanında olduğunuz görüntüsü meydana çıkar.... ... sizin düşünceleriniz nedir.

johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nevzat bu aralar konu hortlatma modası var sitede, az öncede bir tane 2004 yılı topiği canlandırılmış,
    hiç bir amacı ve faydası olmayan aksine bir de cevap yazanları komik duruma düşüren bu tip hareketlerin ben engellenmesi taraftarıyım

Forumdan Uzaklaştırıldı nevZAT150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 ZAT Mondial
    Alıntı richy adlı üyeden alıntı
    ben oyumu geri almak istiyorum gerekli mercilere selam ederim
    hangi oyu geri alacağını yazmamışsın...

evet i mi yoksam hayır mı.... bunu bildir biz ordan birtane eksiltip.. gerçek sonucu görmeye çalışalım.

fakat nekadar sonuç kendini belli etsede bir uyarı aldığı hakkında bir bilgim yok

bir modere eden arkadaş bir bildiri yazsa çok memnun kalıcam... sayğılar

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    engellensin artık.... adam beni de çıldırttı.... şurdaki yazdıklarına bir bakın nolur.... http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15949

Motosikleti
    yok
    kill kill kill...

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu iş yine bana kaldı bakın bu topikte ZZR1400KawaSaKi aleyhinde oy kullanan veya konuşan üyelerden bazıları tarafımdan en az 2-3 kere başlık hortlattıkları her başlıkta işi geyiğe döktükleri için uyarılmış ..ne gariptirki bunu başkası yapınca sinirlenmişler ....forum kuralları açıktır..ozaktasi konuya en mantıklı yaklaşanların başında ..ve bahsi geçen üye bu başlıkta ki her yazısının arkasına saygılar yazmış millet devam etmiş giydirmeye ..ben bu kadar sabırlı olmazdım sıradan geçiririrdim... rahatsız olduğunuz mantıklı sebeplere dayanan bişi varsa yazın gereğini yapalım... ama ben bu üyeden hoşlanmıyom olmaz.... hem rahatsız olan şu an 82 üye var sebeplerini açıklasalardı keşke... başlık hortlatmak , geyik yapmak atılma nedeni olsa özellikle bu başlığa sıkça yazan bazı arkadaşları 3-4 ay evvel atmış olmamız lazımdı..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    yok
    ben kendı oyumu acıklayayım:gereksıs topıclerı hortlatmak aynı topıclere 2 ser 3 er kere cevap vermek..ortamı sebepsız sozlerle germek.. her mesajın sonuna saygılar demekle saygı duyulmuyor sayın modum bu adam sıteden bı hafta uzaklastırıldı kendı hatası yuzunden hala baskalarını sucladı sora ertesı gun farklı nıkle gırıs yaptı..bukadar saygılı olsaydı bır haftalık cezasını doldurur ole gerı donerdi..

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    beni mi mesela?
    ben 3-4 uyarı aldım, hatırlatırım.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Bize birisi kötü bir şaka mı yapıyor acaba ?

Bu üyenin ismi zzr1400kawasaki iken ZZR olmuş ?

Defalarca nick değiştirmek için başlık açan üyeler oldu ama moderatörlerin genel tutumu "yeniden üye ol" şeklindeydi.Birisi Allahaşkına ne olduğunu açıklarmı ?

Eski başlık okumaktan sıkıldım artık. Bu üyeyi 2 gündür takip ediyorum, sürekli olarak eski başlıklarda dolaşıyor ve bu sefer daha az tepki çekmek için işe yarar olduğunu düşündüklerini (özellikle moderatör ve adminlerinkileri) güncelliyor ?

Başlıktaki jübilesini yapmış adamı yine sahaya indirdiniz

Saygılar (oldu mu şimdi ?)
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

REKLAM ALANI
14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler