Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

Katılımcı sayısı
134. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • E V E T ; rahatsız oluyorum...

102 76.12%
  • H A Y I R; pek rahatsızlık hissetmedim...

32 23.88%
13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

Motovento
    REKLAM ALANI
    ZZR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZR1400 KawaSaKi Rengi:KapKara
    Benle İlgili Olarak Artık Konuşulmasını istemiyorum. yaz siz uzatmayın bende yazmıyayım yada bu topici kitletin sizin bileceğiniz iş...Bu forumda Büyük motorcu olduklarıa inandığım Ozaktasi. BlackHawk Ali Sungur BBRR okan Vs. Bu arkadaşlar benden yana oy kullanmılşsa varın siz düşün bide aleyhime kullanlara bakın hiç birini tanımıyorum ve konuşmuşluğum yok belkide online oldu bu topice denk geldi ve bir msj da ben atayım dedi.. çünkü arkadaşlara aşırı kışkırtma yapıldı bana karşı

sevgiler saygılar
    [B] KapTaN 44[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sefir67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja ZX 636
    Alıntı ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
    Benle İlgili Olarak Artık Konuşulmasını istemiyorum. yaz siz uzatmayın bende yazmıyayım yada bu topici kitletin sizin bileceğiniz iş...Bu forumda Büyük motorcu olduklarıa inandığım Ozaktasi. BlackHawk Ali Sungur BBRR okan Vs. Bu arkadaşlar benden yana oy kullanmılşsa varın siz düşün bide aleyhime kullanlara bakın hiç birini tanımıyorum ve konuşmuşluğum yok belkide online oldu bu topice denk geldi ve bir msj da ben atayım dedi.. çünkü arkadaşlara aşırı kışkırtma yapıldı bana karşı

sevgiler saygılar
    abi tamamda her konuya yırtık dondan cıkar gibi atlanmazki.insan anladıgı seyler hakkında bilgi ve düşüncelerini yazar ve digerleride ondan faydalanır.ama sen hep boş hep boş...

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    kawasaki_zzr1400
    seninle ilgili hiçbir alıp veremediğim yok, rahatsızlık duymuyorum ama (kendim asla yapmayacak olsamda) aynı konuda neden aynı mesajları tekrarlayıp durduğunu merak ediyorum.
    ben ne lehine ne aleyhine oy kullanmamış birisi olarak sana birdaha soruyorum.
    şu soruyu cevapla artık, bak kaç kişi aynı soruyu sormuş hala cevabını vermemişsin.

Motosikleti
    Alıntı sefir67 adlı üyeden alıntı
    abi tamamda her konuya yırtık dondan cıkar gibi atlanmazki.insan anladıgı seyler hakkında bilgi ve düşüncelerini yazar ve digerleride ondan faydalanır.ama sen hep boş hep boş...
    Lütfen argo kelimeler kullanmayalım motorcuya yakışmıyor

saygılar.....
    [B] KapTaN 44[/B]

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    neyse ya uzatmanın pek manası yok. bundan sora varsa 2000 mesajlarını hortlatırsın sende...

Motosikleti
    Alıntı kimi adlı üyeden alıntı
    neyse ya uzatmanın pek manası yok. bundan sora varsa 2000 mesajlarını hortlatırsın sende...
    Kardeşim BAKIN İŞTE ŞAHİT OLMADAN İNANIYORSUNUZ sadece bir kaç önemli gördüğüm konuyu işledim o kadar ..HoRTLATMA FALAN YOK BUNLAR BİR KAÇ KİŞİNİN ABARTMASI
    [B] KapTaN 44[/B]

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Şu anda 71 kişi rahatsız ediyor şeklinde oy kullanmış. Bu birkaç kişinin abartması olsa bu kadar adam bu şekilde oy vermez. Artık bence bu konuyu tartışmak anlamsız. Anketin amacı budur zaten. Bence bu konu başlığı kilitlensin, üyeler rahatsızlıklarını modlara atacakları ÖM ile belirtsin. Ona göre gereken yapılacaktır. Burada hala bunları tartışmak anlamsız çünkü. Adam laftan anlamıyor, millet gaza geldi diyor. Kimseyi rahatsız etmedim diyor ama anket tam tersini söylüyor. Anlayana davul zurna saz hesabı... Biri birşeyi anlamıyorsa, anlamıyordur. Boş yere insanların zamanını almayı keselim artık.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    bu başlık bence kilitlenmeli. belki de silinmelidir.
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Kardeşim BAKIN İŞTE ŞAHİT OLMADAN İNANIYORSUNUZ sadece bir kaç önemli gördüğüm konuyu işledim o kadar ..HoRTLATMA FALAN YOK BUNLAR BİR KAÇ KİŞİNİN ABARTMASI
    birkaç önemli gördüğün konuyu işlemek!!!
    nasıl yani?
    sen şimdi ard arda aynı mesaja hoşgeldin vs. yazmayı, lastik patlarsa ne olur topiğine "çok kötü olur" demeyi konu işlemekten mi sayıyorsun.
    eğer konu işlemek buysa bence biz hatalıyız.senin aksine düşünen kimsenin bu sitede işi yok demektir.
    saçmalamayı kes artık...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    Eyong Okuyor bakalım silecek Mi bencede silinmeli. uzatmamak gerek .

haksız yere eleştiriliyorum ..haksız olsam bir özür verir konuyu kapatırım . ama haklıyım ben.
    saygılar
    [B] KapTaN 44[/B]

Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    BAKIN İŞTE ŞAHİT OLMADAN İNANIYORSUNUZ
    nası ya tam mesaj yazcam bide bakıyorum 2004 konusu bakıyorum son mesaja sen varsın ve buna defalarca şahit oldum. amacım kimsenin kötülüğü diil ama böylede dewam etmemeli...

saygılarımla

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Alıntı ledo adlı üyeden alıntı
    Cenk, hani başka bi sitede 3maymun bir arkadaş var ya, şu düşük çeneli...

İşte o bu. Geliyor buraya zevzek zevzek yazıp, (normal hali aslında... ) aklı sıra burayı karıştıracak....

Zavallı....

Not: Tabii bu düşük IQ lu zavallı yaratık için bu şekilde başlık açmak ne kadar doğru o da başka mesele....

Bende rahatsızım

Lütfen argo kelimeler kullanmayalım motorcuya yakışmıyor

saygılar.....

İşte benim sinir olduğum şey bu.... Birden efendi kesiliverdi... Bence ortalığı karıştırmaktan başka birşey yapmıyor.
    Okan ACAR

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eeeee napsın efendilik taraftar topluyor. Bu arkadaşa sempati duyanlar söyle bir eski mesajlarına bakın bakalım, biraz araştırın. Adamın altı günde geldiği mesaj sayısına bak hani içleri dolu, faydalı mesajlar olsa ne güzel aktif deriz ama hepsi boş, geyik türü şeyler bir konuyu okuyorsun aha 2004 ten kawozoki hortlatmış. Ne imiş işliyormuş ulen 2 senelik mevzuyu hortlatıp 'katılıyorum' yazmak işlemek mi oluyor. Sana işleyeceğim şimdi ben. İbibik erkek gibi özrünü dile sonra güzelce takılmaya devam et işte neden inkar ediyorsun. İyice sinirimi bozdun özellikle şu son mesajların yanar döner trafik lambası gibisin.

Not: BBRR nin aslında bir yöneticinin oy kullanmasını garip karşıladım. Madem oy kullandın açıkla bakalım bu arkadaşın tutulur yanı var mı? Siz sessiz kaldıkça birde elemanın rahatlığı karşısında coştuk yav. Forumun huzurunu siz tesis edeceksiniz. Bizim öyle bir etkimiz, yetkimiz yok.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

tyler_durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT225
    abi tek derdi her forumda adının gözükmesiymiş gibi geldi bana ya.fakat bu konuda uyarırsak düzelebilir.belki kendisi de abarttığının farkında değildir. hemen ihraç etmeye kalkmak yanlış olur diye düşünüyorum
    Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
    Nükleere H A Y I R!!!!!
    **01 JJ 743**

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @tyler_durden
    abi tek derdi her forumda adının gözükmesiymiş gibi geldi bana ya.fakat bu konuda uyarırsak düzelebilir.belki kendisi de abarttığının farkında değildir. hemen ihraç etmeye kalkmak yanlış olur diye düşünüyorum
    Abicim milyon kez uyarıldı. Hala ben haklıyım, özür dilemem diyor. Moderatörlerin anketlerde oy vermesi, hele bu konuda onun yanında olması da garibime gitti doğrusu. Bu sayede de "bakın moderatörler bile benim arkamda" deyip insanı daha da darltıyor. Yani bu kadar adamın rahatsız olmasının anlamı yok demek ki
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Bu bir alıntıdır:::::Not: BBRR nin aslında bir yöneticinin oy kullanmasını garip karşıladım. Madem oy kullandın açıkla bakalım bu arkadaşın tutulur yanı var mı? Siz sessiz kaldıkça birde elemanın rahatlığı karşısında coştuk yav. Forumun huzurunu siz tesis edeceksiniz. Bizim öyle bir etkimiz, yetkimiz yok.................................

Bıyıklı arkadaş BBRR de bu sitede duygu ve düşüncelerini yazan..Görüşlerini ,,bilgisini,,birikiminmi paylaşan bir üyedir..Yönetici olabilir fakat oy kullanma hakkı vardır ,istediği yöndede oy kullanır..Bakın samimiyetimle söylüyorum bu ZZR 1400 ün bu kadar ağır eleştrilere muhatap olacak kadar yanlışlıklar yaptığı kesinlikle yok..Herkeste göz var izaan var ..Topiklerin tarihine bakılır yazan yazar yazmayan yazmaz...

Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    bu böyle gitcek galibaa...

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    arkadaşlar bu ne
    benim içinde topik açılır yakında kaç sayfa olcak acaba kıskandım çocuğu

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Ya ne gaza gelen bi milletiz. Yazın sikayetlerinizi uc bes kisi birden modlara ve admin e inceleyip atsınlar. Ne yani sendikaya mı basvuracak?
    Ben kim kimdir tanımıyorum ama bu kisinin diger sitelerden ya da bu siteden baska bir nickle sırf geyik olsun diye uye oldugu yazılarından cok belli. Ben su su bulusmalara geldim bu insanım desin ben kendisine zzr1400 alıcam en karasından!
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    ya insan gibi özür dilese. bir daha yapmayacağım. daha dikkatli olacağım dese herkez affedecek. ama anlamıyorki. 75 kişi senden rahatsız. bu az bir sayı değil. ama sen hala kendini birşey yapmamış zannediyorsun. madem bişey yapmadın bu 75 kişi niye senden rahatsız söyle bakalım.

Metehan abicim yaptığım bir saygısızlık yok ağza alınmayacak msj yolladılar gene uslubumuz bozmadım.. siz sadece 3 4 kişinin kışkırtması ile yola çıktınız ne diyim

kim yolladı. ne zaman yolladı. ne dedi. hangi linkte

kanıtla inanayım

hala cevap yok. senin kadar yalancı birini görmedim. kimse sana küfür etmedi. ettiyse nerde hadi söyle bakalım

hem siteden daha önce atılmışsın. bir daha üye olman yasak. ama hala buradasın

REKLAM ALANI
13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler