Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

Katılımcı sayısı
134. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • E V E T ; rahatsız oluyorum...

102 76.12%
  • H A Y I R; pek rahatsızlık hissetmedim...

32 23.88%
12. sayfa BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu

ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

REKLAM ALANI
    LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    ben de son mesajımı yazayım:
    56 kişi rahatsız oluyorum demiş;
    17 kişi rahatsız olmuyorum demiş.
    toplam 73 kişi oy kullanmış.
    genel olarak sitede şu anda olduğu gibi "177 Kayıtlı ve 254 Misafir üye bulunmaktadır."
    177 kişiden 73 ü oy kullanmış. bu online olanlardan bazı arkadaşlarımız hafta sonu gezide olduğundan konuyu kaçırdılar. demek ki oy kullanan daha da fazla olabilirdi.
    ayrıca bir de şu ankete göz atarsak;
    ana sayfada bulunan en günecl anket olan "Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?" anketine şu an itibariyle toplam 91 kişi oy kullanmış.
    bu arkadaşa ise 73 kişi.
    yorumu siz yapın artık. üstelik birkaç saat içinde bu kadar oy aldı ve %76.71 i rahatsız.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R

esef!

babamın bana küçükken sıklıkla söylediği bir söz vardır... lütfen okuyacağınız bu sözün şahsıma münhasır olduğunu unutmayınız ( ! )
    Karşındaki eşşeklik yapıyorsa, bu sana da eşşeklik yapma hakkını vermez.
    şimdi bu konuda fikir beyan eden, atalım, kesilim, yakalım, adı şu sanı bu, aslında bu adamın saçı başı şu renk gezdiği adamlar şunlar ama biz yinede adını vermeyelim, büyüklük bizde kalsın diyen sevgi ve hoş görü dolu kalpler, kişilerin enginliklerine değilde mesaj sayılarına takılanlar, kişilerin lüzumsuzda olsa açtıkları topiclerden yada konuya ilişkin alakalı alakasız cevaplarını takıntı edip onlara haddini bil! deme ihtiyacı duyanlar...şaşkın bir o kadar da kırgınım..

bu tip paylaşım ortamlarında popülasyonu sınırlamak düşünüldüğü kadar kolay olmayabilir. nitekim her üyenin tepesine bir jandarma veya rtük elemanı dikip, ortalığın kolaçan edilmesini beklemekte bir o kadar zor olmalı..

ben ilgimi çeken bir konu olursa oraya yoğunlaşmayı, petekten almak istediğim bütün balı emmeyi, şayet katabileceğimi düşündüğüm bir miktar var isede vermeyi yeğliyorum..

sözün özü şudur ki; bahsi geçen arkadaşın sadece birkaç mesajını okuyabildim. beni çok etkileyen bir iletişim olmamasına rağmen, kendimde ona çomak sokma ihtiyacı da hissetmedim. Lakin küfür ve hakaret içeren bir mesaj kimse tarafından onay göremez ve böyle bir durumda yetkili arkadaşlara bilgi vermekte farzdır. bu şekilde bir ifade olmadığını varsayarak; haklı iken haksızlaşan arkadaşları kınıyor bu arkadaşın gitmemesi için oy kullanacağımı bildiriyorum.

Not : bana bu arkadaşın bir yakını olduğumu söyleyen veya imâ eden olursa onu bu siteden attırırım yaktırırım adını vermem ama tarif ederim öğrenciliğimde çok çektirdiler Malatyalılar
    [B]Algı kıtlığı yaşıyorum! Lütfen bir kez olsun Türkçe derslerine giren öğretmenini onure et![/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı nevZAT150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 ZAT Mondial
    benim birşeyler yazmama gerek yok dostlarım yazmış işte size alıntılar. arkadaşlarımın yazılarına tam destek veriyorum...

Alıntı LesPaul adlı üyeden alıntı
    amacın bilgilendirmek bilgilenmek demek...
    yahu bir tane faydalı mesajını görmedim ki
    adam ne mont alayım diye soruyo, araştır bulursun bişeyler diyosun.
    2004 senesinden "100le giderken lastik patlasa ne olur" diye başlık var, onu hortlatıyorsun. hortlatırken yazdığın mesaj da "katılıyorum" .
    yahu katılsan ne olur katılmasan ne olur? sorunca ben konuyu işliyorum diyorsun. ne biçim işleme bu? senin o konuya bir katkın yok ki. madem işleyeceksin yeni birşeyler katarsın konuya."katlıyorum" değil de varsa bir deneyimin bilgin onu yazarsın, anlatabiliyor muyum?
    ya ne diyim ki, hepsini boşuna yazdırdın bana. sen hala kimsenin ne dediğini anlamıyorsun. dinlemiyorsun!
    kusura bakmayın ama şunu yazmak zorundayım ki bu bence hakaret sayılmaz: bence ve bunları okuyan herkese göre yüzsüzsün. bu kadar laftan sonra somut ve akılcı bir cevap verememenin ve hala burada olmanın başka bir açıklaması olamaz..

Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı
    Eski konuları güncelleyip güncel konuları arkaya itmek suç değildir ama ayıptır. Perşembe günü mont alacağım, gereksiz saçma sapan güncellenmiş konular yüzünden sorduğum sorular ana sayfaya çıkmıyor. Ben de Konu Dışı'nda(ki KD başlıkları ana sayfada görünmüyor) bazı üyelere "gereksiz" gelen mesajlar atıyorum, ama başka bölümlerde ciddi davranıyorum.

Attığın mesajlar beni pek ilgilendirmiyor, ama insanlara yardım edilmesini engellemen doğru değil. Bunun farkında değildin belki, ama artık farket!
    Alıntı Akira adlı üyeden alıntı
    Peki. Dayanamadım. Bu başlıktaki jubilemi bu mesajla yapayım bakalım.

Ana sayfada son güncellenen 25 başlık bulunur. Başlıkların hemen sağında ise son mesaj sütunu bulunur. Bugün bu 25 başlıktan 16 sında son mesaj olarak senin mesajların vardı (üstelik bu mesajlar inanılmaz kısa sürede atılımıştı). Hiçbir yazın hiçbir konuda birşey bilgilendirmiyor, başlıkların yarısı geçen seneye aitti. Üstüne üstlük gerçekten yardım isteyen insanların açtığı başlıklar arka sayfalara düşüyor.

Böylesine bir tutum sergileyen senin gibi bir KENDİNİ BİLMEZden özür dilememi mi bekliyorsun!!!

Senin yaptığın bu saçmalıklar yüzünden ben dahil kaç kişinin vakti boşa harcandı,kaç kişi sorunlarına çözüm bulamadı, farkında mısın!!!

Sana yöneltilen suçlamaların tek birisine bile cevap vermekten aciz bir durumdayken, sütten çıkmış ak kaşık numarası yaparak kimi kandırabileceğini zannediyorsun!!!

Senin ve senin gibi farklı amaçlar güden zavallıların yüzünden bu siteden kaç kişinin soğuduğunun farkında mısın?

Eğer bu mesajım yüzünden siteden uzaklaştırılırsam, açıkçası umurumda bile değil. Böyle hasta kişiliklerin burada savunulması zaten beni yeterince soğuttu.
    Alıntı mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
    insan bi özür diler. bir daha daha dikkatli olacağım, sizi rahatsız etmeteceğim der ama senin gibi birinde bu nerdeeee. hem suçlusun hem güçlüsün. zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun. bizi birbirimize düşürüyorsun. sonrada yatmam gerek deyip kaçıyorsun. seni tebrik ederim. bravo. senin yüzünden kim bilir kaç kişi siteden soğudu. helal sana

ZZR1400KawaSaKi SANA OKADAR SORULAR SORULUYOR SEN İŞİNE GELENLERİ CEVAPLADIN.... MASUM ROLÜNÜ OYNADIN.... TEBRİK EDERİM. ÇOK YÜZSÜZMÜŞSÜN.....

EĞER BENİM YAZDIĞIM TOPİCTE YAZARSAN BEN ÇIKAR GİDERİM.... ÇÜNKÜ İSMİNİ GÖRDÜĞÜMDE TÜYLERİM DAHİ DİKLEŞİYOR... Kanım almadı. Sakın olaki bana espiriylen karışık cevap yazma, Çünkü sana nasıl davranıyorsam öyle davranılmasını isterim... ciddiyeti seven kişiyim... eğer lüzümsuz yere vaktimi harcarsan lanet okur çıkar giderim siteden.....

ama bir kişi yüzünden birçok dostumdan oluyorum ya,,, ve dostum diyeceğim insanlar o kişiyi tercih ettiler ya öyle olsun bakalım....

seyyah izmir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yoq
    ben arkadaşı tanımıyorm hatta forumlarada çoğu zmn katuılamıyorm. ama yinede propaganda yapılmamalı herkes zamanla pişer en nihayetinde. artı abi benide sevmeyin acayip ilgi odağı oluyormuş hem forumlara nasıl yetişcem kestiremiyorm herkesle bi tanışma fırsatı olur
    görebildiğin kadar ileriye git, Oraya gidince daha ilerisini göreceksin...

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    bu topik tavan yapar demiştim
    hem de ne tavan yapmış kac saatte
    sonuç
    bi mesaj verildi bakalım alan olacak mı? yoksa hiç bişey değişmeyecek mi?
    ilerleyen zamanalrda gorecegız bakalım.
    bi de ben arkadaşların kıskırtma yaptıgına ınanmıyorum. istatıstıkler ortada.
    ben oy kullanmadım zıra cok sabırlıyımdır ve arkadası gercekten tanımadan ihrac yanlıs olur dusuncesındeyım hala.
    ama bazı msglarından rahatsız da oldum ne yalan soylııım.
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

kılıçbalığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 800(siyah inci)
    Tek kelimeyle helal olsun herkese
    bir deli kuyuya bir taş attı 2300 bilmem kaç kişi çıkarmaya çalışıyor vallahi helal olsun

trafik magandalarından bahsediyoruz.

Bizleri hiçe sayıp ezip geçen magandalardan bahsediyoruz.

uzak degil dostlarım bu yarın senide başına gelebilir.

Haaa hiç istemem hiç birinizin tırnagına taş degsin hiç istemem.ama şunu gördüm çokta duyarlı degil burdaki motorcu geçinenler.

Biri yazılarında yanlış yaptı,terbiyesizlik yaptı vs vs onun derdine düştü herkes.
    Tamam buda önemli bir konu

ama ben bir olayı yazdım burda

Şuan ssk adana hastanesinde yatan "yargıç" harun kardeşime yapılandan bahsettim nasıl harcandığından ayakta iki kırık, omuz kırık ve bu kardeşim yeni bebesi oldu yegeniniz oldu yani.böylemi sahip çıkacaksınız yegenlerinize ha böylemi

adem "ael320 "nin onu nasıl savunduğundan .ael320 nin hapse bile girmeyi göze alarak yanlı davranan jandarmaya bile yumruklarla girdiğinden bahsettim.

ve geride kalan 13 mt cinin tek vücut olduğundan
    ael320 i içeri aldıklarında 13 mt ci ASLANIN nasıl jandarmanın kapısında beklediğinden
    ve herşeye ragmen o kişi herkim olursa olsun o trafik magandası ..............

Dayısıda olsa ,Arkası önü ,her neresi varsa var.ona ragmen plakasını ismini vererek belki hedef tahtası kendimi yaptım .
    Ama olsun ben bu yola baş koydum başıma gelecek herşeye razıyım evelallah.

Motoruma binmiş olmak için binmiyorum.

Arkadaşlarım la, dostlarım le beraber binmek istiyorum bunun peşindeyken inanın çok üzüldüm çokkkkkk

Biz burda bunların mücadelesini vermemiz gerekirken nelerin peşine düştük görüyomusunuz.

zzr ........bilmem ne şunu yazdı bunu yazdının peşindeyiz.

Ayıp ya çok ayıp soruyorum şimdi kaç kişi okudu ve destek oldu harun a "yargıç" a ha soruyorum.
    inanın sıkıldım artık bu vıcık vıcık samimiyetsiz ortamdan

kendinize iyi bakın çok kızdım yanlışda yapıyosam özür dilerim herkesten ama haklı olduğuma inanıyorum

Allah herkesin yolunu açık etsin kendinize iyi bakın byeeeeeeee

Artık hiçbir konuda yazmıcam ve yorumda yapmıcam
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

Motosikleti
    150 ZAT Mondial
    kılıçbalığı sana katılıyor ve senin gibi düşünüyorum.... grup sürüşü ve piskolojisi en ii bilenlerdenim izmir MT de her hafta gezer ve her hafta grubumuza arabalar tarafından küçük tacizler olur ve onları takip ederiz. bulaşırız onlara...

seni çok ii anlıyorum ve bu ortalığı bulandıran şahıs hakkında milletin oyunu merak ettim fakat bazıları ağır abicilik oynama çalıştı... bu da moralimi bozdu.. kimsenin ara buluculuğuna ihtiyacım yok.... ortalığı bulandıran sadece bana zarar vermiyoo... diğer önemli topiclerin önünüde kesiyor.

misal senin topic te toplanılıp yazılması gerekenler birkaç xxxxxxxxxxxxxx yüzünden sapıtıyor.. önemli topicler sırasını kaybediyor.. bende senin kızdığın gibi kızıyorum.. sitmemim buna... ama neymiş eğitcekmişiz... bakalım nekadar eğitilecek...

izmire taşındığında bol bol gezeriz... saygılar...

Tornedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun zs200
    bahtiyar abinin yanına yaklaşmayın bence bi küçük uyarı sadece

Motosikleti
    Alıntı nevZAT150 adlı üyeden alıntı
    kılıçbalığı sana katılıyor ve senin gibi düşünüyorum.... grup sürüşü ve piskolojisi en ii bilenlerdenim izmir MT de her hafta gezer ve her hafta grubumuza arabalar tarafından küçük tacizler olur ve onları takip ederiz. bulaşırız onlara...

seni çok ii anlıyorum ve bu ortalığı bulandıran şahıs hakkında milletin oyunu merak ettim fakat bazıları ağır abicilik oynama çalıştı... bu da moralimi bozdu.. kimsenin ara buluculuğuna ihtiyacım yok.... ortalığı bulandıran sadece bana zarar vermiyoo... diğer önemli topiclerin önünüde kesiyor.

misal senin topic te toplanılıp yazılması gerekenler birkaç xxxxxxxxxxxxxx yüzünden sapıtıyor.. önemli topicler sırasını kaybediyor.. bende senin kızdığın gibi kızıyorum.. sitmemim buna... ama neymiş eğitcekmişiz... bakalım nekadar eğitilecek...

izmire taşındığında bol bol gezeriz... saygılar...
    Dostum seni çok iyi anlıyorum.
    Verdiğin mücadelede hep yanındayım İzmir mt benim evim bunu çok iyi biliuorum .

Ama bu gidişle ben aranıza arbamla katılıcam sanırım sıkıldım motordan ve motor sevdasında.Artık üzülmek birşeylerin mücadelesini vermekten sıkıldım.haaa üşengeç veya uyuz bir insan degilim ama ben dostlarıma güvenip bir yola çıkmış ve yarı yolda kalmışsammm .İşte o beni öldürür ..
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

Motosikleti
    150 ZAT Mondial
    bu sitenin tamamını dost bildiğim için içinde birkaç kişinin böyle at koşturması beni çok üzdü.. senin üzüntünüde anlıyorum.. dost herzaman yanında olmalı... birliktelik olmalı, gücü elde etmek istiyorsak birlikte hareket edilip birlikte birbirimizi korumalıyız.... kimse kimseden üstün değil, herkes eşit..
    zevklerimiz aynı, 2 teker olsun, sohbet olsun, sırlarımızı paylaşacak insan olsun..

ben nasıl karşımdakini sayıp onun yazılarını okuyorsam, o kişide 1. mesajı okuyup yazı sallamamalı, algılamalı, yorumlamalı ve sonra yazmalı ve böyle yapması gerek zaten...

benim yarın sınavım var saat 1,30 u geçiyor.. ii geceler... saygılar..

Motosikleti
    Alıntı nevZAT150 adlı üyeden alıntı
    bu sitenin tamamını dost bildiğim için içinde birkaç kişinin böyle at koşturması beni çok üzdü.. senin üzüntünüde anlıyorum.. dost herzaman yanında olmalı... birliktelik olmalı, gücü elde etmek istiyorsak birlikte hareket edilip birlikte birbirimizi korumalıyız.... kimse kimseden üstün değil, herkes eşit..
    zevklerimiz aynı, 2 teker olsun, sohbet olsun, sırlarımızı paylaşacak insan olsun..

ben nasıl karşımdakini sayıp onun yazılarını okuyorsam, o kişide 1. mesajı okuyup yazı sallamamalı, algılamalı, yorumlamalı ve sonra yazmalı ve böyle yapması gerek zaten...

benim yarın sınavım var saat 1,30 u geçiyor.. ii geceler... saygılar..
    Kendine iyi bak sana sınavında başarılar diliyorum dostum

Ali Sungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor 125 cc
    Çocuklar, dışlanmak çok kötü bir duygudur.Bu arkadaşın hatasını anlayıp kendisini düzelteceğine eminim.Şimdilik uyarılmasının yeterli olacağına inanıyorum.Hepinize sevgi ve saygılar!..

aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
    Tek kelimeyle helal olsun herkese
    bir deli kuyuya bir taş attı 2300 bilmem kaç kişi çıkarmaya çalışıyor vallahi helal olsun

Allah herkesin yolunu açık etsin kendinize iyi bakın byeeeeeeee

Artık hiçbir konuda yazmıcam ve yorumda yapmıcam
    Buradan asıl gitmesi gereken sen değilsin hatta sonuna dek kalması gerekenlerdensin kullanığı makineye göre arkadş olanlar eskiyim gedikliyim ne dersem doğrudur diyenler yaptığı işe göre dost olnlr bunlarda motorcu değilmi insanı tanımadan yaşadığı şehirde bulunuğu semte göre değerlendirenler bu arkadaşlarda bizden değilmi yorum yapmaya bir şeyler yazmaya korkar oldum İzmire gelince seninle tanışmayı çok isterim...

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @ZZR1400KawaSaKi

Akira Mostwanted 57 usatoğlu nickili arkadaşlardan özür bekliyorum.
    Arkadaşım ben CBR 125 R Cılar Buraya!!!! adlı başlıkta sana onlarca kez rahatsız ettiğin üyelerden özür dilemeni söylemiştim. Tek bir cevap vermedin. Şimdi de bu başlık sana özel olarak açıldı ve %80 oranında insanların senden ve üslubundan rahatsız oldukları ankete verilen oylardan da ortaya çıkıyor. Sen hala burada konuşup kendini rezil etmekten başka birşey yapmıyorsun.

ismim mert değil ismim serkan kara .. ayrıca hiç üye olmadım 15 gün önce kadar siteye geldim kaptan44 nicki ile yazdım bi kaç gün ama yine bu kişilerin saysinde ceza adlım.. o nicki iptal edip.. kawasaki nickiyle yazmaya başladım
    Kimse başkasının yüzünden uzaklaştırma almaz bu forumda. Buradan uzaklaştırma almana da, bu başlığın açılmasına da tamamen sen neden oldun. Bunca insan burada yalan mı söylüyor? Bence ya kendini düzelt, adam gibi muhabbet et, ya da birçok insanın yaptığı gibi sessiz kal, yazılanları oku, birşeyler öğren. Bunca senedir bu forumu takip ediyorum senin gibi birine rastlamadım daha önce. Yoksa amacın reklam yapmak mı anlamış değilim.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

ZZR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZR1400 KawaSaKi Rengi:KapKara
    66 Kişi Oy kullanmış ben sadece 6 sını tanıyorum. sizin bir kaçınız sayesinde tanıyan tanımayan herkese oy kullandırdınız bizim türk toplumu zaten provokelere gelen bir yapısı var. neyse beni seven sevmeyen herkese saygı selam..
    [B] KapTaN 44[/B]

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @Ali Sungur
    Çocuklar, dışlanmak çok kötü bir duygudur.Bu arkadaşın hatasını anlayıp kendisini düzelteceğine eminim.Şimdilik uyarılmasının yeterli olacağına inanıyorum.Hepinize sevgi ve saygılar!..
    Bu tür yorumu yapanlar bu kişinin daha önceki muhabbetlerini okumamış. evet dışlanmak kötüdür ama buna neden olan kişinin kendisidir. Senelerdir bu forumdayım böyle birşey görmedim. Kişiye özel kim rahatsız oluyor başlığı açıldı. Demek ki bu kişi bazılarını gerçekten rahatsız etmiş. Ki bu kişi birkaç kez forumdan uzaklaştırıldı ve defalarca uyarı aldı. Daha ne olsun?

Bence bu kadar yeter. Bu kişi aynı tutumu sergilemeye devam ederse, rahatsız olanlar modlara ÖM'den mesaj atsın, modlar gereğini yapacaktır. Çünkü modlar her konuyu birebir takip edemiyorlar. Rahatsızlıklarınızı ÖM'den iletin.

ZZR1400KawaSaKi adlı arkadaşım... Sana son birşey söylüyorum... Gördüğün gibi gereksiz yere birçok kişinin vaktini çaldın. Bence bu tutumu sürdürmesen iyi olur. Çoğu kişi rahatsız oldu. Yok bu tutumu sergilemeye devam edeceksen, birçok kişiyi bu forumdan uzaklaştıracaksın. Amacın buysa devam et çünkü çok başarılısın!

ZZR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZR1400 KawaSaKi Rengi:KapKara
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    @Ali Sungur

Bu tür yorumu yapanlar bu kişinin daha önceki muhabbetlerini okumamış. evet dışlanmak kötüdür ama buna neden olan kişinin kendisidir. Senelerdir bu forumdayım böyle birşey görmedim. Kişiye özel kim rahatsız oluyor başlığı açıldı. Demek ki bu kişi bazılarını gerçekten rahatsız etmiş. Ki bu kişi birkaç kez forumdan uzaklaştırıldı ve defalarca uyarı aldı. Daha ne olsun?

Bence bu kadar yeter. Bu kişi aynı tutumu sergilemeye devam ederse, rahatsız olanlar modlara ÖM'den mesaj atsın, modlar gereğini yapacaktır. Çünkü modlar her konuyu birebir takip edemiyorlar. Rahatsızlıklarınızı ÖM'den iletin.

ZZR1400KawaSaKi adlı arkadaşım... Sana son birşey söylüyorum... Gördüğün gibi gereksiz yere birçok kişinin vaktini çaldın. Bence bu tutumu sürdürmesen iyi olur. Çoğu kişi rahatsız oldu. Yok bu tutumu sergilemeye devam edeceksen, birçok kişiyi bu forumdan uzaklaştıracaksın. Amacın buysa devam et çünkü çok başarılısın!
    Benim kİMSEYLE alıp veremediğm yok attığım msjlar tek tek incelenilirse görülür. Kim ne derse desin ben hiç bir zaman tatlı dilimden düzgün uslubumdan ödün vermem. Bu forumdada yıllarca kalıcı olacağıma inancım tam.
    selamlar saygılar
    [B] KapTaN 44[/B]

Motosikleti
    Alıntı thundersss adlı üyeden alıntı
    Buradan asıl gitmesi gereken sen değilsin hatta sonuna dek kalması gerekenlerdensin kullanığı makineye göre arkadş olanlar eskiyim gedikliyim ne dersem doğrudur diyenler yaptığı işe göre dost olnlr bunlarda motorcu değilmi insanı tanımadan yaşadığı şehirde bulunuğu semte göre değerlendirenler bu arkadaşlarda bizden değilmi yorum yapmaya bir şeyler yazmaya korkar oldum İzmire gelince seninle tanışmayı çok isterim...
    İnşallah gelicem izmir e tanışırız dostum.biliyosun çok iyi dostlarım var orda

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    kılıçbalığı öncelikle sana şunu söylemek istiyorum.
    bir topiğine ilgi gösterilmemesinden şikayet etmişsin.haklısın da.zaten şu anda buraya yazanlar da aynen bundan şikayetçi.nasıl dersen aynen şu şekilde.
    bu zzr nickli şahsiyet eğer eski topicleri sadece mesaj sayısını çoğaltmak yada polemik yaratıp huzursuzluk yaratmak için hortlatmamış olmasaydı, senin o az yazıldı dediğin topiğin daha çok göz önünde olacaktı, gerilere düşmeyecekti ve doğal olarak daha çok insan okuyabilmiş olacaktı.
    ama bu zzr nickli arkadaş ne yaptı.gerekli gereksiz her topiğe tamamen "lüzumsüz" şeyler yazarak aslında insanların okumaları için yazılan onlarca topiği göz önünden uzaklaştırdı.
    bazı arkadaşlar demişler ki yapıcı olalım yıkıcı olmayalım.
    yahu neden olaya biraz geniş açılı bakmıyorsunuz.
    benim zzr nickli arkadaşın aslında olduğunu düşündüğüm kişi başka ve internet aleminin en "gereksiz" bazı tiplerinin bulunduğu ve bence kuruluş amacı tamamen gözlerden gizlenen bir sitesine üye aslında.bilen bilir orayı.ve o sitenin moıtosiklet.net ile ne derece sidik yarıştırmaya çalıştığı da herkesçe biliniyor.bu zzr yada "dert" arkadaşımız bu siteye gelip eski onlarca mesajı gereksiz cevaplar ile tekrar su yüzüne çıkarıyor ve üstelilk içlerine dişe dokunur hiç bir şey yazmıyor.sonra siteye üye olan ama belki çok fazla mesaj yazmayan birisi gelip anasayfaya baktığında "buradaki mesajlar ne kadar geri tarihli ve içlerinde bilgi niyetine birşey yok" diyip geri dönüp gidiyor.aynı şekilde siteye yeni üye olmak için gelen birisi de aynı durumla karşılaşıp " bu siteye ne diye üye oliim yaw, şu tarihlere bak, burdaki mesajların hiç bir güncelliği yok, hem olsada içlerinde bir halt yok " diyip gidiyor ve bir daha da uğramıyor.
    sonuç ne oluyor peki.gereksiz insanların gereksiz mesajlarından dolayı site tam bir suikaste kurban gidiyor.bu kimin işine mi yarıyor.
    bir düşünün bakalım???
    burada olay sadece zzr nin mesaj hortlatması değil.bence boyutları ve arkasındaki düşünce çok farklı.ben zaten zzr nin cevaplarında zerre kadar ciddiyet göremedim.bir düşünsenize.
    eğer sizin adınıza bu tarz ithamlar olsaydı ne kadar sabredebilirdiniz.sanmıyorum ki fazla dayanasınız.en sonunda lanet olsun der giderdiniz.başka site mi yok, değil mi?
    ama zzr bütün ithamlara oldukça lüzümsuz ve bence yüzsüzce bıyık altından sırıtarak yukarıda gördüğünüz cevapları vermiş.burada kendini savunduğu mesajlarda bile adamın aslında söylediği bir şey yok.dikkat ederseniz sadece topiği uzatmak, anasayfadan düşmemesini sağlamak ve güncel kalmasını sağlayıp milleti polemiğe sürüklemek için yazılmış şeyler.
    şen bizce şu kişisin dedik anında yok benim ismin o değil, ismim soyadım bu dedi.yahu bir düşünün.içinizden kaçı gerçek ismini bu kadar kolay telaffuz ediyor nette.kimbilir kaç tane sıkça mesajlaştığınız ve arkadaşım dediğiniz kişi size hala nickinizle hitab edip gerçek isminizi halen bilmiyor.ismim şu diye hiç tereddüt etmeden söyleyebilmek bu kadar kolay mı,hele hele böyle suçlayıcı bir ortamda.isim mi yok zaten.bul bul salla gitsin.bu bile hiç şüphelendirmedi mi sizi.açıkçası beni şüphelendirdi.
    yani demek istediğim olaya yüzeysel bakmayın(hepiniz öyle bakıyorsunuz demiyorum).
    bu olay aslında gayet güzel planlanmış ve belli bir amaç doğrultusunda işleyen bir saatli bomba bence.
    eminim bazılarınız bana hemen "komplo teorisi de bu kadar olur" diyecek.varsın desin.bütün bu muhabbetlerden sonra çıkardığım sonuç bu,fikrim bu ve ben fikrimi sakınmadan söylerim.
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @ZZR1400KawaSaKi
    Benim kİMSEYLE alıp veremediğm yok attığım msjlar tek tek incelenilirse görülür. Kim ne derse desin ben hiç bir zaman tatlı dilimden düzgün uslubumdan ödün vermem. Bu forumdada yıllarca kalıcı olacağıma inancım tam. selamlar saygılar
    Ben bu forum kurulduğundan beri buradayım ve bu forumun ilk üyelerindenim. Şimdiye kadar bir kez olsun bile ne üyeliğim iptal edildi, ne uzaklaştırma aldım, ne de hakkımda bir başlık açıldı. Demek ki problem sende. Sen burada yıllarca kalıcı olacağına inansan da seninle aynı fikirde olmayan tonlarca insan var. Hala üslubunun düzgün olduğunu iddia ediyorsun. Peki bunca insanın seninle alıp veremediği ne? Birçok soruya cevap vermediğin gibi bu soruya da cevap vermeyeceksin. Bence artık uzatma.

12. sayfa BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler