Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

Katılımcı sayısı
134. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • E V E T ; rahatsız oluyorum...

102 76.12%
  • H A Y I R; pek rahatsızlık hissetmedim...

32 23.88%
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

REKLAM ALANI
    ZZR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZR1400 KawaSaKi Rengi:KapKara
    Alıntı ozaktasi adlı üyeden alıntı
    Yok abi Giyotine gönderelim olmaya oldu.......Ben bu arkadaşın çoğu yazısını gördüm yani ne bileyim öle hakaret küfür falan yok..CBR ye takmıştı bi ara oda olabilir...Şimdide tarih olmuş topikleri Hortlatıyor o kadar..Yani vahim bi durum yok gibi..
    ibrahim abi hortlatma sadece bir kaç konu güncelledim bu da forum kurallarında suç değil..
    [B] KapTaN 44[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Bu konu zaten Modlara gerek kalmadan kapanır..Bizler olgun aklı selim insanlarız..Hem bir forumda kurallara aykırı bi durum olmadıktan sonra Modlar niye müdehale etsinlerki...Şimdilik tüm arkadaşlara iyi geceler...

Motosikleti
    motordan anladığın ve adam gibi adam olduğun için saygıyla selamlıyorum ozaktaşi seni..
    [B] KapTaN 44[/B]

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
    Alıntı mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
    kim yolladı. ne zaman yolladı. ne dedi. hangi linkte

kanıtla inanayım
    hani cevap yok

hala cevap yok. çünkü böyle bişeyde yok. yalan söyleme. varsada link ver. kimmiş bu görelim

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Neyse arkadaşlar;
    Şu meseleyiMete_han abini yöntemi ile sonlandıralım. Arkadaşın yazdığı yazıları ciddiye almazsınız olur biter. Uzatmayalım artık. Sonuçta bizler birer arkadaşız. Herkese saygılar.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    arkadaşlar, ben kimsenin bir hata yaptı diye atılmasını istemem (eyong ve bbrr'dan toplu uyarılar da almışızdır zamanında). ama bize uyarı geldik, uslandık (en azından yatıştık). ama birileri yapılan uyarıları, önerileri dikkate almazsa bunun adı iyi niyet olmuyor. konuyu baştan beri biliyorum. zzr'ye başta kibarca anlamını yitirmiş eski topikleri güncellememesi gerektiği söylendi. ama vurdumduymaz bir tavırla karşılaşınca gerginlik oluşmaya başladı. durum budur.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
    ibrahim abi hortlatma sadece bir kaç konu güncelledim bu da forum kurallarında suç değil..
    güncelle güncellene bişeymi diyoruz yeterki bunu yapma

Alıntı LesPaul adlı üyeden alıntı
    amacın bilgilendirmek bilgilenmek demek...
    yahu bir tane faydalı mesajını görmedim ki
    adam ne mont alayım diye soruyo, araştır bulursun bişeyler diyosun.
    2004 senesinden "100le giderken lastik patlasa ne olur" diye başlık var, onu hortlatıyorsun. hortlatırken yazdığın mesaj da "katılıyorum" .
    yahu katılsan ne olur katılmasan ne olur? sorunca ben konuyu işliyorum diyorsun. ne biçim işleme bu? senin o konuya bir katkın yok ki. madem işleyeceksin yeni birşeyler katarsın konuya."katlıyorum" değil de varsa bir deneyimin bilgin onu yazarsın, anlatabiliyor muyum?
    ya ne diyim ki, hepsini boşuna yazdırdın bana. sen hala kimsenin ne dediğini anlamıyorsun. dinlemiyorsun!
    kusura bakmayın ama şunu yazmak zorundayım ki bu bence hakaret sayılmaz: bence ve bunları okuyan herkese göre yüzsüzsün. bu kadar laftan sonra somut ve akılcı bir cevap verememenin ve hala burada olmanın başka bir açıklaması olamaz..

ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    oh valla ne güzel ortalığı karıştır sonra beni katmayın ne kadar güzel bir iş valla iyi ha

hem biz senden eğlenmiyoruz tamam-mı? hem suçlu hem güçlü olma

şimdi de bir kaç konu güncelledim demişsin ama bana kalırsa bi 15-20 vardı güncellediğin 2004 konuları şu konuya giriyorum cevap yazacam bir bakıyorum 2004 konusu hıh diyorum içimden zzr1400 işi bu

ya tamam saçmalıkların bitsin özür dile tüm üyelerden olsun bitsin unutalım yaw
    sende bu ruh olmasada tüm motorcular kardeştir.
    sitelerdeki mesaj sayısını yükselterek kendilerini birşey zanneden değil tabi
    İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Peki. Dayanamadım. Bu başlıktaki jubilemi bu mesajla yapayım bakalım.

Ana sayfada son güncellenen 25 başlık bulunur. Başlıkların hemen sağında ise son mesaj sütunu bulunur. Bugün bu 25 başlıktan 16 sında son mesaj olarak senin mesajların vardı (üstelik bu mesajlar inanılmaz kısa sürede atılımıştı). Hiçbir yazın hiçbir konuda birşey bilgilendirmiyor, başlıkların yarısı geçen seneye aitti. Üstüne üstlük gerçekten yardım isteyen insanların açtığı başlıklar arka sayfalara düşüyor.

Böylesine bir tutum sergileyen senin gibi bir KENDİNİ BİLMEZden özür dilememi mi bekliyorsun!!!

Senin yaptığın bu saçmalıklar yüzünden ben dahil kaç kişinin vakti boşa harcandı,kaç kişi sorunlarına çözüm bulamadı, farkında mısın!!!

Sana yöneltilen suçlamaların tek birisine bile cevap vermekten aciz bir durumdayken, sütten çıkmış ak kaşık numarası yaparak kimi kandırabileceğini zannediyorsun!!!

Senin ve senin gibi farklı amaçlar güden zavallıların yüzünden bu siteden kaç kişinin soğuduğunun farkında mısın?

Eğer bu mesajım yüzünden siteden uzaklaştırılırsam, açıkçası umurumda bile değil. Böyle hasta kişiliklerin burada savunulması zaten beni yeterince soğuttu.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ozaktasi adlı üyeden alıntı
    Bu konu zaten Modlara gerek kalmadan kapanır..Bizler olgun aklı selim insanlarız..Hem bir forumda kurallara aykırı bi durum olmadıktan sonra Modlar niye müdehale etsinlerki...Şimdilik tüm arkadaşlara iyi geceler...
    Kilisin gülü sana katılıyorum...ama şimdi bize Polyanna diye kızar dostlar...bendende iyigeceler...zzr1400 dahil tüm Mt.Net ailesini seviyorum...yanlış bişey yazıpda taraf olmak veya birilerini kırmak istemem...

kırmaktansa kırılmayı tercih ederim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    arKADAŞLAR YATMAM GEREK KENDİNİZE iyi bakın ... BBRR gerekeni görmüş yapması gereknde buydu benden yana oy kullaanmış modumuz ..kimseyi kandıramadınız.. Destekleyen desteklemeyen herkese selamler
    büyük motorcular saygılar BBRR kolay gelsin . cümleten allaha emanet oLun. Motorunuzla kalın sevgiler saygılar.. ozaktaşi abim tatlı rüyalar iyi uykular elerinden öpmüşüm.. bye
    [B] KapTaN 44[/B]

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    watercolours da topikten uçar...
    not: yazacağınız topiklerin tarihini kontrol edin her zaman (ben hep ediyordum, artık siz de edin)
    May the Force be with McLaren Mercedes

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    ""Peki. Dayanamadım. Bu başlıktaki jubilemi bu mesajla yapayım bakalım.

Ana sayfada son güncellenen 25 başlık bulunur. Başlıkların hemen sağında ise son mesaj sütunu bulunur. Bugün bu 25 başlıktan 16 sında senin mesajların vardı (üstelik bu mesajlar inanılmaz kısa sürede atılımıştı). Hiçbirisi hiçbir konuda birşey bilgilendirmiyor, başlıkların yarısı geçen seneye aitti. Üstüne üstlük gerçekten yardım isteyen insanların açtığı başlıklar arka sayfalara düşüyor.

Böylesine bir tutum sergileyen senin gibi bir KENDİNİ BİLMEZden özür dilememi mi bekliyorsun!!!

Senin yaptığın bu saçmalıklar yüzünden ben dahil kaç kişinin vakti boşa harcandı,kaç kişi sorunlarına çözüm bulamadı, farkında mısın!!!

Sana yöneltilen suçlamaların tek birisine bile cevap vermekten aciz bir durumdayken, sütten çıkmış ak kaşık numarası yaparak kimi kandırabileceğini zannediyorsun!!!

"Senin ve senin gibi farklı amaçlar güden zavallıların yüzünden bu siteden kaç kişinin soğuduğunun farkında mısın?

Eğer bu mesajım yüzünden siteden uzaklaştırılırsam, açıkçası umurumda bile değil. Böyle hasta kişiliklerin burada savunulması zaten beni yeterince soğuttu."""

kesınlıkle katılıorum..

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abey hangi hangi kanal çekiyo akşam televizyonada çıkcazmı...

topic 20 kişinin altına düşmüyo gecenin konusu oldu

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    Kilisin gülü sana katılıyorum...ama şimdi bize Polyanna diye kızar dostlar...bendende iyigeceler...zzr1400 dahil tüm Mt.Net ailesini seviyorum...yanlış bişey yazıpda taraf olmak veya birilerini kırmak istemem...

kırmaktansa kırılmayı tercih ederim...
    Aman sen kırılma sevgi, barış kelebeği. İyi geceler.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    insan bi özür diler. bir daha daha dikkatli olacağım, sizi rahatsız etmeteceğim der ama senin gibi birinde bu nerdeeee. hem suçlusun hem güçlüsün. zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun. bizi birbirimize düşürüyorsun. sonrada yatmam gerek deyip kaçıyorsun. seni tebrik ederim. bravo. senin yüzünden kim bilir kaç kişi siteden soğudu. helal sana

Motosikleti
    Alıntı Akira adlı üyeden alıntı

Ana sayfada son güncellenen 25 başlık bulunur. Başlıkların hemen sağında ise son mesaj sütunu bulunur. Bugün bu 25 başlıktan 16 sında son mesaj olarak senin mesajların vardı (üstelik bu mesajlar inanılmaz kısa sürede atılımıştı). Hiçbir yazın hiçbir konuda birşey bilgilendirmiyor, başlıkların yarısı geçen seneye aitti. Üstüne üstlük gerçekten yardım isteyen insanların açtığı başlıklar arka sayfalara düşüyor.

Senin ve senin gibi farklı amaçlar güden zavallıların yüzünden bu siteden kaç kişinin soğuduğunun farkında mısın?

Eğer bu mesajım yüzünden siteden uzaklaştırılırsam, açıkçası umurumda bile değil. Böyle hasta kişiliklerin burada savunulması zaten beni yeterince soğuttu.

eline sağlık hocam katılıyorum
    İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    ya kapadın su topıcı ayıp bee
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    bende çekiliyorum evet bundan sonra ilk başta tarih sonra mesaj atacam
    bazıları ders almak istemedi zannedersem
    uğraşmamak lazım böyleleriyle boşuboşuna zamanımı öldürmeyim
    tüm GERÇEK motorcuLARA İYİ GECELER TATLI RÜYALAR

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı Akira adlı üyeden alıntı

eline sağlık

11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler