ibrahim abi hortlatma sadece bir kaç konu güncelledim bu da forum kurallarında suç değil..ozaktasi adlı üyeden alıntı
ibrahim abi hortlatma sadece bir kaç konu güncelledim bu da forum kurallarında suç değil..ozaktasi adlı üyeden alıntı
[B] KapTaN 44[/B]
Bu konu zaten Modlara gerek kalmadan kapanır..Bizler olgun aklı selim insanlarız..Hem bir forumda kurallara aykırı bi durum olmadıktan sonra Modlar niye müdehale etsinlerki...Şimdilik tüm arkadaşlara iyi geceler...
motordan anladığın ve adam gibi adam olduğun için saygıyla selamlıyorum ozaktaşi seni..
[B] KapTaN 44[/B]
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
hala cevap yok. çünkü böyle bişeyde yok. yalan söyleme. varsada link ver. kimmiş bu görelim
Neyse arkadaşlar;
Şu meseleyiMete_han abini yöntemi ile sonlandıralım. Arkadaşın yazdığı yazıları ciddiye almazsınız olur biter. Uzatmayalım artık. Sonuçta bizler birer arkadaşız. Herkese saygılar.
arkadaşlar, ben kimsenin bir hata yaptı diye atılmasını istemem (eyong ve bbrr'dan toplu uyarılar da almışızdır zamanında). ama bize uyarı geldik, uslandık (en azından yatıştık). ama birileri yapılan uyarıları, önerileri dikkate almazsa bunun adı iyi niyet olmuyor. konuyu baştan beri biliyorum. zzr'ye başta kibarca anlamını yitirmiş eski topikleri güncellememesi gerektiği söylendi. ama vurdumduymaz bir tavırla karşılaşınca gerginlik oluşmaya başladı. durum budur.
May the Force be with McLaren Mercedes
güncelle güncellene bişeymi diyoruz yeterki bunu yapmaZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
LesPaul adlı üyeden alıntı
oh valla ne güzel ortalığı karıştır sonra beni katmayın ne kadar güzel bir iş valla iyi ha
hem biz senden eğlenmiyoruz tamam-mı? hem suçlu hem güçlü olma
şimdi de bir kaç konu güncelledim demişsin ama bana kalırsa bi 15-20 vardı güncellediğin 2004 konuları şu konuya giriyorum cevap yazacam bir bakıyorum 2004 konusu hıh diyorum içimden zzr1400 işi bu
ya tamam saçmalıkların bitsin özür dile tüm üyelerden olsun bitsin unutalım yaw
sende bu ruh olmasada tüm motorcular kardeştir.
sitelerdeki mesaj sayısını yükselterek kendilerini birşey zanneden değil tabi
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Peki. Dayanamadım. Bu başlıktaki jubilemi bu mesajla yapayım bakalım.
Ana sayfada son güncellenen 25 başlık bulunur. Başlıkların hemen sağında ise son mesaj sütunu bulunur. Bugün bu 25 başlıktan 16 sında son mesaj olarak senin mesajların vardı (üstelik bu mesajlar inanılmaz kısa sürede atılımıştı). Hiçbir yazın hiçbir konuda birşey bilgilendirmiyor, başlıkların yarısı geçen seneye aitti. Üstüne üstlük gerçekten yardım isteyen insanların açtığı başlıklar arka sayfalara düşüyor.
Böylesine bir tutum sergileyen senin gibi bir KENDİNİ BİLMEZden özür dilememi mi bekliyorsun!!!
Senin yaptığın bu saçmalıklar yüzünden ben dahil kaç kişinin vakti boşa harcandı,kaç kişi sorunlarına çözüm bulamadı, farkında mısın!!!
Sana yöneltilen suçlamaların tek birisine bile cevap vermekten aciz bir durumdayken, sütten çıkmış ak kaşık numarası yaparak kimi kandırabileceğini zannediyorsun!!!
Senin ve senin gibi farklı amaçlar güden zavallıların yüzünden bu siteden kaç kişinin soğuduğunun farkında mısın?
Eğer bu mesajım yüzünden siteden uzaklaştırılırsam, açıkçası umurumda bile değil. Böyle hasta kişiliklerin burada savunulması zaten beni yeterince soğuttu.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Kilisin gülü sana katılıyorum...ama şimdi bize Polyanna diye kızar dostlar...bendende iyigeceler...zzr1400 dahil tüm Mt.Net ailesini seviyorum...yanlış bişey yazıpda taraf olmak veya birilerini kırmak istemem...ozaktasi adlı üyeden alıntı
kırmaktansa kırılmayı tercih ederim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arKADAŞLAR YATMAM GEREK KENDİNİZE iyi bakın ... BBRR gerekeni görmüş yapması gereknde buydu benden yana oy kullaanmış modumuz ..kimseyi kandıramadınız.. Destekleyen desteklemeyen herkese selamler
büyük motorcular saygılar BBRR kolay gelsin . cümleten allaha emanet oLun. Motorunuzla kalın sevgiler saygılar.. ozaktaşi abim tatlı rüyalar iyi uykular elerinden öpmüşüm.. bye
[B] KapTaN 44[/B]
watercolours da topikten uçar...
not: yazacağınız topiklerin tarihini kontrol edin her zaman (ben hep ediyordum, artık siz de edin)
May the Force be with McLaren Mercedes
""Peki. Dayanamadım. Bu başlıktaki jubilemi bu mesajla yapayım bakalım.
Ana sayfada son güncellenen 25 başlık bulunur. Başlıkların hemen sağında ise son mesaj sütunu bulunur. Bugün bu 25 başlıktan 16 sında senin mesajların vardı (üstelik bu mesajlar inanılmaz kısa sürede atılımıştı). Hiçbirisi hiçbir konuda birşey bilgilendirmiyor, başlıkların yarısı geçen seneye aitti. Üstüne üstlük gerçekten yardım isteyen insanların açtığı başlıklar arka sayfalara düşüyor.
Böylesine bir tutum sergileyen senin gibi bir KENDİNİ BİLMEZden özür dilememi mi bekliyorsun!!!
Senin yaptığın bu saçmalıklar yüzünden ben dahil kaç kişinin vakti boşa harcandı,kaç kişi sorunlarına çözüm bulamadı, farkında mısın!!!
Sana yöneltilen suçlamaların tek birisine bile cevap vermekten aciz bir durumdayken, sütten çıkmış ak kaşık numarası yaparak kimi kandırabileceğini zannediyorsun!!!
"Senin ve senin gibi farklı amaçlar güden zavallıların yüzünden bu siteden kaç kişinin soğuduğunun farkında mısın?
Eğer bu mesajım yüzünden siteden uzaklaştırılırsam, açıkçası umurumda bile değil. Böyle hasta kişiliklerin burada savunulması zaten beni yeterince soğuttu."""
kesınlıkle katılıorum..
abey hangi hangi kanal çekiyo akşam televizyonada çıkcazmı...
topic 20 kişinin altına düşmüyo gecenin konusu oldu
Aman sen kırılma sevgi, barış kelebeği. İyi geceler.mete_han adlı üyeden alıntı
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
insan bi özür diler. bir daha daha dikkatli olacağım, sizi rahatsız etmeteceğim der ama senin gibi birinde bu nerdeeee. hem suçlusun hem güçlüsün. zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun. bizi birbirimize düşürüyorsun. sonrada yatmam gerek deyip kaçıyorsun. seni tebrik ederim. bravo. senin yüzünden kim bilir kaç kişi siteden soğudu. helal sana
Akira adlı üyeden alıntı
eline sağlık hocam katılıyorum
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
ya kapadın su topıcı ayıp bee
Yeni yine yeniden
bende çekiliyorum evet bundan sonra ilk başta tarih sonra mesaj atacam
bazıları ders almak istemedi zannedersem
uğraşmamak lazım böyleleriyle boşuboşuna zamanımı öldürmeyim
tüm GERÇEK motorcuLARA İYİ GECELER TATLI RÜYALAR
Akira adlı üyeden alıntı
eline sağlık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)