daha önce de deim. eskilerden faydalı ama unutulmuş konuları güncellesin, başımın üstünde yeri var. viper_1 öyle yapardı. her neyse, forumun yazılı olmayan kurallarına saygı gösterdiği sürece benim için sorun yok.
daha önce de deim. eskilerden faydalı ama unutulmuş konuları güncellesin, başımın üstünde yeri var. viper_1 öyle yapardı. her neyse, forumun yazılı olmayan kurallarına saygı gösterdiği sürece benim için sorun yok.
May the Force be with McLaren Mercedes
aslında topic dikkatimi çekti 4 bilemedin 5 uyenin isyanıyla ilgili ama topic i 20 ye yakın uye okuyor ve başkada kimsede ses yok sizcede bu arkadaşa fazla yüklenmiyormusunuz tamam 2004 topiclerini hortlatmış olabilir
ama o hortlattıgı topice ben kendimce belki birsnin faydasına olabilir düşüncesiyle birkaç düşüncemi yazdım belkide foruma yeni üye olan bir arkadaş arama özelliğini bilmiyorsa ve bu topicde yazılı olan bilgileri okuduysa faydalanmıştır sanıyorum bu arada tamam zzr1400 arkadaşımız size sinir bozucu şeyler yazdı ama sizde her fırsatta onu eleştirdiniz
oy kullanma konusuna gelince şahsen ben oy kullanmadım ve bu topic i takip edip kullanmayan çok arkadaş oldugu düşüncesindeyim ayrıca sadece oradaki oy ortalaması ile birisinin forumdan ihraç edilmeside hiç hoş olmaz...
form hakkında yorum yok sadece laf yetiştirme var sanki
burayada tıklayın bakalımZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
ismim mert değil ismim serkan kara .. ayrıca hiç üye olmadım 15 gün önce kadar siteye geldim kaptan44 nicki ile yazdım bi kaç gün ama yine bu kişilerin saysinde ceza adlım.. o nicki iptal edip.. kawasaki nickiyle yazmaya başladım
[B] KapTaN 44[/B]
ha unutmadan aynı saygıyı diğer üyelerden de bekliyorum...
EN AZINDAN BU TOPİĞE ARTIK YAZI YAZMAMAK BİR SAYGIDIR...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
kim yolladı. ne zaman yolladı. ne dedi. hangi linkte
kanıtla inanayım
ben bu gibi tiplerin rehabilite edilmektense toplu olarak sopa manyağı yapılmalarını oya sunuyorum.
böylesi herkes için en hayırlısı olacak...
yoksa siz ne söylerseniz söyleyin bişey değişmeyecek.
adamın amacı başka çünkü...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
abicim bırakalım arkadaşlar eğlensin yalan dünya saygılarbbaday adlı üyeden alıntı
[B] KapTaN 44[/B]
benim tanıdığım yapıcı luxor böyle şeyler yazmazdı...Luxor adlı üyeden alıntı
arkadaşlar artık bu topiğe bir son versek ne dersiniz...karşılıklı ateşkes olsun...zaman herşeyi gösterecektir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
kısmen doğru, ama şu da var. haftasonu nedeniyle forumda takıldım epeyce. anasayfayı güncelleyip duruyorum ki yeni birşeyler var mı. bol bol yeni birşey çıkıyor. giriyorum, yardımcı olmak için yazıyorum. tam gönderecekken tarih dikkatimi çekiyor (ben genelde mesaların tarihine bakarım) ve hop, siliyorum. haftasonum kabaca böyle geçti.bbaday adlı üyeden alıntı
May the Force be with McLaren Mercedes
kim kimden eğleniyor acaba
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
hani cevap yokmostwanted_57 adlı üyeden alıntı
Hacı seninde bugün barış kelebekliğin üstünde bırak arkadaşlar daldılar hınçlarını alsınlar bayağı bir sinirlerini bozmuş demek kimete_han adlı üyeden alıntı
Şu hakaret olayında bende biraz sakin olun diyorum. Mahlukat, yaratık vs. ayıp oluyor arkadaşlar. Kawozoki sende biraz ağır ol hep yarabbi şükür demen bile sinir bozucu yav.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ben bu kişinin serkan değil de başka biri olduğunu düşündüğüm için bunu yazdım.ve o bahsettiğim kişiler için en yapıcı olabileceğim halim üzerlerine beton döküp bina yapmak olur...mete_han adlı üyeden alıntı
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
aynen katılıyorum zaten ben bu dileğimi en baştada dile getirdimwatercolours adlı üyeden alıntı
yardımcı olacam derken tarihe bakıyorum 2004 haydi geri sil zaman boşa harcanıyo tabi
arkadaşlar...susturmak...konuyu dağıtmak vs derdim yok ama...gerçektende artık yazmasak...MOTOSİKLET.NET'E ve ÜYELERİNE yakışan şey yaşananları zamana yaymak...ve bu topiği burada kafamızda mod müdahalesi olmadan sonlandırabilmek...
Ne yazarsanız yazın akira mostwanted ustaoğlu ve diğer 1 2 kişi daha size ne diyim . eğlenin kendi aranızda ama bana cvp yazmayın
[B] KapTaN 44[/B]
Eski konuları güncelleyip güncel konuları arkaya itmek suç değildir ama ayıptır. Perşembe günü mont alacağım, gereksiz saçma sapan güncellenmiş konular yüzünden sorduğum sorular ana sayfaya çıkmıyor. Ben de Konu Dışı'nda(ki KD başlıkları ana sayfada görünmüyor) bazı üyelere "gereksiz" gelen mesajlar atıyorum, ama başka bölümlerde ciddi davranıyorum.
Attığın mesajlar beni pek ilgilendirmiyor, ama insanlara yardım edilmesini engellemen doğru değil. Bunun farkında değildin belki, ama artık farket!
Yok abi Giyotine gönderelim olmaya oldu.......Ben bu arkadaşın çoğu yazısını gördüm yani ne bileyim öle hakaret küfür falan yok..CBR ye takmıştı bi ara oda olabilir...Şimdide tarih olmuş topikleri Hortlatıyor o kadar..Yani vahim bi durum yok gibi..Luxor adlı üyeden alıntı
Adam ismini soyadını verirmi gerçek olsa ? Boşver sen, bilen biliyor kim olduğunu.Luxor adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)