Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

Katılımcı sayısı
134. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • E V E T ; rahatsız oluyorum...

102 76.12%
  • H A Y I R; pek rahatsızlık hissetmedim...

32 23.88%
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

REKLAM ALANI
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    daha önce de deim. eskilerden faydalı ama unutulmuş konuları güncellesin, başımın üstünde yeri var. viper_1 öyle yapardı. her neyse, forumun yazılı olmayan kurallarına saygı gösterdiği sürece benim için sorun yok.
    May the Force be with McLaren Mercedes

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aslında topic dikkatimi çekti 4 bilemedin 5 uyenin isyanıyla ilgili ama topic i 20 ye yakın uye okuyor ve başkada kimsede ses yok sizcede bu arkadaşa fazla yüklenmiyormusunuz tamam 2004 topiclerini hortlatmış olabilir

ama o hortlattıgı topice ben kendimce belki birsnin faydasına olabilir düşüncesiyle birkaç düşüncemi yazdım belkide foruma yeni üye olan bir arkadaş arama özelliğini bilmiyorsa ve bu topicde yazılı olan bilgileri okuduysa faydalanmıştır sanıyorum bu arada tamam zzr1400 arkadaşımız size sinir bozucu şeyler yazdı ama sizde her fırsatta onu eleştirdiniz

oy kullanma konusuna gelince şahsen ben oy kullanmadım ve bu topic i takip edip kullanmayan çok arkadaş oldugu düşüncesindeyim ayrıca sadece oradaki oy ortalaması ile birisinin forumdan ihraç edilmeside hiç hoş olmaz...

ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    form hakkında yorum yok sadece laf yetiştirme var sanki
    Alıntı ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
    resim gayet de güzel açıldı
    burayada tıklayın bakalım
    İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !

ZZR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZR1400 KawaSaKi Rengi:KapKara
    ismim mert değil ismim serkan kara .. ayrıca hiç üye olmadım 15 gün önce kadar siteye geldim kaptan44 nicki ile yazdım bi kaç gün ama yine bu kişilerin saysinde ceza adlım.. o nicki iptal edip.. kawasaki nickiyle yazmaya başladım
    [B] KapTaN 44[/B]

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ha unutmadan aynı saygıyı diğer üyelerden de bekliyorum...

EN AZINDAN BU TOPİĞE ARTIK YAZI YAZMAMAK BİR SAYGIDIR...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
    Metehan abicim yaptığım bir saygısızlık yok ağza alınmayacak msj yolladılar gene uslubumuz bozmadım.. siz sadece 3 4 kişinin kışkırtması ile yola çıktınız ne diyim

kim yolladı. ne zaman yolladı. ne dedi. hangi linkte

kanıtla inanayım

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    ben bu gibi tiplerin rehabilite edilmektense toplu olarak sopa manyağı yapılmalarını oya sunuyorum.
    böylesi herkes için en hayırlısı olacak...
    yoksa siz ne söylerseniz söyleyin bişey değişmeyecek.
    adamın amacı başka çünkü...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı
    aslında topic dikkatimi çekti 4 bilemedin 5 uyenin isyanıyla ilgili ama topic i 20 ye yakın uye okuyor ve başkada kimsede ses yok sizcede bu arkadaşa fazla yüklenmiyormusunuz tamam 2004 topiclerini hortlatmış olabilir

ama o hortlattıgı topice ben kendimce belki birsnin faydasına olabilir düşüncesiyle birkaç düşüncemi yazdım belkide foruma yeni üye olan bir arkadaş arama özelliğini bilmiyorsa ve bu topicde yazılı olan bilgileri okuduysa faydalanmıştır sanıyorum bu arada tamam zzr1400 arkadaşımız size sinir bozucu şeyler yazdı ama sizde her fırsatta onu eleştirdiniz

oy kullanma konusuna gelince şahsen ben oy kullanmadım ve bu topic i takip edip kullanmayan çok arkadaş oldugu düşüncesindeyim ayrıca sadece oradaki oy ortalaması ile birisinin forumdan ihraç edilmeside hiç hoş olmaz...
    abicim bırakalım arkadaşlar eğlensin yalan dünya saygılar
    [B] KapTaN 44[/B]

Motosikleti
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı
    ben bu gibi tiplerin rehabilite edilmektense toplu olarak sopa manyağı yapılmalarını oya sunuyorum.
    benim tanıdığım yapıcı luxor böyle şeyler yazmazdı...

arkadaşlar artık bu topiğe bir son versek ne dersiniz...karşılıklı ateşkes olsun...zaman herşeyi gösterecektir...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı

kısmen doğru, ama şu da var. haftasonu nedeniyle forumda takıldım epeyce. anasayfayı güncelleyip duruyorum ki yeni birşeyler var mı. bol bol yeni birşey çıkıyor. giriyorum, yardımcı olmak için yazıyorum. tam gönderecekken tarih dikkatimi çekiyor (ben genelde mesaların tarihine bakarım) ve hop, siliyorum. haftasonum kabaca böyle geçti.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    kim kimden eğleniyor acaba
    İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
    kim yolladı. ne zaman yolladı. ne dedi. hangi linkte

kanıtla inanayım
    hani cevap yok

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı

arkadaşlar artık bu topiğe bir son versek ne dersiniz...karşılıklı ateşkes olsun...zaman herşeyi gösterecektir...
    Hacı seninde bugün barış kelebekliğin üstünde bırak arkadaşlar daldılar hınçlarını alsınlar bayağı bir sinirlerini bozmuş demek ki

Şu hakaret olayında bende biraz sakin olun diyorum. Mahlukat, yaratık vs. ayıp oluyor arkadaşlar. Kawozoki sende biraz ağır ol hep yarabbi şükür demen bile sinir bozucu yav.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı

ben bu kişinin serkan değil de başka biri olduğunu düşündüğüm için bunu yazdım.ve o bahsettiğim kişiler için en yapıcı olabileceğim halim üzerlerine beton döküp bina yapmak olur...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı
    kısmen doğru, ama şu da var. haftasonu nedeniyle forumda takıldım epeyce. anasayfayı güncelleyip duruyorum ki yeni birşeyler var mı. bol bol yeni birşey çıkıyor. giriyorum, yardımcı olmak için yazıyorum. tam gönderecekken tarih dikkatimi çekiyor (ben genelde mesaların tarihine bakarım) ve hop, siliyorum. haftasonum kabaca böyle geçti.
    aynen katılıyorum zaten ben bu dileğimi en baştada dile getirdim
    yardımcı olacam derken tarihe bakıyorum 2004 haydi geri sil zaman boşa harcanıyo tabi

Motosikleti
    arkadaşlar...susturmak...konuyu dağıtmak vs derdim yok ama...gerçektende artık yazmasak...MOTOSİKLET.NET'E ve ÜYELERİNE yakışan şey yaşananları zamana yaymak...ve bu topiği burada kafamızda mod müdahalesi olmadan sonlandırabilmek...

Motosikleti
    Ne yazarsanız yazın akira mostwanted ustaoğlu ve diğer 1 2 kişi daha size ne diyim . eğlenin kendi aranızda ama bana cvp yazmayın
    [B] KapTaN 44[/B]

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Eski konuları güncelleyip güncel konuları arkaya itmek suç değildir ama ayıptır. Perşembe günü mont alacağım, gereksiz saçma sapan güncellenmiş konular yüzünden sorduğum sorular ana sayfaya çıkmıyor. Ben de Konu Dışı'nda(ki KD başlıkları ana sayfada görünmüyor) bazı üyelere "gereksiz" gelen mesajlar atıyorum, ama başka bölümlerde ciddi davranıyorum.

Attığın mesajlar beni pek ilgilendirmiyor, ama insanlara yardım edilmesini engellemen doğru değil. Bunun farkında değildin belki, ama artık farket!

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Yok abi Giyotine gönderelim olmaya oldu.......Ben bu arkadaşın çoğu yazısını gördüm yani ne bileyim öle hakaret küfür falan yok..CBR ye takmıştı bi ara oda olabilir...Şimdide tarih olmuş topikleri Hortlatıyor o kadar..Yani vahim bi durum yok gibi..

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    ben bu kişinin serkan değil de başka biri olduğunu düşündüğüm için bunu yazdım.
    Adam ismini soyadını verirmi gerçek olsa ? Boşver sen, bilen biliyor kim olduğunu.
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler