Bravo helal devam
Hayırlı olsun Snappy. Kaç kuruş yakıyor ?
ben kötülemedim bişeyde demedim neden kötü algıladın ki bravo dedim tır aldığın için helal devamda daha iyi başar diye herşeyi kötü algılama
Merak edenler için Oyun Ets 2 dir
ETS2'de hiç hilesiz 3 milyon € kazandım. 14-15 tane tırım var daha da oynamıyorum. 2 senedir zaten işte yola gönderiyolar eşek kadar 4x4 kamyoneti sürüyorum binlerce kilometre. ETS2 oyunundan farkı yok.
oyunun multiplayer versiyonu var isterseniz konvoy yapabiliriz :D
SON OSMANLI |Reis ekle beni düzenli konvoy yapıyoruz bize katılabilirsin
Havali kornasi yoksa,egzozundan kara duman atmiyosa kabul olmaz reyiz. Bu ozelliklere dikkat :D
| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |
Aga hata etmişsin. Az daha koy, Ybr al bence sağlamdır. Japon daa :-D
Bu oyunu oynarken bi moda giriyorum var ya. Annemi opuyorum ben sefere cikiyorum diye. Yine nereye diyor carsiya mi? Diyor. Hayir bu sefer almanyaya diyorum hehe. Yemege cagiriyorlar beni odamin isigi falan acip bagirip cagiriyorum suan seferdeyim beni goremezsiniz arayin falan diye. Gusel oyun valla
Tek hilem 90km hız limitini kaldırıp 730 beygirlik Scania ile 140-150km hızla yardırmak ama o da olacak artık. O oyun 90km hızla çekilmez
Doğu avrupayı da kapsayan Go East! paketini de oynadım ve bitirdim. O pakette bir de tırların otomatik şanzımanına güncelleme yapılmış gaz pedalının açısına göre vites düşürüyo otomatik şanzıman. Daha keyifli olmuş önceden otomatik şanzımanla hiç yürümezdi tırlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)