kanalıma aboneliklerinizi bekliyorum...
kanalıma aboneliklerinizi bekliyorum...
https://www.youtube.com/watch?v=6jr41MM1a0c
linki düzelteyim de yorumları çok merak ettim gerçekten
Hocam ne vtec ki , ne gereksiz modlar, müzikler bunlar yanlış anlamayın ama
1.6 otomatik aile arabası o bildigin. sıradan 110 beygir 0-100 değeri 10 sn üstü... hatta 11 saniye
Aha damarima bastilar,bunu yapmayacaktin baskaaann bahsettiginiz araba turunun en guzel orneklerinden biri,hafif makyaj ve bir iki oynamaya atmosfere gore guzel degerler verebiliyo,1.6 110hp bi araba,bildiginiz gibi vtec aciyo ve sesi cazibesi bi baska aliyo,guzelligide burda. Aile arabasi gibi gorunuyo,ama ayni zamanda sportif yanida yok degil,cok uc bi ornek ama subaru gibi,hafta ici ailenle bin hafta sonu ailenle gazla. Cok fazla kronik sorunuda yok yani kumanda tuslarinda sorunlar olabiliyodu galiba,ses yalitimi yetersiz olsada gorunus ve motor olarak cogu insanin kalbinde taht kurmus bi aractir kendileri. Yanliz fiyatlarinin mx5 ile kapistigi hatta nerdeyse gc8 subaruyu gectigi piyasada nekadar alinmali bilmiyorum. Tsk tsk tsk :D :D saygilar..
Kanaliniza aboneyim,videoyu izledim ama araba hani cokta gosteris arabasi degil gibime geldi,isiklandirma cok basit,video cok basit. He videoda bi agirlik var dogru,ama ne biliyim yandan arabanin farini yakmissiniz yansima olmus,resmen arabayla isik tuttuk demissiniz,bu tarz tanitim videolarinda aracin performansi ve ic,dis gorunusunun daha detayli tanitilmasi,aracin can alici noktalarinin dikkat cekicek sekilde yansitilmasi cok daha dogru olacaktir,tabiki emeginize elinize saglik. Bir izleyici olarak nacizane tavsiyelerim bunlar,muzik konusundada videounun muzige uygunlugunu ayarlamak daha dogru olacaktir bence.
www.youtube.com/c/ied0634
www.instagram.com/ieeddd
Pardon dogru r25 vardi klipte,onunda uzunlari yakinca 2 far ediyo pardon. Can sıkıntısıyla cektiyseniz fena bi video olmamis,emeginize saglik. Arabada zamaninda agima takilmis arabalardan biriydi,soru calistigim yerden gelince,bende ayda yilda bir calisan,soruda calistigi yerden gelince yardiran tembel ogrenci gibi uzattikca uzattim
sen arabanı itekle ben geliyorum v-tecle.. uuuuuv tu tu tu cizzzz
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
video çekilecek kadar olmasa da honda vtec 2 tam Türk işi; az yakar, iyi kaçar... masraf çıkarmaz, 1 sene kadar kullandım
şu VTİ ın farkı nedir bilmiyorum ama ondan lazım bir tane
Yakında burada "motosiklete binmeyin sakin. İmza kafesçiler" başlığı da açılır!
Yapmayın, müslüman mahallesinde salyangoz satmayin...
vti vtec in biraz daha ilkel versiyonu bizde de civic fastback vardı 1800cc 169 hp 2002 model
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------
o ses yalıtılmasın hocam ha bu arada 5500 rpm vermişler ama vtecler her devirde gaza çok ani yüklendiğiniz zaman hem zamanlamasını değiştiriyor hem de gerekliyde subapın açılma miktarını arttırıyor.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Vtec acma olayi zaten aslinda kapali olan subaplarin acilma olayidir,hondalar herzaman atik arabalar olmuslardir. 2.4 accordtan biliyorum,imansiz D3 te 180 e ne ara cikiyodu anlamiyoduk valla. basiyosun gaza,gozler yolda tabi sonra bi ses geliyo "vuutuuutuuutuuu" bi bakiyosun ibreye 180 o sesi duymak her nekadar keyif versede uzun yolda asfalt sesiylede gidilmiyo be baskan,arabayi ilk aldiginda kesiciden kesiciye giriyosun,vtec kapanmiyo bile. Sonra 1000km oluyo olmuyo bi bakmissin emekli amca gibi surmeye baslamissin,yanina bi arkadasin oturmazsa ne atraksiyon ne bisey :D
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)