Renault grubuna hakim birisi olarak rahatlikla yorum yapabilirimki eger renault alacaksaniz ilk seciminiz megane olmali,sonra clio ve sonrada symbol olmali ama kesinlikle fluence olmamali,abi kutuk gibi araba. Hatta araba degil sanki essegin ustunde gidiyosun. Araba sert olabilir,anlarim derimki virajda iyidir okadar olsun. Yok abi 160 la otobanda viraj donerken (bilirsin virajlari hafif olur) araba resmen esniyo,bildigin boyle kabin virajin disina gidiyo tekerler virajda gidiyo. Bukadar guvensiz,konforsuz bi araba daha gormedim ben. Hele hele o fiyatlarda hic gormedim. Sonra indim symbole bindim pamuk gibi araba,tumsekten rahat rahat geciyosun. Symbolle hiz yapmayi tavsiye etmesemde (150 den sonra ruzgar oldugu gibi kabinde
) fluence in guven vermedigi hizlarda gayet iyi performans veriyo. Cok cok seri ve atik bi araba (ozellikle ilk 2 vitesi kisa,buda onu serilestiriyo). Yakit desen yakmiyo zaten. El freni tutuyo mesela,kafanmi atti cek el frenini sahincilere kafa tut falan
velhasilkelam renault grubunun en basarili arabalarindan bir kacini saymak gerekirse Latitude,Laguna,Megane,Clio,Symbol olacaktir. Fakat unutmamak gerekirki bu siralama adeta bir prestij ve fiyat siralamasidir. Unutmadan,symbol kagit gibi arabadir. Yaptiginiz ilk kaza ayni zamanda son kazanizda olabilir