Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Honda Civic Vtec 2 Video Klip

Motovento
    REKLAM ALANI
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Sti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Renault grubuna hakim birisi olarak rahatlikla yorum yapabilirimki eger renault alacaksaniz ilk seciminiz megane olmali,sonra clio ve sonrada symbol olmali ama kesinlikle fluence olmamali,abi kutuk gibi araba. Hatta araba degil sanki essegin ustunde gidiyosun. Araba sert olabilir,anlarim derimki virajda iyidir okadar olsun. Yok abi 160 la otobanda viraj donerken (bilirsin virajlari hafif olur) araba resmen esniyo,bildigin boyle kabin virajin disina gidiyo tekerler virajda gidiyo. Bukadar guvensiz,konforsuz bi araba daha gormedim ben. Hele hele o fiyatlarda hic gormedim. Sonra indim symbole bindim pamuk gibi araba,tumsekten rahat rahat geciyosun. Symbolle hiz yapmayi tavsiye etmesemde (150 den sonra ruzgar oldugu gibi kabinde ) fluence in guven vermedigi hizlarda gayet iyi performans veriyo. Cok cok seri ve atik bi araba (ozellikle ilk 2 vitesi kisa,buda onu serilestiriyo). Yakit desen yakmiyo zaten. El freni tutuyo mesela,kafanmi atti cek el frenini sahincilere kafa tut falan velhasilkelam renault grubunun en basarili arabalarindan bir kacini saymak gerekirse Latitude,Laguna,Megane,Clio,Symbol olacaktir. Fakat unutmamak gerekirki bu siralama adeta bir prestij ve fiyat siralamasidir. Unutmadan,symbol kagit gibi arabadir. Yaptiginiz ilk kaza ayni zamanda son kazanizda olabilir
    ne başlangıç arabası mı. canınızı riske atmayın vitesli tecrübeniz yoksa 1200cc den başlayın derim ben arabada

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:58 ----------

Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen onlar allahın emri birde hava filtresi sislere xenon tamam en kral araba işte :D
    hooooooop, nerde bunun kamberi... kambersiz honda olmaz basacan bir de yere çapraz çapraz geçecen kasislerden

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------

latitude gibi viraj döneni görmedim valla... BMW ile giderken bi 4 kasayı takip etmeye başladık. o bozüyük tarafında yolda anayola göre sert sayılacak bir viraj var. biz 150 ile girdik(kar lastiği vardı bir de arabada) wv grubu araçların hepsi(audi hariç)90-100e düşerken bir tane latitude sağ tarafımızdan 160 gibi bir hızla geçmişti

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Ozan, sağol dostum verdiğin bilgiler için.Fluenceyi bende beğenmedim.Şuanda clio symbol'ü düşünüyorum gibi sedan diye birazcık bagajı var en azından.Hızla pek işim yok zaten o arabayla ne yapabilcen yani burda tofaşlar bile turbolu bana az yaksın yeter,ben konforda aramıyorum sadece yakıt ve satıyorum dediğim anda satılabilecek olması.

Mustafa, başlangıç arabası değil yavv 375bin kmlik 2500cc tecrübemiz var acaba diyorum 4.4 v8'e geçmenin zamanı geldi mi?
    Pardon kanka ya doğru diyorsun kambersiz olmaz.İşte para oldukça yapıyorlar ledli stop,öne lip,egzoz vs vs.

İkiniz, virajlık bir durum yok dediğim gibi hızla pek işimiz yok ama genede yokuşta çekmeli biraz çünkü izmir-manisa arası baya yokuş.Düşünün bmwye bile şehir içinde binerim diyorum symbole hiç binmem babam binsin yeter zaten manisa konyadan hallice buralar düz ova.

Motosikleti
    Yohhh
    Ozan, sağol dostum verdiğin bilgiler için.Fluenceyi bende beğenmedim.Şuanda clio symbol'ü düşünüyorum gibi sedan diye birazcık bagajı var en azından.Hızla pek işim yok zaten o arabayla ne yapabilcen yani burda tofaşlar bile turbolu bana az yaksın yeter,ben konforda aramıyorum sadece yakıt ve satıyorum dediğim anda satılabilecek olması.

Mustafa, başlangıç arabası değil yavv 375bin kmlik 2500cc tecrübemiz var acaba diyorum 4.4 v8'e geçmenin zamanı geldi mi?
    Pardon kanka ya doğru diyorsun kambersiz olmaz.İşte para oldukça yapıyorlar ledli stop,öne lip,egzoz vs vs.

İkiniz, virajlık bir durum yok dediğim gibi hızla pek işimiz yok ama genede yokuşta çekmeli biraz çünkü izmir-manisa arası baya yokuş.Düşünün bmwye bile şehir içinde binerim diyorum symbole hiç binmem babam binsin yeter zaten manisa konyadan hallice buralar düz ova.
    tecrübe iyiymiş hocam v8 racing makine kullanabilirsin. benimde 80.000 km 1400 cc enduro tecrübem var(Renault 12 toros)
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tecrübe iyiymiş hocam v8 racing makine kullanabilirsin. benimde 80.000 km 1400 cc enduro tecrübem var(Renault 12 toros)
    Aahahaah toros candır ya.Eskiden hatırlardımda dedelerimizden torosu kaçırıpta 11 kişi binerdik
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne başlangıç arabası mı. canınızı riske atmayın vitesli tecrübeniz yoksa 1200cc den başlayın derim ben arabada

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:58 ----------

hooooooop, nerde bunun kamberi... kambersiz honda olmaz basacan bir de yere çapraz çapraz geçecen kasislerden

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------

latitude gibi viraj döneni görmedim valla... BMW ile giderken bi 4 kasayı takip etmeye başladık. o bozüyük tarafında yolda anayola göre sert sayılacak bir viraj var. biz 150 ile girdik(kar lastiği vardı bir de arabada) wv grubu araçların hepsi(audi hariç)90-100e düşerken bir tane latitude sağ tarafımızdan 160 gibi bir hızla geçmişti
    Bu b8 kasa passatlarda super. Tam U seklinde bi donus vardi,viraja dar girip gaz actik,araba bildigin asfalta yapisti. Lastiklerimizde oyle kaliteli bisey degildi,hala kisliklarla geziyoruz ama inanamadim. Tabi tipik vw olarak arabayi duzelttigimizde arkayi bir ufak birakti. Jettayla o sekil yanliyoduk

0-100 onemliyse symbol 0-60 arasi acayip seri,linea falan halt etmis yaninda. Linea zaten turbo acana kadar piyasada yok,turbodan sonra kendini anca topluyo. Babam her bindiginde "bu ne lan boyle hrhrhrhr yemiyoda" diyo
    Aahahaah toros candır ya.Eskiden hatırlardımda dedelerimizden torosu kaçırıpta 11 kişi binerdik
    Toros bi 3 sene oncesine kadar vardi bizim memlekette. Arabayla tarlayada girerdik,asfaltada girerdik. Zaten cogunluk toprak yoldu kislik lastigi uzerinden cikarmazdik,tupe 50 lira atardik sonra nezaman doldurdugumuzu unuturduk :D toros candir,gerisi heycan ahahaha bide 98 modeldiki ufff
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Onur, şuanda 1.3 corsa ile 1.5 symbol arasındayım yavaş yavaş eledim çoğu modeli.Vw polo,golf alamam çok sövdüm vwye,fiesta hoşuma gitmiyor,hyundaiye girmem,seat cuprayıda zor satarım buralarda,son durum bu yani

Motosikleti
    Yohhh
    1.3 corsa tafsiye etmem

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

sembol iyidir renoda pek sıkıntı olmaz

Onur, şuanda 1.3 corsa ile 1.5 symbol arasındayım yavaş yavaş eledim çoğu modeli.Vw polo,golf alamam çok sövdüm vwye,fiesta hoşuma gitmiyor,hyundaiye girmem,seat cuprayıda zor satarım buralarda,son durum bu yani
    Ozan duzeltmesini yaparak yanitliyorum 1.3 corsa yazilimla guzel guzel gidebilir ve pek bi sorununu da duymadim. Ama symbol tam bir "vuuutuututututu" gitmelik
    1.3 corsa tafsiye etmem

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

sembol iyidir renoda pek sıkıntı olmaz
    Renaultta hic sorun olmazda corsada bos araba degil abi,helede guvenlikte symbolden cok daha iyi

Motosikleti
    Yohhh
    abi olay süper yalnız senin de seat cupra'dan clio sembol e kadar
    MazhaRR bunu beğendi.

abi olay süper yalnız senin de seat cupra'dan clio sembol e kadar
    Bune yaman celiski
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Sti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ozan duzeltmesini yaparak yanitliyorum 1.3 corsa yazilimla guzel guzel gidebilir ve pek bi sorununu da duymadim. Ama symbol tam bir "vuuutuututututu" gitmelik

Renaultta hic sorun olmazda corsada bos araba degil abi,helede guvenlikte symbolden cok daha iyi
    başlarım güvenliğine arıza lambasın sönmüyor onun

başlarım güvenliğine arıza lambasın sönmüyor onun
    Ben hic duymadim oyle bi sikayet abi yav. Niye sonmuyomuski

Motosikleti
    Yohhh
    bilmiom ki arızası olmadan yapıyor bunu, karaduman atıyor bir de 1.3 corsa kullanıyordu bi arkadaş tek kapı olandan; yalnız iyi yakıyordu, ama mazotlu olunca 18 kuruşu felan geçtiğini görmedim

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Geldim beyler

Ozan, ahahahaha kusura bakma başkan ya neden böyle oluyor bilmiyorum alem adamsın valla

Mustaba, neden tavsiye etmezsin dostum gözüm şimdilik 1.3 corsada ama en az 2012 model olucak bu arada

İkiniz, ya ben seçenek olsun diye yazdım konfor,güvenlik çok fazla aramıyorum, ben olabildiğince az yaksın ve ikinci elde satarken fazla değer kaybetmesin istiyorum.

Edit: symbol dediğim clio symbol 1.5 dizel 2010 model olanlar varya ondan.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    hayaller hayatlar
    initial-D bunu beğendi.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Biyeybaraküs, sorma abi ya yemin ediyorum honda bayiisine gidip cama ekmek banıyorum
    biyeybaraküs ve jimi_hendrix bunu beğendiler.

bilmiom ki arızası olmadan yapıyor bunu, karaduman atıyor bir de 1.3 corsa kullanıyordu bi arkadaş tek kapı olandan; yalnız iyi yakıyordu, ama mazotlu olunca 18 kuruşu felan geçtiğini görmedim
    O eski kasalar,c kasa corsadir. Onlarda duman bol olur ama almisken 1.7 dti'ini almak lazim. Buyuk ihtimal dpf iptali falanda vardir,bide duz boru uf. Kara tren
    Geldim beyler

Ozan, ahahahaha kusura bakma başkan ya neden böyle oluyor bilmiyorum alem adamsın valla

Mustaba, neden tavsiye etmezsin dostum gözüm şimdilik 1.3 corsada ama en az 2012 model olucak bu arada

İkiniz, ya ben seçenek olsun diye yazdım konfor,güvenlik çok fazla aramıyorum, ben olabildiğince az yaksın ve ikinci elde satarken fazla değer kaybetmesin istiyorum.

Edit: symbol dediğim clio symbol 1.5 dizel 2010 model olanlar varya ondan.
    Ayni kasa symbol bizdede var,symbolden yana sorunun olmasin baskan. Ama 1.3 corsada saglamdir. Yanliz surekli sehir ici kullanilacaksa corsa ufak hacmiyle kendini toparlayana kadar epey sure gecebilir,bu hem yorar hemde yaktirir. Sanirim symbol daha dogru tercih.
    Abi hayaller 140.000TL,hayatlar 30.000TL naparsin. Hayal iste

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Biyeybaraküs, sorma abi ya yemin ediyorum honda bayiisine gidip cama ekmek banıyorum
    bu arkadaşa yalvarmak lazım biraz
    bende akşama kadar audi a5 ilanı bakıyorum

Motosikleti
    Yohhh
    anaaaaaaaaaammmmmmmmmm hayaller hayaller fk2

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------

Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende akşama kadar audi a5 ilanı bakıyorum
    abi ben de her oturduğum zaman bi Cobra 427 sesi dinliyorum. daha yeni başladım buna geçen dönem 5 ders aldım 4ünde bütünlemeye kaldım. Cobra 427 sesi sayesinde 4 bütünlemeden de geçtim üstelik en kötü notum da cc idi.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Ozanım corsa 1.3 ya hani vergiden yırtarız diye dedim ve tipide hoşuma gidiyor.

Beyler zaten ben bunu babama alıcam, o az yakıyor vergisi düşük diye satmaz bir daha, bende 2-3 sene sonra babama, anne sütünden mahrum kalmış bebek gibi ağlıcam bana araba alsın diye, ee o arabada benim istediğim gibi olucak o fn2 buraya gelecek ULANN

REKLAM ALANI
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)