Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Honda Civic Vtec 2 Video Klip

REKLAM ALANI
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu konu daa mı devam ediyor. kapatıp yatın bilgisayarınızı iki de bi civic vtec mtec görünüp duruyor aşada
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi sizin tayfa çok tehlikeli hele adana felan hiç bulaşılmaz yani adamı yerler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------

Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konu daa mı devam ediyor. kapatıp yatın bilgisayarınızı iki de bi civic vtec mtec görünüp duruyor aşada
    Vuuuuuuuutututututututu
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi sizin tayfa çok tehlikeli hele adana felan hiç bulaşılmaz yani adamı yerler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------

Vuuuuuuuutututututututu
    abi he diyecen geçecen bu elemanlara
    MazhaRR bunu beğendi.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu adamlar yuruyen mermi gibi
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen hondacilara dissmi attin basina cok buyuk bela aldin :D baskan kendi aramizda muhabbet ediyoruz be,kime zararimiz varki

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Sti adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sen hondacilara dissmi attin basina cok buyuk bela aldin :D baskan kendi aramizda muhabbet ediyoruz be,kime zararimiz varki
    kim laf yapıyo lan... AP2 yi kapıp geliyom hemen alıp geliyom hemen şaka bi tarafa bu forumda böyle bir başlığa ihtiyaç varmış hakkaten
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25

https://www.youtube.com/watch?v=02wK1j4vg2E keleş gibi mübarek.

Kafasına sık kafasına

kim laf yapıyo lan... AP2 yi kapıp geliyom hemen alıp geliyom hemen şaka bi tarafa bu forumda böyle bir başlığa ihtiyaç varmış hakkaten
    Abi sorma yav,sahsen ben motosiklete baslamayi istiyorum ama bu 7 yasindan beri araba sevdalisi oldugumu degistirmiyo. Duman grubu sarkisinida yapmis;
    Bir kivilcim yeter ver,hazirim bak.
    https://www.youtube.com/watch?v=02wK1j4vg2E keleş gibi mübarek.

Kafasına sık kafasına
    Ciyyvvv ciiyyvv yapiyo ilk defa boyle bi ses duydum yav. Bizim burdaki sahinler baaaammm diye patlatiyo :D hondalarinda meshur cizz egzozu var. Basiyolar gaza sonra birakiyolar cizzzzzzzzzz diye ses geliyo

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    O dediğin susturuculu warex bırakınca cızzz diye ötüyor.

O dediğin susturuculu warex bırakınca cızzz diye ötüyor.
    Yok be abii,bildigin bu 1.4 is lere takilanlari diyorum,1.4 is e varex i kim kaybetmis,adamlar taksin :D

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Ya warex dediğim orjinal hks gibi değil tabi onun çakması tip olarak diyorum monza,magnum vs gibi birşey.

Ya warex dediğim orjinal hks gibi değil tabi onun çakması tip olarak diyorum monza,magnum vs gibi birşey.
    Magnum olabilir abi 106 gti ve hondalarin vazgecilmezi :D

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Magnum olabilir abi 106 gti ve hondalarin vazgecilmezi :D
    Aynen onlar allahın emri birde hava filtresi sislere xenon tamam en kral araba işte :D

Aynen onlar allahın emri birde hava filtresi sislere xenon tamam en kral araba işte :D
    Ahahaha 51mm duz boru sonda magnum susturucu,aracimizin sunroof u sorunsuzdur. Pazarlik payi yoktur. Pertten donme araclarla karistirmayin. Almak isteyene satariiss.....

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Beyler deli gibi bmw 3 serisini araştırıyorum birşey takıldı kafama.Bmw 3 serisinin(2006-2011) periyodik bakım aralığı 30bin km nasıl bu kadar uzun olabiliyor hangi yağ 30bin dayanıyor veya hava filtresi ne hale geliyor 30bin de merak ediyorum birde ilk bakım diye birşey de yok ve buna rağmen motor ömrü uzun vs. deniliyor,beni bi aydınlatın canlarım

Beyler deli gibi bmw 3 serisini araştırıyorum birşey takıldı kafama.Bmw 3 serisinin(2006-2011) periyodik bakım aralığı 30bin km nasıl bu kadar uzun olabiliyor hangi yağ 30bin dayanıyor veya hava filtresi ne hale geliyor 30bin de merak ediyorum birde ilk bakım diye birşey de yok ve buna rağmen motor ömrü uzun vs. deniliyor,beni bi aydınlatın canlarım
    Kasa kodu neydi onlarin,e90 di sanirim dimi? Pek bi bilgim yok o kasalarla ilgili ama bi bakayim,bilgi bulabilirsem yazayim burayada. Bu arada 320d bakmani tavsiye ederim,canavar gibi araba.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Kasa kodu neydi onlarin,e90 di sanirim dimi? Pek bi bilgim yok o kasalarla ilgili ama bi bakayim,bilgi bulabilirsem yazayim burayada. Bu arada 320d bakmani tavsiye ederim,canavar gibi araba.
    Aynen dostum e90, senin abilere bir sor sana zahmet bu arada baktım benzinli almıyacağım çünkü dizelde az yakıyor baya okudum, bakalım bütçeyi ayarlıyabilirsem 320d alıcam olmadı opel corsa,fiesta veya clio birde yanına r25 alıp 2 sene sonra satıp alırım.

Editleyemedim suresi dolmus,buraya yazayim. hangi yagi koyduklarini buldum,soyle bir alinti yapayim ozaman. "Yağ olarak 6 lt yağ alıyor.
    İlk bakımda yağ olarak Castrol slx prof. LL04 5w-30
    İkinci bakımda Edge Prof. LL04 5w-30 olarak gözüküyor." Bu arada kullanicilar bakimlarin daha cok kullanma stili ve aracin kullanildigi yol,trafik durumuyla alakali oldugunu soyluyolar. 24.000km de bakima gidende var 30.000km de bakima gidende.

Edit:320d ile 10 litre yakanda varmis,ona gore baskan

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Editleyemedim suresi dolmus,buraya yazayim. hangi yagi koyduklarini buldum,soyle bir alinti yapayim ozaman. "Yağ olarak 6 lt yağ alıyor.
    İlk bakımda yağ olarak Castrol slx prof. LL04 5w-30
    İkinci bakımda Edge Prof. LL04 5w-30 olarak gözüküyor." Bu arada kullanicilar bakimlarin daha cok kullanma stili ve aracin kullanildigi yol,trafik durumuyla alakali oldugunu soyluyolar. 24.000km de bakima gidende var 30.000km de bakima gidende.

Edit:320d ile 10 litre yakanda varmis,ona gore baskan
    Aahhaahah aynı yerleri okumuşuz bende okudum Aynen o konuda rahatladım gibi çünkü araba kendi karar veriyor bakım zamanını aynı zamanda balata vs yide söylüyor ama bakalım yürütme maliyeti(bakım,mtv,sigorta,kasko) bana bir gömlek büyük kalıyor malesef o yüzden yukarıda yazdığımı yapmayı planlıyorum.Sağol bilgilendirdiğin için.

Edit:her yeni modelde tüketim azalıyormuş şuanda en az yakan f30 184 lük olan model,clio tarzı birşey alıp iki sene sonra(tabii ozamanki duruma göre) f30 a geçmek daha mantıklı geliyor.

Aahhaahah aynı yerleri okumuşuz bende okudum Aynen o konuda rahatladım gibi çünkü araba kendi karar veriyor bakım zamanını aynı zamanda balata vs yide söylüyor ama bakalım yürütme maliyeti(bakım,mtv,sigorta,kasko) bana bir gömlek büyük kalıyor malesef o yüzden yukarıda yazdığımı yapmayı planlıyorum.Sağol bilgilendirdiğin için.

Edit:her yeni modelde tüketim azalıyormuş şuanda en az yakan f30 184 lük olan model,clio tarzı birşey alıp iki sene sonra(tabii ozamanki duruma göre) f30 a geçmek daha mantıklı geliyor.
    Renault grubuna hakim birisi olarak rahatlikla yorum yapabilirimki eger renault alacaksaniz ilk seciminiz megane olmali,sonra clio ve sonrada symbol olmali ama kesinlikle fluence olmamali,abi kutuk gibi araba. Hatta araba degil sanki essegin ustunde gidiyosun. Araba sert olabilir,anlarim derimki virajda iyidir okadar olsun. Yok abi 160 la otobanda viraj donerken (bilirsin virajlari hafif olur) araba resmen esniyo,bildigin boyle kabin virajin disina gidiyo tekerler virajda gidiyo. Bukadar guvensiz,konforsuz bi araba daha gormedim ben. Hele hele o fiyatlarda hic gormedim. Sonra indim symbole bindim pamuk gibi araba,tumsekten rahat rahat geciyosun. Symbolle hiz yapmayi tavsiye etmesemde (150 den sonra ruzgar oldugu gibi kabinde ) fluence in guven vermedigi hizlarda gayet iyi performans veriyo. Cok cok seri ve atik bi araba (ozellikle ilk 2 vitesi kisa,buda onu serilestiriyo). Yakit desen yakmiyo zaten. El freni tutuyo mesela,kafanmi atti cek el frenini sahincilere kafa tut falan velhasilkelam renault grubunun en basarili arabalarindan bir kacini saymak gerekirse Latitude,Laguna,Megane,Clio,Symbol olacaktir. Fakat unutmamak gerekirki bu siralama adeta bir prestij ve fiyat siralamasidir. Unutmadan,symbol kagit gibi arabadir. Yaptiginiz ilk kaza ayni zamanda son kazanizda olabilir

8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)