Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Honda Civic Vtec 2 Video Klip

Motovento
    REKLAM ALANI
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sti, inşallah bir gün alırsın dostum zaten daha gençsin elbet bir gün...
    Ben abdurrahman şaka şaka mazhar 20,bende memnun oldum.

Jimi-hendrix, pardon dostum yanlış anlamışım.Aynen çok çeşitli aksesuarları mevcut.

İkinizede, bana egzoz olmaz hatta kn filtre bile olmaz babamın en nefret ettiği şey,eve almaz,evlatlıktan reddeder.
    Ben zaten arabayı ona alıyorum daha doğrusu o kendine alıyor ben sadece az yakan,biraz lüks,satarken fazla değeri düşmeyen ama benimde severek binebileceğim bir araba arıyorum.Nasılsa bir gün fn2 alacağımı bildiğim için evde 71 mm krom düz borular hazır,bigtube bile var
    5 sene sonra ben https://www.youtube.com/watch?v=y0EVAa_xgH8
    vaaaaay chopper egzozu gibi yapacam diyon yani:D
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakkaten çok iyi yaa
    bu arada classic rock dinlerken bir yandan da bmw z8 arka planda açık olunca böyle bişey çıktı youtube parça listemden:
    https://www.youtube.com/watch?v=JZhWcMmWFGM

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

ben mustafa 22 memnun oldum
    Sana abi diyebilirmiyim aaabbiii

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

Sti, inşallah bir gün alırsın dostum zaten daha gençsin elbet bir gün...
    Ben abdurrahman şaka şaka mazhar 20,bende memnun oldum.

Jimi-hendrix, pardon dostum yanlış anlamışım.Aynen çok çeşitli aksesuarları mevcut.

İkinizede, bana egzoz olmaz hatta kn filtre bile olmaz babamın en nefret ettiği şey,eve almaz,evlatlıktan reddeder.
    Ben zaten arabayı ona alıyorum daha doğrusu o kendine alıyor ben sadece az yakan,biraz lüks,satarken fazla değeri düşmeyen ama benimde severek binebileceğim bir araba arıyorum.Nasılsa bir gün fn2 alacağımı bildiğim için evde 71 mm krom düz borular hazır,bigtube bile var
    5 sene sonra ben https://www.youtube.com/watch?v=y0EVAa_xgH8
    Eg yardi beeee :D umarim bir gun elde ederiz istedigimiz arabalari. Bir gun bulusma ayarlar ve gunesin battigi yere dogru vutututu gideriz memnun oldum mazhar baskan

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Hadi ya 24 deseydim keşke

Mustafa,
    Ateş edecem ateşşş dan dan dan diye sıka sıka gidicem, manisayı ayağa kaldırıp emniyet müdürünü peşime takıcam

Onur, senin kimlikte 17 yazıyor normalde 20 sin sende
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Sti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana abi diyebilirmiyim aaabbiii

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

Eg yardi beeee :D umarim bir gun elde ederiz istedigimiz arabalari. Bir gun bulusma ayarlar ve gunesin battigi yere dogru vutututu gideriz memnun oldum mazhar baskan
    diyebilirsin abi. 22 yaşımda olduğuma bakmayın görünüm 15 bende üniversite ne düşünüyon ozan başgan bu arada

Hadi ya 24 deseydim keşke

Mustafa,
    Ateş edecem ateşşş dan dan dan diye sıka sıka gidicem, manisayı ayağa kaldırıp emniyet müdürünü peşime takıcam

Onur, senin kimlikte 17 yazıyor normalde 20 sin sende
    Onur yazmis baskan adim ozan yav,yapmayin boyle :D beni 3 sene gec yazdirmislar. Sivasta 3 yasina kadar aileler kimlige yazdirmak istemiyo,cok farklu hastaliklar var. Mesela 2 basli dogan oldu,yarisi keci dogan oldu onu direk tarim ve koy islerine yazdirdilar. 8 kollu dogan oldu ahtapot necmi

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

diyebilirsin abi. 22 yaşımda olduğuma bakmayın görünüm 15 bende üniversite ne düşünüyon ozan başgan bu arada
    Bendede tam tersi yas 17 gorunum 30 abi valla aile istanbulda guzel biyer tuttur 80bin tl araba butcen hazir diyo. Istanbulda iyi biyer benim hedefimde :D

Motosikleti
    Yohhh
    Onur yazmis baskan adim ozan yav,yapmayin boyle :D beni 3 sene gec yazdirmislar. Sivasta 3 yasina kadar aileler kimlige yazdirmak istemiyo,cok farklu hastaliklar var. Mesela 2 basli dogan oldu,yarisi keci dogan oldu onu direk tarim ve koy islerine yazdirdilar. 8 kollu dogan oldu ahtapot necmi

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

Bendede tam tersi yas 17 gorunum 30 abi valla aile istanbulda guzel biyer tuttur 80bin tl araba butcen hazir diyo. Istanbulda iyi biyer benim hedefimde :D
    başgan gel alalım seni İTU makina'ya

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Mustafa, estafurullah dostum şaka yapıyorum,ayrıca kendime hiç abi dedirtmem bende çok kullanmam nedense.

Ozan, ahahahahaha kardeşim kusura bakma yanlış görmüşüm Yohh hıııammmmınaaa

Olum 80 az zaten sen seneye gidicen dimi üniye? Ozamana kadar 100 e tamamlasınlar onu istanbula 80 az gelir anladın sen

başgan gel alalım seni İTU makina'ya
    Gecen itu makinadan mezun olup issiz olan vardi,dusundurdu suan
    Mustafa, estafurullah dostum şaka yapıyorum,ayrıca kendime hiç abi dedirtmem bende çok kullanmam nedense.

Ahahahahaha kardeşim kusura bakma yanlış görmüşüm Yohh hıııammmmınaaa
    Ahahahaa olur oyle baskanim yav,oguzhana kadar cok farkli isimler duydum. Onur gene daha benzer kaliyo

Motosikleti
    Yohhh

Ahahahahaha kardeşim kusura bakma yanlış görmüşüm Yohh hıııammmmınaaa
    sıkıntı yok sizin yerinize ben olsam ben de abi demem kendime

sıkıntı yok sizin yerinize ben olsam ben de abi demem kendime
    O niye baskan

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Yav aga sen benim halimi gör birde mert,masur,ruhsar,murtaza,murat daha bir kerede adımı söyleyebilene rastlamadım.

Yav aga sen benim halimi gör birde mert,masur,ruhsar,murtaza,murat daha bir kerede adımı söyleyebilene rastlamadım.
    Senin is daha sıkıntıymış bak pes ettim. Ruhsar nedir yav

Motosikleti
    Yohhh
    Gecen itu makinadan mezun olup issiz olan vardi,dusundurdu suan

Ahahahaa olur oyle baskanim yav,oguzhana kadar cok farkli isimler duydum. Onur gene daha benzer kaliyo
    daha yeni mezun o abi garanti bulur bişeyler bi 4 5 ay geçsin; tanırım kendisini de. okulun imkanlarından faydalanın boğaziçili elektronik mühendisi tanıdık var 1 sene boşta kaldı mesela... e öyle diye boğaziçine de mi gitmeyaq
    projelere katılın bişeyler bildiğinizi anladığınızı gösterin okul size turbo ve anti-lag sistemini göstermz. ama ister. dersler size düşünmeyi öğretir araştırmayı öğretir. Turbo nedir yakıt sistemi nasıl olur vs bunlar gösterilseydi böyle sanayi mantığıyla bugün ortada wankel motor diye bişey olmazdı. okul bu yüzden bunu derslerden öğrendiğiniz yollarla sizin yaratmanzı ister... şu okula gelip de otomotiv üzerine uzmanlaşmak isteyen ama 3 gündür yazdıklarımızdan hiçbişey anlayamayacak adamlar var. onlardan OLMAYIN.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------

O niye baskan
    alışmışım:D

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    "Acaba ne olur" adı altında 2 tane ybr 1 tane breton harcadım hemde gözümü kırpmadan,pişman değilim.

Motosikleti
    Yohhh
    "Acaba ne olur" adı altında 2 tane ybr 1 tane breton harcadım hemde gözümü kırpmadan,pişman değilim.
    nasıl harcadın başgan, 250cc altın sarısı apaçi silindiri mi takrın yoksa

daha yeni mezun o abi garanti bulur bişeyler bi 4 5 ay geçsin; tanırım kendisini de. okulun imkanlarından faydalanın boğaziçili elektronik mühendisi tanıdık var 1 sene boşta kaldı mesela... e öyle diye boğaziçine de mi gitmeyaq
    projelere katılın bişeyler bildiğinizi anladığınızı gösterin okul size turbo ve anti-lag sistemini göstermz. ama ister. dersler size düşünmeyi öğretir araştırmayı öğretir. Turbo nedir yakıt sistemi nasıl olur vs bunlar gösterilseydi böyle sanayi mantığıyla bugün ortada wankel motor diye bişey olmazdı. okul bu yüzden bunu derslerden öğrendiğiniz yollarla sizin yaratmanzı ister... şu okula gelip de otomotiv üzerine uzmanlaşmak isteyen ama 3 gündür yazdıklarımızdan hiçbişey anlayamayacak adamlar var. onlardan OLMAYIN.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------

alışmışım:D
    Hersey dersten ibaret degil zaten abi,insanlarla iliskin ve derslerini icraata aktarisin daha onemli. Ben en iyisi meslek lisesine gecis yapiyim motor bolumune,ordanda honda secerim. K20 toplar,parcalar,turbolariz falan
    En buyuk MUYENDIZLER boyle cikiyo iste

Motosikleti
    Yohhh
    Hersey dersten ibaret degil zaten abi,insanlarla iliskin ve derslerini icraata aktarisin daha onemli. Ben en iyisi meslek lisesine gecis yapiyim motor bolumune,ordanda honda secerim. K20 toplar,parcalar,turbolariz falan

En buyuk MUYENDIZLER boyle cikiyo iste
    daha hiçbişey harcamadım yaptığım denemeler nedense hep başarılı oldu. ama çok araştırırdım ve dünyanın hesabını çakardım bi iş yaparken

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

ama en büyük denememi evdeki reno 12 ye turbo takarak yapacam kazalı 0.9 clio dan çıkma turbo var şu an elimde bir tane de intercooler vardı başka bişeyden çıkma ne olduğunu bilmiyorum. bir tek anti lag lazım. bulamazsam da karbüratörü turbonun emiş kısmına(kompresorun emiş kısmı) takıp yapmayı düşünüyorum. o şekilde intercooler ve anti-lag'a gerek kalmıyor

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    nasıl harcadın başgan, 250cc altın sarısı apaçi silindiri mi takrın yoksa
    Ybrye ile çok oynadım dişlilerini değiştirip dururdum,her değiştirdiğimde ana yola çıkıp gazlardım sonra yetmedi 5 li debriyaj balatası taktım, yetmedi karbüratörüyle oynadım, yetmedi hava filtresini söktüm, yetmedi lastiklerini incelttim, yetmedi kesicisini söktüm en sonunda motor haşırt diye kitlendi sonra tekrar komple motor yaptırıp sattım.Şuanda 80 binde hala yollarda ama sahibinin birçok şeyden haberi yok ve ozamandan beri vicdan yapıyorum "olum birgün sanada kakalarlar bozuk motoru,arabayı görürsün o zaman" diye kafamın içinde sürekli dönüp duruyor yoksa bu kadar araştırmacı,pimpirikli olmazdım.Diğer ybrye bir motor yaptırmışım offf nasıl ölmedim bilmiyorum.Türkiyede tek oldu valla ama iyi paraya sattım daha doğrusu aldılar. Bretonuda drag yarışı sevdasına harcadım zaten kalitesi belli ama olsun bana bir sezon dayandı

Edit:Mustafa turbo emme için ağır kalabilir.Turbonun kaç devirlik olduğunu biliyor musun?

Motosikleti
    Yohhh
    Ybrye ile çok oynadım dişlilerini değiştirip dururdum,her değiştirdiğimde ana yola çıkıp gazlardım sonra yetmedi 5 li debriyaj balatası taktım, yetmedi karbüratörüyle oynadım, yetmedi hava filtresini söktüm, yetmedi lastiklerini incelttim, yetmedi kesicisini söktüm en sonunda motor haşırt diye kitlendi sonra tekrar komple motor yaptırıp sattım.Şuanda 80 binde hala yollarda ama sahibinin birçok şeyden haberi yok ve ozamandan beri vicdan yapıyorum "olum birgün sanada kakalarlar bozuk motoru,arabayı görürsün o zaman" diye kafamın içinde sürekli dönüp duruyor yoksa bu kadar araştırmacı,pimpirikli olmazdım.Diğer ybrye bir motor yaptırmışım offf nasıl ölmedim bilmiyorum.Türkiyede tek oldu valla ama iyi paraya sattım daha doğrusu aldılar. Bretonuda drag yarışı sevdasına harcadım zaten kalitesi belli ama olsun bana bir sezon dayandı
    bizim orada 50cc yamaha mobilete suriye'den kaçak gelen parfüm kutusu boyunda NOS takıyorlardı mersin-adana yolunda 120 130 la giderken yanı başından 21 vites bisiklet veya mobilet geçerse şaşırma

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    bizim orada 50cc yamaha mobilete suriye'den kaçak gelen parfüm kutusu boyunda NOS takıyorlardı mersin-adana yolunda 120 130 la giderken yanı başından 21 vites bisiklet veya mobilet geçerse şaşırma
    Ahahah doğrudur sizin oralarda asıl ustalar hastası çok, millet manisadan,konyadan urfaya,antepe çift yarışı izlemeye gidiyorlardı.Bizim burda da çok vardı eskiden mabilet yarışı ama millet patır patır ölmeye başlayınca azaldı.Şimdi cg,ybr,drift felan yarıştıyoruz ama pek ölen olmuyor artık.

REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)