Honda Civic Vtec 2 Video Klip
-
14 Şubat 2016, 18:14
MazhaRR adlı üyeden alıntı
O tamamen şans işi kardeşim.
10 yaşında bmw mi daha çok sorun çıkarır yoksa 10 yaşında reno clio mu? Şimdi böylede birşey var.Sıfır arabada bile ne sorunlar çıkıyor ve tek markada da değil.
hocam valla gördüğüm kadarıyla reno da pek problem olmuyor. ama reno erken motor bitirir. bmwlerde genellikle su kaçağı yağ kaçağı yağ yakma söylediğim problemler bunlar... ama otomatik şanzımansa iyi baktırın şanzımana, Getrag şanzımanlar çok bakım ister, motoru bi güzel ısıtın radyatörün alt kısmında yağ eşanjörü olacak eğişin bakın borularda şişme var mı yağ kaçağı varmı. ha bir de genel BMW lerde motoru açılmış olanlar yağ ve su hortumlarında şişme yapıyor.
(amcam eski tamircilerden, kepçe tamircisi yanında çalıştıydım bende arkadaşa BMW alırken bize bunları söylediler.)
Bizim mersin/bozyazı küçük yer, alıyor adam arabayı torosa biner gibi biniyor sonra "şanzımanı neden ana yola düşürdüm".
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
-
14 Şubat 2016, 18:22
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
hocam valla gördüğüm kadarıyla reno da pek problem olmuyor. ama reno erken motor bitirir. bmwlerde genellikle su kaçağı yağ kaçağı yağ yakma söylediğim problemler bunlar... ama otomatik şanzımansa iyi baktırın şanzımana, Getrag şanzımanlar çok bakım ister, motoru bi güzel ısıtın radyatörün alt kısmında yağ eşanjörü olacak eğişin bakın borularda şişme var mı yağ kaçağı varmı. ha bir de genel BMW lerde motoru açılmış olanlar yağ ve su hortumlarında şişme yapıyor.
(amcam eski tamircilerden, kepçe tamircisi yanında çalıştıydım bende arkadaşa BMW alırken bize bunları söylediler.)
Bizim mersin/bozyazı küçük yer, alıyor adam arabayı torosa biner gibi biniyor sonra "şanzımanı neden ana yola düşürdüm".
Kafam çorba oldu valla ne alıcam bilmiyorum.Az yakan araba yok zaten onu anladım 35 kuruşu gözden çıkardım.Alırsamda iyice baktırırım tabii dediğin gibi millet arabayı kime kaktırayım derdinde.Ahahahah aynen sonra eşşek gibi biniyorlar "bmwnin motoru 150 binde bitti" diyorlar.
-
14 Şubat 2016, 18:31
Kafam çorba oldu valla ne alıcam bilmiyorum.Az yakan araba yok zaten onu anladım 35 kuruşu gözden çıkardım.Alırsamda iyice baktırırım tabii dediğin gibi millet arabayı kime kaktırayım derdinde.Ahahahah aynen sonra eşşek gibi biniyorlar "bmwnin motoru 150 binde bitti" diyorlar.
hocam bir tane m3 biliyom e46 bir tane de 330 biliyorum. İkisi de Atatürk Oto Sanayide dükkan ismi vermeyecem. 330 her gittiğim zaman motor üst kapağı açık vanoslar çıkarılmış. ///M3 de her gittiğimiz zaman şanzımanı sökülmüş araba askıda, daha önce prizdirekt dişlisi kırık teşhisi koyulduğu günden beridir orada
-
14 Şubat 2016, 18:34
bir tane düzü yok hepsinde en azından bi ///M teknik tampon ve etekler var
Adamlar arabadan anliyoor :D
Artık konu bizimken rahat rahat sorayım gençler.2008-2009 yani e90 3.20d ne kadar kmde ne kadar yakar sizce?
sanmiyorumki 35 kurus kadar yaksin
Senin ilacin 520i e39,tupte 35 yakmaz ama konforuyla cogu arabayi tokatlar.
-
14 Şubat 2016, 18:42
hocam tipe bi bakın adam böyle genç bişey hafif kirli sakallı ve saçları 3 numara bi tip ve araba da böyle tampon rüzgarlık kamber vs yapılıysa bol bol tereddüt edebilirsiniz.
ama böyle sakin takım elbise ile araba içinden çıkan saçlarının ön kısmı dökülmüş sinekkaydı traşını olmuş bi abi ise rahat olun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------
Sti adlı üyeden alıntı
Adamlar arabadan anliyoor :D
sanmiyorumki 35 kurus kadar yaksin
Senin ilacin 520i e39,tupte 35 yakmaz ama konforuyla cogu arabayi tokatlar.
hocam 1.71 boyundayım 58 kg yim.e39 un içine oturmuşum, bi 100 metre kadar sürdüm. Gören arabayı boş kendi kendine gidiyor zannetmiş.
-
14 Şubat 2016, 18:49
Sti, ben sordum 3.20d ne kadar yakar diye ama 60-70e adam akıllı 320 yok malesef o iş yaş gibi.E39'un tipi hoşuma gidiyor ama o kadar eski araba alamam 2006 dediğimizde bile 10 yaşında oluyor sen düşün ondan bana gelmez.
Jimi-hendrix, dediğin doğru öyle olması lazım satıcı çok önemli zaten araba full orjinal değilse almam.E39 deneyimine güldüm bu arada
Yeni soru
3.16i alsam tüp taktırıp kullansam nasıl olur.Yılda en az 15 bin km yapıcak araba ne dersiniz?
-
14 Şubat 2016, 19:06
Sti, ben sordum 3.20d ne kadar yakar diye ama 60-70e adam akıllı 320 yok malesef o iş yaş gibi.E39'un tipi hoşuma gidiyor ama o kadar eski araba alamam 2006 dediğimizde bile 10 yaşında oluyor sen düşün ondan bana gelmez.
Jimi-hendrix, dediğin doğru öyle olması lazım satıcı çok önemli zaten araba full orjinal değilse almam.E39 deneyimine güldüm bu arada
Yeni soru
3.16i alsam tüp taktırıp kullansam nasıl olur.Yılda en az 15 bin km yapıcak araba ne dersiniz?
valla hocam 316 çekmiyor diyorlar. LPG sistemi de çok önemli bir faktör, zaten yüksek ısı ile çalışan (yani normal çalışma ısısı yüksek bu yüzden daha verimli) motoru biraz daha yüksek ısı ile çalışmakta zorlayacak ama 4 silindirlilerde kronik sıkıntı yapmıyormuş. Yalnız 316 çekmiyor diyorlar (hakkaten de fark belli oluyor).
e90 kasa için güzel bi 318 bulabilirsiniz bence. bildiğim kadarıyla 320 ye göre şehiriçinde daha seri araçtır 318. (silindir başına düşen hacim ve difreansiyel farkından dolayı)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------
bu arada moderatöre söyleyip başlığı araba.net/forum olarak çevirelim (forum içinde forum, paralel)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
hocam acele etmeyin bulunur bişeyler.
-
14 Şubat 2016, 19:24
valla hocam 316 çekmiyor diyorlar. LPG sistemi de çok önemli bir faktör, zaten yüksek ısı ile çalışan (yani normal çalışma ısısı yüksek bu yüzden daha verimli) motoru biraz daha yüksek ısı ile çalışmakta zorlayacak ama 4 silindirlilerde kronik sıkıntı yapmıyormuş. Yalnız 316 çekmiyor diyorlar (hakkaten de fark belli oluyor).
e90 kasa için güzel bi 318 bulabilirsiniz bence. bildiğim kadarıyla 320 ye göre şehiriçinde daha seri araçtır 318. (silindir başına düşen hacim ve difreansiyel farkından dolayı)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------
bu arada moderatöre söyleyip başlığı araba.net/forum olarak çevirelim (forum içinde forum, paralel)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
hocam acele etmeyin bulunur bişeyler.
Tork verisini bulmaya çalışıcam ama bende pek istemiyorum aslında lpgyi çünkü hem dediğin gibi daha yüksek ısıda çalışıyor hemde bizim burasıda adana-mersinden sonra ikinci gelir sıcaklıkta birde ben bunun üstüne şehir içinde arabayı sıkıştırırsam hiç istemeyeceğim şeyler olabilir.
Çabuk moderatörler gelmeden
La olum sen bmwci misin? Nerden biliyon bu kadar şeyi Yemin ediyorum bu yaz oto sanayinde alman servisi gibi bir yerde çıraklık yapmayı düşünüyorum.
-
14 Şubat 2016, 19:31
örnek verirsek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...52443156/detay
içiniz rahat bi şekilde uzak durabilirsiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------
Tork verisini bulmaya çalışıcam ama bende pek istemiyorum aslında lpgyi çünkü hem dediğin gibi daha yüksek ısıda çalışıyor hemde bizim burasıda adana-mersinden sonra ikinci gelir sıcaklıkta birde ben bunun üstüne şehir içinde arabayı sıkıştırırsam hiç istemeyeceğim şeyler olabilir.
Çabuk moderatörler gelmeden
La olum sen bmwci misin? Nerden biliyon bu kadar şeyi
Yemin ediyorum bu yaz oto sanayinde alman servisi gibi bir yerde çıraklık yapmayı düşünüyorum.
yok abi makina öğrencisiyim ben arkadaşın e46 sı var."o kadar mühendisiz bindiğimiz arabayı öğrenelim" kafasıyla atatürk oto sanayide çok değerli ustamızın yanına laf olsun diye çok gittik problemler dışında
-
14 Şubat 2016, 19:32
örnek verirsek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...52443156/detay
içiniz rahat bi şekilde uzak durabilirsiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------
yok abi makina öğrencisiyim ben arkadaşın e46 sı var."o kadar mühendisiz bindiğimiz arabayı öğrenelim" kafasıyla atatürk oto sanayide çok değerli ustamızın yanına laf olsun diye çok gittik problemler dışında
Aynen canım böylelerine bakmıyorum bile ama hasar kayıtlı çok var bmw 320d lere bir bak 2009-2010 model arabalar ama çoğu hasar kayıtlı hemde 20-30 bin lira.Ne yapıyolar anlamıyorum.Anladım peki e46 ne gibi problemler çıkartıyor genel olarak?(bu arada e46 kasanın hastasıyım)
-
14 Şubat 2016, 19:40
az önceki yazdığım yağ yakma su eksiltme problemleri e46 ve e90 benzinlileri için aynen geçerli yukarıda söylediğim şeylere bakıldığında sağlamsa sağlamdır rahat bi 3-4 sene problem çıkarmaz. 318i ilk aldığımızda tüp sistemi yüzünden sürekli su eksilten bi araba çektik sonuç olarak brc taktık şimdi bi sıkıntısı yok.
-
14 Şubat 2016, 19:52
az önceki yazdığım yağ yakma su eksiltme problemleri e46 ve e90 benzinlileri için aynen geçerli yukarıda söylediğim şeylere bakıldığında sağlamsa sağlamdır rahat bi 3-4 sene problem çıkarmaz. 318i ilk aldığımızda tüp sistemi yüzünden sürekli su eksilten bi araba çektik sonuç olarak brc taktık şimdi bi sıkıntısı yok.
Anladım, en pahalı arıza motor.150 binde bmw alsam elimde kalabilir çünkü 2 senede 200 bin olur.Hayırlısı bakalım içime sinen bir tane bulursam alırım.Birde alırsam radyatör ve borularda birkaç değişik yapmayı düşünüyorum.İlk aldığınızda ki tüp neydi? Yani sonradan brc ile mi değiştirdiniz?
-
14 Şubat 2016, 20:10
atiker di evet sonradan beyin ve boruları değiştirdik. ondan sonra bi sıkntısı olmadı tertemiz gidiyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
Anladım, en pahalı arıza motor.150 binde bmw alsam elimde kalabilir çünkü 2 senede 200 bin olur.Hayırlısı bakalım içime sinen bir tane bulursam alırım.Birde alırsam radyatör ve borularda birkaç değişik yapmayı düşünüyorum.İlk aldığınızda ki tüp neydi? Yani sonradan brc ile mi değiştirdiniz?
hocam bu arada km takıntınız da olmasın biz 226.000 de aldık arkadaşla beraber. Herşeyi öyle bir göze almışız ki daha almadan piston fiyatlarına ve üst kapak conta fiyatı sibop fiyatı onları araştırmıştık.
ama şimdi 280.000 km de yakıt tüketimi fabrika verilerinin aynısı. top speed fabrika verilerinde 210 diye geçiyor biz lpg ile 210 gördük.
-
14 Şubat 2016, 20:29
150de bmw daha yeni basliyor demektir. 200k km lerden korkmayin. Amcamin renault megane i vardi,km si 274k iken arabayi biraktik ama cicek gibi bakardik arabaya. Yeni sahibi hala kullaniyor,motor ne tik nedi,ne abi beni birak dedi. Sifir sorunla mukemmel performans. Ben boyle rahat 160-180 arasi giden araba gormedim. Simdi b8 passati var halada megane in yeri ayridir onda.ama dedigim gibi dogru ellerde bmw den korkmak hata olur. Bu arada 316 cekmez,arkadasta soylemis. En az 318 ve makyajli kasa e46 bakilmali.
Edit:2.4 accord siddetle tavsiye ederim. Tupte 25 kurus yakiyodu,performansi,otomatik olusu cabasi. 192 hp 2.4cc
-
14 Şubat 2016, 20:35
atiker di evet sonradan beyin ve boruları değiştirdik. ondan sonra bi sıkntısı olmadı tertemiz gidiyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
hocam bu arada km takıntınız da olmasın biz 226.000 de aldık arkadaşla beraber. Herşeyi öyle bir göze almışız ki daha almadan piston fiyatlarına ve üst kapak conta fiyatı sibop fiyatı onları araştırmıştık.
ama şimdi 280.000 km de yakıt tüketimi fabrika verilerinin aynısı. top speed fabrika verilerinde 210 diye geçiyor biz lpg ile 210 gördük.
Anladım ama e46 alamam gibi duruyor.Babam model olarak kabul etmez malesef yoksa direk facelifti çakarım.
-
14 Şubat 2016, 20:40
Sti adlı üyeden alıntı
150de bmw daha yeni basliyor demektir. 200k km lerden korkmayin. Amcamin renault megane i vardi,km si 274k iken arabayi biraktik ama cicek gibi bakardik arabaya. Yeni sahibi hala kullaniyor,motor ne tik nedi,ne abi beni birak dedi. Sifir sorunla mukemmel performans. Ben boyle rahat 160-180 arasi giden araba gormedim. Simdi b8 passati var halada megane in yeri ayridir onda.ama dedigim gibi dogru ellerde bmw den korkmak hata olur. Bu arada 316 cekmez,arkadasta soylemis. En az 318 ve makyajli kasa e46 bakilmali.
Edit:2.4 accord siddetle tavsiye ederim. Tupte 25 kurus yakiyodu,performansi,otomatik olusu cabasi. 192 hp 2.4cc
abi sana da alalım bi 2.4 accord vtec açarsın böyle yakıtını bilmiyordum 25 kuruş çok iyiymiş hakkaten bu arada honda otomatikleri sağlamdır, bayağı sağlamdır
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------
bi ses de koyak şöyle;
0.36 da daha iyi duyuluyor. 1965 cobra 427 den sonraki duyduğum en güzel sestir kendileri
-
14 Şubat 2016, 20:45
Sti adlı üyeden alıntı
Ya tabii bmw için 150 bin hiç birşey olması lazım ama sahibininde çok önemi var çünkü ben yazılanları okuyunca bu kadar evham yapıyorum.Bizde ford ranger var 2004 model 2.5, tabiri caizse eşşek gibi biniyoruz full tarlaya,araziye giriyor araba doğru düzgün asfalt görmedi ve 8 tane kazası var biri büyük ama bana mısın demiyor valla, şuanda 375 binde daha bir kere arızadan dolayı yolda bırakmadı(genelde lastik patlıyor).
Ben hondaya aşığım resmen fb7 düşünüyordum çünkü çok güzel modifiye edilebiliyor ama babam ben hondaya binmem diyor nedense bakalım ikna edersem düşünürüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
Jimi dostum honda biraz zor çünkü babamı mümkün değil ikna edemem 2.4 motorlu bir araca diğer bir sebebi ise fb7 nin yeni modeli gelicek ondan almayı pek düşünmem.En yakın arkadaşımda var fb7,iyi bilirim.Egzoz konusuda mümkün değil çünkü babam kullanıcak arabayı ben kendime almıyorum.
-
14 Şubat 2016, 20:55
Sese bak bak baaakkk
http://youtu.be/eae1q8uCX-Q (sona dogru kesici temali)
Valla jimi cok isterim bi 2.4 almak,babamda sever 2.4 leri ama suan durumlar pek el vermiyor. Bende daha cok symbolle el freni mecbur bu arada isimleri bi gorelim yav,okadar muhabbet ediyoruz hala nickler. Ben ozan 17 memnun oldum simdiden :D
Bonus*
http://youtu.be/TMSFo4oLKsI
Bir gun sti alamazsam. Iste o gun ya 2.4 alicam yada 525 otesi yok.
-
14 Şubat 2016, 21:03
Ya tabii bmw için 150 bin hiç birşey olması lazım ama sahibininde çok önemi var çünkü ben yazılanları okuyunca bu kadar evham yapıyorum.Bizde ford ranger var 2004 model 2.5, tabiri caizse eşşek gibi biniyoruz full tarlaya,araziye giriyor araba doğru düzgün asfalt görmedi
ve 8 tane kazası var biri büyük ama bana mısın demiyor valla, şuanda 375 binde daha bir kere arızadan dolayı yolda bırakmadı(genelde lastik patlıyor).
Ben hondaya aşığım resmen fb7 düşünüyordum çünkü çok güzel modifiye edilebiliyor ama babam ben hondaya binmem diyor nedense bakalım ikna edersem düşünürüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
Jimi dostum honda biraz zor çünkü babamı mümkün değil ikna edemem 2.4 motorlu bir araca diğer bir sebebi ise fb7 nin yeni modeli gelicek ondan almayı pek düşünmem.En yakın arkadaşımda var fb7,iyi bilirim.Egzoz konusuda mümkün değil çünkü babam kullanıcak arabayı ben kendime almıyorum.
yok abi ben honda alalım diye sti abi için söylemiştim.başta alışamadım ama sonra ben nedense çok sevdim fb7 yi yanlara bi etek takınca çok kalıplı gözüküyor. bir de mugen tampon parçaları var onların................... misssss
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
Sti adlı üyeden alıntı
Sese bak bak baaakkk
http://youtu.be/eae1q8uCX-Q (sona dogru kesici temali)
Valla jimi cok isterim bi 2.4 almak,babamda sever 2.4 leri ama suan durumlar pek el vermiyor. Bende daha cok symbolle el freni mecbur
bu arada isimleri bi gorelim yav,okadar muhabbet ediyoruz hala nickler. Ben ozan 17 memnun oldum simdiden :D
Bonus*
http://youtu.be/TMSFo4oLKsI
Bir gun sti alamazsam. Iste o gun ya 2.4 alicam yada 525 otesi yok.
hakkaten çok iyi yaa
bu arada classic rock dinlerken bir yandan da bmw z8 arka planda açık olunca böyle bişey çıktı youtube parça listemden:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
ben mustafa 22 memnun oldum
-
14 Şubat 2016, 21:05
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)