Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Civic Vtec 2 Video Klip

REKLAM ALANI
    MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben anlamadım bu işi; bu işte bi sıkıntı var. bana en düşük 1336 tl geldi. mekan mersin plaka34 baba 56 yaşında işte dün öğrendiğimiz kadarıyla 2005 yılında babamın üzerine hasar kaydı işlemiş. ama o hasar kaydı olan arabayı sorguladık hasarsız çıktı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------

Allahım!! ne şassız adamım ben yaa... herşeyin içinden çıkan bi belirsizlikten bilinmezlikten bıktım artık.
    Başka bir akrabanın üstüne yap o zaman motoru 1000-1300 liraya neler alınır.Ben şuanda yusuf yusuf atıyorum.Sigortacı, sigorta en düşük 950 lira çıkıyor derse 8'li otomatiği çıkarırım.
    jimi_hendrix bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başka bir akrabanın üstüne yap o zaman motoru 1000-1300 liraya neler alınır.Ben şuanda yusuf yusuf atıyorum.Sigortacı, sigorta en düşük 950 lira çıkıyor derse 8'li otomatiği çıkarırım.
    öyle yapacam da fiyatın düşmemesinden korkuyorum. aha 12 yıl önce olan bi kazadan böyle fiyat çekiyorlar. bizim arkadaşın ikameti istanbul. motorla bir kazası var o kaza da 6 ay önce oldu. Ehliyeti de yeni; ona 420 tl fiyat çıktı.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    öyle yapacam da fiyatın düşmemesinden korkuyorum. aha 12 yıl önce olan bi kazadan böyle fiyat çekiyorlar. bizim arkadaşın ikameti istanbul. motorla bir kazası var o kaza da 6 ay önce oldu. Ehliyeti de yeni; ona 420 tl fiyat çıktı.
    Bende onu diyorum bir anormallik var.Ben şimdi motorun faturasını adıma kestirirsem,ruhsatıda adıma çıkartırsam gene de 1000 lira felan çıkar mı diye tırsmaya başladım.İstanbulda 800-1000 lira yptırmış benim yaşımdakiler, hayır yüksek çıkarsa birde tekrardan motoru başkasının üstüne yapmaya uğraşırım.

Motosikleti
    Yohhh
    Bende onu diyorum bir anormallik var.Ben şimdi motorun faturasını adıma kestirirsem,ruhsatıda adıma çıkartırsam gene de 1000 lira felan çıkar mı diye tırsmaya başladım.İstanbulda 800-1000 lira yptırmış benim yaşımdakiler, hayır yüksek çıkarsa birde tekrardan motoru başkasının üstüne yapmaya uğraşırım.
    ben bu oyunu bozarım.
    Bu arada dayım da sadece o araç ile köyde ön takımı dereye düşürmüş onda da traktör gelmiş çıkarmış. Yani polis tutanak felan hiçbişey yok. Bugün kendisi şasi ile sorgulama yapmış kaza gözükmüyormuş.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    ben bu oyunu bozarım.
    Bu arada dayım da sadece o araç ile köyde ön takımı dereye düşürmüş onda da traktör gelmiş çıkarmış. Yani polis tutanak felan hiçbişey yok. Bugün kendisi şasi ile sorgulama yapmış kaza gözükmüyormuş.
    O zaman sigortacının dayınla husumeti var gıcıklığına yapıyor,başka açıklaması yok yani.

Motosikleti
    Yohhh
    O zaman sigortacının dayınla husumeti var gıcıklığına yapıyor,başka açıklaması yok yani.
    tamam da istanbulda arıyorum ben bu sigortacıları...

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    tamam da istanbulda arıyorum ben bu sigortacıları...
    Hacı sen bi plakayı değiştir gerisi hallolur inşallah.
    Be different

Motosikleti
    Yohhh
    Hacı sen bi plakayı değiştir gerisi hallolur inşallah.
    plaka çok etkilemiyormuş ikamete bakıyorlarmış artık; inşallah hallolur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------

bir haftadır bana 2.551 tl fiyat veren sigorta şirketi bugün 1.006 tl fiyat verdi hayrola ne iş???

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------

şair sigorta aradı 1336 tl 56 yaş için yüksek bir rakam değil diyor. "haadi leyn" dedim bi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------

kasko fiyatı sordum 1700 tl ye full kasko teklifi geldi. anahtar üstündeyken çalınmayı dahi %100 karşılıyor. :D vayy arkadaş

Motosikleti
    Yohhh
    nereye gittiniz laaa

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Evet beyler konu bi canlandıralım.Napıyonuz, nerlerdesiniz, son durum ne, sınavlar nasıl girdi anlatın bakalım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------

Öldünüz mü laa

Motosikleti
    Yohhh
    Evet beyler konu bi canlandıralım.Napıyonuz, nerlerdesiniz, son durum ne, sınavlar nasıl girdi anlatın bakalım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------

Öldünüz mü laa
    başgan burdayım plakamı aldım 33 ZR 056 sigorta 700 tl annemin üstüne... siz neci yaspıyonuz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------

sınavlar iyi girdi
    MazhaRR bunu beğendi.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    başgan burdayım plakamı aldım 33 ZR 056 sigorta 700 tl annemin üstüne... siz neci yaspıyonuz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------

sınavlar iyi girdi
    Hadi hayırlı olsun 700 lira iyi gibi ama genede çok, bana da en az 1000 lira girecek şimdiden kendimi hazırlıyorum.Daha motoru alamadım en güzel zamanlar motorsuz geçiyor. Yazın çalışmıyor olsam gündüz uyur gece sürerdim ama alsam da eylüle kadar süremeyeceğim heralde.

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sea genjjler,forumun yolunu kaybettim yav

Motosikleti
    Yohhh
    Hadi hayırlı olsun 700 lira iyi gibi ama genede çok, bana da en az 1000 lira girecek şimdiden kendimi hazırlıyorum.Daha motoru alamadım en güzel zamanlar motorsuz geçiyor. Yazın çalışmıyor olsam gündüz uyur gece sürerdim ama alsam da eylüle kadar süremeyeceğim heralde.
    annemin üstüne aldıydık motoru annemin üstüne kayıtlı ilk araç olduğu için fiyatlar böyle bir de 34 plaka farkı var yeni plaka için de zeyil yaptırdım 150-200 tl arası bir miktarı geri aldım

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    annemin üstüne aldıydık motoru annemin üstüne kayıtlı ilk araç olduğu için fiyatlar böyle bir de 34 plaka farkı var yeni plaka için de zeyil yaptırdım 150-200 tl arası bir miktarı geri aldım
    Naptın hacı? , Yağını değiştirdin mi motorun?

Motosikleti
    Yohhh
    Naptın hacı? , Yağını değiştirdin mi motorun?
    başgan serviste 10w-30 honda marka yağ koyuldu. bu arada garip bişey bizim kitapçıkta sadece 10w-30 yazıyor ve hiçbir türlü iklimden havalar ısınınca bunu koyun demiyor. eskisinde diyormuş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------

2 hafta kadar önce değişti. ama o süreden beridir kullanmadım motoru. bu yüzden bana biraz titreşim var gibi geldi. ama motor fena atikleşti... bir de ayağıma ısı vuruyordu artık vurmuyor.
    yalnız dün farkettim grenajı 1mm kadar kayık oturtmuşlar yarın gidip düzelttirecem onu. çok dikkatli bakmayınca belli olmuyor ama sol tarafla karşılaştırınca 1mm kadar kayık. her yağ filtresi değişimi için grenajın sökülecek olmasına da ayrı bir gıcık oldum...

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    başgan serviste 10w-30 honda marka yağ koyuldu. bu arada garip bişey bizim kitapçıkta sadece 10w-30 yazıyor ve hiçbir türlü iklimden havalar ısınınca bunu koyun demiyor. eskisinde diyormuş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------

2 hafta kadar önce değişti. ama o süreden beridir kullanmadım motoru. bu yüzden bana biraz titreşim var gibi geldi. ama motor fena atikleşti... bir de ayağıma ısı vuruyordu artık vurmuyor.
    yalnız dün farkettim grenajı 1mm kadar kayık oturtmuşlar yarın gidip düzelttirecem onu. çok dikkatli bakmayınca belli olmuyor ama sol tarafla karşılaştırınca 1mm kadar kayık. her yağ filtresi değişimi için grenajın sökülecek olmasına da ayrı bir gıcık oldum...
    10-30 sa vardır bi bildikleri zaten herkes başka bir yağ kullanıyor.O atikleşme motora binmediğin içindir.

Aynen o sıkıntılı r25 avantajlı bu konuda

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    10-30 sa vardır bi bildikleri zaten herkes başka bir yağ kullanıyor.O atikleşme motora binmediğin içindir.

Sıkıntı varsa grenajin oraya bi delik acariz no problem :D

Motosikleti
    Yohhh

yok usta rampada efsane asılıyor yağı değiştirmeden önce 20km kadar yol gittim ondan sonra değiştirdim. bu arada adamın yağı da daha yeniymiş doğru dürüst kararmamış bile... karenaj aslında normal ama sol taraf ile karşılaştırınca 1 mm kadar kayıklık var. ben de takarım böylesi şeye

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    yok usta rampada efsane asılıyor yağı değiştirmeden önce 20km kadar yol gittim ondan sonra değiştirdim. bu arada adamın yağı da daha yeniymiş doğru dürüst kararmamış bile... karenaj aslında normal ama sol taraf ile karşılaştırınca 1 mm kadar kayıklık var. ben de takarım böylesi şeye
    Mühendis değil misiniz hepiniz aynısınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

Alıntı Sti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıkıntı varsa grenajin oraya bi delik acariz no problem :D
    Nerdesin sen ya? Fbi mı peşinde yoksa

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)