Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
31. sayfa BirinciBirinci ... 212930313233 ... SonuncuSonuncu

Honda Civic Vtec 2 Video Klip

Motovento
    REKLAM ALANI
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5 te çok az yav, 6-7 ideal zaten buraya geldin mi cgcilerin gazına gelip redlineda gezersin. Burda çok araba yok zaten ama olanda ya tofaşçı ya manyak ya da şirket aracı.
    cg ciler 250 cc takarsa biz de cbr250r yi cbr300r yaparız :D orjinali 300cc değil mi zaten bunun
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cg ciler 250 cc takarsa biz de cbr250r yi cbr300r yaparız :D orjinali 300cc değil mi zaten bunun
    Sen gel yeter ki baba değil 300lük, 500lük bile yaparız.

abone olalım bakalım

Motosikleti
    Yohhh
    Sen gel yeter ki baba değil 300lük, 500lük bile yaparız.
    olum bir sigorta teklifi verdiler; bu ne anasını satayım. 2536 tl... benim üstüme olsaymış da 4312 tl olacakmış.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    olum bir sigorta teklifi verdiler; bu ne anasını satayım. 2536 tl... benim üstüme olsaymış da 4312 tl olacakmış.
    İstanbul'un nimetleri.Çok kötü aga,2500 lira verilmez,burada da çok konuşuldu,şair sigorta ve kurt sigortaya bir bak.Olmadı plakasız gez en azından 90 lira ceza yersin.Sigortacılar baktılar şemsiye açılmıyor zam yaptılar. Allahtan ybrnin sigortası 240 lira çıktı. Şimdi babam diyor r25 senin üstüne olsun,bakalım kaç para diyecekler.
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    Yohhh
    İstanbul'un nimetleri.Çok kötü aga,2500 lira verilmez,burada da çok konuşuldu,şair sigorta ve kurt sigortaya bir bak.Olmadı plakasız gez en azından 90 lira ceza yersin.Sigortacılar baktılar şemsiye açılmıyor zam yaptılar. Allahtan ybrnin sigortası 240 lira çıktı. Şimdi babam diyor r25 senin üstüne olsun,bakalım kaç para diyecekler.
    aga mersin bu??? motor babamın üstüne????? plaka şu an istanbul; plaka değişikliği istedim ben.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

1200 e indiler. ama henüz şair sigorta ve kurt sigortaya soramadım hepsi offline

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla abi git dedenin ustune yap,mukemmel fiyat cikar. Ayni zamanda piyasada nekadar satilan motor alirsaniz sigorta fiyatiniz okadar artar. Mt07 ci arkadaslar sagolsunlar patlaya patlaya mt07 sigortasini tavan seviyeye ulastirdilar. Bu arada mustafa reiz seneye gidek mersine,bende sti imi aliyim roll falan yaparik. Hatta kalkista olabilir

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    aga mersin bu??? motor babamın üstüne????? plaka şu an istanbul; plaka değişikliği istedim ben.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

1200 e indiler. ama henüz şair sigorta ve kurt sigortaya soramadım hepsi offline
    Mersin için 1200 de çok,ben 700'den fazla vermem valla.33 cbr 33 plaka al şeklin olsun.
    Be different

Motosikleti
    Yohhh
    Mersin için 1200 de çok,ben 700'den fazla vermem valla.33 cbr 33 plaka al şeklin olsun.
    bu arada plaka değişimi için sigorta yapmak gerekiyormuş

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    bu arada plaka değişimi için sigorta yapmak gerekiyormuş
    Evet önce yaptırıyon sonra plakayı çıkarınca düzelttiriyorsun.
    Be different

Motosikleti
    Yohhh
    Evet önce yaptırıyon sonra plakayı çıkarınca düzelttiriyorsun.
    her firma düzeltmeyebiliyormuş. bu düzeltme derken fiyatta indirim oluyor değil mi?

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    her firma düzeltmeyebiliyormuş. bu düzeltme derken fiyatta indirim oluyor değil mi?
    Her firmanın düzeltebiliyor olması lazım yani düzeltemeyeni hiç duymadım.Olur tabii ki istanbulla mersin arasında.
    Be different

Motosikleti
    Yohhh
    Her firmanın düzeltebiliyor olması lazım yani düzeltemeyeni hiç duymadım.Olur tabii ki istanbulla mersin arasında.
    e bi zahmet yani neredeyse yarıya iniyor sigorta fiyatları istanbul mesrin arası gördüğüm kadarıyla. ama kimse bana plakanız değişirse fiyat bu demedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

lair sigorta da 1200 den aşağı fiyat söylemiyor

Oncelikle sigortayi yapiyosunuz,sonra motoru devrediyosunuz. Plaka degisimi oluyor boylece. Bu arada sizin yaptiginiz sigorta fiyatindanda gun olarak fiyat keserler,ustunu tekrar tamamlarlar. Plakayi degistirince zaten tekrar yaparsin abi sigortayi.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Hocam bu işte bir terslik var bence ben anlamadım.İstanbulda olanlar 800-1200 lira veriyorlar zaten sigortaya yaşlarıda 19 olanda var 28 olanda var ,ee senin motor babanın üzerine nasıl 1200 çıkıyor.

Motosikleti
    Yohhh
    Hocam bu işte bir terslik var bence ben anlamadım.İstanbulda olanlar 800-1200 lira veriyorlar zaten sigortaya yaşlarıda 19 olanda var 28 olanda var ,ee senin motor babanın üzerine nasıl 1200 çıkıyor.
    babamın üzerine olan bi araçla dayım kaza yapmış 2004 yılında. bundan böyle çıkıyor diyorlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------

Alıntı Sti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oncelikle sigortayi yapiyosunuz,sonra motoru devrediyosunuz. Plaka degisimi oluyor boylece. Bu arada sizin yaptiginiz sigorta fiyatindanda gun olarak fiyat keserler,ustunu tekrar tamamlarlar. Plakayi degistirince zaten tekrar yaparsin abi sigortayi.
    onu deneyecem yalnız böyle bir olay varmış. sigorta yokken kaza yapmış olabilirler felan dedi. bi kademe meselesi felan varmış. işte babam dayıma arabayı devredip de dayımın üzerine almadığı süre içinde her ne olay döndüyse babamı 3. kademe yapmış. ben de anlamadım bu işi araştıracam da ne zaman araştıracam işim başımdan aşkın benim; zaten kaldığım evde de sıkıntılar var bi yandan sınavlar üstüste geldi bi yandan bu işlerle boğuşuyorum. bi yandan da ödevler bastırıyor, takım işleri bastırıyor.

Ozaman sana muslum gursesten ben biktim usta sarkisini ithaf ediyorum baskanim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Sti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ozaman sana muslum gursesten ben biktim usta sarkisini ithaf ediyorum baskanim
    olayı babam da daha bugün öğrendi. yalnız bir tane kaza ile bu kadar da yüksek çıkamaz benim arkadaşımın 2 defa motosiklet kazası var. kendisi 450 tl ye yaptırdı sigortayı. plaka yalova ikamet istanbul

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Benim pederin 8-10 kazası var,ybrnin sigortası geçen sene 120 liraydı bu sene 240 lira.19 yaşındakilere felan 1100 lira çıkıyor(muş).

Motosikleti
    Yohhh
    Benim pederin 8-10 kazası var,ybrnin sigortası geçen sene 120 liraydı bu sene 240 lira.19 yaşındakilere felan 1100 lira çıkıyor(muş).
    ben anlamadım bu işi; bu işte bi sıkıntı var. bana en düşük 1336 tl geldi. mekan mersin plaka34 baba 56 yaşında işte dün öğrendiğimiz kadarıyla 2005 yılında babamın üzerine hasar kaydı işlemiş. ama o hasar kaydı olan arabayı sorguladık hasarsız çıktı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------

Allahım!! ne şassız adamım ben yaa... herşeyin içinden çıkan bi belirsizlikten bilinmezlikten bıktım artık.

REKLAM ALANI
31. sayfa BirinciBirinci ... 212930313233 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)