Honda Civic Vtec 2 Video Klip
-
motoru satan adam 5500 civarında yağ değiştirmiş. şu an motor 6720 de. IPONE yağ koydurmuş kendisi. ipone sevmiyorum ben de; çakma iphone gibi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Hacı kesinlikle ipone al.Hondacıların hepsi ipone diyor.Benim arkadaşta da var yeni cbr250 30 binde castrolde kullandı motulda son karar ipone diyor.
değiştirmeyim mi yani?
Reklamlar
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
motoru satan adam 5500 civarında yağ değiştirmiş. şu an motor 6720 de. IPONE yağ koydurmuş kendisi. ipone sevmiyorum ben de; çakma iphone gibi...
Sen biliyon hacı ama ıpone diyeni çok duydum, ayrıca 300v'ye o kadar para vermeye değmez istiyorsan spedol veya eni'yi deneyebilirsin onuda kullananlar memnun.
-
Sen biliyon hacı ama ıpone diyeni çok duydum, ayrıca 300v'ye o kadar para vermeye değmez istiyorsan spedol veya eni'yi deneyebilirsin onuda kullananlar memnun.
yok onu demiyom yağ yaklaşık 1200 km önce koyulmuş. ama 2015 ağustosta koyulmuş. kendim koyarsam motul 6100 koymayı düşünüyordum. 300v işin delilik kısmı. 300v koyan adam 7.000 rpm den aşağı inmemeli
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
yok onu demiyom yağ yaklaşık 1200 km önce koyulmuş. ama 2015 ağustosta koyulmuş. kendim koyarsam motul 6100 koymayı düşünüyordum. 300v işin delilik kısmı. 300v koyan adam 7.000 rpm den aşağı inmemeli
Ne olursa olsun yagi degistir abi,isini garantiye al. Uzulme sonra
-
Yağı değiştir hocam ama ben şahsen 15-50 ıpone koyardım, o olmadı motul 7100 15-50 koyardım.
-
Yağı değiştir hocam ama ben şahsen 15-50 ıpone koyardım, o olmadı motul 7100 15-50 koyardım.
10-40 olmaz mı ince mi gelir. eleman 10-40 koymuşmuş bu arada
-
10-40 olmaz mı ince mi gelir. eleman 10-40 koymuşmuş bu arada
Esas olarak genelde 10-40 kullanılıyor zaten ben önümüz yaz havalar ısınıyor diye dedim ama sen çok sıkıştırmassın motoru zaten istanbul çok sıcak olmuyor ondan 10-40 da olur.
-
Esas olarak genelde 10-40 kullanılıyor zaten ben önümüz yaz havalar ısınıyor diye dedim ama sen çok sıkıştırmassın motoru zaten istanbul çok sıcak olmuyor ondan 10-40 da olur.
haa evet yaz için doğru 15 50 daha iyi olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
ben de onun için düşünüyordum yağ değiştirmeyi, yoksa adamın koyduğu yağ sapsarı duruyor hala
-
haa evet yaz için doğru 15 50 daha iyi olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
ben de onun için düşünüyordum yağ değiştirmeyi, yoksa adamın koyduğu yağ sapsarı duruyor hala
İmkan varsa değiştir hocam sen genede sezona hazır olsun.
Edit:Sözde bildirim gelecek diye bekliyorum...
-
İmkan varsa değiştir hocam sen genede sezona hazır olsun.
Edit:Sözde bildirim gelecek diye bekliyorum...
şu an plaka ve ruhsat yok daha ortada bugün gönderdim hepsini babam ben hallederim dedi. babamın üstüne yaptıydım zaten... şu an otoparkta çekili duruyor motor. plaka gelirse ilk iş bir yıkamacıya gidecek ondan sonra tahminimce motul 7100 koyulacak.
-
şu an plaka ve ruhsat yok daha ortada bugün gönderdim hepsini babam ben hallederim dedi. babamın üstüne yaptıydım zaten... şu an otoparkta çekili duruyor motor. plaka gelirse ilk iş bir yıkamacıya gidecek ondan sonra tahminimce motul 7100 koyulacak.
En iyisi hocam 7100 güzel yağ pişman olmazsın.
-
En iyisi hocam 7100 güzel yağ pişman olmazsın.
başta ben 6100 synergy düşünmüştüm de cbr ye gitmezmiş aynen 7100 şu an bana en iyi gelen. bu arada bu ipone hakkında şikayetler geliyormuş felan diyorlar. Var mı bir bilgin
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
bu arada motul 7100 ın 10w-50 yağı varmış. 15w50 yerine
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------
pardon mesajı yanlış konuya yapıştırdım. neyse kalsın silmeyeq. şöyle okul bi bitsin; ilk işim mersin-bozyazı'ya gidip (memleketimdir). benimle yaşıt olan kasetçalarımızdan orhan gencebay, zeki müren vs dinlemek olacak...
MazhaRR başgan; yaz okulu olmazsa manisadayım. Vestel'de...
-
Ooooooooooooo sadıç,gel gel buralar çok güzel. Sen çalışkan adamsın kalmazsın yaz okuluna staj mı yapıcan vestelde?
-
Adamlar vestelde proje kovaliyo stajimi kalmiss yaooovvv
-
Ooooooooooooo sadıç,gel gel buralar çok güzel.
Sen çalışkan adamsın kalmazsın yaz okuluna staj mı yapıcan vestelde?
yok yok; staj yapacam... ama şöyle denize bakan bi yer ayarla,ya da şehire tepeden bakabileceğim bir yer. Gün batımında semaveri çekelim, ben de bi gramofon vs bişey ayarlayayım. Zeki müren, orhan gencebay stavros pazarentsis felan dinleyecez.
-
-
Semtimizde deniz yok ama yunus çok...
On numara tepeler var burada manzarası çok güzel, ayarlarım sen gel yeter.
Gelirken motoruda getir birlikte gazlarız hatta arkanada Ozan'ı al.
Burası çok uygun motor sürmek için gelince şehir bomboş gibi gelicek sana.
Ben motorun arkasina binmem abi,bugun arkadasin spacy sinin arkaya bindim. Ne kask ne eldiven ne mont hicbisey yok,ibina bide tehlikeli kullaniyo. Sokagin sonuna kadar hizli gelip sonra frenlemeler,milleti makaslamalar,aralara girmeler falan arkada kasim kasim kasildim valla. Dedim tovbe bidaha surersem kendim surerim,yoksa artci olmam :D
-
Sti adlı üyeden alıntı
Ben motorun arkasina binmem abi,bugun arkadasin spacy sinin arkaya bindim. Ne kask ne eldiven ne mont hicbisey yok,ibina bide tehlikeli kullaniyo. Sokagin sonuna kadar hizli gelip sonra frenlemeler,milleti makaslamalar,aralara girmeler falan arkada kasim kasim kasildim valla. Dedim tovbe bidaha surersem kendim surerim,yoksa artci olmam :D
Aaaa oldu mu şimdi? Sen Mustafa başganla apaçi arkadaşını bir mi tutuyorsun. Uzaun yolda birşey olmaz tın tın gelirsiniz.
-
Aaaa oldu mu şimdi? Sen Mustafa başganla apaçi arkadaşını bir mi tutuyorsun.
Uzaun yolda birşey olmaz tın tın gelirsiniz.
5.000 rpm yi geçmeyen adam var burada... Motorla gelecem zaten gezmek için aldım ben bunu; trafik için değil.
-
5.000 rpm yi geçmeyen adam var burada... Motorla gelecem zaten gezmek için aldım ben bunu; trafik için değil.
5 te çok az yav, 6-7 ideal zaten buraya geldin mi cgcilerin gazına gelip redlineda gezersin. Burda çok araba yok zaten ama olanda ya tofaşçı ya manyak ya da şirket aracı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)