Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
29. sayfa BirinciBirinci ... 192728293031 ... SonuncuSonuncu

Honda Civic Vtec 2 Video Klip

Motovento
    REKLAM ALANI
    MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eve bir kere getirdim onda da korkumdan otoparka bıraktım.
    Aga yakınlarda kapalı otopark varsa oraya bırak hem garanti olur hemde yağmur,çamur,güneş görmez.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aga yakınlarda kapalı otopark varsa oraya bırak hem garanti olur hemde yağmur,çamur,güneş görmez.
    yağmuru çamuru hiç göstermedim zaten; bir tane kapalı otopark var burada ama akşamları kapatıyor. bi soracam motor içerde kalsa sorun olur mu diye
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    İyi akşamlar gençler.Ozan nerdesin olum Muhabbet etmek yerine rolling mi yapıyorsun her akşam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------

Mustafa aga bu "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE" yazısını nereye yazıyoruz bulamadım bir türlü
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İyi akşamlar gençler.Ozan nerdesin olum Muhabbet etmek yerine rolling mi yapıyorsun her akşam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------

Mustafa aga bu "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE" yazısını nereye yazıyoruz bulamadım bir türlü
    Aloooo,cezami verdiler bana bune suresi boyle loovv

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

Aha duzelmis,yanlis alarm gecenlerde hic gormedigim basamakli sayilar vardi yazmamada duzeltmisler valla baskan roll da falan takilmiyoruzda,tayfada bi s4 var iste isikta kalkis falan yapiyo mest ediyo bizi,birde cat back egzozu varki aheey ahey :D

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı Sti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aloooo,cezami verdiler bana bune suresi boyle loovv

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

Aha duzelmis,yanlis alarm gecenlerde hic gormedigim basamakli sayilar vardi yazmamada duzeltmisler valla baskan roll da falan takilmiyoruzda,tayfada bi s4 var iste isikta kalkis falan yapiyo mest ediyo bizi,birde cat back egzozu varki aheey ahey :D
    Ahahahha dedim bu liselinin sınavlarımı başladı.
    Be different

Ahahahha dedim bu liselinin sınavlarımı başladı.
    Valla baslamadi desek yalan olur,simdiden unv. Icin gunde 3 saat kasiyoruz bakalim mal bile olsak biseyler yapariz heralde biliyosun baskan sti her eve sart

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı Sti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla baslamadi desek yalan olur,simdiden unv. Icin gunde 3 saat kasiyoruz bakalim mal bile olsak biseyler yapariz heralde biliyosun baskan sti her eve sart
    Kas kardeşim kas sonradan çok mutlu olursun emin ol ilerde çözmediğin her soru için pişman olacaksın emin ol,o yüzden şimdiden elinden geleni yap.Hani derler ya "bekara karı boşamak kolay" diye, babam bana üniyi kazan sana fn2 alıcam desin yemin ediyorum meb binasına kafa atarım.

Sen şimdi seneye mi giricen sınava?
    Be different

Motosikleti
    Yohhh

başgan imza kısmına yazıyoruz. Ve yorum atarken " imzamı göster " diyoruz
    MazhaRR bunu beğendi.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    başgan imza kısmına yazıyoruz. Ve yorum atarken " imzamı göster " diyoruz
    Sağolasın ama yapabildim mi bilmiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------

Tamam tamam oldu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------

Evet başganlar mutlu sona az bir vakit kaldı. Kask araştırması yapıyorum, forumdaki birçok konuyu okuduğum için kafam çorba oldu, gönlüm icon'dan yana kafama uyarsa alıyım diyorum, agvnin k5 modelide o paraya güzel gibi ama türkiyeye doğru düzgün model getirmemişler yurt dışındaki modelleri görünce soğudum resmen, ne yapacam bilmiyorum.

Motosikleti
    Yohhh
    caberg ve mt ye bak fiyat performanstır...

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    caberg ve mt ye bak fiyat performanstır...
    Şehir içi için bir tane mt blade alıcam zaten ayriyetten fiberglass bir kask bakıyorum.
    Be different

Motosikleti
    Yohhh
    Şehir içi için bir tane mt blade alıcam zaten ayriyetten fiberglass bir kask bakıyorum.
    her iki kask markasının da çoğu kaskı sharptan 5 yıldız almıştır.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    her iki kask markasının da çoğu kaskı sharptan 5 yıldız almıştır.
    Ben sharp testine güvenmiyorum hocam.120 liralık ls2'de 4 yıldız almış 1300 liralık shoei'de.Nasıl olduysa arai 3 yıldız almış oyüzden kafama tam oturan ve çok iyi havalandırması olan bir kask bakıcam.İconlar airframe,airmada havalandırması güzel gibi sanki bakalım kafama uyarsa direk alırım.İstanbulda yer işini halledebilirsem 2-3 gün kalıp istanbuldaki bütün mağazaları alt üst etmeyi düşünüyorum,izmirde doğru düzgün mağaza yok.Ahh ulan ahh iki bin lira param olsaydıda fuara gidebilseydim millet yağmalamış resmen.

Motosikleti
    Yohhh
    Ben sharp testine güvenmiyorum hocam.120 liralık ls2'de 4 yıldız almış 1300 liralık shoei'de.Nasıl olduysa arai 3 yıldız almış oyüzden kafama tam oturan ve çok iyi havalandırması olan bir kask bakıcam.İconlar airframe,airmada havalandırması güzel gibi sanki bakalım kafama uyarsa direk alırım.İstanbulda yer işini halledebilirsem 2-3 gün kalıp istanbuldaki bütün mağazaları alt üst etmeyi düşünüyorum,izmirde doğru düzgün mağaza yok.Ahh ulan ahh iki bin lira param olsaydıda fuara gidebilseydim millet yağmalamış resmen.
    hocam şimdi orada sadece sağlamlığa bakıyorlar. o 120 liralık kask güvenlidir ama kocaman, ağır, bir de vizörü o kadar dar ki kask yokken kaza yapmayacak adama kaza yaptırır. ama o 3 yıldız almış arai'de ise kafanda kazk olduğunu hissetmezsin hocam.

Kas kardeşim kas sonradan çok mutlu olursun emin ol ilerde çözmediğin her soru için pişman olacaksın emin ol,o yüzden şimdiden elinden geleni yap.Hani derler ya "bekara karı boşamak kolay" diye, babam bana üniyi kazan sana fn2 alıcam desin yemin ediyorum meb binasına kafa atarım.

Sen şimdi seneye mi giricen sınava?
    Abi valla dogrusunda ne bileyim,ben hep yaptiklarindan pisman olan bi insan oldum. Umarim bu konudada ayni seyi yasamam.
    Sağolasın ama yapabildim mi bilmiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------

Tamam tamam oldu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------

Evet başganlar mutlu sona az bir vakit kaldı. Kask araştırması yapıyorum, forumdaki birçok konuyu okuduğum için kafam çorba oldu, gönlüm icon'dan yana kafama uyarsa alıyım diyorum, agvnin k5 modelide o paraya güzel gibi ama türkiyeye doğru düzgün model getirmemişler yurt dışındaki modelleri görünce soğudum resmen, ne yapacam bilmiyorum.
    agv k5 gunes vizorlu,onermem. Marushin 999rs nokta atisi olur

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Mustafa, aga arai ne benim cebe uyar ne de kafaya

Ozan, ben bugüne kadar ne yapmadıysam pişman oldum, en ufak birşeyden bile.Sen elinden geleni yap gerisini koy götüne...

Marushin'e de bakarım oraya gitmişken, zaten kendimi mağazadan koydurana kadar elliyecem herşeyi almıyacak olsam bile.

Bakalım 1-2 aya havalar ısınırsa bir geceyi parkta geçirmeyi planlıyorum şimdilik.

Motosikleti
    Yohhh
    Mustafa, aga arai ne benim cebe uyar ne de kafaya

Ozan, ben bugüne kadar ne yapmadıysam pişman oldum, en ufak birşeyden bile.Sen elinden geleni yap gerisini koy götüne...

Marushin'e de bakarım oraya gitmişken, zaten kendimi mağazadan koydurana kadar elliyecem herşeyi almıyacak olsam bile.

Bakalım 1-2 aya havalar ısınırsa bir geceyi parkta geçirmeyi planlıyorum şimdilik.
    arai al demiyorum ben de nolan a da bir bak

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    arai al demiyorum ben de nolan a da bir bak
    Yok aga nolan almam.Hjc,agv,shoei,icon..
    Be different

Motosikleti
    Yohhh
    Yok aga nolan almam.Hjc,agv,shoei,icon..
    millet; ben de bi delilik yapıp MOTUL 300V motogp yağı alasım geldi içimden.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    millet; ben de bi delilik yapıp MOTUL 300V motogp yağı alasım geldi içimden.
    Hacı kesinlikle ipone al.Hondacıların hepsi ipone diyor.Benim arkadaşta da var yeni cbr250 30 binde castrolde kullandı motulda son karar ipone diyor.
    Be different

REKLAM ALANI
29. sayfa BirinciBirinci ... 192728293031 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)