Honda Civic Vtec 2 Video Klip
-
Sti adlı üyeden alıntı
2.5 degil yanlis olmasin,2.0 Bugeye Sti. Geri kalan 30 binlede kaplama yapicam(hayalimdeki renk aslinda ama nasil duracagini bilmedigimden once kaplama deniycem) on taraf full on kapiya kadar siyah,geri kalan kisimda aventadorun meshur turuncusuna yakin bi renk. Motorun revizyonu,tadinda bi sistem (ev yikan sahinci sistemi degil yanlis anlasilmiyim
),fren guclendirme,filtre egzoz yazilim ve mutlu son. Hayallerimdeki arac artik altimda
bi 5,10 binde benzin ve olasi sorunlarina ayirmak istiyorum malumunuz yakiyor
Insallah baskanim ya,vallahi universiteyi istememdeki tek amac araba. Okumasam bile sorun degil,ama o arabayi cidden istiyorum ve bukadar basit elde etme sansim varkende kacirmak istemiyorum.
"Gardaş varya şu af bi çıksın bi bugeye yapacam 4 tane advan racing cant ışıklarda bile yan yan duracam." diyosun inşallah.
Alınca bana gel ben sana istediğin renge kaplıyayım.
Mustafa, birşey olmaz ona domuz gibi o schumaher öldüremedi onu
Reklamlar
-
Sti adlı üyeden alıntı
Benim icin keichi den baskasi yalan,adamin direksiyonuda bilegide mukemmel
koyu Ayrton Senna cıyımdır. üsütüne pilot tanımam. ama hiçbir pilot bir kobayashi, bir robert kubica zevkini vermedi adamlar BMW sauber ile f1 i katlettiler gittiler
http://turkiyef1.com/video/3517/kobayashi-ve-gecisleri/
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
koyu Ayrton Senna cıyımdır. üsütüne pilot tanımam. ama hiçbir pilot bir kobayashi, bir robert kubica zevkini vermedi
adamlar BMW sauber ile f1 i katlettiler gittiler
F1 bitti hacı.Eskilerden kim kaldı.
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
F1 bitti hacı.Eskilerden kim kaldı.
mika hakkinen de gitti, schumaher de gitti, kimi raikkonen de bitik, barichello da gitti; halen o 2000-2008 arasını özlüyorum
-
mika hakkinen de gitti, schumaher de gitti, kimi raikkonen de bitik, barichello da gitti; halen o 2000-2008 arasını özlüyorum
Aynen bende.Renault'un renault olduğu,ferrari'nin ferrari olduğu zamanlar.
-
Aynen bende.Renault'un renault olduğu,ferrari'nin ferrari olduğu zamanlar.
bi BAR honda vardı o zamanlar
-
"Gardaş varya şu af bi çıksın bi bugeye yapacam 4 tane advan racing cant ışıklarda bile yan yan duracam." diyosun
inşallah.
Alınca bana gel ben sana istediğin renge kaplıyayım.
Mustafa, birşey olmaz ona domuz gibi o schumaher öldüremedi onu
Advan sevmiiimm,oz ultraleggera takmayi dusunuyorez insallah abi,insallah alirizda yanina ugrariz :D
-
o kadar F1 dedik bu herif unutulur mu;
vitese ve frene ihtiyaç duymadan yarış kazanan adam AYRTON SENNA doğum günün kutlu olsun.
[IMG][/IMG]
-
Sti adlı üyeden alıntı
Ses 1-2 ses 1-2 deneme,se a ses kontrol deneme.
Foruma birşeyler oluyor ama anlamadım benimde internetim yok dünden beri.
-
Sti adlı üyeden alıntı
Ses 1-2 ses 1-2 deneme,se a ses kontrol deneme.
Foruma birşeyler oluyor ama anlamadım benimde internetim yok dünden beri.
-
Ozan sağ olsun yazı getirmiş.
-
Ozan sağ olsun yazı getirmiş.
güncelleme felan yazıyordu bi ara
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
yaw hacılar;
dün arkadaşım beni davet etti .şu bmw si olan, motoru hayırlayalım bir de çay içelim diye. Evde beraber kaldığım arkadaş da yeni motor aldı beraber gittik. yaw sadece 20 dakika kaldık.... bildiğin 20 dakika yaw... Ben de merakımda aşağıya bir baktım. Benim motoru yatırmışlar... kilit zorlanmış.
çalamayacaklarını anlayınca bırakmışlar. ben motoru yandaki fluence ye açılı bir şekilde yaslanmış halde gördüm.
Fluencenin de çamurluğu hasar almış. benim de sinyal kırılmış. Fren maneti de hafif yamulmuş. karenajlarda bişey yok... sonuç olarak kafam fena bozuk dünden beri.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
bugün gittim, sadece sağ sinyal kırık olmasına rağmen ton farkı olmasın diye sağ sol takım sinyal aldım. Redline katlanır manet seti aldım. ve onları taktım. Toplam 200tl masraf ile herşeyi tertemiz ettik; cila da attırdım bu arada o da fiyata dahil... Ama böyle şeylerin beni bulmasına sinir oluyorum.
Hani bişeylere para gidecekse böyle kullandığım araca zarar gelerek gitmesin yani... Cüzdanım kaybolsa bundan daha iyiydi yani...
-
-
Hadi ya
Vay şeref yoksunları
Geçmiş olsun hocam.Ooff valla canım sıkıldı bak boş yere masraf çıktı
Hocam alarmlı disk kilidi ve branda al oç lara karşı önlem olur.
okul sebebiyle sürekli meşgul olduğum için branda almaya fırsat bulamadım. Bugün sinyal takımı almaya gittiğimde aldım brandayı. motoru aldığımda o anda çevremde en yakın bulunan dükkandan ONE GUARD kilit almıştım, motoru da o kurtarmış zaten. kilidi takmaya uğraşırken arkadaş "ulan alt tarafı 20 dakika duracaz" diyordu.
Tek tesellim karenajlarda en ufak çizik bile oluşmaması... Masraf olması önemli değil benim için; Benim gibi bir adamın aracına zarar gelmemeli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
üstüne titriyorum resmen, pazartesiden beri 2 gün yağmur yağdı ikisinde de binmedim... sürekli okulun kapalı otoparkına koyuyorum. aldığım günün gecesinde otoparkta kendi hazırladığım 25 derecelik su ile yıkayıp eskiden kalma REPSOL cila ile bi güzel parlatmıştım.
hani bu kadar uğraştığın bişeye zarar gelmesi üzücü...
-
-
Ya tabiki hocam yeni motor almışsın fıstık gibi toz bile konmasın ister adam.Bende çok fena kılım temizlik konusunda motor 2013 model hala hayırlı olsun diyenler var.
Kışın motoru arka balkona koyuyorum.
Ama geçen gün hesapladım 180 liralık zincir yağı almışım
Brandayı takıp çıkarırken dikkat et hocam zamanla çizebilir,birde kedilere dikkat et evin oralarda varsa senden fazla binerler motora.
valla hocam kediler için nasıl bi önlem alacağımı bilmiyorum henüz. hava da fena rüzgarlı olunca brandayı çekmedim. belki kaldırır motoru düşürür diye... Biraz fazla büyük almışım brandayı :D
Ben de motul zincir yağı aldım şu sprey gibi olandan, damlatma yapmıyor.
-
valla hocam kediler için nasıl bi önlem alacağımı bilmiyorum henüz. hava da fena rüzgarlı olunca brandayı çekmedim. belki kaldırır motoru düşürür diye... Biraz fazla büyük almışım brandayı :D
Ben de motul zincir yağı aldım şu sprey gibi olandan, damlatma yapmıyor.
Bizim ev birinci katta ve motorda hafif olduğu için tutup atıyorum içeri.Dışardaykende nedense kediler seleye değil göstergenin üstüne yatıyor.
Olsun büyük olsun daha iyi lastikler felan gözükmesin.Motul iyidir, benim arkadaşlarda kullanıyor belki bende alıcam şimdi büyük tüp ipone var.
Hacı sizin ev apartman mı, site mi? Motoru nereye koyuyorsun?
-
Bizim ev birinci katta ve motorda hafif olduğu için tutup atıyorum içeri.Dışardaykende nedense kediler seleye değil göstergenin üstüne yatıyor.
Olsun büyük olsun daha iyi lastikler felan gözükmesin.Motul iyidir, benim arkadaşlarda kullanıyor belki bende alıcam şimdi büyük tüp ipone var.
Hacı sizin ev apartman mı, site mi? Motoru nereye koyuyorsun?
istanbulda apartman yüksek giriş motoru çıkarma imkanım hiç yok... evin etrafında motor koyacak yer olmadığı için; bir de sanayi mahallesi burası çıkmacılar fazla çalarlar motoru; bu yüzden motor okulun içerisinde otoparkta şu an. buraya getirdiğimde de karşıda yıkamacı var kapanmadan denk getirirsem içeriye koyma imkanım var
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
evin orda kedi yok da okuldaki kedilerden çekiniyorum ben. bu yüzden BMW R1200GS nin hemen yanına çektim. BMW de uyuması daha keyiflidir diye tahmin ediyorum.
-
istanbulda apartman yüksek giriş motoru çıkarma imkanım hiç yok... evin etrafında motor koyacak yer olmadığı için; bir de sanayi mahallesi burası çıkmacılar fazla çalarlar motoru; bu yüzden motor okulun içerisinde otoparkta şu an. buraya getirdiğimde de karşıda yıkamacı var kapanmadan denk getirirsem içeriye koyma imkanım var
Anladım, kapalı biryer şart hocam çünkü bu itlere hiçbir şey dayanmaz.Hırdavatçıdan 1,5-2 metre zincir alıp büyük bir asma kilit ile sağlama alabilirsin.Aslında en güzeli yere çok sağlam bir kanca yapmak çünkü motoru kaldırıpta götürebilirler.
Edit:Kedi için sıcak olsun yeter.
-
Anladım, kapalı biryer şart hocam çünkü bu itlere hiçbir şey dayanmaz.Hırdavatçıdan 1,5-2 metre zincir alıp büyük bir asma kilit ile sağlama alabilirsin.Aslında en güzeli yere çok sağlam bir kanca yapmak çünkü motoru kaldırıpta götürebilirler.
Edit:Kedi için sıcak olsun yeter.
eve bir kere getirdim onda da korkumdan otoparka bıraktım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)