Honda Civic Vtec 2 Video Klip
-
Sti adlı üyeden alıntı
Mazhar reis heyecanli,ozan heyecanli. Nefesler tutuldu,gozler mustafa reiste bakalim cevabi ne olacak
millet motoru aldım
başta pek gözüm tutmadı ama tozlu olmasndan ve örümcek ağları olması kaynaklı bişeymiş o da... eleman bir kere kumluca daki ataberke götürmüş o kadar... ama noolur noolmaz diye ben kepez deki ataberke götürdüm... Usta aldı 2 tur attı sonra açtı iç kısmına baktı. Motor süper dedi. karenajlarda çizik yok yalnız stickerler bir yerden hafif açılmış onu da yapıştırdı usta. Sonra kafadaki olayı anlattı satan adam kendisine gelen şekilde... Usta kafaya baktı aynadaki çiziğe baktı. Karenaja değil aynaya bişey çarpmış ve ayna karenajı çatlatarak yerinden sökülmüş dedi usta. kafa demiri (komple değil sadece aynaları tutan üst kısım) belki yamulmuş olabilir diye söyledi. ama bi elledi sağını solunu bişey yokmuş. Egzozda ufak tefek çizikler vardı, o da düşme çiziği değilmiş. Usta bana çok güven verdi ben de aldım
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
millet motoru aldım
başta pek gözüm tutmadı ama tozlu olmasndan ve örümcek ağları olması kaynaklı bişeymiş o da... eleman bir kere kumluca daki ataberke götürmüş o kadar... ama noolur noolmaz diye ben kepez deki ataberke götürdüm... Usta aldı 2 tur attı sonra açtı iç kısmına baktı. Motor süper dedi. karenajlarda çizik yok yalnız stickerler bir yerden hafif açılmış onu da yapıştırdı usta. Sonra kafadaki olayı anlattı satan adam kendisine gelen şekilde... Usta kafaya baktı aynadaki çiziğe baktı. Karenaja değil aynaya bişey çarpmış ve ayna karenajı çatlatarak yerinden sökülmüş dedi usta. kafa demiri (komple değil sadece aynaları tutan üst kısım) belki yamulmuş olabilir diye söyledi. ama bi elledi sağını solunu bişey yokmuş. Egzozda ufak tefek çizikler vardı, o da düşme çiziği değilmiş. Usta bana çok güven verdi ben de aldım
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız fotoğraf atın lütfen hocam
-
-
Hayirli olsun abi,kazasiz belasiz surusler dilerim
-
Sti adlı üyeden alıntı
motoru henüz teslim almadım. daha parasını da vermedim fakat motor şu an istanbulda.
Millet bu egzozdaki izler nasıl geçer yaw... uzun süreli kullanmak istediğim için kilometre beni çok etkiledi. ama motorun hakkaten de düşmesi yok.
-
motoru henüz teslim almadım. daha parasını da vermedim fakat motor şu an istanbulda.
Millet bu egzozdaki izler nasıl geçer yaw... uzun süreli kullanmak istediğim için kilometre beni çok etkiledi. ama motorun hakkaten de düşmesi yok.
Vayy hadi hayırlı olsun aga çok sevindim kazasız belasız
Egzoz için bu iki ürünü tavsiye ederim.
http://urun.n11.com/cila/turtle-wax-...A&gclsrc=aw.ds
http://www.hepsiburada.com/sonax-kro...-p-OTSON308000
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
ya peki bunlar bu duvar sürtüğü vs için geçerli mi? yani onları da temizler mi? çok yandan bakmazsan belli olmuyor ama takılıyorum ben böylesi şeylere
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
Sti adlı üyeden alıntı
amin... (10 karakter)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------
millet bu arada dua edin bana... hayırlısını isteyin.
1 haftadır çok garip bir his vardı içimde noolduğunu öğrendim. Yine halen bir gariplik; bir tuhaflık var içimde var içimde...
-
Aga sen bana egzozun yakından fotosunu çekip at ben bir bakayım tam birşey söyleyemeyeceğim şimdi,boşa para vermeni istemem.
Hayırlısı aga inşallah istediğin gibi olur herşey.
-
Aga sen bana egzozun yakından fotosunu çekip at ben bir bakayım tam birşey söyleyemeyeceğim şimdi,boşa para vermeni istemem.
Hayırlısı aga inşallah istediğin gibi olur herşey.
faceden yazayım fotosunu alayım dedim, şenol abide fotolar var. ama face pert...
neyse abi bugünkü garipliği anlatıyorum;
Şenol abi ile ben konuştum geçen hafta; normalde haftaya gidecektik benim param tam yetmiyordu motora, zaten vekaletname de yanlış adrese gönderilmiş. Dedik ki biz bu hafta cuma günü (dün yani) gidelim motoru görmeye. Neyse abi aldı uçak biletini, gittik beraber tamam dedik aldık.
şimdi motor olayının ne alakası ver derseniz; motora param zor yettiği için Emektar gitarımı satmaya karar verdim. İstiklala caddesindeki alphan usta benim gitar için "Cumartesi günü demirören taraflarına gelecem, sen gitarı getir. Güzel bi fiyata alırım ben, yabancımız değilsin" dedi.
Şenol abi "sonra verirsin sıkıştırma kendini" demeseydi. bugün istiklal caddesine tam bombanın patladığı yere gitarımı satmaya götürecektim.
-
faceden yazayım fotosunu alayım dedim, şenol abide fotolar var. ama face pert...
neyse abi bugünkü garipliği anlatıyorum;
Şenol abi ile ben konuştum geçen hafta; normalde haftaya gidecektik benim param tam yetmiyordu motora, zaten vekaletname de yanlış adrese gönderilmiş. Dedik ki biz bu hafta cuma günü (dün yani) gidelim motoru görmeye. Neyse abi aldı uçak biletini, gittik beraber tamam dedik aldık.
şimdi motor olayının ne alakası ver derseniz; motora param zor yettiği için Emektar gitarımı satmaya karar verdim. İstiklala caddesindeki alphan usta benim gitar için "Cumartesi günü demirören taraflarına gelecem, sen gitarı getir. Güzel bi fiyata alırım ben, yabancımız değilsin" dedi.
Şenol abi "sonra verirsin sıkıştırma kendini" demeseydi. bugün istiklal caddesine tam bombanın patladığı yere gitarımı satmaya götürecektim.
Yok artık ne desem bilemedim hocam büyük geçmiş olsun
-
Yok artık
ne desem bilemedim hocam büyük geçmiş olsun
hocam bu olaydan sonra artık kesinlikle abdestli geziyorum. Sağolun...
-
hocam bu olaydan sonra artık kesinlikle abdestli geziyorum.
Yazılmışsa olur hocam biz mani olamayız.Sonumuz belli sedace o sona giderken ki yolu seçtiğimizi sanıyoruz.
-
Yazılmışsa olur hocam biz mani olamayız.Sonumuz belli sedace o sona giderken ki yolu seçtiğimizi sanıyoruz.
ayynen katılıyorum. her şeyde bir hayır aramak gerekmiş.
-
Ozan nerlerde acaba odamı benim gibi aranıyor
-
Ozan nerlerde acaba odamı benim gibi aranıyor
bilmiyorum hocam;
dün vardı, bugün kayboldu... dün diyordum içimde fena sıkıntı var diye, Fernando Alonso fena kaza yapmış bu sabah.
-
-
bilmiyorum hocam;
dün vardı, bugün kayboldu... dün diyordum içimde fena sıkıntı var diye, Fernando Alonso fena kaza yapmış bu sabah.
Şimdi izledim kötü çarpmış ama bence çok basit hata yapmış.Schumacher zamanında sıkı takip ederdim f1'i sonra vettel furyası oldu sonra kurallar felan değişince biraz soğudum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
Sti adlı üyeden alıntı
Vallahi dun bi orj. S4 e bindim,2.7T 3xx hp. Adam bir iki gazladi,arka koltuga gomulunce elim ayagim bosaldi,sinirlerim gevsedi bir mutlu oldum. Piyasada yoktum oyuzden,yanliz 600nm tork u cok deli hissettim. Bide gazladigimizda 1 bar daymis,normalde diyo 2 bar aciyorum
bunu yasayinca dedimki,dort ceker cok baskaymis. Ne yapilip ne edilip o unv. Kazanilacak dedim
bekle ulan beni subi ben geliyorum
Tabii ya gez sen Kazan tabi olum, kazanda çatlat bitane 2,5
-
Tabii ya gez sen
Kazan tabi olum, kazanda çatlat bitane 2,5
2.5 degil yanlis olmasin,2.0 Bugeye Sti. Geri kalan 30 binlede kaplama yapicam(hayalimdeki renk aslinda ama nasil duracagini bilmedigimden once kaplama deniycem) on taraf full on kapiya kadar siyah,geri kalan kisimda aventadorun meshur turuncusuna yakin bi renk. Motorun revizyonu,tadinda bi sistem (ev yikan sahinci sistemi degil yanlis anlasilmiyim ),fren guclendirme,filtre egzoz yazilim ve mutlu son. Hayallerimdeki arac artik altimda bi 5,10 binde benzin ve olasi sorunlarina ayirmak istiyorum malumunuz yakiyor Insallah baskanim ya,vallahi universiteyi istememdeki tek amac araba. Okumasam bile sorun degil,ama o arabayi cidden istiyorum ve bukadar basit elde etme sansim varkende kacirmak istemiyorum.
-
Şimdi izledim kötü çarpmış ama bence çok basit hata yapmış.Schumacher zamanında sıkı takip ederdim f1'i sonra vettel furyası oldu sonra kurallar felan değişince biraz soğudum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
Tabii ya gez sen
Kazan tabi olum, kazanda çatlat bitane 2,5
abi MALdonado gitti, Guiterrez geldi... garanti yarışı katleden birileri çıkacak illa... eskiden de Kamui Kobayashi vardı :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
bu arada alonso, gutierrez e arkadan dokunduğu zaman araç 313 km/s hızdaymış. duvara çarptığında da 270-280 arası bişey diyorlar
-
abi MALdonado gitti, Guiterrez geldi... garanti yarışı katleden birileri çıkacak illa... eskiden de Kamui Kobayashi vardı :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
bu arada alonso, gutierrez e arkadan dokunduğu zaman araç 313 km/s hızdaymış. duvara çarptığında da 270-280 arası bişey diyorlar
Benim icin keichi den baskasi yalan,adamin direksiyonuda bilegide mukemmel
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)