Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
26. sayfa BirinciBirinci ... 162425262728 ... SonuncuSonuncu

Honda Civic Vtec 2 Video Klip

Motovento
    REKLAM ALANI
    MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı Sti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evo nun otomatikleri icin 55L depoyla sehir ici max. 210 km diyolllaaa ama sti oylemi,57krs falan yakiyor makina valla bugun s3 8L alacak olsam god 01 plakayi alirim. Sahibinin adi can,2. Sahibi kendisi mukemmel temiz makina gecen bostanci sanayide gordum ates atesss. Okursa kendisine selam olsun.
    Hacı o tarz makinalar bize gelmez türkiye şartlarında zor.Sen sti'ya bin, kilometrede 1 lira yaktırmazsan ben birşey bilmiyorum.Fn2 gelsin 2.0 atmosferiğe nasıl 20 litre yaktırıyorum izle. Türkiyede çok güzel araçlar var hakkaten ama bende duygusal yönden güçlü olucam bende iyi bakarım.Ben lamboya binmek yerine 700hp e30'a binmeyi tercih edecek olanlardanım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------

Aga bu nedir Elim ayağım titredi şerefsizim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacı o tarz makinalar bize gelmez türkiye şartlarında zor.Sen sti'ya bin, kilometrede 1 lira yaktırmazsan ben birşey bilmiyorum.Fn2 gelsin 2.0 atmosferiğe nasıl 20 litre yaktırıyorum izle. Türkiyede çok güzel araçlar var hakkaten ama bende duygusal yönden güçlü olucam bende iyi bakarım.Ben lamboya binmek yerine 700hp e30'a binmeyi tercih edecek olanlardanım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------

Aga bu nedir Elim ayağım titredi şerefsizim

https://www.youtube.com/watch?v=pTLO2f7waLw
    Yav motor sesi boxer olmadiktan sonra bana keyif vermiyo biliyyymisin baskan valla 4 ceker,uzar gider bu 2+2=4 yani degismez bi gercek.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Ozan, ben en çok blow-off sesine bayılıyorum subarunun.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    millet şu an alma aşamasındayım
    (%95 aldım gibi) 2014 aralık trafiğe çıkışlı yeni kasa cbr 250 fiyat 11.500 tl antalyadan getirecem. sadece kafa karenajı değişmiş (şasi no ile servis sorgusunda böyle çıktı). başka da bir değişeni yok çiziksiz gördüğüm kadarıyla, yine şasi no ile sorgulandığında bir hasar kaydı çıkmıyor. 3.000 km de honda esengülden alınmış şu an 5000 km de sizce fiyat iyi midir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------

ben gene de expertiz yaptıracam
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    (%95 aldım gibi) 2014 aralık trafiğe çıkışlı yeni kasa cbr 250 fiyat 11.500 tl antalyadan getirecem. sadece kafa karenajı değişmiş (şasi no ile servis sorgusunda böyle çıktı). başka da bir değişeni yok çiziksiz gördüğüm kadarıyla, yine şasi no ile sorgulandığında bir hasar kaydı çıkmıyor. 3.000 km de honda esengülden alınmış şu an 5000 km de sizce fiyat iyi midir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------

Aga 2014 çıkışlı dediğine göre tek far olan modeli diyorsun dimi? Fiyat iyi gibi ama sen dediğin gibi ekspertiz yaptır ön janta çatala iyice baktır.Gösterge değişmiş mi? Link,no felan varsa yazsana veya foto.
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    Yohhh
    Aga 2014 çıkışlı dediğine göre tek far olan modeli diyorsun dimi? Fiyat iyi gibi ama sen dediğin gibi ekspertiz yaptır ön janta çatala iyice baktır.Gösterge değişmiş mi? Link,no felan varsa yazsana veya foto.
    hayır çift far 2014 aralık;

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------

honda esengüle şasi no verdim değişenlere baktılar (tüm kayıtlardaki o şasi no ile yapılan işlemler), sadece kafa karenajı değişmiş gösterge far değişeni yok

Egee22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 MG Prince

Gel bizim cbr ı satalim sana :D
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81087557/detay

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Egee22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi yarın bakmaya gidecem, bir de şu an 12.250 yi veremem, yani o kadar param yok

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Mustafa, ozaman güzel aga, far,gösterge değişmediyse fazla birşey olmamıştır kafa grenajı çatladıysa zaten ucuz ya ondan değişmiştir sen bir ekspertize sok ön takıma baktır iyise sorun yok kilometresi güzel.

Ozan, ben en çok blow-off sesine bayılıyorum subarunun.
    Brambambambambam cufff

abi yarın bakmaya gidecem, bir de şu an 12.250 yi veremem, yani o kadar param yok
    Abi km,fiyat guzel detaylica bi baktirmak lazim yetkili bayide. Birde motorda ekstra varmi? Onemli husus bu

Motosikleti
    Yohhh
    Mustafa, ozaman güzel aga, far,gösterge değişmediyse fazla birşey olmamıştır kafa grenajı çatladıysa zaten ucuz ya ondan değişmiştir sen bir ekspertize sok ön takıma baktır iyise sorun yok kilometresi güzel.
    eleman Honda Esengül'den almış apartmandan saksı düştüğini söylemişler buna.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

Brambambambambam cufff

Abi km,fiyat guzel detaylica bi baktirmak lazim yetkili bayide. Birde motorda ekstra varmi? Onemli husus bu
    extra yok usta

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    eleman Honda Esengül'den almış apartmandan saksı düştüğini söylemişler buna.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

extra yok usta
    Bir tane konu vardı hatta yeni sayılır bir hafta olmadı antalyada ekspertiz tavsiyesi diye o konuyu bulup bir bak, bence başka bir servise daha göstersen iyi olur.Olumsuzluk yapmak gibi olmasın ama ben biraz şüpheliyim servislerin neler yapabileceğini biliyoruz.Saksılar zaten meşhur.5 bin km çok az geldi bana.Bu motoru birisi alıp esengüle vermiş onlarda kafa grenajını değiştirdikten sonra şimdiki çocuğa satmış dimi doğru anladım.

Bir tane konu vardı hatta yeni sayılır bir hafta olmadı antalyada ekspertiz tavsiyesi diye o konuyu bulup bir bak, bence başka bir servise daha göstersen iyi olur.Olumsuzluk yapmak gibi olmasın ama ben biraz şüpheliyim servislerin neler yapabileceğini biliyoruz.Saksılar zaten meşhur.5 bin km çok az geldi bana.Bu motoru birisi alıp esengüle vermiş onlarda kafa grenajını değiştirdikten sonra şimdiki çocuğa satmış dimi doğru anladım.
    Abi olumsuzluk yapmak diye bisey yok,sonucta biz mustafa baskanin kotulugunu istemeyizki. Saksi dusme isi her nekadar dusuk ihtimalde olsa hayatta bunlarda olmuyo degil. Ama servisin isin icine karismasi beni bi tedirgin etmedi degil,mutlaka parca kodlari vs hatta vidalarina kadar bakin. Biz araba almaya gittigimizde motor icinde once vidalara bakariz,egerki vidanin ustunde anahtar izi varsa bilinki degismistir. Kimse keyfi yere motorunun orasini burasini sokmez. (Egzoz,filtre ve yag degisimleri harici.)

Motosikleti
    Yohhh
    motoru alan adam istanbulda motor antalyada evde şu an 7 ay boyunca yatmış... ben esengüle değil antalyada ataberk honda ya gösterecem
    ddediğin konuya da bir bakarım

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    motoru alan adam istanbulda motor antalyada evde şu an 7 ay boyunca yatmış... ben esengüle değil antalyada ataberk honda ya gösterecem
    ddediğin konuya da bir bakarım
    En iyisi olur aga bende tam ataberk honda diyecektim.Eğer motor yattıysa ve Ozan'nın da dediği gibi vidaları felan sökülmemişse al derim.Kilometrenin düşük olmasıda sana kar olur.

Motosikleti
    Yohhh
    En iyisi olur aga bende tam ataberk honda diyecektim.Eğer motor yattıysa ve Ozan'nın da dediği gibi vidaları felan sökülmemişse al derim.Kilometrenin düşük olmasıda sana kar olur.
    yağ filtresi ve hava filtresi için sökülür mü peki bu vidalar fakat o kafa karenajı için sökülmüştür cbr de kafa karenajı motoru dağıtmadan çıkmıyor esengüle 4 defa gelmiş ilk sahibi; subap ayarı yağ değişimi felan gibi işler bunlar 1700 km de iken kafa karenajı değişmiş. diğer eleman da ataberk honda nın kumluca servisine götürmüş 1 defa öyle gözüküyor. satan kişi kendisi de bu forumda üye Senol07 isimli

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Ozan, aynen bende ondan dedim.

Mustafa onu tam bilemeyiz yani kafa grenajını değiştirmek için birçok vidayı sökmek gerekiyor.Cbr de yağ filtresini değişmek için alt sakal sökülüyor diye biliyorum,hava filtresi değişmemiştir daha.Sen makinacısın zaten anlarsın gösterge ve gidon etrafındaki vidalara yakından iyice bak.

Ozan, aynen bende ondan dedim.

Mustafa onu tam bilemeyiz yani kafa grenajını değiştirmek için birçok vidayı sökmek gerekiyor.Cbr de yağ filtresini değişmek için alt sakal sökülüyor diye biliyorum,hava filtresi değişmemiştir daha.Sen makinacısın zaten anlarsın gösterge ve gidon etrafındaki vidalara yakından iyice bak.
    Valla baskan hayirlisiysa alsin,eger basina is acacaksa nasip olmasin. Basini agritmasin mustafa baskanin.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Valla baskan hayirlisiysa alsin,eger basina is acacaksa nasip olmasin. Basini agritmasin mustafa baskanin.
    İnşallah hayırlısı bakalım haber verir bize girince.

İnşallah hayırlısı bakalım haber verir bize girince.
    Mazhar reis heyecanli,ozan heyecanli. Nefesler tutuldu,gozler mustafa reiste bakalim cevabi ne olacak

REKLAM ALANI
26. sayfa BirinciBirinci ... 162425262728 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)