Honda Civic Vtec 2 Video Klip
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Bende bu seviyede degilim malesef
Reklamlar
-
Sti adlı üyeden alıntı
Bende bu seviyede degilim malesef
uluslararası af örgütü çıkıyor orda görnen ismi yazdığım zaman. Kübada özgürlük felan diyip duruyor. Bi protestoya maruz kalmışım gibi hissediyorum kendimi
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
uluslararası af örgütü çıkıyor orda görnen ismi yazdığım zaman. Kübada özgürlük felan diyip duruyor. Bi protestoya maruz kalmışım gibi hissediyorum kendimi
Bilinc alti mesajlari bunlaaaarrr,gelmeyin bu oyunlara baskaaan.
-
Mustafa, aga sen bilirsin ben autocad-solid tarzı çizim programlarını öğrenmek istiyorum (daha önce basit şeyler çizdim az çok tanıyorum programı) bu konuda önerin neler?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------
Nerdesiniz la Başınıza bir iş mi geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
Olum bişey mi oldu? Bak korkmaya başladım.
-
Baskan benim fikrim yoktu,konusmus olmus icinde konusmak istemedim
-
Sti adlı üyeden alıntı
Baskan benim fikrim yoktu,konusmus olmus icinde konusmak istemedim
Dedim birşey oldu heralde baktım kimse yok
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Mustafa, aga sen bilirsin ben autocad-solid tarzı çizim programlarını öğrenmek istiyorum (daha önce basit şeyler çizdim az çok tanıyorum programı) bu konuda önerin neler?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------
Nerdesiniz la
Başınıza bir iş mi geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
Olum bişey mi oldu? Bak korkmaya başladım.
bişey oldu; SINAVLAR HAŞIRT yeter mi?
onun dışında autocad ve solidworks öğrenilecek programlar. elimden geldiğince her tip yardımı yaparım. CSWS belgesi sahibiyim ayrıca...
-
bişey oldu; SINAVLAR HAŞIRT yeter mi?
onun dışında autocad ve solidworks öğrenilecek programlar. elimden geldiğince her tip yardımı yaparım. CSWS belgesi sahibiyim ayrıca...
Ahahahaha geçmiş olsun
Hacı kursa gitmekle o tarz bir işe girebilecek kadar öğrenebilir miyim? Dediğin sertifikaları alabilir miyim veya hangi sertifikaları almalıyım?
-
Ahahahaha geçmiş olsun
Hacı kursa gitmekle o tarz bir işe girebilecek kadar öğrenebilir miyim? Dediğin sertifikaları alabilir miyim veya hangi sertifikaları almalıyım?
solidworks un kendi ingilizce sınavı var arada bir oluyor yakalarsan girersin. yalnız bayağı sıkıntı bi sınavdır, çok hızlı olmak gerekiyor. Kursa gitmeyle öğrenirsin. Okulda bizim solidworks ve autocad dersleri olmasına rağmen ben o dersi almadan kendim evde öğrenmiştim,deneyerek ve bişey çizmeye çalışarak
-
solidworks un kendi ingilizce sınavı var arada bir oluyor yakalarsan girersin. yalnız bayağı sıkıntı bi sınavdır, çok hızlı olmak gerekiyor. Kursa gitmeyle öğrenirsin. Okulda bizim solidworks ve autocad dersleri olmasına rağmen ben o dersi almadan kendim evde öğrenmiştim,deneyerek ve bişey çizmeye çalışarak
Önce ingilizce lazım ozaman.Bizden hızlısı mezarda
-
Önce ingilizce lazım ozaman.Bizden hızlısı mezarda
yok o kadar kasıcı bir ingilizce gerektirmiyor.
-
yok o kadar kasıcı bir ingilizce gerektirmiyor.
Anladım ama onun için olmasa bile her türlü lazım ingilizce, ne kadar iyi olursa o kadar iyi.(garip bir cümle oldu).
-
Bu programlar iyidir hostur ama ingiliççe
-
Sti adlı üyeden alıntı
Bu programlar iyidir hostur ama ingiliççe
çok hojjjj
-
çok hojjjj
Mazhar besgan gene firarda,fbi pesine dustu heralde :D
-
Sti adlı üyeden alıntı
Mazhar besgan gene firarda,fbi pesine dustu heralde :D
fena hastayım, yakında ben de firarda olacam gibi gözüküyor...
-
-
fena hastayım, yakında ben de firarda olacam gibi gözüküyor...
Gecmis olsun baskan,2 gun once sesim bi gitti 3 gun firardaydi valla. Aman diyelim.
Onur, aga ne yapayım bende telefon yok birtek evde girebiliyorum foruma,burdayım daha bu konuyu bin mesaj yapacam,yapacaz
Mustafa, geçmiş olsun aga mevsim sakat bi sıcak bi soğuk dikkat et
Aklıma "Odtü güzel ama ingiliççe" afişi geldi.
"Ozan" olarak duzelterek yanitliyorum; Bu konunun daha gelecegi var :D yeni basligimiz audi s3 8L alinirmi,binilirmi
-
Ozan, aga yok olmuyor neden bilmiyorum ama ozan yazamıyorum, nerden takıldı aklıma onur bilmiyorum.
s3 hakkında pek bilgim yok ama deli makina olduğunu biliyorum 8l lerin türkiyede mıncıklanmamış,parmaklanmamışını bulmak zor.
-
Ozan, aga yok olmuyor neden bilmiyorum ama ozan yazamıyorum, nerden takıldı aklıma onur bilmiyorum.
s3 hakkında pek bilgim yok ama deli makina olduğunu biliyorum 8l lerin türkiyede mıncıklanmamış,parmaklanmamışını bulmak zor.
Evo nun otomatikleri icin 55L depoyla sehir ici max. 210 km diyolllaaa ama sti oylemi,57krs falan yakiyor makina valla bugun s3 8L alacak olsam god 01 plakayi alirim. Sahibinin adi can,2. Sahibi kendisi mukemmel temiz makina gecen bostanci sanayide gordum ates atesss. Okursa kendisine selam olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)