Yok la burdayım ne satışı ne kırılması fikir beyan edebileceğim bir konu yok ondan ben okuyorum mesajlarınızı.
Yok la burdayım ne satışı ne kırılması fikir beyan edebileceğim bir konu yok ondan ben okuyorum mesajlarınızı.
Mustafa, dostum bende ybr için 200lük kelle motor vardı yarış sezonunda direk makineyi değiştiriyordum, güzeldi ama ybrnin kasası genel olarak cglere göre ağır olduğu için 160'ı geçmiyordu.Cgler çok olduğu için hazır setleri var 200,250 hatta bazı ustalar 300lük bile yapıyorlar ama 300 bile 250 ye göre daha ağır kalıyormuş ondan en popüler olan set 200,250cc.En büyük yapılan cg 380lik benim gördüğüm.Sonuç olarak ybryi modifiye edersen yolda normal bir 200lük cg ve 200lük drift ile (onunda var hazır 200lük seti) kafa kafaya gidersin.Ben en çok cbr125 ile yarışıyordum izmire gittiğim zaman tabi bende ybr varya ondan küçük görüyorlar beni, bende yarışalım diyordum geçince şasırıyorlardı. Hele yzf-r125 ile resmen kedi fare gibi oynuyordum
Yeni aprilla rs125 leri geçmek kolay artık 4 zamanlı oldu ama eskiler hakketten fenaydı.Türkiyede rs125 gene biraz fazla vardı ama üretim durup parça sıkıntısı başlayınca yollarda görülmez oldular.Bu arada üretimi 1990 da bitmedi 2005 felan olması lazım çünkü satılık vardı ben görmüştüm.
Asıl 2 zamanlı rx-115,rx-135,rxs-135,rxz-king bizim burda var çok acayip birşey sinek gibi.115 bile 160 yapıyor,135 felan 185 görüyormuş birde rxz-king(manisada bir tane vardı hemde beyaz) 6 vites, rslere kafa tutar.
Mustafa, etti etti daha öncelerden satılık 2003 model rs250 felan vardı.Hepsi aynı kategori asıl bunların 500lük olanları var işte onlar tam ölüm makinesi.
Onur, msx ne la motor iyi güzelde o para verilir mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)