Honda Civic Vtec 2 Video Klip
Reklamlar
-
Sti adlı üyeden alıntı
umarım aklımda ki şey için değildir
kardeş nasıl yaşıtız biz yavv sende pala bıyık var benim yüzüm ebek kıçı gibi :d sırrı ne bu işin
Reklamlar
-
snappy x adlı üyeden alıntı
kardeş nasıl yaşıtız biz yavv sende pala bıyık var benim yüzüm ebek kıçı gibi :d sırrı ne bu işin
ben de 23 yaşındayım görenler 15 16 felan sanıyor
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
snappy x adlı üyeden alıntı
Snapchat te minibuscu filtresiydi la o,okadar biyik yok. Ama iyi sakal uzatirim top sakal falan
-
Sti adlı üyeden alıntı
Snapchat te minibuscu filtresiydi la o,okadar biyik yok. Ama iyi sakal uzatirim top sakal falan
ozan var ya iyice soktun aklıma enduroyu :D biraz beklesem de enduro mu alsam. okula böyle gitmek isterdim
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Abi vallahi bak hayat bu motorlarda. Tork desen tork,araya dereye girer,merdivenden ucar kacar. Cidden sehrin yaramaz cocugu oluyosun. Ileride wr125x sonrasindada klx450 sm falan diyerek devam etmek istiyorum yav
-
Sti adlı üyeden alıntı
Abi vallahi bak hayat bu motorlarda. Tork desen tork,araya dereye girer,merdivenden ucar kacar. Cidden sehrin yaramaz cocugu oluyosun. Ileride wr125x sonrasindada klx450 sm falan diyerek devam etmek istiyorum yav
abi aslında ben bir mt 03 yapmak istiyorum. yarı enduro sayılır. hem son viteste 100 ile giderken 4.000 rpm çevirmesi ayrı bir hoş
-
abi aslında ben bir mt 03 yapmak istiyorum. yarı enduro sayılır. hem son viteste 100 ile giderken 4.000 rpm çevirmesi ayrı bir hoş
mt03 te öyle içi boş makina değildir heee,onda da çok deli tork var yav
-
Sti adlı üyeden alıntı
mt03 te öyle içi boş makina değildir heee,onda da çok deli tork var yav
60 nm başgan; tenere motoru var zaten. eski bile olsa halen orjinal ve sıfır parçaların bulmak kolay çünkü aynı blok ve aynı şanzıman halen son çıkan xt serisinde kullanılıyor
-
60 nm başgan; tenere motoru var zaten. eski bile olsa halen orjinal ve sıfır parçaların bulmak kolay çünkü aynı blok ve aynı şanzıman halen son çıkan xt serisinde kullanılıyor
sana aslında street triple R alsak çok deli olur bea
-
Sti adlı üyeden alıntı
sana aslında street triple R alsak çok deli olur bea
para vardı da almadık mı başgan; yalnız street triple değil de bi ducatı monster olsa tadından yenmez. Bobber, veya Chopper daha çok severim, ama bana gitmiyor abi...
-
para vardı da almadık mı başgan; yalnız street triple değil de bi ducatı monster olsa tadından yenmez. Bobber, veya Chopper daha çok severim, ama bana gitmiyor abi...
Bendede street triple fetisi basladi,o cift fara hastayim
-
Sti adlı üyeden alıntı
Bendede street triple fetisi basladi,o cift fara hastayim
ben de eski ama klasik bi makine alıp cafe racer yamka isterim. el feneri gibi olan şu mercekli farlardan 2 tane koyacan öne, bir de alçak gidon yapacan böyle 600rr gibi... bu arada ben yamuk oturuşu bayağı seviyormuşum yaa; ee tabi belim alışmış 7/24 bilgisayar başında olmaya
-
ben de eski ama klasik bi makine alıp cafe racer yamka isterim. el feneri gibi olan şu mercekli farlardan 2 tane koyacan öne, bir de alçak gidon yapacan böyle 600rr gibi... bu arada ben yamuk oturuşu bayağı seviyormuşum yaa; ee tabi belim alışmış 7/24 bilgisayar başında olmaya
Ahahha bu barkinin wandervaffe miydi nasil yaziliyodu,o makinasi fena oldu yav.
-
Sti adlı üyeden alıntı
Ahahha bu barkinin wandervaffe miydi nasil yaziliyodu,o makinasi fena oldu yav.
işçilik kötüydü hocam onda; zaten çoğu kısmını da kendisi yapmış ya da yapmak istemiş. ben yaparsam direk TIG kaynağı ile yapacam işçiliğimi
-
işçilik kötüydü hocam onda; zaten çoğu kısmını da kendisi yapmış ya da yapmak istemiş. ben yaparsam direk TIG kaynağı ile yapacam işçiliğimi
Ben onun o eski,pasli,cirkin gorunumune bittim abi yav. Boyle nasil desem bi old school havasi var motosiklette.
-
Sti adlı üyeden alıntı
Ben onun o eski,pasli,cirkin gorunumune bittim abi yav. Boyle nasil desem bi old school havasi var motosiklette.
biraz böyle korkunç görünümlü bir alet yapmak istiyorum. "ben ölmedim" desin alet. renk mat siyah olmalı kesinlikle gök gürültüsü sesi çıkmalı egzozdan ters amortisorler bulunmalı ama dijital gösterge olmalı sonra o yuvarlak farı söküp 2 tane ufak mercek far.
ve ben o motora binerken AMON AMARTH dinlemeliyim :D
-
biraz böyle korkunç görünümlü bir alet yapmak istiyorum. "ben ölmedim" desin alet. renk mat siyah olmalı kesinlikle gök gürültüsü sesi çıkmalı egzozdan ters amortisorler bulunmalı ama dijital gösterge olmalı sonra o yuvarlak farı söküp 2 tane ufak mercek far.
ve ben o motora binerken AMON AMARTH dinlemeliyim :D
https://www.youtube.com/watch?v=edBYB1VCV0k
Imkan olsa cok motosiklet cikartiriz piyasayada iste mazhar baskan kayip bu arada noldu ona yav
-
Sti adlı üyeden alıntı
Imkan olsa cok motosiklet cikartiriz piyasayada iste
mazhar baskan kayip bu arada noldu ona yav
hocam antep tayfası basmış olabilir. bi ara tehdit ediyorlar diyordu ama dün onu başka bir konuya mesaj yazarken gördüm.
-
hocam antep tayfası basmış olabilir. bi ara tehdit ediyorlar diyordu
ama dün onu başka bir konuya mesaj yazarken gördüm.
Haydaaa,satisami geldik diyosun yoksa baskan? Aldatiyomu bu adam bizi?
-
Sti adlı üyeden alıntı
Haydaaa,satisami geldik diyosun yoksa baskan? Aldatiyomu bu adam bizi?
Mazhar başganın satış yapacağını düşünmüyorum, ama belki bişeye kırılmıştır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)