Honda Civic Vtec 2 Video Klip
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
küresel ısınmanın en büyük sebebi o araba
Bu seatları çok seviyorlar piyasada araba kalmadı hepsi bu halde hatta 1.7 corsa bile yok oynanmamış.
Reklamlar
-
seat zaten tam apaçi arabası olmaya başladı. bizim CG cilere dönecekler yakında adamlar
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Bu seatları çok seviyorlar piyasada araba kalmadı hepsi bu halde hatta 1.7 corsa bile yok oynanmamış.
pd160 motoru onu çok açık arabalardan,bide ucuz çoğu tercih etmeye başladı. bide corsa ya göre tipi daha bi albenili onunda etkisi vardır bence.
seat zaten tam apaçi arabası olmaya başladı. bizim CG cilere dönecekler yakında adamlar
benim bi arkadas alacak 1.7dti,spacy le araya dereye giren tayfadan :mrgreen;
-
Sti adlı üyeden alıntı
pd160 motoru onu çok açık arabalardan,bide ucuz çoğu tercih etmeye başladı. bide corsa ya göre tipi daha bi albenili onunda etkisi vardır bence.
benim bi arkadas alacak 1.7dti,spacy le araya dereye giren tayfadan :mrgreen;
cg nin üstüne yatarak gidendir bizim orda apaçi
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
cg nin üstüne yatarak gidendir bizim orda apaçi
istanbul da işler biraz daha değişiyor abi
-
Sti adlı üyeden alıntı
istanbul da işler biraz daha değişiyor abi
valla 4 yıldır istanbuldayım buranın apaçisi nasıldır anlamadım hala... başganlar bu arada birbirimizi faceden de ekliyek beyaa https://www.facebook.com/profile.php?id=100011257065799
-
baskan fake hesap mi verdin resim yok yav
-
Sti adlı üyeden alıntı
baskan fake hesap mi verdin resim yok yav
başgan hesabı daha yeni açtım eski hesabımı kökten kapattıydım derslerden kalmayayım diye. hakkaten de etkisi oldu. 6 dersin bütünlemesine girip de en kötü cc ile geçtim hepsini.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------
haa resim istersen orada vestel racing team diye bir foto paylaşılmış o fotodaki en ufak görünen ve en zayıf olan benim
-
başgan hesabı daha yeni açtım eski hesabımı kökten kapattıydım derslerden kalmayayım diye. hakkaten de etkisi oldu. 6 dersin bütünlemesine girip de en kötü cc ile geçtim hepsini.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------
haa resim istersen orada vestel racing team diye bir foto paylaşılmış o fotodaki en ufak görünen ve en zayıf olan benim
ahahahahha derslere etkisi çok mühim abi,seneye sınavım var malum. Bu arada rüyamda bizimkiler bana mobilet almıştı, karda kista suruyodum
-
Sti adlı üyeden alıntı
ahahahahha derslere etkisi çok mühim abi,seneye sınavım var malum. Bu arada rüyamda bizimkiler bana mobilet almıştı, karda kista suruyodum
yok derslerin etkisinden değil o benim kilo almış halim. daha önce uzun saçlıydım üstüne bir de babam tüfekle vurmakla tehdit edince kestirdik tabi
-
Ben de bakıp ne civic'miş arkadaş kaç gündür bitmedi diyordum. Makara varmış meğer.
-
Draconian adlı üyeden alıntı
Ben de bakıp ne civic'miş arkadaş kaç gündür bitmedi diyordum. Makara varmış meğer.
abi sen çok yanlış gelmişin; Beyaz Futbol'a döndü burası. Konu yok laf çok...
-
yok derslerin etkisinden değil o benim kilo almış halim. daha önce uzun saçlıydım üstüne bir de
babam tüfekle vurmakla tehdit edince kestirdik tabi
baba aslen Meksikalı galiba
Draconian adlı üyeden alıntı
civic ten çok her türlü araç ve motosiklet var abi
-
Sti adlı üyeden alıntı
baba aslen Meksikalı galiba
civic ten çok her türlü araç ve motosiklet var abi
yok baba uygur asıllı ama meksikalı gibi davranır.Lemmy Kilmister e benzer tip olarak da.( google den arayınız lemmy amcayı)... evde altı patlar da var bi tane. ilerde param olsun babamla beraber chopper ile gezeceğiz.
-
yok baba uygur asıllı ama meksikalı gibi davranır.Lemmy Kilmister e benzer tip olarak da.( google den arayınız lemmy amcayı)... evde altı patlar da var bi tane. ilerde param olsun babamla beraber chopper ile gezeceğiz.
eger o biyiklar yoksa saymam valla,ama hazır 6 patlarda varken chopper farz olmuş gibi duruyo :D
-
Sti adlı üyeden alıntı
eger o biyiklar yoksa saymam valla,ama hazır 6 patlarda varken chopper farz olmuş gibi duruyo :D
o bıyıkların tıpkısının aynısı var. sadece babam esmer tek fark o
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
mazhar başgan seni de ekliyek faceden
-
mazhar başgan seni de ekliyek faceden
Fbi peşinde onun,adres veremez
-
Dns değiştirmekten ciğerim soldu
-
Dns değiştirmekten ciğerim soldu
umarım aklımda ki şey için değildir
-
Sti adlı üyeden alıntı
umarım aklımda ki şey için değildir
Aahahhahaha yok onun için zenmate'i kullanıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)