Honda Civic Vtec 2 Video Klip
-
27 Şubat 2016, 20:35
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
usta sen istanbulun ne taraflarındasın yaw
Pendik baskan,anadolu yakasindayim
Reklamlar
-
27 Şubat 2016, 21:17
Ozan, yok yav meraklandım şimdi hemen sivasa telefon açıyorum Ispartadan çocuğun biri cgyi turbolucam tr'de tek olcam diyordu ama öldü heralde sesi çıkmıyor.
-
28 Şubat 2016, 00:39
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Ozan, yok yav meraklandım şimdi hemen sivasa telefon açıyorum
Ispartadan çocuğun biri cgyi turbolucam tr'de tek olcam diyordu ama öldü heralde sesi çıkmıyor.
Ahahah test yaparken öldü yanliz simdi hayal edemedim heee,dusunsene cg yanindan blowoff la cuflayarak gidiyo. Cildirirsin
-
28 Şubat 2016, 00:43
Sti adlı üyeden alıntı
Ahahah test yaparken öldü
yanliz simdi hayal edemedim heee,dusunsene cg yanindan blowoff la cuflayarak gidiyo. Cildirirsin
Çocuk turboyu yaktı makineye monifoldu,egzozu,emmeyi felan ayarladı ama soğutma ve yağlama işini naptı bilmiyorum ses seda kesildi ama yapsan harbi acayip olur.
-
28 Şubat 2016, 12:26
Çocuk turboyu yaktı makineye monifoldu,egzozu,emmeyi felan ayarladı ama soğutma ve yağlama işini naptı bilmiyorum ses seda kesildi ama yapsan harbi acayip olur.
Bi aralar ghost rider turbo hayabusa vardiya
-
28 Şubat 2016, 20:55
Sti adlı üyeden alıntı
Pendik baskan,anadolu yakasindayim
istanbul levent başgan ben de... bi ara (bu bi ara en erken 2 ay sonra) sırf araba muhabbeti yapmak için buluşabiliriz diyordum mazhar da ybr ile gelsin
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
28 Şubat 2016, 21:34
-
28 Şubat 2016, 21:51
bişey olmaz başgan rahat ol o değilde görmek istediğin yerler fena: Maslak; Oto sanayi hani insan bi sultanahmet eyüp sultan göreyim bir ayasofya göreyim der.
-
28 Şubat 2016, 22:03
bişey olmaz başgan rahat ol o değilde görmek istediğin yerler fena: Maslak; Oto sanayi
hani insan bi sultanahmet eyüp sultan göreyim bir ayasofya göreyim der.
Ahahaha aynen gariplik bende Lisedeyken okul gezisiyle gitmiştim istanbula 1 hafta gezdik sultanahmet,eminönü(balık ekmek+turşu suyu)
galata,istiklal,taksim,beşiktaş gezmediğimiz yer kalmadı ondan bana başka şeyler lazım.
-
28 Şubat 2016, 22:23
peki hiç gece motoru boğaza çektin mi bööööyle boğaz köprüsüne bakarken ya da karşıya anadolu yakasına doğru bakarken hayatın film şeridi gibi gözünün önünden geçti mi?
-
28 Şubat 2016, 22:34
istanbul levent başgan ben de... bi ara (bu bi ara en erken 2 ay sonra) sırf araba muhabbeti yapmak için buluşabiliriz diyordum mazhar da ybr ile gelsin
Valla bende istanbula gelmek istiyorum gezmek istediğim yerler var(maslak oto sanayi,bostancı vs.) ama beni orada harcarlar diye korkuyorum, alışkın değilim abi burda 3 tane araba var beşiyle kavga ediyoruz.
Gelirim başgan burdan gazı bi koydummu istanbul 3 saat
Baskanim belirleyin tarihi bulusalim,muhabbet edelim. Balik ekmek,kofte ne istiyosaniz yiyelim. Maslak,bostanci koymayalim butun sanayilere girelim bakalim kimde ne var ne yok. Tozu dumana katalim istanbulda bu konuyu ciddi anlamda dusunelim bakin.
-
28 Şubat 2016, 22:40
Sti adlı üyeden alıntı
Baskanim belirleyin tarihi bulusalim,muhabbet edelim. Balik ekmek,kofte ne istiyosaniz yiyelim. Maslak,bostanci koymayalim butun sanayilere girelim bakalim kimde ne var ne yok. Tozu dumana katalim istanbulda
bu konuyu ciddi anlamda dusunelim bakin.
ben düşünüyorum zaten öneriyi ben koydum ortaya
-
29 Şubat 2016, 00:54
La olum manisadayım ben Siz gelin ben sizi spile çıkartıp manisa kebabı yedireyim, yanınıza da mesir macunu-kuruüzüm-has zeytinyağından yolluk yapayım gençsiniz yersiniz.
-
29 Şubat 2016, 13:31
ben düşünüyorum zaten öneriyi ben koydum ortaya
Fikrini calmadik yav,ne kiziyonki baskan :D
La olum manisadayım ben
Siz gelin ben sizi spile çıkartıp manisa kebabı yedireyim, yanınıza da mesir macunu-kuruüzüm-has zeytinyağından yolluk yapayım gençsiniz yersiniz.
sonra havaalanindami,otogardami nerde olursa artik ilk gordugumuze saldiralim dimi atom yapti bizi mubarek
-
29 Şubat 2016, 14:44
Sti adlı üyeden alıntı
sonra havaalanindami,otogardami nerde olursa artik ilk gordugumuze saldiralim dimi
atom yapti bizi mubarek
Burası kezban kaynıyor istesende yapmazsın Ben neden izmire gidiyorum sanıyorsun
-
29 Şubat 2016, 16:02
Burası kezban kaynıyor istesende yapmazsın
Ben neden izmire gidiyorum sanıyorsun
Isler,gucler diyosun
-
29 Şubat 2016, 16:14
Sti adlı üyeden alıntı
Isler,gucler diyosun
Tabii canım okul felan
-
29 Şubat 2016, 18:43
Tabii canım okul felan
Ahahaha vizeler,finaller falan pesimizi birakmiyo okuyoruz. :D bu arada bi instalari verinde takiplesek yav,takipci kasiyorum
-
29 Şubat 2016, 19:18
Sti adlı üyeden alıntı
Ahahaha vizeler,finaller falan pesimizi birakmiyo okuyoruz. :D bu arada bi instalari verinde takiplesek yav,takipci kasiyorum
Valla hacı beni ele benim ifşa olmamam lazım(sizle bir alakası yok) ortalığı biraz karıştırıcam ondan sonra zaten tüm türkiye öğrenecek kim olduğumu.Zaten bende ne insta ne twitter var vatsap bile yok
-
29 Şubat 2016, 19:18
Sti adlı üyeden alıntı
sonra havaalanindami,otogardami nerde olursa artik ilk gordugumuze saldiralim dimi
atom yapti bizi mubarek
ben makinacıyım, stok halim yeter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)