Honda Civic Vtec 2 Video Klip
-
24 Şubat 2016, 01:19
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
A5 de kullanılan 1.8 ve 2.0 tfsi motorlar hakkında da bilgi verecek olan varsa sevinirim
acelesi de yok
yılda 20 kilometre mak. tüp takılıyor mu
en güçlü versiyonu hangi yıl vs
audi hakkında pek bilgim yok 1.8 tfsi a4 lere lpg takıyorlar bir sıkıntı da çıkmıyormış. ama abi A5 gibi arabaya da lpg garip olur
Reklamlar
-
24 Şubat 2016, 01:31
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
audi hakkında pek bilgim yok 1.8 tfsi a4 lere lpg takıyorlar bir sıkıntı da çıkmıyormış. ama abi A5 gibi arabaya da lpg garip olur
gece alırız lpg ye kimse görmeden
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
https://en.wikipedia.org/wiki/Audi_A5 2009 dan sonra 2.0 tfsi motor quattro lar da varmış ve 210 bg iyi miş
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
24 Şubat 2016, 10:52
A5 de kullanılan 1.8 ve 2.0 tfsi motorlar hakkında da bilgi verecek olan varsa sevinirim
acelesi de yok
Abi bende bilmiyorum a5'i yani kullanmadım ama a4(2012) kullandım.A5 tercihim 5 kapı ve dizelden yana olurdu benim, sen neden benzinli istiyorusun? Gerçi 2.0 tfsi 210 hp iyidir gibi en azından 2 motor al.
-
24 Şubat 2016, 10:56
Caaaaanım jeep e avrat arabası deyikler.
Puuuuu size
-
24 Şubat 2016, 11:10
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Abi bende bilmiyorum a5'i yani kullanmadım ama a4(2012) kullandım.A5 tercihim 5 kapı ve dizelden yana olurdu benim, sen neden benzinli istiyorusun? Gerçi 2.0 tfsi 210 hp iyidir gibi en azından 2 motor al.
evet kesinlikle 5 kapı olması lazım bu , dizele param yok diye benzinli istiyorum gerçi şu aşamada alma durumum yok ama bir çılgınlık yapıp belki patlatırım bellimi olur
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
24 Şubat 2016, 11:19
evet kesinlikle 5 kapı olması lazım bu , dizele param yok diye benzinli istiyorum
gerçi şu aşamada alma durumum yok ama bir çılgınlık yapıp belki patlatırım bellimi olur
İnşallah abi al tabii izmirdesin nasılsa bende manisadayım tek teker gelirim yanına benzinlilerde güçlüymüş aslnda o kadar dert etmemek lazım.
-
24 Şubat 2016, 12:58
-
24 Şubat 2016, 16:22
acelesi de yok
Abi ivmelenme ve sorun bakimindan uzmeyecek motorlar,bende unv icin coupe bakiyodum ama 2.0 a butce yetmedi,1.8 e de ben binmek istemedim. Yoksa makyajli kasa,s line bi a5 e super binilir. Tupte takilmaz,zaten gazlamasan yakacagi 35 krs anca abi ne gerek var yav.
yunusus adlı üyeden alıntı
Puuuuu size
Oncelikli bransimiz sedan,coupe arabalar abi
-
24 Şubat 2016, 20:39
yunusus adlı üyeden alıntı
Puuuuu size
yok hocam bayanlar biniyor dedim sadece... ee ona bakarsanız range rover evoque ye de kadınlar biniyor ee naapaq, arvatlar bindi diye evoque ye de mi binmeyaq
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
24 Şubat 2016, 22:23
yok hocam bayanlar biniyor dedim sadece... ee ona bakarsanız range rover evoque ye de kadınlar biniyor ee naapaq, arvatlar bindi diye evoque ye de mi binmeyaq
Range rover sport svr. Alllaahuekkbaaggg
-
25 Şubat 2016, 17:34
Sti adlı üyeden alıntı
Range rover sport svr. Alllaahuekkbaaggg
bugün 4. leventte 350z kullanan avrat gördüm ona da mı binmeyaq... Yalnız var ya kadındaki hakimiyet müthiş, trafikte motosiklet kullanır gibi geçiyor aralardan arkadaşın arabayla bi yetişmeye çalıştık mümkün değil; makaslaya makaslaya, oldukça da rahat bi şekilde geçiyordu aralardan.
-
25 Şubat 2016, 18:01
bugün 4. leventte 350z kullanan avrat gördüm ona da mı binmeyaq... Yalnız var ya kadındaki hakimiyet müthiş, trafikte motosiklet kullanır gibi geçiyor aralardan arkadaşın arabayla bi yetişmeye çalıştık mümkün değil; makaslaya makaslaya, oldukça da rahat bi şekilde geçiyordu aralardan.
Oyle bayan suruculere can kurban,en soldan 80,90 la gidiyolar ayar oluyorum. Ne aynasi var ne biseyi dumduz gidiyolar. Ama bazilari var makas atiyo,ki efsane atiyolar. Hadi makas atmasada bazilari seri kullaniyo trafigide aksatmiyolar,onlar benim icin trafikte istedigi kadar olsun fark yapmaz. Bu arada zet in plakasi neydi? Gecenlerde bizim okulun sokaga nerden geldiyse jap34 zet geldi,ulan ne ses var bee bitiyorum seslerine.
-
25 Şubat 2016, 18:46
valla hiç dikkat etmedim plakaya
-
25 Şubat 2016, 19:22
jipe binen avrat altında motosikleti görürse ezer seni tecrübeyle sabittir.. inince de aai görmedim sizi kusura bakmayın bişeyiniz yok diiil mii der. sense ikiye bölünmüş vaziyette şehadet getirmeye çalışırsın. jipli avratlara dikkat
Sti adlı üyeden alıntı
Oyle bayan suruculere can kurban,en soldan 80,90 la gidiyolar ayar oluyorum. Ne aynasi var ne biseyi dumduz gidiyolar. Ama bazilari var makas atiyo,ki efsane atiyolar. Hadi makas atmasada bazilari seri kullaniyo trafigide aksatmiyolar,onlar benim icin trafikte istedigi kadar olsun fark yapmaz. Bu arada zet in plakasi neydi? Gecenlerde bizim okulun sokaga nerden geldiyse jap34 zet geldi,ulan ne ses var bee bitiyorum seslerine.
pahalı alman aracı avratlara özellikle dikkat o zaman. iyi makas atar atanı
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
25 Şubat 2016, 20:30
DKN adlı üyeden alıntı
jipe binen avrat altında motosikleti görürse ezer seni
tecrübeyle sabittir.. inince de aai görmedim sizi kusura bakmayın bişeyiniz yok diiil mii der. sense ikiye bölünmüş vaziyette şehadet getirmeye çalışırsın. jipli avratlara dikkat
aynen jipli avratlara dikkat...
ama spor araç kullanan avratlar iyi kullanıyor bu da tecrübeyle sabit.
-
25 Şubat 2016, 20:41
DKN adlı üyeden alıntı
jipe binen avrat altında motosikleti görürse ezer seni
tecrübeyle sabittir.. inince de aai görmedim sizi kusura bakmayın bişeyiniz yok diiil mii der. sense ikiye bölünmüş vaziyette şehadet getirmeye çalışırsın. jipli avratlara dikkat
Zamaninda bizi bitanesi makasladi,bizde pesine takildik. Neyse abimle diyoruz oo fena atiyo falan diyoruz. Duzlukte bi gectik,dedim bakiyim kimmis bu,bi baktim genc ablanin teki
-
25 Şubat 2016, 22:37
dank gelir öyle bazıları, utanmasa lastik yakacak olan var.
-
25 Şubat 2016, 22:43
Bizim burda da geçen yaz iki kız birlikte cbf150 ile geziyorlardı sürekli görüyordum ama bir türlü yakalayamadım
-
25 Şubat 2016, 23:28
dank gelir öyle bazıları, utanmasa lastik yakacak olan var.
Oyle bi manita yapmak lazim valla.
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Bizim burda da geçen yaz iki kız birlikte cbf150 ile geziyorlardı sürekli görüyordum ama bir türlü yakalayamadım
baskan konvoy yapaydiniz
-
25 Şubat 2016, 23:35
Ozan, birden kayboldular noldu bilmiyorum şimdi olsa affetmem.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)