Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

Honda Civic Vtec 2 Video Klip

REKLAM ALANI
    MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Mustafa, anladım i20 den bahsettiğini forumdalardakiler diyor 1.3 95 gitmiyor diye.Sen makinacısın hesaplamayı bilirsin 2000 devirde 85, 2500 devirde 105 yapıyorsa 3000 devirde kaç yapar hocam
    jimi_hendrix bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mustafa, anladım i20 den bahsettiğini forumdalardakiler diyor 1.3 95 gitmiyor diye.Sen makinacısın hesaplamayı bilirsin 2000 devirde 85, 2500 devirde 105 yapıyorsa 3000 devirde kaç yapar hocam
    KIRK YAPAR şaka bi yana 125 yapar
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KIRK YAPAR şaka bi yana 125 yapar
    Ahahahah 40. yıl kutlu olsun.125 iyi aga yanlız tamam ben corsayu harbi harbi yakın takibe aldım.Pusudayım şuanda.

Motosikleti
    Yohhh
    Ahahahah 40. yıl kutlu olsun.125 iyi aga yanlız tamam ben corsayu harbi harbi yakın takibe aldım.Pusudayım şuanda.
    corsa iyidir hocam hem Corsa tayfası da boş değildir.İstanbulda toplanıp pikniğe giden çok Corsda ekibi gördüm. AMMMAAAAAAA egzozdan karaduman çıkartmayan corsacıya corsacı demem ben
    bu arada konumuzun 15. sayfası hayırlı uğurlu olsun

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    corsa iyidir hocam hem Corsa tayfası da boş değildir.İstanbulda toplanıp pikniğe giden çok Corsda ekibi gördüm. AMMMAAAAAAA egzozdan karaduman çıkartmayan corsacıya corsacı demem ben
    bu arada konumuzun 15. sayfası hayırlı uğurlu olsun
    Corsa bana göre ya tipi de hoşuma gitti.Yok hocam o bana gelmez alırken ağzımı egzoza dayıyacam tadına bakıcam gram yağ atmaması lazım
    Hayırlı olsun hocam nice 15 sayfalara daha dur arabayı almadık bide bunun aldıktan sonrası var.

Motosikleti
    Yohhh
    Corsa bana göre ya tipi de hoşuma gitti.Yok hocam o bana gelmez alırken ağzımı egzoza dayıyacam tadına bakıcam gram yağ atmaması lazım
    Hayırlı olsun hocam nice 15 sayfalara daha dur arabayı almadık bide bunun aldıktan sonrası var.
    yağ değil o mazot sebebiyle oluşan KURUM

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Amaaaann yağ demişim işte duman

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Amaaaann yağ demişim işte duman
    Yav siz arabadan anlamiyosunuz hee,olucak 1.7dti corsa,teneke jantlar,zindan spec camlar (on cam dahil),onden hava filtresinin oldugu tarafin fardaki uzunlar bolumune delik acilacak (cigeri acilsin makinanin),bir yazilim attiricaksin en hardindan,bir kesici koydurucaksin,isuzu turbosunu cikarip gtx30 garett koyucaksin,headers,dp,ve komple duz boru 63 luk egzoz cekiceksin. Sonra baba debriyaj siteyc 2 olacak,abanican baba gaza 1,2,3,4,5 saracak makina. Tutunamayanlar krali olacaksin,cikardigin duman semte kara bulut gibi cokecek. Eger bunlari yapmiyosaniz,birakin corsa otede dursun

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı Sti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yav siz arabadan anlamiyosunuz hee,olucak 1.7dti corsa,teneke jantlar,zindan spec camlar (on cam dahil),onden hava filtresinin oldugu tarafin fardaki uzunlar bolumune delik acilacak (cigeri acilsin makinanin),bir yazilim attiricaksin en hardindan,bir kesici koydurucaksin,isuzu turbosunu cikarip gtx30 garett koyucaksin,headers,dp,ve komple duz boru 63 luk egzoz cekiceksin. Sonra baba debriyaj siteyc 2 olacak,abanican baba gaza 1,2,3,4,5 saracak makina. Tutunamayanlar krali olacaksin,cikardigin duman semte kara bulut gibi cokecek. Eger bunlari yapmiyosaniz,birakin corsa otede dursun
    Demi ondan sonra babam her gece roll yapsın.

Demi ondan sonra babam her gece roll yapsın.
    Arkayada "nekadar duman,okadar randuman" yazdirir baban. Ufff baskan varya,drag yapan o amcadan sonra dunya tarihinde 2.amca olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Opel Corsa Toyota Corona. Kusura bakmayın, tutamadım kendimi. Hemen unutun hayatınızın son otuz saniyesini.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Opel Corsa Toyota Corona. Kusura bakmayın, tutamadım kendimi. Hemen unutun hayatınızın son otuz saniyesini.
    Estafurullah Haşmet abi başımızn üstünde yerin var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------

Arkayada "nekadar duman,okadar randuman" yazdirir baban. Ufff baskan varya,drag yapan o amcadan sonra dunya tarihinde 2.amca olur
    Eski dragçılardan kim kaldı

Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bu olmadi ama yapicak bisey yok,olan oldu. Saygilar

Eski dragçılardan kim kaldı
    Bi senin baba,bide benim baba. Mustafa abinin babayi bilmiyorum,yalan olmasin simdi

Motosikleti
    Yohhh
    Abi bu olmadi ama yapicak bisey yok,olan oldu. Saygilar

Bi senin baba,bide benim baba. Mustafa abinin babayi bilmiyorum,yalan olmasin simdi
    benim baba bayağı bir motor elden geçirmiş zamanında; honda cbx750 ,ural marka motosiklet(modelini bilmiyorum), MZ, jawa, BMW r80, baba retrocu
    onun dışında da kamyon şoförüdür, drag olayı yoktur

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Bu kadar araba severi bir arada bulmuşken sorayım. Jeep renegade gören kullanan okşayan koklayan varmı? Ne diyonuz alakmı?

benim baba bayağı bir motor elden geçirmiş zamanında; honda cbx750 ,ural marka motosiklet(modelini bilmiyorum), MZ, jawa, BMW r80, baba retrocu
    onun dışında da kamyon şoförüdür, drag olayı yoktur
    Heeyytt be,bolca aragaz vardir ozaman. Senin babada dumanci desene
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kadar araba severi bir arada bulmuşken sorayım. Jeep renegade gören kullanan okşayan koklayan varmı? Ne diyonuz alakmı?
    Abi jeep markasi turkiyede grand cheeroke serisiyle tutuluyo. Bu model pek fazla yok,araziye uygun oldugunu pek dusunmuyorum,cunku offroad yapanlar ya gc yada rubi kullaniyolar. Ama sehir ici dolasmaya,x1 vs tarzi olarak degerlendirirsek bence olabilir. Benim soylediklerim tamamen dusuncemdir,arabayi yolda ya 1 yada 2 kere gormusumdur. Bunuda belirteyim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuarda bayağı incelemiştim zamanında... alınır. Malzeme kalitesini bayağı beğenmiştim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------

Heeyytt be,bolca aragaz vardir ozaman. Senin babada dumanci desene

Abi jeep markasi turkiyede grand cheeroke serisiyle tutuluyo. Bu model pek fazla yok,araziye uygun oldugunu pek dusunmuyorum,cunku offroad yapanlar ya gc yada rubi kullaniyolar. Ama sehir ici dolasmaya,x1 vs tarzi olarak degerlendirirsek bence olabilir. Benim soylediklerim tamamen dusuncemdir,arabayi yolda ya 1 yada 2 kere gormusumdur. Bunuda belirteyim
    italyan dizaynı suv dur zaten.. öyle arazili bi araç değil

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    @yunusus, abi araba güzel gibi ama bende kullanmadım, tabii ki kalitesi vs. hepsi yerindedir.Sen biliyon yani

Ozan, sanıldığının aksine türkiyede sayıları fazla,cheeroke kadar var(ikisininde yeni model satışlarını baz alırsak) sana denk gelmiyor olabilir çünkü sadece manisa merkezde bile 4-5 tane var.

Motosikleti
    Yohhh
    @yunusus, abi araba güzel gibi ama bende kullanmadım, tabii ki kalitesi vs. hepsi yerindedir.Sen biliyon yani

Ozan, sanıldığının aksine türkiyede sayıları fazla,cheeroke kadar var(ikisininde yeni model satışlarını baz alırsak) sana denk gelmiyor olabilir çünkü sadece manisa merkezde bile 4-5 tane var.
    var var ben çok gördüm bayanlar çok tercih ediyor bu istanbul levent maslak taraflarında

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    A5 de kullanılan 1.8 ve 2.0 tfsi motorlar hakkında da bilgi verecek olan varsa sevinirim acelesi de yok
    yılda 20 kilometre mak. tüp takılıyor mu en güçlü versiyonu hangi yıl vs
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)