Honda Civic Vtec 2 Video Klip
-
20 Şubat 2016, 04:08
Reklamlar
-
20 Şubat 2016, 19:50
Sti adlı üyeden alıntı
Ozaman daha ne baskan,ver soloyu
Ahahaha bunu bende dmax ta aciyodum. Arta kalan kizlarada kiyamayip arabanin ustune,sagina,soluna bi sekilde biyerden tutunduruyodum. Multeci arabasi gibi oluyodu
saka bi yana,efsanelerinde efsanesi olan bir sarkidir. Ne dinlerdik beeee
verelim soloyu:
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------
bu arada bu herif izmirde yaşıyor karısı da TÜRK; asın bayrakları
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
21 Şubat 2016, 23:57
bu nedir yahu Ozan ,Mazhar olum başka bir arabanın muhabbetini yapak şurada konu alt sıralara gidiyor
-
22 Şubat 2016, 00:17
Geldim kanka kullanıcı yorumları okumaktan otomotiv mühendisi olucam aq.Daha ne alıcam bilmiyorum ama seçenekleri yavaş yavaş eliyorum.
1- Opel corsa 1.3 dizel (2012-2014)
2- Renault clio hb 1.5 dizel (2010-2012)
3- Hyundai i20 1.2 benzin (2013-2015)
4- Fiat linea 1.3 veya albea felan olabilir model belli değil bilgim yok.
Ne yapayım dostlar kararsızım Hyundai benzinli diye pek istemiyorum ama cam tavan var bayılırım.Corsa 3 bin devirde 110 mu ne yapıyor yazık günah kafam oraya takıldı.Fiat a daha girmedim bir bilgim yok.
-
22 Şubat 2016, 00:22
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
bu nedir yahu Ozan ,Mazhar olum başka bir arabanın muhabbetini yapak şurada konu alt sıralara gidiyor
Tayfa toplan tayfaaa!!!! Seneye bana ep3 alicaz varexlisinden. Arastirmalara baslayalim haydiinn
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Geldim kanka kullanıcı yorumları okumaktan otomotiv mühendisi olucam aq.Daha ne alıcam bilmiyorum ama seçenekleri yavaş yavaş eliyorum.
Ne yapayım dostlar kararsızım Hyundai benzinli diye pek istemiyorum ama cam tavan var bayılırım.Corsa 3 bin devirde 110 mu ne yapıyor yazık günah kafam oraya takıldı.Fiat a daha girmedim bir bilgim yok.
Linea takriben 2500 devire kadar yok,turbodan sonra kendine geliyo. Corsanin hacim dusuk,turbo varmi bilmiyorum ama turbo yoksa zulum olur. I20 yakar,yaktigi kadar gitmez yaziktir gunahtir. Symbolde sifir guvenlik,kismen konfor (araba ciddili yumusak),ve 80-90km hiza kadar guzel bi seriligi var. Benden bukadar baskan
Edit:Clio yazilmis,symbole gore biraz daha konforludur. Serilik acisindan bir nebze olsun symbolden yavas olabilir ama gene kendini iyi toplayacagi kanisindayim baskan.
-
22 Şubat 2016, 00:33
Ozan, hocam araba hb olucak orası kesin.Hyundai dememin sebebi acaba tüp taktırıp binsem az yakar mı acaba ama 2. elde çok değer kaybediyor.
Corsa 1.3 turbo ama vitesleri kısa yapmışlar abi bizim 2004 rangerın şanzumanı daha iyi(yük taşımak için yapılmış birde) tek sıkıntı o 6 ileri bulursam havada kaparım.
Reno clio 4 ler güzel biraz pahalı corsaya göre birde vergi dilimi bi tık daha yüksek ve ama harbi küçük bir önceki modeli(2011 kasa işte) onlar biraz daha büyük nispeten onlara bir bakıcam.
Linea sedan birde kaç devirde kaç km hız yapıyor bilmiyorum 6 ilerisi var mı onuda bilmiyorum.
Edit:İnsanlar corsayı neden cam tavanlı almaz anlamış değilim 2.500 lira hemde
-
22 Şubat 2016, 00:38
3.000 devirde giderken 110 km iyi yani daha ne yapsın araba sana
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
i20 yakar, çok iyi yakar, yalnız iyi yakar, hakkaten de iyi yakar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
Ozan, hocam araba hb olucak orası kesin.Hyundai dememin sebebi acaba tüp taktırıp binsem az yakar mı acaba ama 2. elde çok değer kaybediyor.
Corsa 1.3 turbo ama vitesleri kısa yapmışlar abi bizim 2004 rangerın şanzumanı daha iyi(yük taşımak için yapılmış birde) tek sıkıntı o 6 ileri bulursam havada kaparım.
Reno clio 4 ler güzel biraz pahalı corsaya göre birde vergi dilimi bi tık daha yüksek ve ama harbi küçük bir önceki modeli(2011 kasa işte) onlar biraz daha büyük nispeten onlara bir bakıcam.
Linea sedan birde kaç devirde kaç km hız yapıyor bilmiyorum 6 ilerisi var mı onuda bilmiyorum.
hocam şimdi o cam tavan corsalar tek kapılı ise onla direk KAMYONET sınıfına giriyor güzel vergileri oluyorn ondan dolayı tutmamış olabilir.
-
22 Şubat 2016, 00:44
Mustafa, hocam 3 bin devirde 110 az ya 120 olsa tamam dicem , hızla işim olmadığı halde bana yetmiyor şuanda.
İ20 den vazgeçtim.
Corsanın 5 kapılı olanlarında da var cam tavan, ondan istiyorum acayip güzel oluyor.Şaşırdım alsında sunroof değil cam tavan koymuş adamlar ama bizim türkler almamış, alanda satmıyor.
-
22 Şubat 2016, 01:07
Mustafa, hocam 3 bin devirde 110 az ya 120 olsa tamam dicem , hızla işim olmadığı halde bana yetmiyor şuanda.
İ20 den vazgeçtim.
Corsanın 5 kapılı olanlarında da var cam tavan, ondan istiyorum acayip güzel oluyor.Şaşırdım alsında sunroof değil cam tavan koymuş adamlar ama bizim türkler almamış, alanda satmıyor.
ee hocam o boydaki arabaya o devirde o hız yani... ya var ya ben onların tek kapısını daha çok seviyom. ee tabi cabrio hastalığı olan adam da 5 kapılı araba almaz di mi
-
22 Şubat 2016, 01:19
Hocam delirecem ya vallahi kafayı yedim.2012 95 lik corsa 38 lira felan ama sırf 6 ileri diye 2007-2008 90 lık corsa 33-35.Bilmiyorum ama heralde 6 ileri alırım 2 bin devirde 120 yapıyor aga.
-
22 Şubat 2016, 01:58
Hocam delirecem ya vallahi kafayı yedim.2012 95 lik corsa 38 lira felan ama sırf 6 ileri diye 2007-2008 90 lık corsa 33-35.Bilmiyorum ama heralde 6 ileri alırım 2 bin devirde 120 yapıyor aga.
hatırlıyorsan ben de geçen hafta devir atmayan motorsiklet arıyordum:D konu açmıştım hatta doğan s al diye yazmıştın. devir mevzusu hakkaten takıldığım bişey benim de 100 ile giderken altımda 6.000 devir atan bi alet aramıyorum sırf bu yüzden tam benlik olan inazuma seçeneklerimin arasında değil. bağırmasın abi alet 100 ile giderken 8500 rpm nedir?
-
22 Şubat 2016, 02:24
Lineanin 6 ilerisi yeni kasalaridir,classicler 5 ileri. Sana diyim bizim sirkette liena var,passatin bakim maliyetiyle kapisiyor nerdeyse imansiz. 120km hizi classic bir linea 5. Viteste 2400-2600 devir arasi goruyodu sanirim. Corsa 1.3. Turboysa cekinmene gerek yok hafif arabadir o alir yurur,devire takilma isterse 4000 de 100 gorsun top speedle isin yoksa pek dokunmaz sana (yakit sarfiyatinda dez avantaj olacaktir unutma). Renault lar gercekten epey bi zamlandi ve piyasasi cok ciddi yukseldi. Clio 4 yerine sana megane 2 onerebilirim hb olanlarida var,yanliz benzinlisinden uzak dur yoksa seni uzer. 1.4 85hp di sanirim 2008 megane2 hb vardi. Sana diyimi gitmedigi gibi birde iciyordu imansiz,piyasasida cok yavasti benzinlisinin elden zor cikardik. Ama amcamda 1.5dci sedan vardi yanlis hatirlamiyosam 110hp falandi,gidisi gidisti yakiti 25 kurus 180-200 giderkendi okadar diyim sana. 300k km de sattik,ama amcam ustune titrerdi arabanin oda bizi hic uzmedi. Egerki yas takintin yoksa bu arabalari degerlendir derim. 1.2 i20 tam bir naled,hele tup taktirinca adamin aklina "ulan simdi inip kossam bunu gecermiyim acaba?" Diye bi soruda gelmesi muhtemeldir sanirim. Sen rotani dizelden sasirtma,alabilecegin en donanimli ve en konforlu araci al.
-
22 Şubat 2016, 02:46
Sti adlı üyeden alıntı
Lineanin 6 ilerisi yeni kasalaridir,classicler 5 ileri. Sana diyim bizim sirkette liena var,passatin bakim maliyetiyle kapisiyor nerdeyse imansiz. 120km hizi classic bir linea 5. Viteste 2400-2600 devir arasi goruyodu sanirim. Corsa 1.3. Turboysa cekinmene gerek yok hafif arabadir o alir yurur,devire takilma isterse 4000 de 100 gorsun top speedle isin yoksa pek dokunmaz sana (yakit sarfiyatinda dez avantaj olacaktir unutma). Renault lar gercekten epey bi zamlandi ve piyasasi cok ciddi yukseldi. Clio 4 yerine sana megane 2 onerebilirim hb olanlarida var,yanliz benzinlisinden uzak dur yoksa seni uzer. 1.4 85hp di sanirim 2008 megane2 hb vardi. Sana diyimi gitmedigi gibi birde iciyordu imansiz,piyasasida cok yavasti benzinlisinin elden zor cikardik. Ama amcamda 1.5dci sedan vardi yanlis hatirlamiyosam 110hp falandi,gidisi gidisti yakiti 25 kurus 180-200 giderkendi okadar diyim sana. 300k km de sattik,ama amcam ustune titrerdi arabanin oda bizi hic uzmedi. Egerki yas takintin yoksa bu arabalari degerlendir derim. 1.2 i20 tam bir naled,hele tup taktirinca adamin aklina "ulan simdi inip kossam bunu gecermiyim acaba?" Diye bi soruda gelmesi muhtemeldir sanirim. Sen rotani dizelden sasirtma,alabilecegin en donanimli ve en konforlu araci al.
1.5 85 diye biliyorum ben de hocam o hatchback megane yi ha pardon evet benzinlisi 1.4 85 hp dizeli 1.5 dci fakat hp sini bilmiyom. kilometre ömrü de çok iyidir kolay ölecek bi araç değil. Ki amcvama dayandı daha ne olsun (benim de amcamda var, üstünede megane RS var
ulan ağırlığına baktım da 970kg lik araba; 1.2 85 hp de iyi ulan ne yaptınız siz bu motora... neymiş efendim vergi vergi vergi yakıt yakıt yakıt... başlarım vergisine gitmeyen arabaya vergi veriyor millet ötekine fazla vergi veriyon tamam; ama o en azından gidiyor. max hız da 168 miş bu arada
bizim torosun 0-100 u daha iyi bu arada, artık nasıl bi ecu koymuşlarsa arabaya... devirlenmiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------
söylemeyi unuttum 2. kısım i20 için
-
22 Şubat 2016, 10:33
Tamam agalar o zaman i20'den vazgeçtim.Mustafa dediğin doğru 6 bin 8 bin devirde 100 çok çok az.Yetmez yani hem seni hem motoru yorar.Ozan corsa 1.3 turbo 95 hp ama millet gitmiyor felan diyor anlamış değilim matematiksel olarak gitmesi lazım, bakalım ya 6 ileri ya da 5 ileri cam tavanlı alıcam.Clio 4 çok küçük geldi ama ondan bir önceki kasayı düşünebilirim o biraz daha büyük.Hocam megane 2 lere hiç girmem gibi çünkü 10 yaşında arabalara 30 istiyorlar yazık günah o parayı o kasa megane'a vermem 2012 megane 3 lere 45 veririm daha iyi.Mustafa hocam anlamadım ben bu gitme işini 1.3 turbo 95 lik araba nasıl gitmez(yani normal düzeyde) anlamadım.
Edit: Araba hb ve dizel olucak bunda hem fikiriz.Bence ben hepsinden bir günlük kiralayıp iyice test edeyim diyorum ne dersiniz
-
22 Şubat 2016, 11:38
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
1.5 85 diye biliyorum ben de hocam o hatchback megane yi ha pardon evet benzinlisi 1.4 85 hp dizeli 1.5 dci fakat hp sini bilmiyom. kilometre ömrü de çok iyidir kolay ölecek bi araç değil. Ki amcvama dayandı daha ne olsun
(benim de amcamda var, üstünede megane RS var
ulan ağırlığına baktım da 970kg lik araba; 1.2 85 hp de iyi ulan ne yaptınız siz bu motora... neymiş efendim vergi vergi vergi yakıt yakıt yakıt... başlarım vergisine gitmeyen arabaya vergi veriyor millet ötekine fazla vergi veriyon tamam; ama o en azından gidiyor. max hız da 168 miş bu arada
bizim torosun 0-100 u daha iyi bu arada, artık nasıl bi ecu koymuşlarsa arabaya... devirlenmiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------
söylemeyi unuttum 2. kısım i20 için
Cg kalkista alirmi baskan ne diyosun
Tamam agalar o zaman i20'den vazgeçtim.Mustafa dediğin doğru 6 bin 8 bin devirde 100 çok çok az.Yetmez yani hem seni hem motoru yorar.Ozan corsa 1.3 turbo 95 hp ama millet gitmiyor felan diyor anlamış değilim matematiksel olarak gitmesi lazım, bakalım ya 6 ileri ya da 5 ileri cam tavanlı alıcam.Clio 4 çok küçük geldi ama ondan bir önceki kasayı düşünebilirim o biraz daha büyük.Hocam megane 2 lere hiç girmem gibi çünkü 10 yaşında arabalara 30 istiyorlar yazık günah o parayı o kasa megane'a vermem 2012 megane 3 lere 45 veririm daha iyi.Mustafa hocam anlamadım ben bu gitme işini 1.3 turbo 95 lik araba nasıl gitmez(yani normal düzeyde) anlamadım.
Edit: Araba hb ve dizel olucak bunda hem fikiriz.Bence ben hepsinden bir günlük kiralayıp iyice test edeyim diyorum ne dersiniz
Kiralama degilde,arkadaslarda varsa binilir
-
22 Şubat 2016, 15:05
Efekt zamanlaması çok iyi, yanlız bunu bir Super Sport bir motoya yapsaymışınız süper olurmus.
-
22 Şubat 2016, 15:48
yönetim istifa motor sitesinde araba tartışması oluyor
-
22 Şubat 2016, 18:11
memer adlı üyeden alıntı
yönetim istifa
motor sitesinde araba tartışması oluyor
Itiraz ediyorum,Konu disi bolumu burasi
-
22 Şubat 2016, 18:26
-
22 Şubat 2016, 20:01
Sti adlı üyeden alıntı
Cg kalkista alirmi baskan ne diyosun
Kiralama degilde,arkadaslarda varsa binilir
250 lik apaçi yapısı altın sarısı silindir varsa alır. üstüne yatılarak gidilip vites de elle debriyajsız atılırsa kalkışı bırak i20 duman olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
memer adlı üyeden alıntı
yönetim istifa
motor sitesinde araba tartışması oluyor
paralel forum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
hocam 1.3 turbo gider ona laf söylemedim laf 1.2 85 hp i20 ye geldi orada
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)