Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

Honda Civic Vtec 2 Video Klip

Motovento
    REKLAM ALANI
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çıkıyor ama motor ömrü diye birşey yok
    yolun ortasında bitiyor o motor
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sr22det yeter gerisi fazla gelir o kasaya turbo olayını da alt devirlerde tork verdiği için seviyorum yoksa güç yükleme meraklısı bir adam değilim
    Baskan varya rb25det li bi 200sx e bin,boyle bi keyif yok. Araba her devirdemi gider abi,mukemmelite.
    Çıkıyor ama motor ömrü diye birşey yok
    Dun bitane rx8 gordum,arkadan cift cikis gozukuyo. Aksamdi bide,bi baktim soldaki egzozun altinda bisey var. Ulan dedim odami egzoz falan,bi baktim cift cikis süs. Sol attan tek cikis vermisler
    jimi_hendrix bunu beğendi.

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Ozan, türk heryerde türk abi yapar ver ona maserati felan onla da oynar.Merak ediyorum bakalım ilk kim oynayacak bu fk2 lerle

Ozan, türk heryerde türk abi yapar ver ona maserati felan onla da oynar.Merak ediyorum bakalım ilk kim oynayacak bu fk2 lerle
    Dun tt dekilerle beraberdim,kuzenim cagirdi bende yanlarina takildim. Fk2 yi sordum adamin bitanesi 2 tane almis,birini pert etmis sonra bidaha almis galiba. Simdilik cok bi satisi yokmus. Pistte bi megane rs degil diyolar. Heralde duzlukte gaz acmaktan baska pek bisey cikmayacak gibi bunlardan.

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Sti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dun tt dekilerle beraberdim,kuzenim cagirdi bende yanlarina takildim. Fk2 yi sordum adamin bitanesi 2 tane almis,birini pert etmis sonra bidaha almis galiba. Simdilik cok bi satisi yokmus. Pistte bi megane rs degil diyolar. Heralde duzlukte gaz acmaktan baska pek bisey cikmayacak gibi bunlardan.
    bana da viraj dengesinin çok iyi olduğunu söylediler.(aracı test edenler de var bunu söyleyenlerin arasında)

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Aynen biliyorum bursadan genç bir çocuk, babası almıştı ona bir tane fk2 (16 SAL 16) daha akşamında perte çıkardı arabayı sonra babası bir tane daha aldı (16 SAR 16) o şimdilik sağlam Bak aklıma geldi gene sövüyorum gece gece ulan ne babalar vaya arkadaş çıldırıyorum.

Edit: megane felan bu saatten sonra hikaye....

Motosikleti
    Yohhh
    Aynen biliyorum bursadan genç bir çocuk, babası almıştı ona bir tane fk2 (16 SAL 16) daha akşamında perte çıkardı arabayı sonra babası bir tane daha aldı (16 SAR 16) o şimdilik sağlam Bak aklıma geldi gene sövüyorum gece gece ulan ne babalar vaya arkadaş çıldırıyorum.

böyle çocukları gördükten sonra şu arabalardan da soğuyorum. Parası olandan çok hakedenin sürmesi lazım şunları (ben de oldukça kötü araba kullanan birisiyim)

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    böyle çocukları gördükten sonra şu arabalardan da soğuyorum. Parası olandan çok hakedenin sürmesi lazım şunları (ben de oldukça kötü araba kullanan birisiyim)
    Öyle çocuklar denk gel geliyor tabii ister istemez hiç acımıyorum hele ki haddinden fazla artislik yapanları hemen tokatlıyı veriyorum oracıkta bide onlar babyface oluyor off tadından yenmiyor vallahi . Öyle deme sonuçta kimse anasının karnından ken block doğmuyor.Kime göre iyi kime göre kötü? Asıl mesele o bebelerin yaptığı gibi haddinden fazla şansını zorlamak.Kendi kazansın bakalım 180 bin lirada gidip alsın fk2 bak bakalım ondan sonra 40km/h geçiyor mu? Doğruya doğru banada babam fk2,m3 vs. almış olsa il emniyetin önünden 240la geçmezsem bütün forum öpsün beni

Motosikleti
    Yohhh
    Öyle çocuklar denk gel geliyor tabii ister istemez hiç acımıyorum hele ki haddinden fazla artislik yapanları hemen tokatlıyı veriyorum oracıkta bide onlar babyface oluyor off tadından yenmiyor vallahi . Öyle deme sonuçta kimse anasının karnından ken block doğmuyor.Kime göre iyi kime göre kötü? Asıl mesele o bebelerin yaptığı gibi haddinden fazla şansını zorlamak.Kendi kazansın bakalım 180 bin lirada gidip alsın fk2 bak bakalım ondan sonra 40km/h geçiyor mu? Doğruya doğru banada babam fk2,m3 vs. almış olsa il emniyetin önünden 240la geçmezsem bütün forum öpsün beni
    kendime göre kötüyüm.sürekli bi eksikliğim var.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    kendime göre kötüyüm.sürekli bi eksikliğim var.
    Bence yanlış düşünüyorsun çünkü eğer "biliyorum" dersen öğrenmen durur.En iyi olanların(sporcular,yarışçılar vs.) bile kendilerini eksik görmek zorunda ki daha iyisini yapmaya çalışsın.Zamanla herşey iyileşir, gelişir burada sadece "zaman" senin için bir değişken ve birşeyi ne kadar istediğinle ters orantılı.

Babasi akillanmamis demekki,oglu rahmetli olmadan akillanmayacakta. Ulan kendisini umursamamda milletin canina,malina zarar vermesin bari.
    Hak eden surerse ben sana diyim,bugun piyasada olan butun zuppe tayfanin arabasi sahinden oteye gecemez. Ozellikle arabada kotu surucu diye birsey olacagina pek inanmiyorum ben. Yeterli tecrubeye ulasmamak diye birsey var. O tecrubede hergun ayni yolda,ayni hizda giderek olmaz tabii. Yeri gelicek gazliycaksin,yeri gelicek hafiften heycan ariycaksinki tecruben olsun. Yoksa cozemezsinki bu isi baskan.
    Deme oyle demeee,bak yarin oburgun sti alirlar bana. Fazla yakiyo diye emekli spec gezerik ortalarda olmaz sonra
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Ozan, ilerde bende o zengin bebeleri gibi olucam büyük ihtimalle 24-25 yaşında 100 bin lira kazanmam zor bir ihtimal ama neye binersem bineyim hakkını verecem söz taa ki emniyet müdürü kapıya dayanana dek.

Motosikleti
    Yohhh
    benimkisi toplama bişey olur gibime gidiyor

Ozan, ilerde bende o zengin bebeleri gibi olucam büyük ihtimalle 24-25 yaşında 100 bin lira kazanmam zor bir ihtimal ama neye binersem bineyim hakkını verecem söz taa ki emniyet müdürü kapıya dayanana dek.
    Ordan sonrasi icerisi zaten,mabus daminda yataginin duvarina 72 lik egzoz asarsin
    benimkisi toplama bişey olur gibime gidiyor
    En iyisi baskan,turbo buyut,motor degis. Kendine gore ozellestir arabani.

Motosikleti
    Yohhh
    Ordan sonrasi icerisi zaten,mabus daminda yataginin duvarina 72 lik egzoz asarsin

En iyisi baskan,turbo buyut,motor degis. Kendine gore ozellestir arabani.
    hocam süperşarjlı bişey olur gibime geliyor bir de külbitörlü araba olsun böyle amerikan arabaları gibi ses çıksın. dışına da kendim grafiti yapacam

hocam süperşarjlı bişey olur gibime geliyor bir de külbitörlü araba olsun böyle amerikan arabaları gibi ses çıksın. dışına da kendim grafiti yapacam
    Tam bir freestyle diyosun yani he,bende ilerde garajimda 5.7 grandcheeroke (offroad tipi),Sti,Typer,gundelik icin dizel Polo,2 tanede wr125x manitayla bana. Mukemmelik grand 30 bin desek,unv de belese gelse sti,typer 60,polo 40 desek,wr125x ler 10binden toplamda 150bin tutar,vergi,sigorta ekipman yakit makit,bir yillik arabalarla beraber 200 bine gelir benim bu hayal. Bide bahceli,garajli bi dublex ev

Motosikleti
    Yohhh
    Tam bir freestyle diyosun yani he,bende ilerde garajimda 5.7 grandcheeroke (offroad tipi),Sti,Typer,gundelik icin dizel Polo,2 tanede wr125x manitayla bana. Mukemmelik grand 30 bin desek,unv de belese gelse sti,typer 60,polo 40 desek,wr125x ler 10binden toplamda 150bin tutar,vergi,sigorta ekipman yakit makit,bir yillik arabalarla beraber 200 bine gelir benim bu hayal. Bide bahceli,garajli bi dublex ev
    ufak bir köy evi, suzuki vitara,(mitsubishi l200 de olabilir),bir tane s2000(ya da retro bir mx5, ya da z4 veya slk200),Triumph Scrambler, suzuki intruder m800, BİR DE PARA SAYMA MAKİNESİ

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------

haa eklemeyi unutmuşum bir de G&L Asat Classic Bluesboy, Bir de oyma tekne uzun sap bağlama, Marshall Jcm800 amfi

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Bizim kamyoneti satmayıp 2.5 dizel motoru 2.5 sti ile değiştirmeyi düşünmüyor değilim

ufak bir köy evi, suzuki vitara,(mitsubishi l200 de olabilir),bir tane s2000(ya da retro bir mx5, ya da z4 veya slk200),Triumph Scrambler, suzuki intruder m800, BİR DE PARA SAYMA MAKİNESİ

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------

haa eklemeyi unutmuşum bir de G&L Asat Classic Bluesboy, Bir de oyma tekne uzun sap bağlama, Marshall Jcm800 amfi
    Seninkilerinde benden asagi kalir yani yokmus,bu arada eklemeyi unutmusum. E60 M5 yada Rb25det swap 200sx ekleyelim oraya
    Bizim kamyoneti satmayıp 2.5 dizel motoru 2.5 sti ile değiştirmeyi düşünmüyor değilim
    Bizim memlekette 3.0tdi d-max var onuda 5.7 cheeroke ile degistiririz

Motosikleti
    Yohhh
    Seninkilerinde benden asagi kalir yani yokmus,bu arada eklemeyi unutmusum. E60 M5 yada Rb25det swap 200sx ekleyelim oraya

Bizim memlekette 3.0tdi d-max var onuda 5.7 cheeroke ile degistiririz
    hocam suzuki vitara ile pikap dışında 1 tane araba olacak o yazdıklarımdan herhangi bir tanesi, ve 1990lardan kalma olacak s2000 olursa eğer ap1 olacak bu yüzden benim arabaları toplayınca çok bi fiyat yapmaz ama o 2 motorun fiyatı bayağı yüksek,
    dikkatinizi çekti mi bilmem benim hayallerde manita yok, makina o kadar bitirmiş bizi

REKLAM ALANI
12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)