Honda Civic Vtec 2 Video Klip
Reklamlar
-
16 Şubat 2016, 16:48
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Ozan, symbol alırsam farlara bi-xenon mercek yaparım
Muayeneden gecmez ama diyim sana
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
bu foruma motosiklet sormaya üye olduydum ama Doğan S alacam gibi duruyor bu gidişle:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------
şöyyyyle bi yere bassak bir de şu tencere gibi olan jantlardan da taksak amortisörleri de kısaltırız böyle seke seke gitsin motor kaputunu karbonfiber yapsak
Valla genis taban bi lastik,cms40 jant,zindan spec cam filmi,72mm egzoz,ev yikan tesisat,arkaya upuzun bi anten,yaylara soguk press. Iste dogan dedigin boyle olmali saka bi yana bu tofaslarin seke seke gitmesi cok sakat ama sekil oluyo be. Bi bakiyorum abarti egzozla seke seke geliyo ahahahaha
Reklamlar
-
16 Şubat 2016, 18:17
Sti adlı üyeden alıntı
Muayeneden gecmez ama diyim sana
Valla genis taban bi lastik,cms40 jant,zindan spec cam filmi,72mm egzoz,ev yikan tesisat,arkaya upuzun bi anten,yaylara soguk press. Iste dogan dedigin boyle olmali
saka bi yana bu tofaslarin seke seke gitmesi cok sakat ama sekil oluyo be. Bi bakiyorum abarti egzozla seke seke geliyo ahahahaha
itü de herkes zengin nedense makina fakültesinin önü porsche jaguar mercedes bmw... bunların arasına anlattığın şekilde yapılmış bir doğanla geldiğimi düşünsene bi
yalnız cms olmaz abi çakma bbs olacak böyle haaa kemik direksiyonu unuttuk
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
ulan kemik direksiyon nerden çıktı ufak çaplı olandan spor direksiyon.
-
16 Şubat 2016, 18:26
itü de herkes zengin nedense makina fakültesinin önü porsche jaguar mercedes bmw... bunların arasına anlattığın şekilde yapılmış bir doğanla geldiğimi düşünsene bi
yalnız cms olmaz abi çakma bbs olacak böyle haaa kemik direksiyonu unuttuk
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
ulan kemik direksiyon nerden çıktı ufak çaplı olandan spor direksiyon.
Ahahahaa direksiyon ve vites topuzuna girersek icindeki tuylu pembe ortuden cikariz bizim felsefecinin bi ogrencisi (kiz) ozel unv ye lada samarrayla gidiyomus. Hocanin anlattigina gore kiz demiski "kisin araba yokusu cikamiyo,arkada porscheler,bmwler birikiyo. Indiriyorum erkekleri,ittiriyorum arabayi. Ustleri baslari batiyo hep"
-
16 Şubat 2016, 18:31
Sti adlı üyeden alıntı
Ahahahaa direksiyon ve vites topuzuna girersek icindeki tuylu pembe ortuden cikariz
bizim felsefecinin bi ogrencisi (kiz) ozel unv ye lada samarrayla gidiyomus. Hocanin anlattigina gore kiz demiski "kisin araba yokusu cikamiyo,arkada porscheler,bmwler birikiyo. Indiriyorum erkekleri,ittiriyorum arabayi. Ustleri baslari batiyo hep"
kızların arabasını itmeye gelirlerde beni itmeye gelmezler...
olsun biz de piston atarız süperşarj takarız HKS olanından
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------
yanlara da yazdıracam böyle AEM PERFORMANCE
-
16 Şubat 2016, 19:00
kızların arabasını itmeye gelirlerde beni itmeye gelmezler...
olsun biz de piston atarız süperşarj takarız HKS olanından
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------
yanlara da yazdıracam böyle AEM PERFORMANCE
06 TU gibi gezersin baskan sgsjdvx
-
16 Şubat 2016, 19:06
ulan alasım geldi haa bırak başlarım motosikletine( admin görmesin)
-
16 Şubat 2016, 21:15
-
16 Şubat 2016, 21:30
Mustafa, ahahaha ne adamsın ya olum sen makinacı adamsın bırak cam filmini ıvırı zıvırı.Sen doğanı alıp turbo,4lü karbüratör,dereceli egzantrik,forged piston,işlemli krank,kilitli diferansiyel vs bunları yapman lazım geri kalan süslemeyi ozan yapar.
Ondan sonra o porschelerle anahtarına kalkarsın
fenamı olur hem hocaların gözüne girersin
Unutmaki ferrariyi geçen hacı muratların olduğu bir ülkede yaşıyoruz
Edit: ozan muayeneye kadar bişey yaparız artık ama şuan gözüm corsada
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------
Sondan bir önceki edit:
https://www.youtube.com/watch?v=MaAgcDon5L8
Son edit: faceye konya modifiye fan club yazın bakın tofaşlara
HKS supercharger diye oraya yazmamızdan az buçuk neler yapabileceğimizin belli olması lazım. VTEC bile açtırırız. Solex karbüratör çakarız 4 tane herbirisine ayrı hava filtresi kırmızı kırmızı böyle. subapları değiştirmek lazım, emme ve egzozo manifoldunu açsak biraz daha. şanzımanı da değiştirmek lazım çok yüksek devirde pinyon dişlileri kırabilir.(BMW'si olan arkadaşımın daha önce prizdirekt dişlisini kırmışığı var 6.000 devirde)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
tofaş utanmasa ön kaldıracakmış
-
17 Şubat 2016, 02:03
ulan alasım geldi haa bırak başlarım motosikletine( admin görmesin)
Şiii cabuk,admin gormeden
Mustafa, ahahaha ne adamsın ya olum sen makinacı adamsın bırak cam filmini ıvırı zıvırı.Sen doğanı alıp turbo,4lü karbüratör,dereceli egzantrik,forged piston,işlemli krank,kilitli diferansiyel vs bunları yapman lazım geri kalan süslemeyi ozan yapar.
Ondan sonra o porschelerle anahtarına kalkarsın
fenamı olur hem hocaların gözüne girersin
Unutmaki ferrariyi geçen hacı muratların olduğu bir ülkede yaşıyoruz
Edit: ozan muayeneye kadar bişey yaparız artık ama şuan gözüm corsada
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------
Sondan bir önceki edit:
https://www.youtube.com/watch?v=MaAgcDon5L8
Son edit: faceye konya modifiye fan club yazın bakın tofaşlara
Bah hele bah,kendini nasilda koseye cekmis. En son gazlamayida sen yapican heralde,motoru ona suslemeyide bana yaptirdigina gore
HKS supercharger diye oraya yazmamızdan az buçuk neler yapabileceğimizin belli olması lazım. VTEC bile açtırırız.
Solex karbüratör çakarız 4 tane herbirisine ayrı hava filtresi kırmızı kırmızı böyle. subapları değiştirmek lazım, emme ve egzozo manifoldunu açsak biraz daha. şanzımanı da değiştirmek lazım çok yüksek devirde pinyon dişlileri kırabilir.(BMW'si olan arkadaşımın daha önce prizdirekt dişlisini kırmışığı var 6.000 devirde)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
tofaş utanmasa ön kaldıracakmış
Motor ici muhabbetler beni bozaaii sbsjdhdhd yanliz wankel sahin e bi bakin derim tutunamayanlar krali sgdjdbdh
-
17 Şubat 2016, 02:30
şükür dağılmışlar gece sokakta oynayıp eve gitmeyen çocuklar gibi Sti, jimi_hendrix ve MazhaRR allah biliyor kalbinizi o yüzden parayı vuramıyorsunuz para olsa siz bu kafayla neler yaparsınız
o kadar şeyden bahsedip mugen civic i pas geçmek olmaz
-
17 Şubat 2016, 09:34
-
17 Şubat 2016, 09:43
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
Hepsi heves be abi,bu mugenlerde keske turkiyede olsaydi dedigim araclardan. Keske olsaydi be.
@Biyeybaraküs, ahahahaha alemsin abi ya neremiz çocuk bizim, ruhumuz genç sen yaşlanmışın
Ozan, eee heralde bro o kadar drag yarışı izledik gazlamayıda ben yaparım.
Wankel şahin bizim buraya geldi yarışmaya, kalkınca gazı çekti bi sağ bi sol küüüüüüttt duvara girdi
Ya o araba acayip dengesiz,yada pilotajda bi sknti var. Cunku araba nezaman gorsem bi saga bi sola
-
17 Şubat 2016, 10:54
Ozan, her ikiside var o arabada çünkü aynısından deli metin de yaptı beyaz wankel onunki ok gibi gidiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=vz-VdoY0Z6s
-
17 Şubat 2016, 21:08
-
17 Şubat 2016, 23:05
Sti adlı üyeden alıntı
Şiii cabuk,admin gormeden
Bah hele bah,kendini nasilda koseye cekmis. En son gazlamayida sen yapican heralde,motoru ona suslemeyide bana yaptirdigina gore
Motor ici muhabbetler beni bozaaii sbsjdhdhd yanliz wankel sahin e bi bakin derim
tutunamayanlar krali sgdjdbdh
vankel şahini antalyada canlı izleyenlerdenim fakat o tutundu. akhisardaydı zannedersem tutunamayan
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
hocam bu kafayla arkadaşlatımızla beraber yaptığımız şeyler var bizim. Tabi üniversitenin parasıyla. ahh ulan var ya para olacak, bi nissan 200sx bi sr22det bas baba turboyu, kaç bar yüklemek lazım olduğunu hesaplar buluruz( durduk yere yakmayalım motoru).bi 350 z şanzımanı sonra underground II de her ne yaptıysam aynısını yapacam arabayla
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
Sti adlı üyeden alıntı
Sesse bak bee vumdudududududum yapiyo
abi baya baya iyi gitti araba,demekki surucude sknti var. Birde egerki diger sahinin saside vs sorunu varsa oda etkili olabilir. Deli metin dedinde aklima deli emin geldi
wankellerde bir çevrim içinde 3 defa yanma everis olduğu için ve bu yanmalar sağa sola öekebileceği için(boxer motorlar gibi) senkron ayarları yapılması lazım yoksa rx8 de sağa sola çekebilir.(şahin gibi fırlamaz ama rot balansı kaçmış gibi asılr bir tarafa)
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
17 Şubat 2016, 23:09
Ozan, ahahaha adı üstünde adamlar deli
Mustafa, ilk wankel şahin siyah renkti bizim burda tutunamayıp kaza yapan sonradan onu turuncuya boyadılar senin dediğin o olabilir.Bu beyaz olan yeni ve ayarı güzel, yolada tutunuyor görüldüğü gibi
-
17 Şubat 2016, 23:22
Ozan, ahahaha adı üstünde adamlar deli
Mustafa, ilk wankel şahin siyah renkti bizim burda tutunamayıp kaza yapan sonradan onu turuncuya boyadılar senin dediğin o olabilir.Bu beyaz olan yeni ve ayarı güzel, yolada tutunuyor görüldüğü gibi
aynen; yok turuncu değildi bir tane konyada da varmış wankel şahin mersinde de varmış bir tane. Yaw yüklüyorlar hp yi yüklüyorlar aletlerin senkron ayarı yol esnasında kaçabiliyor. lan zaten 1.3 litre motordan 280 hp çıkıyor. sen tutup da 1050 hp yi niye yüklüyon
-
17 Şubat 2016, 23:33
aynen; yok turuncu değildi bir tane konyada da varmış wankel şahin mersinde de varmış bir tane. Yaw yüklüyorlar hp yi yüklüyorlar aletlerin senkron ayarı yol esnasında kaçabiliyor. lan zaten 1.3 litre motordan 280 hp çıkıyor. sen tutup da 1050 hp yi niye yüklüyon
200sx e sr22det konmaz. Rb25det konur sonra gaza bir dokunursun,bakmissin araba kontrayi vermeye baslamis bile
-
17 Şubat 2016, 23:36
Sti adlı üyeden alıntı
200sx e sr22det konmaz. Rb25det konur
sonra gaza bir dokunursun,bakmissin araba kontrayi vermeye baslamis bile
sr22det yeter gerisi fazla gelir o kasaya turbo olayını da alt devirlerde tork verdiği için seviyorum yoksa güç yükleme meraklısı bir adam değilim
-
17 Şubat 2016, 23:42
Çıkıyor ama motor ömrü diye birşey yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)