Merhaba Arkadaşlar
Sizin ve tüm yakınlarınızın , gelecek yılda , mutlu , sağlıklı , kazasız , sıkıntısız , bol ve hayırlı kazançlı günler geçirmesini temenni ederim .
Sağlık problemleri olanların bir an önce iyileşmesini , maddi sıkıntılar yaşayanların feraha kavuşmasını , sevip de kavuşamayanların düğünlerini yapmasını ,çocuk sahibi olmak isteyenlerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almasını , motorunda model veya cc arttırmak isteyenlerin doğru seçimleri yapmasını , yurt dışından kargo bekleyenlerin ürünlerinin bir an önce teslim almasını , öğrenci kardeşlerimizin tahsil ve öğretim hayatında başarılı işler yapmalarını , askerdeki kardeşlerimizin sağ salim evlerine dönmelerini , ülkemizin her köşesindeki dostlarımızın toplumsal huzura kavuşmalarını , gurbet hasreti çekenlerin sılaya varmasını , en önemlisi de aziz milletimiz ve ülkemiz üzerinde oynanan iç ve dış mihraklarca tetiklenen her türlü kötülük ve pislik kokan emellerinin son bulmasını Allah'tan dilerim.
Dünya üzerinde yaratılmış her canlının ederince saygıyı hak ettiğine inanan bir arkadaşınız olarak , herkese karşılıklı empati yeteneği ve zorluklara göğüs gerebilme sebatı diliyorum .
Sıradaki şarkı tüm forum ailesine gelsin
NOT : Biz şöyleyiz , böyleyiz , yeni yıl kutlamayız falan diyen arkadaşlarıma da mesajım şekilde ; Arkadaşlar biz çok zor ve sıkıntılı bir yıl geçirdik. Bu yılın bitmesini yani dolayısıyla YIL BAŞINI DEĞİL YIL SONUNU KUTLUYORUZ . İçiniz rahat olsun diyorum