AUTOCAD 2014 Mimari Ev Projesi Çizebilen ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar bana çok acil autocad 2014ten 3+1 ev projesi çizecek varmı . Böyle basit birşey olucak 4 oda 1 salon 1 banyo 1 wc olabilir . 1300e 1000 lik bir ölçü içine 50birmlik duvar kalınlığı olacak ve odaların duvarları da yarısı yani 25br olsun gerisi önemli değil . Odalarda sadece yatak koltuk tv masa gibi şeyler olsa yeterli . Yapabılecek arkadaslar mail adresime gönderebilirmi acaba . Autocad çalışmıyor bılgısayarımdada simdiden cok tesekkur ederim
Reklamlar
-
Mimarlar ve mühendisler odasına onaylatalım mı, onaylatmadan mı gönderelim?
-
Kendi onayın olsun yeter :D
-
Odevi bize kitlemeye calisiyorsun gibi bir his uyandirdin :p
-
Dostum vala autocad çalışmıyor bilgisayarımda ya ıstanbuldayım unıverstedeki hocaya mailliycem :D
-
Ondan sonra yok efendim bizim ülke neden böyle, bizim mühendislerin elin japon mühendisinden ne farkı var... Al sana fark
-
-
AutoDesk Revit 2016 indir, Paint kullanır gibi çiz. Koltuğu klozeti yerleştir. Export to dwg diye at.
Elimde çok güzel yol, köprü otoban vs var da hiç konut yok maalesef. Okul ve hastahane var onlar da olmaz sana :D
Ayrıca 1 sayfa shop drawing bile 50 - 75 TL, sana kim niye ev çizsin versin
-
Autocad 2015 kullanıyorum iyi derecede bırak autocad i solidworks de 3 boyutlusunu bile çizerim sana hatta 3 boyutlu çizip autocad e atmak daha kolay ve hızlı bir bizim olur
-
30 Aralık 2015, 00:50
-
30 Aralık 2015, 14:33
Süper Moderatör
Acelen olmasaydı çizerdim, zevk de alırdım
olursa elimdeki hazır yaptığım projelerden verebilirim.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
30 Aralık 2015, 14:42
Hocam öyle hayrina çizen varsa valla banada çizsin bari. Ben 300 liradan aşağıya çizmem. Ki bölümde proje ödevlerinin en basitlerinden stop motion filmi geçen hafta 200 tlye yaptım. Yani söyleyeceğim pcne format atıp mayayı yükle hemen
-
30 Aralık 2015, 15:22
kaç paran var
-
30 Aralık 2015, 15:23
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)