leptop hakkında teknik yardım ssd taktıktan sonra okuian sorun
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba arkadaşta caspet leptop var oyun la alakası pek yok hızlı açılması için samsung evo 850 ssd aldık hard disk yerine taktık orj. win 10 atarken tam açılırken sanki bilgisayarın direk elektriği kesilmiş gibi kapanıyor tekrar açtım windows açıldı bi süre sonra gene kapandı şarjı çıkarınca bilgisayar kapanmıyor sorun şarj aletinde olsa hdd neden pc kapanmıyor yada ssd sorunlu olsa pikdeyken neden kapanmıyor bi yardımcı olabilirmisiniz
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Reklamlar
-
hiç ssd ile alakası yokken bilgisayarına windows 10 kurduktan sonra aynen söylediğin gibi bilgisayarı kapanan tanıdıklarım oldu. hdd kapatmıyor demişsin ama hdd ile windows 10 kurup denedin mi? yani aynı koşullarda hdd kapatmıyor muydu? konunun ssd ile alakası olmayabilir.
-
Yanıtınız için teşekkürler yazmayı unutmuşum kusura bakmayın windows 10 dan sonra windows 7 kurdum ondada aynı sorun var leptop şarjdayken güç kesilmiş gibi direk kapanıyor fan susuyor ama pildeyken sorun yok araştırdım dh a yazdım ama takan olmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
hdd yi taktım ondada aynısını yapıyor :S
-
geçmiş olsun bende aynı durumu yaşadım. hdd yi değiştirip çözebildim sorunu
-
teşekkür ederim ssd yi geri verip yenisini alayım o zaman sorun ssd den kaynaklı gibi
-
Anakartın ssd yı desteklemedıgını dusunuyorum raid olayları falan var her laptopa her kasaya ssd takılmaz
-
belkide fakat şarjda değilken nden kapanmıyor aktarım hızı çok iyi desteklemese görmemezlik yapar yada yavaş atar windowsu açması 11 12 saniye sürüyor hdd hantallığı yok
-
Benım laptopumda ssd var 2 3 saniye sürüyor acılması bence 7200 rpm hdd kullanmanız en hayırlısı olur
-
sanırım haklısınız ssd yş diğer leptoba takarım artık ötekinede bi hdd bulurum teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)