Babami Kendisine Motosiklet Almaya Nasil Ikna Ederim?
-
11 Haziran 2006, 22:10
Şimdi arkadaşlar durum şu: ben şu motosiklet illetini babamada bulaştırmak istiyorum. çünkü babam da motosiklete başlarsa, benim yüksek cc li motosiklet olmam için önüm açılır. yani yanımda destekçi istiyorum babam yıllarca motosiklet kullanmış,a2 ehliyeti de var fakat 1986 da ben doğunca "3 çocuk bir de hanım ben bunları nereye sığdıracam" demiş ve bi araba almış.tabi motoru satmış.fakat şimdi bende motor var, abim gitti, ablam 2 ay sonra evleniyor yani araba artık kendisine çok ben şimdi onun motosiklet ruhunu nasıl tekrar ortaya çıkabilirim? ha bu arada babam 55 yaşında
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Reklamlar
-
11 Haziran 2006, 22:21
Onun işine yarayacak işlerde kullanacakmışsın gibi konuş güzel videolar seyrettir ama kazaları felan çalıntıları dinletme ondan sonra motor senin olur zaten birazda annen felan al diye ısrar etsinler
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
-
11 Haziran 2006, 22:32
benim işimin en zor kısmı şu: benim dayımda bmw r-50 var 72 model ve 76dan beri kendisi kullanıyor. her sene geleneksel kazası var ondan dolayı da annem motordan çok korkuyor kendiminkini bile aldırana kadar neler çektim walla. yani anne desteği de yaş
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
-
11 Haziran 2006, 23:37
babanı gaza getirecek bi kaç cümle söyle motorcu ruhunu ortaya çıkar
-
12 Haziran 2006, 13:06
ruh muh hikaye
babana sağa sola gidebilmesi için araba yerine motor kullanırsa bu pahalılıkta 3 te 1 oranında daha az yakıt harcayacağını söyle belki ikna olur.
bunu dışında senin daha büyük bir motor alman için babana niye motor aldırman gerekiyor onu anlamadım, sabırla bekle motor kullanmana alışsınlar ilerde yetersizliğini anladığında (buraya dikkat! kendini kandırmadan artık bu motor beni taşımıyor dediğinde) değiştirirsin onlar da bişey demez merak etme sen.
-
12 Haziran 2006, 13:14
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
55 yaşında adamı motordan düşürüp sakatlayacaksın, sonrada ömür boyunca vicdan azabı çekeceksin.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler