İçten fikirlerinizi bekliyorum.
kimbilir belki hepimizin işine yarar...
Tamirci de Şaka şaka 1 lt. benzin al yeter hehe soykan a katılıyorum
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
kalbin tamir olma ihtimalide var tabiki tamir olmucak kadar büyük bi halt yenildiyse hiç uğrasmayın derim!!! tamir edilme ihtimali varsa arkadaslarında belirttiği gibi japon kazma kürek bense bant vs. bişiler kullanıla bilir
gördüm... sesini duydum... şimdi aşığım.....:))))
bu konuda degışık soylemler var hatta degısık kısılerle degısık zamanlarda polemıklerede gırılmıstı sonucta benzın motor yagı motor cılası vs seylerı hedıye ttıkten sonra motocu arkadasımızı gerı kazanıyorduk dıye bılıyorum
ama benım kalbım kırılsaydı bır bır cıft lastık zor kurtarırdı işi
bu işin şakasıyı tabı ınsan kalbını kırdıgı kısıye sevdıgı bırseyler alıp hedıye edıp ıkı cıft guzel kelıme soledıkten sonra kalp kırıklıgı duzelır dıyebılırım
Kawasaki z750s O Bir Aşk
macrol 500 adlı üyeden alıntı
Bana sadece yeni bi 150 ZAT alırsa affederim o da olmadı biraz benzin de işi kurtarırız
___KILIÇ___
kişiye göre değişir. kimisi çiçek sever, kimi bir şarkı, kimisi de motorrrrrrr... herkesin bi zayıf noktası, dizlerinin tutmadığı nokta vardır. o noktayı bulursan ayakta duramaz patttt yere düşer ve zaten o an elinde olan kalbi o arada birkaç lafla daha yapıştırıp kendisine verirsin olay biter
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Gerçekleri söyleyeyim mi bana göre bir özür bir öpücük tamamdır
___KILIÇ___
walla oldukça samimi bir konuşma bir çiçek ve bir öpücük bu işin çözümü
***A H M E T***
Tabii yaw ne de olsa benim soyum Sivas dan gelme YILDIZELİ-FINDICAK Köyü (Çerkez'im)
___KILIÇ___
zor, cidden zor. tamir edilmiş gibi olur ama o çatlak hep durur ve arada bir sızlar.
khutuck, çizgin kalkmış, hoşgeldin
May the Force be with McLaren Mercedes
walla naaptiina, nasi yaptiina baali
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
"Motorunda beni bi gezdirsene" dese yeter..
hadi kırılan kalp hemcinsinki ise ne olacak öpücük hususu, cavaplayın bakalım öpücükcüler
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
yine öpülür...
Anaa çizgim mi vardı Erhan abi söylediydi de dalga geçiyor sanmıştımwatercolours adlı üyeden alıntı
ooo sen dün hiç girmedin mi siteye
seni çizmişler haberin yok
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Vay, demek hakkaten çizdiler Haketmiştim ama Çizgimi geri alanlara buradan teşekkür ediyorum
muhahahaha, çizilmiş de haberi yokmuş. biz de yazdıklarımızı okuyor ama cevap veremiyor, çatlıyorduk diyorduk dün bütün gün.
skull, bu çizilmiş ama haberi yok, bir daha çizelim khutuck'u lütfen
Dün 17.15'te son finali bitirip Dostdark gezisine koştum, gece de kumsalda içiyodum Çatlamaya fırsat olmadı Skullhunter "seni çizdik" dedi ama eve gelince bi baktım çiziksizim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)