tekrar çizmek lazım o zaman.
tekrar çizmek lazım o zaman.
May the Force be with McLaren Mercedes
hal olmayacak bir şey değil sadece biraz zaman, sabır, sevgi ve anlayış, emin ol eskisinden daha sağlam olur.
neyse öpücük hususunda madem yine öpülür denildi lafımız yok o zaman
bu arada bende şahsi kanaatimi belirteyim, kırık kalp içtenlikle tamir edilir, içten ol yeter, tavırlarını ve davranışlarını içtenliği merkeze alarak oluşturabilirsin zaten, sevgiler
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
Sen boşver onu bunu güzelim.
Ne tip motorla başlamayı düşünüyorsun ? Scooter? Vitesli ? Kişisel fikrimi sorarsan vitesli ile başla hem vakit kaybetmezsin hemde kullanması orta mesafelerde daha zevkli
Ybr Öneririm taş gibi motor sen bin sonra çocukların binsin sonra torunlar...
Yok ben scooter severim dersen çin malı alma derim. Honda kinetic gibi birşeylerle başla sinirlerin yıpranmasın.
Haa eğer sende cezerye gibi 600 lük makinayla başlayacam dersen Başlangıç cci aldatmacası diye bir topic vardı oku derim.
Haa yok benim zaten motorum var gezeceğim tozacağım, dersen Dostdark, zühtüpaşa ikilisi şubemize başvurmalısın.
Efendime söyleleyim benim motosikletim yok, ilgimde yok, öyle geçerken uğradım dersen ne işin var kardeşim burada, zaten buradakilerin yarısının 3 kuruşluk aklı var onuda sen mi alacaksın ? Tabi bayansın ya her yerde ilgi göreceğin kesin.
Ya delirecem nedir bu böyle?
Kırık kalp nasıl tamir olurmuşmuş..
Meme yapmıştır o, Zaten kırık falan değildir.Tamirde istemez, sadece kurumlanmıştır.(ee tabi jikle açık basarsan o kadar..) zımparala tak yerine devam et. Isınmadan da binip zorlama
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
karşılıklı ise unutamıyosak
azap oluyor
Hocam sana sıcak yaramıyorAkira adlı üyeden alıntı
geçerken uğradım, takılıyrm...
ybr almayı planlıyrm, işe giriyrm, artık bu yaz almak istiyorum
ehliyetimi alalı 8 ay falan oldu galiba...
vespası olan bi arkadaşım vardı ondan kaçırıyrdm motorunu ama antalyada...
güneyde skutır kiralıyrm artık ondan da ne kadar tecrübe olursa...
bisikletin kalbimdeki yeri ayrı...
motorum olsun görürsünnnnn
ayrıca topiğime niye laf attın anlamadım
şaka bir yana ilgin ve bilgiler için tşk.
aslında sırf istanbul trafiğine ısınmak için 2 ay skutır kullanmak vitesliye öyle geçmek istiyrm. malum trafik habire tıkanıyor... debriyajla habire uğraşma fikri trafiği bilmezken (araba kullanmıyrm) hoş gelmiyr. ama 2 ay kullanıp sonra satmak da kolay iş deil skutırı...
+ kırık kalp meselesi mühim bi meseledir... hatta dünyadaki en mühim meselelerden biridirrrr....
Ha şöyle.
Tanıt kendini. Boşver gizemli insan olmayı.
Güzel planlamışsın. Ekleyecek birşey bulamadım. Sadece eğer scooterla başlayacaksan biraz daha sağlam ve atak bir scooter alıp bu yaz kullanmanı tavsiye ederim.
zzr1400 delirtmiş olabilirmiKhutuck adlı üyeden alıntı
Neredeyim ben? Hangi yıldayız? Neden çıplağım? Sarrah connor kim? onu neden öldürmeliyim ?
ben gizemli takılmyrm ki ??!!
bunları yazmıştım zaten başka başlıkta kendimi tanıtırken...
en çok bwsyi seviyrm, minik bi canavar özellikle toz toprak için
ama iki zamanlı diye herkes aşalıyo... ve de çok benzin yakıyormuş
ayrıca skutırla viraj almaktan nefret ediyrm... arkamda oturup beni kolaçan etmeye çalışan arkadaşlarım hep kızıyor düşer bu motor böyle dönülmez skutırla diye... bir de nedense U dönüşü fobim var... bi de virajda kesik kesik ama sürekli gaz veriliyor herhalde...
motoru dinlemeyi bilmiyrm, acemilikten herhalde... umarım zamanla duymayı öğrenirim...
$ $ $.....
ya ben arızayımda bu vatandaşa ne olduT_uruncu adlı üyeden alıntı
şimdi konu motormu kırık kalp geyikantolojimi ekmek yoksa pasta yiyin
Bende sağa U dönemem nedense
Viraj konusuna gelince. İkiteker sürmenin en zevkli kısımlarından biriside virajlardır. Zamanla kendine ve motoruna güvendikçe bu işten çok zevk alacaksın.
-----------------------Edit-----------------------
Khutuck senin resimler görünmüyor. Ha birde geçen çizmişlerdi senin nicki ?
resimler gözükmüyr kutucuk
bi baktım ki çok gevezeyim... kusura bakmayın...
kırık kalbini tamir edebilen herkese sonsuz saygı duyuyorummmmm....
geyik tavana vurdu deseniz de
allah herkese gönlüne göre motosiklet alabilecek kadar para versinnnn.... piyango çıksın mesela....
Oldu mu???
Çiziliyorum muntazaman. Hakediyorum çünkü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)