Bu aralar favorilerimiz
Kağıt Adam (Kaat adamm)
Thomas ve Arkadaşları (Tams tireen)
İtfayeci Sam (İppayeci Sem)
Kendi adıma eskilerden Lost'u tek geçerim. Sonu biraz daha gizemine uygun bitseydi keşke ama yinede izlemeye değer.
Bu aralar favorilerimiz
Kağıt Adam (Kaat adamm)
Thomas ve Arkadaşları (Tams tireen)
İtfayeci Sam (İppayeci Sem)
Kendi adıma eskilerden Lost'u tek geçerim. Sonu biraz daha gizemine uygun bitseydi keşke ama yinede izlemeye değer.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Gelmiş geçmiş en baba dizi TRT'de oynayan ama son 2 sezonu bir o kanala-bir bu kanala saatleri de değiştirilerek verilen, 6 sezonluk, bütün ödülleri
silip süpüren
Northern Exposure/Kuzey Işıkları'dır.. 90-95 arası oynadı..
Kişilikler son derece canlı ve küçük bir kasabada geçmesine rağmen muhabbetler olağanüstü zengindir.
Boş konuşmayı sevenlerin ve altyazı okumayı beceremeyenlerin hoşlanacağını sanmam ama televole/koca arama/bugün ne yesek-giysek gibi şeylerden bunalanlar için harikadır.
FARGO 'yu boş geçmeyin.. 9 Bölümlük 1. sezon bol ödül aldı, 2. sezonu bitmek üzere..
Gülmek isteyenler ise 6 bölümlük BBC yapımı 'COME FLY WITH ME' kolaylıkla bulabilirler, tiplemeler müthiş...
Criminal Minds;
suçlu psikolojisi üzerin bir çeşit empati yaparak fbı'ın davranış birimi uzmanlarının seri katilleri yakalama macerası.
Hannibal;
Kadro,ses görüntü her şey süper
True Dedective;
Polisiye, ilk sezon ve ikinci sezon kadro hikaye farklı, değişik bir dizi.
Narcos;
Pablo escobar'ı, tanıyın.
İn to do Badlands;
Çorak topraklar, baronlar ve fedaileri, işçiler, fantastik dövüş sanatları içerir.
Flash, arrow,deradevil marvel çizgiromanlarının dizi uyarlaması.
Nikita;
Ajanlı, division adlı oluşuma başkaldırı, bol aksiyon, tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------
Mesajı birleştiremedim.
Heroes;
Süper güçleri olan bir sürü insan.
Public Morals;
Amerika, kirli polisler ve mafya, dönem dizisi.
Lilyhammer;
Tanık koruma programı ile Norveç'e yerleşen mafya babası , müthiş eğlenceli tavsiye ederim.
The Player;
Bol aksiyon, ajanlık işleri, dövüşlü.
The Muskeeters;
Dört silahşörler.
Leverage;
İyilik peşinde bir grup üçkağıtçı hırsız.
Monk;
Rahatsız ,paronayak, hastalık hastası asosyal polisiye.
Fargo da eklenmeli.Özellikle 2. sezon.
Spartakus
The Last Man On Earth
unutmamak gerek.
Dostum duygulandirdin beni... kuzey isiklari Benim hic unutamadigim dizidir,kitap tadinda edebi eserdir.karakterleri hala ozlemle hatirlarim...entellektuel seviyesi cok yuksek bor dizidir.sana katiliyorum,Benim icinde gelmis gecmis en iyi dizidir.cok ilham vericiydi...
Bu diziyi,Dizi sitelerinde cok Aradim malesef bulamadim keske bulabilsem,her bir bolumu ayri Santa eseri olan bolumleri tekrar,tekrar seyrederim...
Trt'de Cuma aksamlari yayinlanirdi,hic kacirmazdim...
1- Prison Break
2- Lie to me
3- Walking death
4- Game of Thrones
güncel tutalım yenı dızılerım bıtınce burdan bakıp ızlıcem ama spartacus apayrı bir dizi..
http://www.imdb.com/chart/toptv/
Ben seçmek için yukarıdaki listeyi kullanıyorum. Tavsiye ederim.
"Narcos" a başladım. Gayet başarılı olmuş. İzlemek isteyenlere tavsiye ederdim.
Gün gelip, üşüyen çocuğu için 2.000.000 $ yakan bir baba ne kadar kötü olabilir ki ?
the 100
tavsiye edebilirim.2 sezonu birkaç günde bitirmiştim.
Person of Interest
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)