SOKAK KEDİLERİ İÇİN YUVA YAPIMI [VİDEO] DENK GELENLER
-
Sokak kedileri için grubumuzla kedi yuvaları yapıp mamalalar birlikte belli başlı yerlere bırakıyoruz. sizleride bekleriz...
https://www.youtube.com/watch?v=YCeU...&feature=share
www.youtube.com/c/ied0634
www.instagram.com/ieeddd
Reklamlar
-
ellerinize sağlık çok güzel bir düşünce ama sokaktaki vatandaşlar o kutuları sağlam bırakırlar mı acaba ?
biz askerde boyle kartondan ufak bi kutu yapmıştık. şu pet şişe kapaklarını toplamak için.
malum izmirde çeşme suyu içilmiyor. herkeste ufak pet şişe alırdı. ama o kutuyo kapaktan ziyade neler neler atmışlardı.
yani insanların büyük bir çoğunluğu sizin gibi ince düşünmüyor ama uğraşmıssınız ellerinize sağlık. (bizim burdada belediye belli yerlere sokak hayvanları için sabit yem ve suluklar yaptı. aslında belediyelerinde birşeyler yapması gerek ama ...
netten:http://listelist.com/evsizler-ve-kopekleri/
-
chevy64 adlı üyeden alıntı
ellerinize sağlık çok güzel bir düşünce ama sokaktaki vatandaşlar o kutuları sağlam bırakırlar mı acaba ?
biz askerde boyle kartondan ufak bi kutu yapmıştık. şu pet şişe kapaklarını toplamak için.
malum izmirde çeşme suyu içilmiyor. herkeste ufak pet şişe alırdı. ama o kutuyo kapaktan ziyade neler neler atmışlardı.
yani insanların büyük bir çoğunluğu sizin gibi ince düşünmüyor ama uğraşmıssınız ellerinize sağlık. (bizim burdada belediye belli yerlere sokak hayvanları için sabit yem ve suluklar yaptı. aslında belediyelerinde birşeyler yapması gerek ama ...
netten:
http://listelist.com/evsizler-ve-kopekleri/
çok haklısın aslında hocam. kutuları sokak kedilerinin fazlaca bulunduğu yerlere bıraktık. ve etrafta ki esnafa emanet ettik üzerine de kedi yuvasıdır dokunmayınız yazdık umarız dokunmamaları için etkili olur
www.instagram.com/ieeddd
-
zeminini straforla yalıtıp yapmışlığım var bunlardan. tebrikler...
-
Allah razı olsun,bu tip paylaşımlar çok hoşuma gidiyor. buradan paylaşıp örnek olmanız açısından çok güzel,yapılan her iyilik sadakadır
Rasulullah (s.a.v.) buyuruyor ki:
Merhamet edenlere Allah-u Teâla Hazretleri rahmet eder. Yerdekilere rahmet ediniz ki, gökteki de size rahmet etsinler.
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
zeminini straforla yalıtıp yapmışlığım var bunlardan. tebrikler...
straforu bizde kullandık hocam o etkili oluyormuş baya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
Mr.[T] adlı üyeden alıntı
Allah razı olsun,bu tip paylaşımlar çok hoşuma gidiyor. buradan paylaşıp örnek olmanız açısından çok güzel,yapılan her iyilik sadakadır
Rasulullah (s.a.v.) buyuruyor ki:
Merhamet edenlere Allah-u Teâla Hazretleri rahmet eder. Yerdekilere rahmet ediniz ki, gökteki de size rahmet etsinler.
aynen öyle hocam Allah cümlemizden razı olsun inşallah
www.instagram.com/ieeddd
-
klasik bir deyimle,
up up up up up up
-
hehe bende aynısını kapımdaki kedi için yaptım
zaten mama sus vs ile besliodum hava soguyunca
bos bir koli buldum onunda altına yerden yükseltip soguktan izole etmesi için içi boş bir koli yapıstırdım
kolileri streç ile iyice kapladım soguk almasın die
zeminede tişört falan koydum sıcak tutsun die
sonra bir baktım bizim yavru kedi kanka yapmış bi tane ikisi takılıyor yuvada sıcak sıcak
akşam eve gelince bahçe kapısını açtıgımda üstüme üstüme kosuyorlar :D
mamalarını verip eve çıkıyorum
arada yaş mama alıp kıyak geçiyorum keratalara normalde kuru veriyorum :D
-
Dağcı adlı üyeden alıntı
bos bir koli buldum onunda altına yerden yükseltip soguktan izole etmesi için içi boş bir koli yapıstırdım
sonra bir baktım bizim yavru kedi kanka yapmış bi tane ikisi takılıyor yuvada sıcak sıcak
http://i.hizliresim.com/0NPdWW.jpg
harika bişi yapmışsın hocam. şunun içeride ki rahatlığına bakarmısın iyi ki iyi insanlar var
www.instagram.com/ieeddd
-
20 Aralık 2015, 16:39
Şahane bir işe imza atıyorsunuz elinize yüreğinize sağlık.
-
20 Aralık 2015, 23:26
ben binanın dış yalıtımından kalan malzeme ile 6 yüzününe içten kaplayıp, dışınıda su geçirmesin diye çöp poşetiyle sarıp yapmıştım. halen kullanıyor kediler.
-
21 Aralık 2015, 00:46
tebrikler tekrar...
konu kış boyunca yukarıda kalmalı bence. destek şart
-
21 Aralık 2015, 00:52
helal olsun sizi yetiştiren ailelere...
-
21 Aralık 2015, 01:49
-
22 Aralık 2015, 09:56
www.instagram.com/ieeddd
-
22 Aralık 2015, 17:07
bunlar da toplu konutlarımız, maksat başlık güncel kalsın ...
-
22 Aralık 2015, 17:43
shadowmaster adlı üyeden alıntı
Bizim apartmanda bu durum birinci dereceden kavga ve belediyeye şikayet sebebidir.
-
22 Aralık 2015, 18:05
Bizde de öyle; kimsenin ayak basmadığı yerde 3-5 hayvanın konaklaması kime ne şekilde dokunuyorsa artık ...
-
22 Aralık 2015, 20:34
Dağcı adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/0NPdWW.jpg
çok güzel olmuş. aynısı yapıp dışarı koymayı düşünen arkadaşlar varsa giriş kısmını biraz dar yapsın fazla rüzgâr almamış olur böylece
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
23 Aralık 2015, 02:20
Çok guzel hareketler bunlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)