Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sadaka Vermek

REKLAM ALANI
    karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25

Türkiye Diyanet Vakfı, Suriye’de yaşanan iç çatışmalar nedeniyle zor şartlarda hayatta kalmaya çalışan, soğuk kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Türkmenler için yardım kampanyası başlattı.

Arkadaşlar 10 Lira, 20 Lira, 50 Lira, 100 Lira veya bir Dua artık elimizden ne geliyorsa destek olalım.Bu soğukta bir parça ekmeğe muhtaç insanlar var orada.

-Sadaka vermek kazayı belayı def eder , sadaka günahları giderir ve kötü ölümden korur.

-Sadaka vermede acele edin; çünkü bela, sadakayı geçemez.

-Güne başlarken sadaka vermek, felaketleri önler.

-Sadaka olarak verilen bir parça ekmek, Allah katında Uhud dağı kadar büyür.

-Sadaka verenin rızkı artar ve duası kabul olur.

TC Ziraat Bankası Mithatpaşa (ANKARA) Şubesi TR 59 0001 0025 3207 9673 6651 95

Türkiye Halk Bankası Mithatpaşa (ANKARA) Şubesi TR 24 0001 2009 3960 0016 0001 73

Türkiye Vakıflar Bankası Meşrutiyet (ANKARA) Şubesi TR 44 0001 5001 5800 7304 1603 14

5601 sms hattı aracılığı ile "Türkmen" yazıp göndererek 10 TL bağış yapabilirsiniz.

Bu linki de Diyanetin resmi sitesinden yani hesap numaralarının güvenilirliği açısından teyit edilmesi için buraya yazıyorum.

http://m.diyanetvakfi.org.tr/site/ic...im-zamani-1403
    Pisman bunu beğendi.
    Yolu iyi okuyun ve durabileceğiniz kadar hızlanın.1 saniye 1 can demektir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Kosova,Filistin, Arakan, Suriye vs. bölgeler değişse de, İslamı kullanıp indiren din tüccarları hiç değişmiyor.

Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Herkes söylediği şeyden mesuldür, o yüzden söylediğimiz şeyin amacına ve nereye gittiğine dikkat edersek daha uygun olur.
    Benim hiçbir kurum ile alakam yoktur ve diyanetin sitesinde ne gibi yardımların olacağı belirtilmiştir, insaniyet namına isteyen yardım edebilir veya oradaki insanlara bir Dua edebilir.Herkes bir lokma ekmeğe muhtaç kalabilir, savaş veya herhangi bir nedenden dolayı.Sadaka vermek için buraya para göndermeniz şart değil yani yolda gördüğün gülümsemekte bir sadakadır.Veya evsiz ekmeksiz herhangi birine 2 TL vermekte.Ama savaşın ortasında o paikolojide aç kalmış çocuklara veya büyüklere yardım etmekte iyi birşeydir.
    Vmaxxx bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı karşıyaka57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkes söylediği şeyden mesuldür, o yüzden söylediğimiz şeyin amacına ve nereye gittiğine dikkat edersek daha uygun olur.
    Benim hiçbir kurum ile alakam yoktur ve diyanetin sitesinde ne gibi yardımların olacağı belirtilmiştir, insaniyet namına isteyen yardım edebilir veya oradaki insanlara bir Dua edebilir.Herkes bir lokma ekmeğe muhtaç kalabilir, savaş veya herhangi bir nedenden dolayı.Sadaka vermek için buraya para göndermeniz şart değil yani yolda gördüğün gülümsemekte bir sadakadır.Veya evsiz ekmeksiz herhangi birine 2 TL vermekte.Ama savaşın ortasında o paikolojide aç kalmış çocuklara veya büyüklere yardım etmekte iyi birşeydir.
    Savaşı çıkartan, insanları öldürten sizsiniz. Bir de utanmadan duygu sömürüsü yapma, sandığın kadar aptal değiliz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Siz kimsin??? Onu anlamadım
    --- aptal olmayan insanlar topluluğumu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı Zsrvc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siz kimsin??? Onu anlamadım
    --- aptal olmayan insanlar topluluğumu.
    ------Evet

Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Savaşı çıkartan, insanları öldürten sizsiniz. Bir de utanmadan duygu sömürüsü yapma, sandığın kadar aptal değiliz.
    Siz insanları öldürüyorsunuz derken ne dediğinizi anlamadım hocam sadaka vermenin benim inancıma göre faydalarını yazdığım için ve Türkmen vatandaşlarının ekmeğe kıyafete muhtaç olduğunu belirttiğim için mi öldüren bir insan oldum?Ben neler yapmışım vay be.

Bunu neden paylaştığımı söyleyeyim mi, Allah rızası için belki oradaki insanlara gidecek 2 parça erzağa vesile olabilirim diye paylaştım.

Ama ben size sizin gibi yaklaşmayacağım.Çünkü forumda sizin herşeye bu tarzda yaklaştığınızı biliyorum gözlemleyebiliyorum ama burada siyasi bir olgu yok farkedin kininizi ve iftiranızı kendinize saklayın.Bu güzel başlığı kirlettiniz ya seviniyorsunuzdur umarım?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Siz insanları öldürüyorsunuz derken ne dediğinizi anlamadım hocam sadaka vermenin benim inancıma göre faydalarını yazdığım için ve Türkmen vatandaşlarının ekmeğe kıyafete muhtaç olduğunu belirttiğim için mi öldüren bir insan oldum?Ben neler yapmışım vay be.

Bunu neden paylaştığımı söyleyeyim mi, Allah rızası için belki oradaki insanlara gidecek 2 parça erzağa vesile olabilirim diye paylaştım.

Ama ben size sizin gibi yaklaşmayacağım.Çünkü forumda sizin herşeye bu tarzda yaklaştığınızı biliyorum gözlemleyebiliyorum ama burada siyasi bir olgu yok farkedin kininizi ve iftiranızı kendinize saklayın.Bu güzel başlığı kirlettiniz ya seviniyorsunuzdur umarım?
    Ben forumda her konuya bu tarzda yaklaşmıyorum. İnsanlara biat eden din tüccarlarına tahammül göstermiyorum. Hayatı gündemi damat kanallarından takip etmiyorum. Masallarına karnım tok. Bu şekilde para toplanıp cebe indirilmesinin engellenmesine bir parça katkım olduysa ne mutlu bana.

Buda sana bonus olsun.

Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Paraların toplanıp cebe inmediği bir yardım kampanyası ise yani eğer öyle ise gerçekten şuan iftirada bulunmuş olursunuz ve girmiş olabilceğiniz günahın yükü vebali size ağır gelir.
    Ama bu yükün bu vebalin olma ihtimalinden korksaydınız emin olmadığınız bir konuya bu denli net bu denli büyük bir iftira ile kesin hüküm vererek yaklaşamazdınız.Derdiniz siyaset yapmak, konu başka.Siyaset yapmak için bu günaha girme ihtimalinizi hiçe sayıyorsunuz bunu farkedin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Paraların toplanıp cebe inmediği bir yardım kampanyası ise yani eğer öyle ise gerçekten şuan iftirada bulunmuş olursunuz ve girmiş olabilceğiniz günahın yükü vebali size ağır gelir.
    Ama bu yükün bu vebalin olma ihtimalinden korksaydınız emin olmadığınız bir konuya bu denli net bu denli büyük bir iftira ile kesin hüküm vererek yaklaşamazdınız.Derdiniz siyaset yapmak, konu başka.Siyaset yapmak için bu günaha girme ihtimalinizi hiçe sayıyorsunuz bunu farkedin.
    Ben o vebali göze alıyorum. Senin hırsızları katilleri görmezden gelip, önüne gelene din dersi vermenden ne kadar kötü durumda olabilirim ki.

Motosikleti
    Suzuki inazuma F
    http://i.hizliresim.com/YWYRW6.jpg

Türkiye Diyanet Vakfı, Suriye’de yaşanan iç çatışmalar nedeniyle zor şartlarda hayatta kalmaya çalışan, soğuk kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Türkmenler için yardım kampanyası başlattı.

Arkadaşlar 10 Lira, 20 Lira, 50 Lira, 100 Lira veya bir Dua artık elimizden ne geliyorsa destek olalım.Bu soğukta bir parça ekmeğe muhtaç insanlar var orada.

-Sadaka vermek kazayı belayı def eder , sadaka günahları giderir ve kötü ölümden korur.

-Sadaka vermede acele edin; çünkü bela, sadakayı geçemez.

-Güne başlarken sadaka vermek, felaketleri önler.

-Sadaka olarak verilen bir parça ekmek, Allah katında Uhud dağı kadar büyür.

-Sadaka verenin rızkı artar ve duası kabul olur.

TC Ziraat Bankası Mithatpaşa (ANKARA) Şubesi TR 59 0001 0025 3207 9673 6651 95

Türkiye Halk Bankası Mithatpaşa (ANKARA) Şubesi TR 24 0001 2009 3960 0016 0001 73

Türkiye Vakıflar Bankası Meşrutiyet (ANKARA) Şubesi TR 44 0001 5001 5800 7304 1603 14

5601 sms hattı aracılığı ile "Türkmen" yazıp göndererek 10 TL bağış yapabilirsiniz.

Bu linki de Diyanetin resmi sitesinden yani hesap numaralarının güvenilirliği açısından teyit edilmesi için buraya yazıyorum.

http://m.diyanetvakfi.org.tr/site/ic...im-zamani-1403
    Teşekkür ederim faydalı paylaşım...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler