Mercedes 190e 2.0 hakkinda
-
Herkese merhaba arkadaşlar. Araba almayı planliyordum 85 model bi 190 e buldum bildiğim bi esnaf arkadastan. Araç orijinal 293 bin km de. Lpgli muayneli bi sıkıntısı olmayan bi araç. Arabadan anlayan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ? Problem çıkarma potansiyeli nedir yedek parçası bulunur mu. Tanidigim bi ustam motoru dinledi yag cubuguna falan bakti 3.4 dk kadar iyi bi ustadir kendisi problemsiz dedi. Her turlu yorumlarinizi bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
fiyat nedir? bence risk alıyorsun parça açısından
-
Merhaba. Araclarimizdan birini(mercedes 190d 2.5 87 model otomatik) satiyoruz. Dusunurseniz alternatif olabilir parca komusunda ise Ankara'da problem yok. Ozelden gorusebiliriz
-
Fiyat 13 bin. Dizel ve otomatik istemiyorum hocam kaporta ve elektronik parçalarda pek problem yok ama internette motor parçası bulamadım. Bu aracı almak niyetindeyim arkadaşlar dukkanlarimiz birbirine yakin. Ortak tanıdıklar sayesinde buldum aracı. Bu arkadaş aracı komşusundan almış alırken komple herşeyi ne baktirmis belgeleri falan var motor %87 durumda 4 vites manuel. Fotoğraf alicam ama nasıl mobilden nasıl yapabilirim bilmiyorum.
-
Araclarimizdan biri olan kibrit kutusu da 4 vitesli. 5. Vitesi ariyor insan. Bu arada vites sayisi dustukce km/yakit artar. Bizim aracimiz 5 ileri otomatik, 5 silindir. 5 silindirin tamiri zor ancak muazzam tork uretiyor.
-
Hem motor hem yürüyen hem kaporta her parçası bulunur.bulmak sorun olmaz ama çok ucuz olmasını beklediğin parçalar saçma derecede pahalı olabiliyor
4 ileri ise 90 hp lik karbüratörlü olma ihtimali var, öyle ise lpg sıkıntı yaratmaz
Ama 122hplik ke-jetronik motorsa lpg motora kanseri sokmuş demektir.ayar tutmaz, gitmez,yakar.o motor sadece benzinde kullanılmalı
Şanzıman manuelse uzak dur.otm hem satarken daha iyidir hem kullanırkende.otm vites çok çok sağlamdır ama yaş ve kullanıma göre ne haldedir bilinmez.2-2500 e komple revize ettirebileceğin iyi ustada bulabilirsin istanbul-ankarada
İyi bakılmışı üzmez keyiflidir ama kötüsü bezdirir.
13-14 bin 85 190a vermem ben.makyajlı kasasından almaya çalışırım ozamanda 20lere çıkacağı fiyat gider e34 bmw alırım
-
otomatikse alınır diyecektim
-
2.0 otomatik 85 model komşumda vardı. Sadece hafta sonları binerdi. Maşallahı vardı aracın. 10 yıl içinde ya iki kez arıza verdi bir kez de komple kaporta boya yaptırdı. Arızalar da kaporta boya da tamamen aracın yaşı ile ilgili.
Demek istediğim aracın yaşını göz önüne alarak sürprizlere hazırlıklı ol. 30 yaşında bir makine herhangi bir yerinden arıza verebilir ve bu da zincirleme devam edebilir.
-
alırken amaç ne o önemli, sorunsuz kaliteli konforlu araca binmekse 13 bine bence fantazi, 30 yaşında artık ekonomik ömrünü taamamlamış yani illede 190 seviyorum ben demiyorsan.
sahibinin tüm sorunlarınlarını halletiği bakımlı hastasından bulursan al, bakımları şanzıman motor iyice bakımları geçmiş öylece binilmiş bi araç sana patlar masraf olarak. tadın tuzun kaçar, satmaya çalışırsın alıcısı azdır bide.
bütçe olsa 18-19 a lpg li VW bora ya çıkabilsen eğer 2000 model konforlu sağlam, alman aracı olarak senin yüzünü 190 dan çok fazla güldürür. Amaç alman sedana binmekse
-
15 Aralık 2015, 09:57
-
15 Aralık 2015, 12:52
valla hocam bizim peder bey araba alım satımı yapıyor 2 yıldan beri bulaşmadığı tek araba mercedesin 96 model ve altı arabalar
bunların hiç birini almıyor sebebi tabikide parça sıkıntısı kendisi aynen bunu diyor aklında bulunsun : mercedes'in eski kasaları bile sağlam kolay kolay problem yaratmaz eski olmasına rağmen birazda olsa konforu var ama bi kaza yaparsan parçalarını bulmak samanlıkta iğne aramak gibi diyor
bulurmusun bulursun belki ama kolay bulcağını hiç ama hiç samıyorum araba ve motosiklet alırken ilk önce yedek parça piyasası aktifmi ona bakınmalı diye düşünüyorum iyi günler
-
15 Aralık 2015, 13:03
12-13 bin sahin brodway buna guluyorum.
piyasa sanal yukseliyor bunlara bu paralari veren varsa gecmis olsun.
-
15 Aralık 2015, 13:09
ismail kozan adlı üyeden alıntı
valla hocam bizim peder bey araba alım satımı yapıyor 2 yıldan beri bulaşmadığı tek araba mercedesin 96 model ve altı arabalar
bunların hiç birini almıyor sebebi tabikide parça sıkıntısı kendisi aynen bunu diyor aklında bulunsun : mercedes'in eski kasaları bile sağlam kolay kolay problem yaratmaz eski olmasına rağmen birazda olsa konforu var ama bi kaza yaparsan parçalarını bulmak samanlıkta iğne aramak gibi diyor
bulurmusun bulursun belki ama kolay bulcağını hiç ama hiç samıyorum araba ve motosiklet alırken ilk önce yedek parça piyasası aktifmi ona bakınmalı diye düşünüyorum iyi günler
Bizim ayni kasa dizel motorlu ve otomatik aracimizin her parcasini cikma veya yeni olarak rahatca bulabiliyoruz. Hatta arabayi yeni aldigimizda rot ayari yaptirmak icin gittigimde eski sahibi hic o taraklara basmamis oldugu icin rotil kontra somunu sokulmeye calisilirken rotil koptu. Ben de diger parcalarin da ayni durumda olabilecegi dusuncesiyle tum onduzeni yenisi ile degistirdim. Telefonla siparis ettik 1 saat dolmadan elimize ulasti. Bahsettiginiz parca sikintisi Ankara'da gecerli degil.
-
15 Aralık 2015, 13:18
illaki 10bin civarına,manuel,büyük,konforlu,iyi giden,iyi dönen,iyi duran,donanımlı birşey arıyorsan Concorde;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16586882/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...53169437/detay
190e ye göre daha modelli olur, içi çok daha geniştir,özellikle arkası.bagaj çok daha büyüktür.koltuklarının büyüklüğü ve konforu 190e ile kıyaslamayacak kadar iyidir.düzlük performansı 190e den çok daha iyidir.lpg de problem çıkarmaz.airbag ve abs hariç herşey var.4 cam+aynalar elektr.,otm klima,yol bilgisayarı(ki bu bilgisayar hala 2015 renaultlarda kullanılıyor).kapı içleri sarkmamış bir r21 size kolay kolay sorun çıkarmaz kaporta parçaları pahalıdır
-
15 Aralık 2015, 13:31
Sizi arabadan soğutmak gibi olmasın(felaket tellalı geldi hanımmmm ) ama babamın bir arkadaşı 1990 üstü Mercedes 190 almıştı.Galiba araç fazlasıyla hor kullanılmış.Adama sorudum abi kaça aldın diye hiç sorma 16.000 TL ye aldım üstüne yaptığım masraf 15.000 TL yi buldu gibisinden bir şey dedi. Ne kadar doğru söyledi bilemiyorum.Kazası vardı yada eleman aldığında yapmıştı yanlış görmediysem airbag açıktı.Belki o yüzden o kadar masraf yapmıştır.İstanbul,Ankara gibi yerlerde parçaları zorda olsa bir şekilde bulunur.İyi ve titiz kullanıldıysa fazla sorun çıkarmaz ama 30 yaşında bir arabanın hiç sorunsuz olmasını beklemeyin.Sorun çıkarmaya başladı mı da parça fiyatları malum.
-
15 Aralık 2015, 14:36
Arkadaşlar hepinize yorumlariniz için tesekkur ederim aracı bugün alicam saat 2 sen sonra. İnşallah hayırlı olur. Fikir veren herkese teşekkürler.
Gp500-1st: komik ama maalesef durum bu
İnitial-D: tavsiye için teşekkürler çok güzel seridir 21 serisi ancak 190 dan daha masrafsız da olmaz yedek parçası çok pahalı 21 serinin.
Thracian: 15 bin lira masraf yaptıysa araca parası çökmüş demekki. Mercedes 190a 10 bine motor şanzıman defransiyel yapılır. Biraz halt etmiş o arkadaş. Baya aramış yani
-
15 Aralık 2015, 14:59
initial-D adlı üyeden alıntı
13-14 bin 85 190a vermem ben.makyajlı kasasından almaya çalışırım ozamanda 20lere çıkacağı fiyat gider e34 bmw alırım
E-34 ü önermem, köpek gibi yakar daha ustune yakan baskabirsey gormedim. Parcasi pahali ama kalitelidir. En iyisi opel corsa yakmiyor :D
-
15 Aralık 2015, 16:21
Tabi ki aralarında dağlar kadar fark var biliyorum ama ben sizin yerinizde olsam motordan ve yedek parçadan pek anlamıyorsam daha yüksek modelli bir araba düşünürdüm.
Mesela Peugeot 206 yada Honda civic gibi hee bunlarda sorun çıkmaz mı? tabi ki çıkar ama en azından parça fiyatında ve parça bulma anlamında daha az yorar diye düşünmekteyim.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
15 Aralık 2015, 16:32
Moderatör
Saat 15:30 N'oldu alındı mı araç ?
Hayırlısı olsun hakkınızda
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
15 Aralık 2015, 20:14
seta34 adlı üyeden alıntı
E-34 ü önermem, köpek gibi yakar daha ustune yakan baskabirsey gormedim. Parcasi pahali ama kalitelidir. En iyisi opel corsa yakmiyor :D
yakıtına katılıyorum ama çok pahalı dediklerini e38 740ın parçasını bile çok ucuza heryerde bulabiliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)