Mercedes 190e 2.0 hakkinda
-
15 Aralık 2015, 22:06
uzak durmanı tavsiye ederim. parana göre, en yüksek model ne araba alabiliyorsan ona yönel. varsın fiat albea olsun ama piyasada orijinal parçası bulunan, modeli yüksek bir araç olsun.
anadolu'da trafik sorunu olmayan, bir ucu ile öteki ucu arası 20 kilometre bir şehirde yaşıyor olsan tamam derim. yolda kalsan ne gam. istanbulda kullanım şartları, dur-kalklar, ani hızlanmalar falan eski model araçlar için büyük eziyet. vızır vızır araba geçen bir yerde arıza yapacak olsa, al başına belayı. bıraksan olmaz, götürsen nasıl götüreceksin?
30 yaşında, bir tarafı arızalandığında yine 30 yaşındaki çıkma parçalarla toplanıp tamir edilen araba, mercedes bile olsa hayır gelmez.
Reklamlar
-
16 Aralık 2015, 00:08
Arkadaşlar hepinize yorumlariniz için ayrı ayrı tesekkur ederim aracı bugün saat 3 itibariyle aldim . umarım daha iyileri sizlerin olur allah hepinize gonlundekini verir insallah. İnşallah kazasız belasiz tekrardan hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim
Keremkrmn : motordan da yedek parca olayından da anlarim kardesim. Bahsettiğim 190 e arabayi komple a.dan z.ye moleküllerine ayiririm. Problem yok ama burada da sorup fikir almak istedim çünkü motorcularin geneli ben dahil motor ve çalışma prensibini bakımını gayet iyi bilir
-
16 Aralık 2015, 00:23
Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim. Babamda 85 model 190 D düz vites var. Araç tamamen orjinal. Lokal boya değil sadece fırça rötuşu var. Aldığında kliması yokmuş sonradan klima taktırmış. Araca daha iki sene önce 30.000 Lira teklif edildi. Babam "bunu satıp da bundan daha iyisini bulamam" düşüncesiyle satmadı her servise uğrayışımızda alıcılar çıkıyor. Parça konusunda hiç sıkıntı yaşamadık. Sanayide motora ait parçaları amblemli ve amblemsiz olarak satıyorlar, bundan kaynaklı fiyatları da farklı oluyor. Parçaları birebir kontrol ettirdik hiç bir fark yok. Seni üzmeyeceğini umuyorum. Güle güle kullan..
-
16 Aralık 2015, 09:56
aquarist4 adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim. Babamda 85 model 190 D düz vites var. Araç tamamen orjinal. Lokal boya değil sadece fırça rötuşu var. Aldığında kliması yokmuş sonradan klima taktırmış. Araca daha iki sene önce 30.000 Lira teklif edildi. Babam "bunu satıp da bundan daha iyisini bulamam" düşüncesiyle satmadı
her servise uğrayışımızda alıcılar çıkıyor. Parça konusunda hiç sıkıntı yaşamadık. Sanayide motora ait parçaları amblemli ve amblemsiz olarak satıyorlar, bundan kaynaklı fiyatları da farklı oluyor. Parçaları birebir kontrol ettirdik hiç bir fark yok. Seni üzmeyeceğini umuyorum. Güle güle kullan..
Sagolasin hocam allah razi olsun. Allah herkese gönlüne gore versin. Sabah tek marsta çalışıyor arabam motor hakikaten iyi durumda duman atma vuruntu falan yok. Tek korkum cok aşırı yakması inşallah yakıtı Üzmez
-
16 Aralık 2015, 18:06
Hayırlısı olsun bence iyi bir araç almışsın arkadaşım. Daha önce ki kullanıcıları tarafından yıpranmamış e hor kullanılmamış ise süper bir araç diyebilirim. aynı modele 5 sene bindim. bir tek sıkıntı yakıt olabilir. kolay arıza çıkarmaz, konforludur, sağlamdır ve güvenlidir. bakımlı arabaysa otobanda 220 km hızı rahatlıkla görebilirsin. 4 vites araç oldukça torkludur ve hatta ilk kalkışta 16v olan 190 nın rahatlıkla eline verebilirsin.
benim kullandığım yıllarda istanbul aksaraydaki iski binasının arka sokağında ki parçaçılarda bol miktarda parça vardı hemde çok uygun fiyata. Araştırırsan o dükkanlar taşınmış bile olsa mercedes parça işine devam ediyordur parçaya ihtiyacın olmadan o firmaları bulmanı tavsiye ederim. ayrıca bu modelde frenlerin 4 de disktir. güle güle kazasız kullan arkadaşım...
-
16 Aralık 2015, 19:07
aloavera adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun bence iyi bir araç almışsın arkadaşım. Daha önce ki kullanıcıları tarafından yıpranmamış e hor kullanılmamış ise süper bir araç diyebilirim. aynı modele 5 sene bindim. bir tek sıkıntı yakıt olabilir. kolay arıza çıkarmaz, konforludur, sağlamdır ve güvenlidir. bakımlı arabaysa otobanda 220 km hızı rahatlıkla görebilirsin. 4 vites araç oldukça torkludur ve hatta ilk kalkışta 16v olan 190 nın rahatlıkla eline verebilirsin.
benim kullandığım yıllarda istanbul aksaraydaki iski binasının arka sokağında ki parçaçılarda bol miktarda parça vardı hemde çok uygun fiyata. Araştırırsan o dükkanlar taşınmış bile olsa mercedes parça işine devam ediyordur parçaya ihtiyacın olmadan o firmaları bulmanı tavsiye ederim. ayrıca bu modelde frenlerin 4 de disktir. güle güle kazasız kullan arkadaşım...
Eyvallah hocam iyi dileklerin için tesekkur ederim. Benim tek korktugum yakıt şuanda ondan da memnunum 30 TL LPG ile 95 km kadar yol yaptım. Allah herkese gönlüne gore versin arkadaslar hepinize tesekkur ederim.
-
16 Aralık 2015, 21:44
hayırlı olsun kazasız belasız günlerde binin.190e iyidir,zevklidir,sorunsuzdur.
aloavera adlı üyeden alıntı
2000 cc 16v 190e motoru yok maalesef
16v olanlar 2,3-2,5 cosworth kapaklar
-
16 Aralık 2015, 23:51
initial-D adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız günlerde binin.190e iyidir,zevklidir,sorunsuzdur.
2000 cc 16v 190e motoru yok maalesef
16v olanlar 2,3-2,5 cosworth kapaklar
Sağol kardeşim sana kat kat iyileri nasip olur inşallah
-
17 Aralık 2015, 15:02
Hayırlı olsun problemsiz binersin, hayrını görürsün insallah.
Bi kaç foto alırız
-
17 Aralık 2015, 19:17
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun problemsiz binersin, hayrını görürsün insallah.
Bi kaç foto alırız
Eyvallah kardeşim amin. Foto ekleyemiyorum bilgisayarım yok ben sana vatsaptan atayim sen buraya yükle kabul mu minnettar olurum (5061077778)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)