Apartmanda kiracının rolü
Reklamlar
-
16 Aralık 2015, 00:49
Ben en üst kattayım ve alt kat komsumun patlayan güneş enerjili su deposu patladı ve benim odalaların tavanları hala bodrum katı gibi yazın boyatıcam artık hem kurur. Ki bu sebepten bana sorulursa evin çatısına su deposu koydurmam bundan sonra
Senin durumun için kafes öneririm. Hatta kafesi iyi bir demirciye menteşeli yaptırırsan portatif olur. Üstünüde su geçirmez branda ile kapatırsan hem yağmurdan hem güneşten korumuş olursun. (Projemdi ancak henüz deneme fırsatım olmadı)
Reklamlar
-
16 Aralık 2015, 01:09
Ortak alan icin izin alman lazim. Dedigine gore baban kmseye sormadan bahcenin bi kismina coreklenmiş ses edememisler. Buna yeltenirsen babani bahcesindende edebilirsin ☺
-
16 Aralık 2015, 20:04
evi müteahhit'e verdik.ilk şart olarak motosiklet garajı yapmasını söyledik,ek anlaşma yapıp imzalattık ,bakalım nasıl olacak bitince
-
20 Aralık 2015, 09:41
Apartman sahibi almanyadaymış digerlerinden izin almam lazim
-
20 Aralık 2015, 12:16
https://www.youtube.com/watch?v=sROz7GFe3sc Bence bu on numara..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=-o3cdClkOXw Bu daha da az yer kaplıyor.
-
20 Aralık 2015, 16:30
Moto Kabin / Antalya çok basit ve güzel bir çözüm sunuyor. Bu kadar inşa ile, diğer apartman sakinleriyle sorun çıkarmı endişesi ile uğraşacağınıza, bu kabini alıp, hemen yan tarafa koyun. Kimse bir şey söyleyemez. Hatta bence sokağa bile koyabilirsiniz, nasıl arabayı park edebiliyorsanız, bunu da sokağınıza bile 'park edip', motorunuzu içine bırakabilirsiniz. Fiyatı sanırım İstanbul teslimat 3500TL idi.
VIDEO İÇİN TIKLAYINIZ
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
İkinci bir öneri ise, Nova Garaj / İstanbul gene çok basit ve güzel bir çözüm sunuyor. Bu kabini alıp, hemen yan tarafa koyun. Bu seçenekte bir önceki gibi tam rahat değilim, laf edebilirler, çünkü bu resmen konteyner gibi. Fiyatı sanırım İstanbul teslimat 4700TL idi, peşin ödeme de ise 4200TL diyorlardı. Bunun ilginç özellikleri, önündeki kepengin elektrikli olup uzaktan kumanda ile açılıp kapanması, sisteme alarm takılabilmesi, içinde aydınlatma olmasıdır.
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler