korkunc bir ruya daha ...(ruya icinde ruya gorup uyanamamak)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yakin zamanda vahiy gozukuyo baskan saka bi yana,ruyanda dusunup yapabilme isini nasil yaptin yav,ben bi turlu dusundugumu yapamiyorum,sanki televizyon izliyomusum gibi oluyo :D korkacak bisey yok alti ustu ruya yav,unutun gitsin
-
Sti adlı üyeden alıntı
Yakin zamanda vahiy gozukuyo baskan
saka bi yana,ruyanda dusunup yapabilme isini nasil yaptin yav,ben bi turlu dusundugumu yapamiyorum,sanki televizyon izliyomusum gibi oluyo :D korkacak bisey yok alti ustu ruya yav,unutun gitsin
cok saol valla o unut gitsin ruya lafini duyunca bile bi irkildim hala etkisindeyim . yataktan kalkamadim . valla bence pek guzel bisey degil hele korkudan sucuk gibi terleyince guzel olmuyor ruyada kalmak . bu 4. yada 5. oldu umarim bidaha yasamam ...
-
Yemeği yedikten sonra hemen uyumayın önce bi sindirsin sistem.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Yemeği yedikten sonra hemen uyumayın önce bi sindirsin sistem.
yemegi gece 11 gibi yedik . ben sabah 6 gibi felan uyudum yani ondan olucagini sanmiyorum
-
gördüğün ecnebilerin lucid dream dedikleri şey. bir araştır istersen internetten. ben de lise yıllarımda bu tarz rüyada istediğimi yapabildiğim rüyaları çok görürdüm ama artık nedense rüyada olduğumu fark edemiyorum. uyanında ne gördüğümü bile hemen unutuyorum.
-
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
gördüğün ecnebilerin lucid dream dedikleri şey. bir araştır istersen internetten. ben de lise yıllarımda bu tarz rüyada istediğimi yapabildiğim rüyaları çok görürdüm ama artık nedense rüyada olduğumu fark edemiyorum. uyanında ne gördüğümü bile hemen unutuyorum.
arastirmaya basladim ama bana dogru yolu buldurcak sanirim bu ruyalar alkolu alemi felan birakcam sanirim . aslinda iyi bisey ) . tam dediginzii arastiriyordum karsima cikti cok uykum var ama bugun uyumiyacagim tekrar :₺
-
Yattığın yerde birşeyler yiyiyorsan yapma. Yattığın yerde yiyecek kırıntısı olursa karabasan ve kabus içeren rüyalar görme oranı artıyor. İlk sebebi bu olabilir.
2. olarak bünyen alkole karşı aşırı zayıf(hassas) olabilir ve alkolle birleşince gece kafanda kurduğun şeyler sana kabus olarak dönmüş olabilir.
Hala geçmediyse ve tekrarlıyorsa, bu durumdan çok rahatsızsan, rüyanda bahsettiğin gerçek hayattan tanıdığım dediğin o 3 salak kişiyi eşşek sudan gelene kadar döv. Rüyada olmasa da gerçek hayatta hırsını aldığın için psikolojin rahatlayıp ve kabusların bitebilir
-
extacy'nin zararlari bunlar, korkma gecer 2-3 güne
-
09 Aralık 2015, 13:36
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Yattığın yerde birşeyler yiyiyorsan yapma. Yattığın yerde yiyecek kırıntısı olursa karabasan ve kabus içeren rüyalar görme oranı artıyor. İlk sebebi bu olabilir.
2. olarak bünyen alkole karşı aşırı zayıf(hassas) olabilir ve alkolle birleşince gece kafanda kurduğun şeyler sana kabus olarak dönmüş olabilir.
Hala geçmediyse ve tekrarlıyorsa, bu durumdan çok rahatsızsan, rüyanda bahsettiğin gerçek hayattan tanıdığım dediğin o 3 salak kişiyi eşşek sudan gelene kadar döv. Rüyada olmasa da gerçek hayatta hırsını aldığın için psikolojin rahatlayıp ve kabusların bitebilir
dedigin dogru arkadaslarda kalinca yattigim odada yer icer takiliriz . bunu degistircem en kisa surede . alkol konusunda katilmiyorum cok saglam icerim kendim istemedigim surece sarhos olmam yani cok alkollu olsam bile kontrol bendedir sarhos oluyim egleniyim demedigim surece . son olayda imkansiz sanirim biri cok sevdigim Arkadaslarimdan ve kiz digeri onun annesi 3. kisigi inan bende tanimiyorum )
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
seta34 adlı üyeden alıntı
extacy'nin zararlari bunlar, korkma gecer 2-3 güne
yok yok asla kullanmam oyle seyler )
-
09 Aralık 2015, 14:00
Linkinpark20 nin dediği gibi siz lüsid rüya görmüşsünüz. Yani rüyada olduğunuzu farketmişsiniz ama bu rüyanızda her istediğinizi yapabileceğiniz anlamına gelmez yani rüyada olduğunu farketseniz bile olayların akışını her zaman istediğiniz gibi değiştiremeyebilirsiniz uyanmak da buna dahil.
Karabasan dedikleri şey de uyku felcidir, ekmek kırıntısıyla ya da benzer şeylerle bir bağlantısı yok. Basit bir anlatımla uyurken rüyanda gördüklerine, verdiğin fiziksel tepkileri uyuyan vücuduna yansıtama yani uykunda hareket edip kendine zarar verme diye vücudun uyku boyunca beyin tarafından felç olması durumu.
Yani normal şartlarda uyandığında beynin tamam normale dönüyoruz diyerek bu felç modunda çıkar. Ama bazen uyanırsın fakat beyinde oluşan anlık bir işlev bozukluğu yüzünden uyku felcinden biraz gecikmeli çıkarsın 10-15 saniye gibi, bu da haliyle hariket edememeye ve durumdan bir habersen korkup, karabadan üstüme oturdu hareket edemedim şeklinde yorumlamana sebep olur tabi bunun sizin durumla bir alakası yok.
-
09 Aralık 2015, 14:09
sagat adlı üyeden alıntı
Linkinpark20 nin dediği gibi siz lüsid rüya görmüşsünüz. Yani rüyada olduğunuzu farketmişsiniz ama bu rüyanızda her istediğinizi yapabileceğiniz anlamına gelmez yani rüyada olduğunu fark etseniz bile olaylarım akışını her zaman istediğiniz gibi değiştiremeyebilirsiniz uyanmak da buna dahil.
Karabasan dedikleri şey de uyku felcidir, ekmek kırıntısıyla ya da benzer şeylerle bir bağlantısı yok. Basit bir anlatımla uyurken rüyanda gördüklerine, verdiğin fiziksel tepkileri uyuyan vücuduna yansıtama yani uykunda hareket edip kendine zarar verme diye vücudun uyku boyunca beyin tarafından felç olması durumu.
Yani normal şartlarda uyandığında beynin tamam normale dönüyoruz diyerek bu felç modunda çıkar. Ama bazen uyanırsın fakat beyinde oluşan anlık bir işlev bozukluğu yüzünden uyku felcinden biraz gecikmeli çıkarsın 10-15 saniye gibi, bu da haliyle hariket edememeye ve durumdan bir habersen korkup, karabadan üstüme oturdu hareket edemedim şeklinde yorumlamana sebep olur tabi bunun sizin durumla bir alakası yok.
yok aslinda hala ruyadayim o karabasan muhabbeti devil eminim o uyanmadan once uyaniyosun ama vicudunu haraket ettiriyosun o oldugunda panik yapmiyorum 2-3 kere oldu nekliyorum uyaniyorum onda hersey simsiyah oluyor . ama bu bidigin ruyadan ayilmaya calisiyorum daha oncede oldu genelde dua okuyarak cikiyorum bikerede son ruyada odlgum gibi kendi kendime bagirarak ciktim besmele cekip bilmiyorum uykumu duzene sokmam gerekl isanirim . beni ciddiye alip yorum yapan herkese sonsuz tesekkurler
-
09 Aralık 2015, 14:14
Yok seninki karabasan değil zaten yukarda adı geçince onu da açıklayayım dedim. Sen lusid rüya görmüşsün, dediğim gibi rüyada olduğunu bilsen bile her şeyi yapamazsın uyanmak gibi birde rüya içinde rüya mevzusu var ama senin durum onla uyuşmuyor.
-
09 Aralık 2015, 14:18
sagat adlı üyeden alıntı
Yok seninki karabasan değil zaten yukarda adı geçince onu da açıklayayım dedim. Sen lusid rüya görmüşsün, dediğim gibi rüyada olduğunu bilsen bile her şeyi yapamazsın uyanmak gibi
birde rüya içinde rüya mevzusu var ama senin durum onla uyuşmuyor.
anladim bilgini paylastigin icin tesekkurler umarim bidaha olmaz baya korkunc cunku arkadasima anlatknca keske bana olsa dedi hayret ettim
-
09 Aralık 2015, 14:54
Maneviyat olarak zâyıf düşmüşsün bence biraz inancını kuvvetlendir.
-
09 Aralık 2015, 15:11
benide sürekli karabasan basıyor aslında uyku felci
-
09 Aralık 2015, 15:36
Oooow.. Durum ciddi.
Senin kafan kabarmış, dötün açıkta kalmış, için çömelmiş, 3 vakte kadar sana doğru kabaran 4 şey var, bugün mü desem yarın mı desem karar veremedim neyse yarın diyeyim, harabeler görmüşsün hayra alamet değil desem de inanma rüyadır uyanık kalmak iyidir aslında yatmadan önce mercimek çorbası içip yerde 3 defa kıbleye karşı yuvarlan 1 bardak su içip neden içtim diye 3dk. düşün sonra yat uyu.
Şaka şaka bişeyin yok. 3 günlük ömrün kalmış sadece.
-
09 Aralık 2015, 15:55
Memory42 adlı üyeden alıntı
Maneviyat olarak zâyıf düşmüşsün bence biraz inancını kuvvetlendir.
varya son derece haklisinjz . aksam yatmadan dedim artik biraz kendime ceki duzen veriyim en azindan cumalara gidiyim felan deyip yatmadan salavat felan ckemistim vallahi . bu oneriniz dikkate alicam saolun .
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
ZümeR adlı üyeden alıntı
Oooow.. Durum ciddi.
Senin kafan kabarmış, dötün açıkta kalmış, için çömelmiş, 3 vakte kadar sana doğru kabaran 4 şey var, bugün mü desem yarın mı desem karar veremedim neyse yarın diyeyim, harabeler görmüşsün hayra alamet değil desem de inanma rüyadır uyanık kalmak iyidir aslında yatmadan önce mercimek çorbası içip yerde 3 defa kıbleye karşı yuvarlan 1 bardak su içip neden içtim diye 3dk. düşün sonra yat uyu.
Şaka şaka bişeyin yok. 3 günlük ömrün kalmış sadece.
ciddi ciddi okudum sanirim bu son 3 gunumun 24 saatini uyuayarak gecirecegime gore 48 saatte neler yapilir bilmiyorum . acil 1000 rr alinir
-
09 Aralık 2015, 15:56
Havalar soğudu açıkta yeriniz kalmamasına dikkat edin.
-
09 Aralık 2015, 16:24
Light biradan sonrasini okumadim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)