kardeşim neren açık kaldı :D
kardeşim neren açık kaldı :D
forum? neden forum acilir ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:21 ----------
ahah abi bilmiyorum ya ogunden beri ruya gormedim desem sanirim az uyumamdan hergun birsey oluyor erken uyaniyorum ama gece gozlerim aciya aciya oturuyorum
Aga ister bilime inan
İster üfürükçülere, tercih senin.
İnsan bazı şeyleri anlamaya çalışıp, nedenini araştırıp çözüm üretmeye çalışmak yerine, korkuya kapılıp da ilahi güçlerden başkasının kendine yardım edemeyeceğine inanıyorsa o insana kimse yardım edemez.
Epilepsi hastalarını içine cin kaçtı diye hocalara getirip muskalar yaptırıp, üfletip, yatırlardan yardım bekleyip de çözüm alamayınca ağlayanlardan farkınız yok. Allah akıl fikir versin de islam alemi modern putlarından kurtulsun.
Gökberk bu rüyalar tek tekerde takla atacağına alamet şaka şaka Dini sorgulamaya falan başladım demişsin. Çağımız gençlerinin ortak hastalığı benim inancım çok kuvvetli ama imanım zayıf hatta namazımı kılmadığım için motora binmek dahi istemiyorum. Sana ister inan ister inanma tek bir olay anlatacağım.Bir gün motoru çıkarırken bizim nineye denk geldim başladı ayetel kursi okumaya allah kaza bela vermesin gittiğin gibi gel dedi. O gün ben dik bir rampada dengemi kaybettim kaza yapacağımı anladığım gibi zıpladım motordan.Motor sürüklenio peşinde ben sürükleniyorum.Sonra yerden kalktım gidip motoru kapatıp kaldırdım şerefim üstüne yemin ederim sana tek bir kılcal çizik bile yok fabrikadan nasıl çıktıysa aynen o şekilde.Ben buna benzer garip birkaç şey daha yaşadım anlatsam deli derler. Bu yaşadağım şeyde fizik kurallarına aykırı 15 dakika motorun sağına soluna bakmaktan kafayı sıyırdım. Eve gittim motoru kitlemeden önce 1 saat başında düşündüm eve girdim içim rahat etmedim çıktım bidaha baktım yok arkadaş çizik yok. Kazayı yaptığım günde hem cünüptüm hemde üstümde cevşenim yoktu ilk defa çıkardım ilk defa maddi hasarlı kaza yaşadım.Hala yaşadığım bir rüya olabilirmi diyorum aklıma geldikçe kötü oluyorum hiçbir açıklaması yok la ilahe illallah diyorum tek sebebi Allah tı Allah korudu diyorum inanması güç.
200ml bardaga su koy icine siradan bi asprin at 5 dk bekle apartman bosluguna cik ismet diye bağır
Ruya tabirleri kitabini bi incele gorduklerini orda ara fazla tekrar ederse bi psikologa görün
Dostum hepimiz bir rüya yaşamıyor muyuz zaten?
Geçmiş olsun.İnsan denen varlık'da ruh vardır.Beden ölsede ruh ölmez.Elle tutulur birşey değildir, bazen daralır, bazen sıkılır, bazen içine sancı düşer.Bizi robottan ayıran özellikdir.Amma uyuyunca o ruh senden çekilir.Top atsan duymaz ,yanında konuşsan duymaz ,adın ne? desen bilmez. İşde bu küçük ölümdür ,büyük ölüm ise ecelin nezamansa ozamandır. İşde ozaman 2 metre karanlık çukura koyarlar, hemde içi boş değil, fidan diker gibi hertarafına sımsıkı toprak örterler ozaman hesab vaktidir...Bu böyle ister inan ister inanma.Rüya konusunda ise Kur'anı kerimde Hazreti Yusuf Aleyhisselam ile ilgili ayetleri okuyabilirsin.Bilim ise ise sadece işin maddi boyutunu inceler.Bu zamana kadar bir bilim adamı ,aha bu ruhtur diyememişdir. Veyahut ahan bu senin rüyan Cd ye çektim diyememiştir.Herkesin başından açıklayamıyacağı hadiseler geçmişdir.Mesela Çanakkale savaşındaki hadiseler ,bu hadiseler bilimle açıklanamaz çünkü maddi birşey değil.
kardeşim fatih çarşambadayım hocamız seni üflerse hiçbirşeyin kalmaz inşallah
yukarıda biraz dalga geçtim ama ciddi olarak şunu söyleyeyim; hayra yor. Hayırlısı olsun. İyi şeyler düşün.
Yarın uyan yatağından kalk. Merdivenleri in, korumalarını giy, motosikletini çalıştır, üstüne bin, 100 km sür sonra 3 arkadaşınla bi cafede oturun ardından gidip bilgisayarlara bakın. Eve gel yat kalk bir daha olmaz ;)
Bizim arkadaşta ayni rüya yi gördü 5ay sonra ormanda terkedilmiş şekilde buldular cesetini.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)