Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

korkunc bir ruya daha ...(ruya icinde ruya gorup uyanamamak)

REKLAM ALANI
    seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Alıntı Merdo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Light biradan sonrasini okumadim
    niye sütaşta mı çalışıyosun
    gokberk6426, svgblg, jackonbir ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Alıntı gokberk6426 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    varya son derece haklisinjz . aksam yatmadan dedim artik biraz kendime ceki duzen veriyim en azindan cumalara gidiyim felan deyip yatmadan salavat felan ckemistim vallahi . bu oneriniz dikkate alicam saolun .

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------

ciddi ciddi okudum sanirim bu son 3 gunumun 24 saatini uyuayarak gecirecegime gore 48 saatte neler yapilir bilmiyorum . acil 1000 rr alinir
    Aynen kardeşim ver çeki düzenini, git cumaya, tövbe et rodajını tekrar bir daha yap sağlam olsun inşallah
    gokberk6426 bunu beğendi.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı Memory42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen kardeşim ver çeki düzenini, git cumaya, tövbe et rodajını tekrar bir daha yap sağlam olsun inşallah
    ahaha guzel benzetme tavsiyeniz uzere tesekkurler

Merdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı seta34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye sütaşta mı çalışıyosun
    aman hocam, ayrancı değiliz light birayı yakıştıramadım da ondan.

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Ayağın çıplak karabasma sonra karabasanlar gelip seninde bir karabasan olduğunu sanıp senle arkadaşlık kurmaya çalışıyorlar ondandır:D
    Euzu besmele çek bildiğin tüm duaları okuyup yat bide öyle dene en azından için rahat uyursun.
    Bi de duke aldın mı ne oldu o iş?

Motosikleti
    Mondial Drift
    Ayetel kursi oku yat

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    İnançsız olma yolunda ilerlerken rüyanda fatiha okutan rabbine sığın.
    Sonra sor kendi kendine Fe Eyne Tezhebun

Say ki öldün,yalvardın yakardın,sana bir gün daha verildi.Bugünü o gün bil,öyle yaşa.İmam-ı Gazali.

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı turbocharge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayağın çıplak karabasma sonra karabasanlar gelip seninde bir karabasan olduğunu sanıp senle arkadaşlık kurmaya çalışıyorlar ondandır:D
    Euzu besmele çek bildiğin tüm duaları okuyup yat bide öyle dene en azından için rahat uyursun.
    Bi de duke aldın mı ne oldu o iş?
    kisin gecmesini bekliyorum ve ehliyetten sonra egitimi . subatta alicaz ama orasi kesin. ulan ruyama bu 3 sey gelcegine duke gelseya 1290 superduke gelsin uyananirsam . diger mt uyelerinede tesekkurler ciddiye alip cevap verdikleri icin . ceki duzen verdim kendime artik daha dikkatli ve bilincliyim bir ruya insanin hayatini nasil degistiriyormus onu anladim ...

Motosikleti
    honda pcx
    Kardesim cok fazla bilgisayar oyunu oynuyosun, birde korku filmi izliyorsun , maneviyatta zayif olunca boyle ruyalar gormen normal. Komedi yada aksiyon filmi izle. Bilgisayar oyununu da azalt. Maneviyata da biraz fazla ozen goster. Insanlar gayret gostermeden kurdan bile uretemiyorsa , bu kadar alem yoktan yere olusmamisdir demi. Bir sahibinin oldugundan suphe duyma vede sorgulama.

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı josepth_o6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardesim cok fazla bilgisayar oyunu oynuyosun, birde korku filmi izliyorsun , maneviyatta zayif olunca boyle ruyalar gormen normal. Komedi yada aksiyon filmi izle. Bilgisayar oyununu da azalt. Maneviyata da biraz fazla ozen goster. Insanlar gayret gostermeden kurdan bile uretemiyorsa , bu kadar alem yoktan yere olusmamisdir demi. Bir sahibinin oldugundan suphe duyma vede sorgulama.
    valla bayadir oynamiyorum arada xboxtan gta5 oynuyorum onun disidna video oyunu oynamiyorum ama film cok izliyorum haklisiniz son derece ...

AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Bana bu tip bir olay 5 yaşımdayken olmuştu ve hala unutamam. Eski yani 50-60 yıllık bir binanın etrafında dönüp duruyordum bir sürü insan vardı taksiler filan geçiyordu ve gittikçe garipleşiyordu fakat ben kendimi uyandırmayı başarmıştım. Nasıl uyandın dersen hala onu çözemedim ama beni çok etkilemişti ve devamında bir tanıdığım cüce oluyordu filan yani o yaştaki bir çocuk için çok korkunçtu.

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Benim gibi pek rüya görmez olunca bu rüyaları da ararsın. Ne güzel işte bilet parası yok. Sinema salonuna gitme derdi yok. Beleşe sinema.

chevy64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    04 monster 620

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Forumun geldiği noktaya bak.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Maneviyat olarak zâyıf düşmüşsün bence biraz inancını kuvvetlendir.
    Yoruma katılmakla birlikte(uykuda dua etmeden yola çıkarak) ben de rüya içinde rüya gördüm. Çok berbat şeyler de oldu, normal hayatta da salaklatıyor :D bir kez de rüyada olduğumu anlayıp bir şeyler yapmaya çalışmıştım ki o da şahaneydi. En güzel uyanmamı yaşamıltım. Fakat kısa sürdü o da tekrar rüyaya dalıvermişim

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Popon açıkta kalmış. Dikkat et kendine. Rüya yorumu zırvalıktır. İnançla falan da ilgili yok, kalibe büyücüleri de hemen konuya atlamışlar. Beyin kimyasındaki değişmeler ( alkol,ilaçlar, beslenme buna sebep olabilir) , günlük yaşadıkların vs. bunlara sebep olur. Hiçbir şeye yorma, korkma.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------

Maneviyat olarak zâyıf düşmüşsün bence biraz inancını kuvvetlendir.
    Maneviyat nasıl zayıf düşer ?. Zayıf düşen maneviyat nasıl kuvvetlendirilir ? . Günlük maneviyat idman programı mı var ?

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam rüyayorumu zırvalık değil bilinçaltının ta krndisidir. Eğer rüyada dua ederek kurtulmaya çalışmak veya dini motifler bolca varsa kişi ya yeni yeni inanmamaya başlamış, ya kafaya çok takmış fakat yeterli ibadet ettiğini düşünmüyor ya da sorgulamaya başlamıştır. "Ya da"ları çoğaltabiliriz ama konu hep bunun etrafında döner

-Dua ile bağdaştırılan kişi veya olay da olabilir tabi daha derin vakalarda

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Alıntı gokberk6426 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kisin gecmesini bekliyorum ve ehliyetten sonra egitimi . subatta alicaz ama orasi kesin. ulan ruyama bu 3 sey gelcegine duke gelseya 1290 superduke gelsin uyananirsam .
    İnşallah alırsın duke ni şubatta Ben rüyamda bile göremiyorum duke muke tık yok

Çorum İl Temsilcisi Furkan Tarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Su coronadan bi tane alabilir miyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------

Bknz: İdoser; Lucid Dream

bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Sorgulayınca daha çok Rabbine yaklaşacağına uzaklaşmışsın bu işte bir terslik var...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)