Ayağın çıplak karabasma sonra karabasanlar gelip seninde bir karabasan olduğunu sanıp senle arkadaşlık kurmaya çalışıyorlar ondandır:D
Euzu besmele çek bildiğin tüm duaları okuyup yat bide öyle dene en azından için rahat uyursun.
Bi de duke aldın mı ne oldu o iş?
Ayetel kursi oku yat
İnançsız olma yolunda ilerlerken rüyanda fatiha okutan rabbine sığın.
Sonra sor kendi kendine Fe Eyne Tezhebun
Say ki öldün,yalvardın yakardın,sana bir gün daha verildi.Bugünü o gün bil,öyle yaşa.İmam-ı Gazali.
kisin gecmesini bekliyorum ve ehliyetten sonra egitimi . subatta alicaz ama orasi kesin. ulan ruyama bu 3 sey gelcegine duke gelseya 1290 superduke gelsin uyananirsam . diger mt uyelerinede tesekkurler ciddiye alip cevap verdikleri icin . ceki duzen verdim kendime artik daha dikkatli ve bilincliyim bir ruya insanin hayatini nasil degistiriyormus onu anladim ...
Kardesim cok fazla bilgisayar oyunu oynuyosun, birde korku filmi izliyorsun , maneviyatta zayif olunca boyle ruyalar gormen normal. Komedi yada aksiyon filmi izle. Bilgisayar oyununu da azalt. Maneviyata da biraz fazla ozen goster. Insanlar gayret gostermeden kurdan bile uretemiyorsa , bu kadar alem yoktan yere olusmamisdir demi. Bir sahibinin oldugundan suphe duyma vede sorgulama.
Bana bu tip bir olay 5 yaşımdayken olmuştu ve hala unutamam. Eski yani 50-60 yıllık bir binanın etrafında dönüp duruyordum bir sürü insan vardı taksiler filan geçiyordu ve gittikçe garipleşiyordu fakat ben kendimi uyandırmayı başarmıştım. Nasıl uyandın dersen hala onu çözemedim ama beni çok etkilemişti ve devamında bir tanıdığım cüce oluyordu filan yani o yaştaki bir çocuk için çok korkunçtu.
Benim gibi pek rüya görmez olunca bu rüyaları da ararsın. Ne güzel işte bilet parası yok. Sinema salonuna gitme derdi yok. Beleşe sinema.
Yoruma katılmakla birlikte(uykuda dua etmeden yola çıkarak) ben de rüya içinde rüya gördüm. Çok berbat şeyler de oldu, normal hayatta da salaklatıyor :D bir kez de rüyada olduğumu anlayıp bir şeyler yapmaya çalışmıştım ki o da şahaneydi. En güzel uyanmamı yaşamıltım. Fakat kısa sürdü o da tekrar rüyaya dalıvermişim
Popon açıkta kalmış. Dikkat et kendine. Rüya yorumu zırvalıktır. İnançla falan da ilgili yok, kalibe büyücüleri de hemen konuya atlamışlar. Beyin kimyasındaki değişmeler ( alkol,ilaçlar, beslenme buna sebep olabilir) , günlük yaşadıkların vs. bunlara sebep olur. Hiçbir şeye yorma, korkma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
Maneviyat nasıl zayıf düşer ?. Zayıf düşen maneviyat nasıl kuvvetlendirilir ? . Günlük maneviyat idman programı mı var ?
Hocam rüyayorumu zırvalık değil bilinçaltının ta krndisidir. Eğer rüyada dua ederek kurtulmaya çalışmak veya dini motifler bolca varsa kişi ya yeni yeni inanmamaya başlamış, ya kafaya çok takmış fakat yeterli ibadet ettiğini düşünmüyor ya da sorgulamaya başlamıştır. "Ya da"ları çoğaltabiliriz ama konu hep bunun etrafında döner
-Dua ile bağdaştırılan kişi veya olay da olabilir tabi daha derin vakalarda
Su coronadan bi tane alabilir miyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
Bknz: İdoser; Lucid Dream
Sorgulayınca daha çok Rabbine yaklaşacağına uzaklaşmışsın bu işte bir terslik var...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)