Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Buraya nasıl küçük ve guvenli bi garaj yaptirabilirim

REKLAM ALANI
    Onur Avcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda magna vf700c
    [IMG][/IMG]

İlk defa motor alicam ve buraya bi garaj yapmak istiyorum uygunmudur nasıl yaptirabilirim hirsizlar daha once apartman girisindeki merdivenden yani icerden calmistilar bisikletimi calan kisi bence apartman sakinlerinin akrabalari olabilir yoksa orda bisiklet oldunu nerden bilicek
    Neyse artık sağlam bi garaj yapmaliyim gordigunuz yerde ağaca kadar olan bolmeye nasıl en guvenli garaj yapilabilir alacagim motor honda pcx sonradan yamaha r25 almak istiyorum her neyse once garajı nasıl neyden yapmaliyiz onerilerinizi almak istedim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam yere ve duvara kaynak ile sabitlenmiş şekilde profillerden demirci ustasına yaptırabilirsin. Kapısı olan birazda geniş birşey yaptırırsan, motosiklet bakım malzemelerinide içersine koyarsın. Senin için kullanışlı bir garaj olabilir. Kilitler kapıyada ufak bir alarm takabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/moto...aj-yapimi.html

Bu konuya da bakabilirsin.

Motosikleti
    Honda magna vf700c
    Bunun gibi olucak ama benimki demir sacdan kapatmak istiyorum profilleri bu farkli biseyden yapmis onerin icin saol bide yapacagim yerin zeminine beton atsam duzlesem ve ustine kanca gibi bise koyum oraya motoru bağlasam nasi olur + abus kilit + alarm ve çift kapili biri disardan acilan biride içerden kapaninca disardan kimsenin acamayacagi kapı hirsiz gelse vaz gecer

Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Onur Avcı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunun gibi olucak ama benimki demir sacdan kapatmak istiyorum profilleri bu farkli biseyden yapmis onerin icin saol bide yapacagim yerin zeminine beton atsam duzlesem ve ustine kanca gibi bise koyum oraya motoru bağlasam nasi olur + abus kilit + alarm ve çift kapili biri disardan acilan biride içerden kapaninca disardan kimsenin acamayacagi kapı hirsiz gelse vaz gecer
    Hocam etrafına mayın da döşedin mi bu iş tamamdır.

Alt tarafına beton atarsan daha iyi olur tabi. Abus kanca kilit vs. Zaten hırsız kapıyı açsa bile o kiliti sökemez.

Garajı yaparsan, yapım aşamasını vs. paylaş hocam. Kolay gelsin.
    Onur Avcı bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda magna vf700c
    Alahta seni guldursun :d asddsadfdfftr:d. İnşallah yakinda başlarim buraya gelişmeyi aticam ;)
    Mitoqondri bunu beğendi.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Demirciye 200x150x300 cm (Yüks.En.Boy) ebatlarında bir kafes yaptır.
    Yere çak, sabitle, kafes kapısına da qalın zencirli bi haladıla kilit taaamdır vesselam..
    Onur Avcı bunu beğendi.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler