arkadaşlar aranızda hiç kaza yada ciddi bir yaralanma geçirip ölümün kıyısından dönen oldumu? bu bir motor kazası , silah yaralanması ,boğulma falan da olabilir. paylaşır mısınız? ben 4-5 defa ölüm tehlikesi geçiren biri olarak merak ediyorum da...
arkadaşlar aranızda hiç kaza yada ciddi bir yaralanma geçirip ölümün kıyısından dönen oldumu? bu bir motor kazası , silah yaralanması ,boğulma falan da olabilir. paylaşır mısınız? ben 4-5 defa ölüm tehlikesi geçiren biri olarak merak ediyorum da...
Bi kere gaz takılı kaldı uçurumdan aşağı gidiyordum , bi de dolmuş sıkıştırdı adamın suratına tükürdüm adam bana mısın demedi.Mahkeme duvarı gibi suratı tükürsen yağmur yağıyo der adam.Hem de bir söz vardır Dolmuşun arkasından,arabanın önünden gidilmez diye
NOT
Bu olaylar memleketin İskenderun da oldu
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
bu dolmuşçular ve taksiciler hep bela oluyor nedense!!! adamların motorlulara hiç saygısı yok trafikte yokmuşuz gibi davranıyolar .. geçmiş olsun kılıç
kimsenin paylaşacağı bi anısı yok mu arkadaşlar
Yaw TR'nin her yerinde bela bunlar
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
benim hayatini kurtardigim bi velet olmustu:D essek sakalarinin arasinda kaynayip havuzun 2,5 metrelik yerine dustu. dalip cikarmistim. kucuktum o zamanlar.. ama var ya...
cikardigimda ufacik bi beden bana sarilip titreyerek agliodu......mannyak bi duyguydu.. ogunden beri boole olaylar kurarim kafamda kahraman olurum
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
havuza düşmüştüm birkere (yüzme bilmiyorumda). 2,5metreymiş. nasıl olduğunu hatıramıyorum. tek bildiğim babanım suniteneffüsüyle kurtulmuş olmam. ogün bugün havuzun yanına bile yaklaşmam
kahraman cezerye
herkes atlatmıstır herhalde yaaa.
gunumuzden gecmıse;
motorla gecırdıgım bıcok kazadan 3 unde yaklastıgımı hıssettım gercekten.
bı de arabayla bayaa saglam bı kaza yapmıstım.
işim geregı donen makıne parcalarıyla cok karsı karsıya kaldım 2 defa o sekılde gıdıyodum harbıden.
kucukken boguluyodum.
halen daha yasıosak Allah a cok sukur
e bızde bos durmadık ınsanlara yardım ettık de ukalalık olmasın onları da yazmayayım demı.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)