ver ver burdan olmazsa el altından ver
ver ver burdan olmazsa el altından ver
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
bu halka mübahtır böyle programlar...
May the Force be with McLaren Mercedes
her ne kadar kılda olsm bu herife koptum walla.. harbidende elemanın bütün varlığı ortaya dökülüvermiş...
CBR 600F Honda,
Rezillik, ahlaksızlığın bu kadarı Bu sapık hk. daha çok laflar ederim ama forum kuralları gereği susuyorum. Rtük'ün sayfasından şikayetimi yaptım. Programı izlemezdim zaten tv yi de çok az izliyorum belli kalitede yayınları ancak. Atv ye ağır bir eposta attım zaten ana sayfalarında yayından kaldırdıklarını, daha önce uyardıklarını yazmışlar akıllarınca günah çıkartıyorlar. Bu adam ne zamandır haddini fazlasıyla aşmıştı. Ey gidi ey yok ki adam gibi denetleyici kuruluş.
http://www.rtuk.org.tr/sikayetfor.asp
http://www.atv.com.tr/
Bu ahlak düşmanı şahsiyet artık ağzıyla kuş tutsa benim önyargımı silemez ve inşallah bunun sonu da Güner Ümit gibi olur.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Bu ilk mi yaw bi kere de yeni aldığı mankene herkesin içinde tecavüz etti.Bu don indirme işine iş kazası demiş ibne
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
abi o adamın yerinde olmak istemezdim ya düşünsenize bi insan içine çıkılmaz walla
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Beyler bu herifin çocukluğu çok büyük travmalarla geçmiş, küçük yaşta bunu yatılı okullara postalamışlar sevgisiz ilgisiz büyümüş. Sanırım ebeveynleriyle özellikle babasıyla ilgili saplantıları var. Sonuçta tüm kabiliyetsizliğine rağmen yıollarca karşımızda kalmayı başarabilmiş. Bu çarpık herif kendisi gibi neyazıkki Türkiye'de büyük bir çoğunluğu teşkil eden hastalıklı ruhları esir alıyor ve 'seyrediliyor-halk bunu istiyor' diye bu adam rağbet görüyor ve gittikçe palazlanıyor. Mehmet Ali Erbil Türkiye'nin psikososyal çöküntüsünün mükemmel bir protopidir. Kendisi ve onun maaş bağladığı ucubeler kumpanyası vatana millete hayırlı olsun!
Program yayından kaldırılmış.
zaten bir çok özel kanal ne veriyor ki bizlere hiç bir eğitici program olmadığı gibi aptal dizilerle seyirciyle dal geçiyor.
yazıklar olsun.
nefret ediyordum bu adamdan.... bu sayede hiç değilse programı kapatılmış olur.
iirenç herif. ben de hic sevmem.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Şu anda ''Pişti'' adlı program başladı. Muhteşem dörtlü her haltı konuşur, tartışır şu Mali denen yaratığın yediği haltı tartışmıyorlar. Acaba show tv ye transfer olmasından dolayı mı? Bu danışıklı dövüş artık midemi çok fena bulandırıyor. Kimse bahsetmiyor elemanın yediği haltı unutturacaklar nede olsa iyi ekmek bırakıyor kanallara ahlak fakiri. Sanat, sanatçının içini iyice boşalttılar.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ben hala kemal sunalı özlüyorum adile naşiti v.s
bunların yaptığı sanat değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)