Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Oyun bilgisayarından anlayan arkadaşlar bi bakabilir mi ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Pulsar 200ns
    Merhaba arkadaşlar. Bilgisayardan hiç anlamam. Kardeşim çok ısrar ediyor, oyun bilgisayarı alalım diye. Şöyle bir şey buldum, sizce nasıldır? Güncel oyunları kaldırmasını istiyorum. Gta 5,fifa 16 vs. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Saygılarımla...
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-i7-8-ram-500-hd-256-bit-e.karti-gta5-oyun-bilgisayarlari-235283490/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Oyun bilgisayarında en önemli ana faktörlerden birisi işlemci - diğeri de Grafik kartıdır, onlar da bu bilgisayarda malesef belli değil.

enlighteray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero Karizma R (2016)
    bu tarz ilanlarda düzgün şeyler olmuyor, 2009daki elde kalan işlemcileri koyuyorlar, çevrenizden anlayan bir arkadaş soruşturup ona danışmanız mantıklı olur

Motosikleti
    Pulsar 200ns
    Aslında biraz anlasam ve önce nereden başlayacağımı bilsem kendim toplayayım diyorum ama hiç anlamadığım bi konu. Çevremde anlayan birileri de yok aslında inşallah burdan birisi çıkar.

Motosikleti
    Hornet 650
    Bu bilgisayar gta5' i kaldırmaz.

İlla bunu alıcaksan; ekran kartını çok daha iyi bir kartla değiştirirsen çalıştırır.

Ancak, 450W power supply, yeni alıcağın ekran kartının gücünü karşılayamayacağı için onuda değiştirmen gerekicektir.

Bu da nerden baksan 1000 tl daha üstüne koyman lazım.

gta 5 i açar ve oynarsın kalite ayarıda en az orta kalitede açacakdır ramıda yeterli cpu da.
    bende r9 270x i var gta 5 i yükledim en yüsek ayarlarda oynadım bi sıkıntı olmadı..

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-270X-vs-GeForce-GTX-560

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Sistem dediği kadar über olsa 450 watt psu olmaz zaten. Max bütçeni yazarsan sana sistem tavsiyesi verebiliriz pandacım yada donanımhabere danış bu konuda hakkaten iyiler.

Motosikleti
    Suzuki inazuma F
    Yıllarca Word of warcraft oynamış biri olarak şunu söylemek istiyorum kardeşin okuyor ve dersleri orta seviye ise sakın bulaşma yok hem ders çalışırken oyunda oynar diyorsan ( bir arkadaş tıp fakültesi bitirdi) önce Asus anakart - ekran kartı şahsen nvidia yada Asus - sonra işlemci tercihen intel önemli olan ekran kartının özellikleri ama dikkat et power çıkış watt ı ekran kartını desteklesin desteklemez ise listeye bir de power ekle haa ekran kartı kasaya uymaz ise bir de kasa benim nacizane fikrim kardeşinin online oyun oynayacacak ise boşa masraf

Motosikleti
    Dominar 400
    abicim en kolayı vatan computere gidiyorsun istediklerini söylüyosun böyle böyle şu oyunu kaldırsın yeter falan onlar topluyolar sana hafta sonları indirimde oluyodu galiba

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    oyun bilgisayarı alınmaz, toplanır/toplatılır.
    Shrieker ve MotoNoob bunu beğendiler.

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Alıntı IronHand1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicim en kolayı vatan computere gidiyorsun istediklerini söylüyosun böyle böyle şu oyunu kaldırsın yeter falan onlar topluyolar sana hafta sonları indirimde oluyodu galiba
    Böyle bir şey yapmayın. Bütçenizi söyleyin biz yardımcı olalım.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu tarz bilgisayarlara genelde üretimden kalkmış elde kalmış yada kısmen eski teknoloji parçaları koyuyorlar.Mesela bu kasanın içindeki i7 860 2009 yılında piyasaya çıkmış eski teknoloji sayılabilecek bir işlemci.Kendiniz toplamanız daha mantıklı.Ben kendim toplayamam derseniz.Teknobiyotik sitesinde parçaları seçiyorsunuz adamlar bu parçaları birleştirip size yolluyorlar.Fiyatlar orta ayar sayılır.
    http://www.teknobiyotik.com/pc-sihir...sihirbazi.html

Burada bilgisayardan anlayan arkadaşlar ve zamanım olursa ben parça seçimi konusunda yardımcı olmaya çalışırız.Ama size tavsiyem uzun süre kullanmaya niyetiniz varsa biraz daha paraya kıyıp DDR4 sistem toplamanız.
    Shrieker bunu beğendi.

bulut59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha x-city
    max bütçeyi belirtirseniz burda yardımcı oluruz. monitör dahil mi yoksa sadece kasa mı istiyorsunuz.

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oyun bilgisayarında en önemli ana faktörlerden birisi işlemci - diğeri de Grafik kartıdır, onlar da bu bilgisayarda malesef belli değil.
    Levent bey sorunuz varsa yardımcı olayım İslemcı mq yada hq olmak zorundadır ekran kartınızda gtx serisinde 70 veya 80 olmalı hdd 7200rpm yeterlı olmadıgı ıcın sdd olması şartı bence vardır gel gelelım ramınız 16dan asagı olmazsa sızın ısınıze gelır ve kesınlıkle ekranınız kalıtelı olmalı kı grafıklerden ıyı performans alasınız eger bı bılgısayar ıstıyorsanız 5000 lırayı gozden cıkarmanız lazım r6sı olan satıp alabılır meselaam yaniiiğğ
    biosferist bunu beğendi.
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

Motosikleti
    honda pcx
    R6 yi satip bilgisayar almak. Bence cok mantiksiz !

Motosikleti
    Pulsar 200ns
    Arkadaşlar verdiğiniz cevaplardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Anladığım kadarıyla bu konu bir hayli karışık. Sanırım beni aşacak. Bütçem 1000-1500 arası. Biraz internettende araştırdım da bayaa masraflı oluyo. Ben en iyisi ps4e falan ikna edeyim pes atarız malum kış da geldi. Eve çakılacağız :D

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Alıntı mavipanda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar verdiğiniz cevaplardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Anladığım kadarıyla bu konu bir hayli karışık. Sanırım beni aşacak. Bütçem 1000-1500 arası. Biraz internettende araştırdım da bayaa masraflı oluyo. Ben en iyisi ps4e falan ikna edeyim pes atarız malum kış da geldi. Eve çakılacağız :D
    bak şu videoda tam senin gibi kafası karışık arkadaşlara yardımcı olacak bir video çekmişler. Adamlar bu işte usta. izlemeni tavsiye ederim:

https://www.youtube.com/watch?v=wTSTka0apGs

Ancak xbox veya playstation tadı da çok farklıdır. Tv karşısında konsolda karşılıklı oyun oynamak daha bir zevklidir. Tercih senin...
    mavipanda bunu beğendi.

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mavipanda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ps4'de oyun oynamak için her oyunu orjinal almanız gerektiğini belirteyim

Bosix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli 250 tnt -> Ducati 696 Monster
    Oyun konsolu cok daha hesaplı bır secım olur.
    Oyun pclerını sureklı upgrade etmen gerekır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    GTA V'i kaldırabilecek bir bilgisayar/laptop arıyorsanız en az 3 bin TL'yi gözden çıkarmanız lazım. MSI oyun bilgisayarlarına bakmanızı öneririm. Ayrıca sahibinden değilde Vatan Bilgisayar, Teknosa vb. kurumlardan alışveriş yapmanız daha yararlı olur.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)