Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Oyun bilgisayarından anlayan arkadaşlar bi bakabilir mi ?

REKLAM ALANI
    Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı furkanuc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GTA V'i kaldırabilecek bir bilgisayar/laptop arıyorsanız en az 3 bin TL'yi gözden çıkarmanız lazım. MSI oyun bilgisayarlarına bakmanızı öneririm. Ayrıca sahibinden değilde Vatan Bilgisayar, Teknosa vb. kurumlardan alışveriş yapmanız daha yararlı olur.
    Bu bilgisayar GTA 5'i hoplata zıplata oynatır. Uçmayın gençler. 1. nesil dahi olsa üzerinde i7 ve GTX 560 var.

Şimdiki 660, 950'lerle karıştırmayın. Hakiki 256 bit, extreme seri bir karttı 2010 yılında ve epeeeey pahalıydı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı josepth_o6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R6 yi satip bilgisayar almak. Bence cok mantiksiz !
    Hocam saçmalama bilgisayarda R1 kullanırsin satıp .....

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Bosix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oyun konsolu cok daha hesaplı bır secım olur.
    Oyun pclerını sureklı upgrade etmen gerekır.
    toplam 3500 tl harcadığım pc ile 80'den fazla oyun oynayıp bitirmişliğim vardır. tanesi ''en az'' 100 tl olan oyunları düşününce...

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    2 bine vatanda yaptırtacağın toplama pc işini fazla fazla görecektir.Bende çok anlamıyorum işlemciden grafik kartından.Elemanı çağırdım toplama pc istiyorum dedim yaptı sağolsun.2 yıl oldu hala en son çıkan oyunları en yüksek kalitede oynayabiliyorum.

Çorum İl Temsilcisi Furkan Tarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 937
    gtx 560 dan bahsediyoruz hocam 256 bit (benim 1gb 250M bile 20-25 veriyor low ayarlarda hadi ama )

important22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öncelik fiyat/performans ise 6700k + Gtx970, bütçe sorun değil ise 2699v3 + Gtx980ti tercih edilebilir. Beklerim derseniz Broadwell-E + Pascal mimarisini öneririm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------

| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |

donanimcibaba.com da her butceye gore oyun bilgisayari örnekleri mevcut. Her ay guncelleniyor. Inceleyebilirseniz cok faydasi olur. Laptop dersen butceni arttirman lazim. Bende yillarin oyun bagimlisiyim. Pc her yonden daha ekonomik ve güzel. ps4 u salla derim.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gta 5 ve bunu kaldırabilecek bilgisayar edinirsen hayattan zevk alıcaksın demektir

Motosikleti
    Pulsar 200ns
    Eğer dediğiniz gibi 2000 tl + ise bütçemi aşıyor. Bu gün vatan bilgisayara gidip konuşacağım. Bakalım nasıl topluyorlar. Özellikleri burdan yazarım. Yok olmazsa en son konsol almayı düşünüyorum.

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07

Takip ettiğim forumlardan birinde tavsiye verilmiş. Bu bütçeye DDR4 skylake sistem almış olacaksınız. Ekran kartı güncel oyunları yüksek ayarlarda oynatacaktır.
    mavipanda bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar 200ns
    Alıntı gurkanerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.technopat.net/sosyal/ekl...15-png.122010/

Takip ettiğim forumlardan birinde tavsiye verilmiş. Bu bütçeye DDR4 skylake sistem almış olacaksınız. Ekran kartı güncel oyunları yüksek ayarlarda oynatacaktır.
    Hocam sağolun teşekkür ederim. Bir sorum olacak bunlar gelinec ben bunları kime toplattıracağım? Kasa var evde casperın 7-8 senelik ona bunlar uyarmı acaba?
    Pardon kasa da varmış içinde. Çok iyi ya fiyatı. Eğer performans açısındanda iyiyse ben bunu alırım =)

Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Alıntı mavipanda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam sağolun teşekkür ederim. Bir sorum olacak bunlar gelinec ben bunları kime toplattıracağım? Kasa var evde casperın 7-8 senelik ona bunlar uyarmı acaba?
    Pardon kasa da varmış içinde. Çok iyi ya fiyatı. Eğer performans açısındanda iyiyse ben bunu alırım =)
    Herhangi bir bilgisayarcı cüzi bir ücret karşılığında toplayabilir. İstanbulda oturuyorsanız bende yardımcı olabilirim.
    mavipanda bunu beğendi.

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    En iyi oyun bilgisayari tavsiyesini donanimhaber.com sistem tavsiyeleri bolumunde alirsin.
    mavipanda ve snappy x bunu beğendiler.

Motosikleti
    Pulsar 200ns
    Alıntı gurkanerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herhangi bir bilgisayarcı cüzi bir ücret karşılığında toplayabilir. İstanbulda oturuyorsanız bende yardımcı olabilirim.
    Ankara'dayım ben teşekkür ediyorum. Ben şimdi bi bilgisayarcıya bu malzemelerin listesini attım. Eğer çok aşırı fiyat söylerse kendim sipariş edeceğim. Bu alışveriş sitesinin adını biliyormusunuz ?

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    100 tl toplar fakat 600tl aldıgım ps3 de ben para vermeden fifa16 ve gta5 akıyorum bence ps3 alın

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    ps3 dönemi artık bitti ben ps1 2 3 4 hepsini aldım zamanında. 1,5 yıl önce de ps4 aldım kardeşlik yöntemiyle 50 TL'ye 5-6 orijinal oyun oynayabilirsiniz. grafikler, 1080p ve 60 hz olması gerçekten çok farkettiriyor. en son kutulu uncharted nathan drake collection aldım müthiş bir görsellik ve Türkçe dublaj var. oyun adeta akıyor. alacaksanız bence konsol olarak ps4 alın mutlaka.

Not: hem ps3'de hem ps4'de gta oynadım arada dağlar kadar fark var.

Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Alıntı mavipanda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankara'dayım ben teşekkür ediyorum. Ben şimdi bi bilgisayarcıya bu malzemelerin listesini attım. Eğer çok aşırı fiyat söylerse kendim sipariş edeceğim. Bu alışveriş sitesinin adını biliyormusunuz ?
    35 TL karşılığında montaj hizmeti de veriyorlarmış. Araya aracı sokmayın. Direk kendiniz siparişini geçin ve montajını yaptırıp alın derim.

http://www.sinerji.gen.tr/?ref=logo

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    amd fx 8320
    gıgabyte 97aud3p
    r9 280x
    gskıll 8 gb 1600 mhz ram
    seagate 1 tb harddisk
    zalman z3 plus kasa
    zalman 600 wat güç kaynağı

bu sistem 1-5,2 sene ultrada oynatır diye tahmin ediyorum bütçeniz 2500 civarı olsa intel önerirdim 2000 liraya kadar amd fiyat performans ürünleri yapıyor

Motosikleti
    Pulsar 200ns
    Arkadaşlar cevaplayan herkese çok teşekkür ederim. Dün itibari ile bütün elektronik marketleri dolaştım ve oyun bilgisayarlarının masrafından dolayı gold bilgisayardan ps4 500 gb 1199tl aldım. Diğer mağazalarda 1499 lira iken bu fiyata bulmam süpriz oldu. Herkese tekrar teşekkür ediyorum..

Saygılarımla...

Pisman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    bunda kullanılan 1. nesil i7 işlemci şu anda 6. nesil piyasada, çok yavaş olmasada eski teknoloji bir ürün satın almış olursun

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)