Telefonu değiştirme zamanım geldi. Sadece arasıra internete girerim oyun falan oynamam, dayanıklı olması önemli. Lumia 535 430 TL. Android değil, alsam sorun çıkartır mı bilen kullanan var mı?
Telefonu değiştirme zamanım geldi. Sadece arasıra internete girerim oyun falan oynamam, dayanıklı olması önemli. Lumia 535 430 TL. Android değil, alsam sorun çıkartır mı bilen kullanan var mı?
Sıkı bir windows phone kullancısıydım kesinlikle tavsiye etmiyorum alo demek için tuşlu telefon bile alsan bundan iyidir. Android vs iostan şaşma.
Sakın öyle bi hata yapma. Türkiye'ye ilk giren Lumia'lardan biri benim ve şöyle deyim en basit açıklanabilecek şekilde; Facebook uygulaması IOS ve Android'in 3 sene önceki halinden bile kötü. Bunun dışında hiçbir uygulama yok, market berbat ötesi. Tuşlu telefon değil çevirmeli ahizeli telefon Lumia'dan iyidir.
Yıllardır Lumia 925 kullanıyorum. En iyi Android telefondan bile daha stabil ve kalitelidir. Yılbaşından sonra Windows 10 gelecek. Lumia telefonlarda 1GB ram olmasına dikkat et. Her türlü uçurur. İos Apple da nasılsa Windows da Nokia da öyledir. Kullananlar bilir. Sevmeyenler taş atar. Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin. 2 senedir format yüzü görmedi. Ayrıca donma denen şey nedir Lumia lar bilmez.
microsoft lumia işletim sistemi olarak windows ce kullanmakdadır, zamanında bu os için uygulama geliştirmiştim, çok sıkıntılı bir sistem bu nedenle uygulama sayısıda az, bu yüzden arkadaşların dediği gibi android daha iyi bir tercih olacakdır.
O dediğiniz uzun zaman önceydi. Şu an Android de bulunan çöp diye tabir edebileceğimiz uygulamalar dışında tüm uygulamalar mevcut. Tüm geliştiriciler Windows 10 u bekliyor. Kaldı ki geliştiriciler şu an Windows 10 un teknik önizleme sürümü çıkmış olmasına rağmen bir uygulama patlaması oldu. Android geleceği karanlık.
Bende Lumia 640xl almayı düşünüyorum1 2 aya alıcam.Tavsiye etmeyenler niçin tavsiye etmediğini yazsalar bizim için cok iyi olur.
lumia 525 kullanıyorum 370 tl'ye almıştım bu fiyata daha iyisi yok. klavye uygulaması haricinde çok memnunum. yazı yazmak gerçekten zor harfler birbirine çok yakın.
Lumia kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.Eşimde android telefon varı.Lumia'da donma,yavaşlama kesinlikle görmezsiniz,zahmetsiz telefondur.Şarj konusunda üzmez.Şunu söylemek lazım ama android gibi işe yarayan,yaramayan binlerce uygulama bulamazsınız.Ama sosyal medya olsun,ihtiyaç olan türden uygulamalar olsun hepsi vardır.
Ben kardeşime verdim telefonu.Sebep?Yoğun telefon görüşmelerinden dolayı bir gün gidiyordu şarjı.Telefon dediğin en az bir hafta götürecek beni.Aldım tuşlu klasik Nokia telefon.Bir hafta şarjı gidiyor bu da bana yetiyor.
Vereceğiniz paraya kesinlikle değer.
2 yıldır Lumia kullanıyorum kesinlikle alma.
Biri şarj konusunda üzmez yazmış, sabah yüzde yüzle evden çıkıyorum biraz internet biraz sosyal medya, bankacılık işlemleri falan saat 3 gibi bitiyor.
Yoğun kullanırsam öğleni çıkarmıyor.
Şarjı bitmesin diye sürekli pil tasarruf modunda kullanıyorum anca yetiyor.
Git en dandik androidi al ama Lumia alma.
500 tlye kadar alacağınız tüm android telefonlardan, 10 kat iyidir. Bu bütçeyle farklı bir tele yönelmek hata olur.
Lumianın hangi modelini kullanıyorsunuz?
Sadece sıkıntı olan şarj mı,telefonun diğer özelliklerinden memnun musunuz?
O bütçeye bende lumai tavsiye ederim. Lumia 1020 kullandım bir süre. Sonra G4 e geçtim . Benim androide dönme sebebim windowstaki uygulama eksiğiydi , oyunda değil saddece uygulama. Kullandığım bazı bankaların mesela enpara , uygulaması yoktu sahibinden. vs. uygulamaları yoktu direk browserdan girmek gerekiyordu. Arayüzleri çok basit donma takılma yapmıyor. kaymak gibi :D Fazla uygulamayla oyunla işiniz yoksa fazlasıyla yeter
500 liraya alınan Android in Lumia'dan daha iyi diyen birinin kıyaslama yeteneğinden şüphe duyarım. Lumia yı gerçek anlamda kullanan biri Android e tekrar geçtiğinde memnun kalmaz hep windows phonu arar.
32 Gb Lumia 925 var elimde. Hız, kamera, stabilite, oyun performansı, navigasyon... Telefon ne format yuzu gordu ne de dondu.
Lumia telefon alacaklara tavsiyem şudur. En az 1 gb ram olanı tercih edin. Mağazadan yüklediğiniz hiçbir uygulama acaba açılmaz mı acaba kasar mı diye bir dünya yok.
Apple da ios nasılsa Lumia da windows odur.
Her yönüyle ele alınca IOS>WİNDOWS>ANDROID
15 yıldan fazla bir süredir yazılım işindeyim, işin özü masa üstünde hangi os yi kullanayim desen
multimedia için windows derdim, her ne kadar android linux temelli olsada masa üstünde iyi, esnek, performanslı değil çünkü arm mimarisi için özelleştiriliyor, dikkat edin linux türevlerini kast etmiyorum, android i kast ediyorum. sonuç olarak microsoft sırf bu google tekelinden pay alabilmek adına direttiği bir platform windows ce.
android kendisi açık kaynak kodlu olmasada temelinde özgür ve ücretsiz yazılımı destekler, microsoft ise hisse senetlerinin düşüşü endişesi ile, her şeye rakip olma büyüme düşüncesindedir. büyümüş bir market ile büyümekde olan bir marketin kıyaslamasını yapmanın bir anlamı yok, keza yıllardır büyüyüp bir doygunluğa erişemedi o market. yazılım geliştirme olarakda son derece sıkıntılı bir platformdur, fiyat performans olayına girmiyorum, siz toplumun geneline uymalısınızki mahrum kalmayın, örneğin bazı yazılımlar android için çıkar, çoğunluğun kullanımından ötürü, programcısı özel olarak istemediği sürece uğraşmaz ios ve mic için.
popiler olanın peşinden gitmelisiniz, azınlığın değil.
bu açıdan bakarakdan ben size android tabanlı bir cihaz öneririm.
Microsoft'un içinde olduğu hiçbir mobil cihaz iyi değildir bence. Windows 8 işletim sistemli tablet aldım. 16GB hafızası var 4.7 gb'ını recovery'ye ayırmış ancak recovery özelliği olmadığı kullanım kılavuzunda yazıyor. 4.7 gb ordan boşa gitti. Bir de güncellemeler cihazı ilk aldığımda kapalı olduğu halde, microsoft hesabını oluşturunca kafasına göre güncellemeleri açmış. 600-700mb'da güncellemelerden kaybettim. Bir iki program daha yükleyince 2.9 gb boş hafıza kaldı cihazda. 1-2 ay kullanınca da o hafıza da sıfırlanır kendi kendine. Durum iyice kontrolden çıkarsa Android 5.1 yükleyeceğim, tableti almadan önce araştırmıştım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)