Kapı Kapı Gezip Satış Yapmak( Fikir Önerisi.)
-
Merhabalar,üniversite öğrencisiyim.Şuan kapı kapı gezip sağlık bakanlığı onaylı diş macunu satıyorum.Sınavlar olduğu için ara vermiştim.Haftaya tekrar çalışmaya başlicam ancak macun satmaktan sıkıldım.Bana başka neler önerebilirsiniz.Maliyeti çok olmayan ve satışı çok olabilecek bişeyler.
Reklamlar
-
Dostum ben 11 e gidiyorum, hergün okulda su ve ice tea satıyorum 10 tl ye yakın kar yapıyorum günde ama okulun kantinine yakalanmaman lazım. Sınıfta satabilirsin diğer sınıflardada bayilikler açtım ben :D
-
olcayakgn adlı üyeden alıntı
Dostum ben 11 e gidiyorum, hergün okulda su ve ice tea satıyorum 10 tl ye yakın kar yapıyorum günde ama okulun kantinine yakalanmaman lazım. Sınıfta satabilirsin diğer sınıflardada bayilikler açtım ben :D
Kardeşim lisede olsam neysede de üniversitede dediğin şey çok gülünç olur.Zaten beni karşılamaz o dediğin benim aylık 750 TL giderim var ve bütün herşeyimi kendim karşılıyorum.Yani aylık 1000 Tl lazım.Diş macunundan ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum fakat diş macunu satanlar çok türediği için sıkıntı olmaya başladı.Başka alternatiflere yönelmek istiyorum.
-
at biblosu sat ben alırım
-
Mesai saatleriiçinde satış yapıyorsan evde bulunanlar hedef kitlen olmalı. Ağırlıklı ev hanımları olacağı için hedefin onlar. Onlara yönelik onların almayı isteyeceği şeyler satmalısın. Bununla beraber tüketimi hızlı ve markette vs almak unutulan şeyler olabilir. Biraz düşünmek lazım ama benim aklıma öncelikle mikrofiber bezler cam bezleri vs geldi. Cam her kadının yumuşak göbeğidir. Ya camı çok iyi sildiğinden iz barakmadığından gireceksin ya da çok iyi toz aldığından Alımı ucuz ve iyi kar bırakabilir gibime geliyor.
-
ne marka diş macunu , beyazlatıcı toz da var mı?
-
Kendin , bulunduğun bölge , hobin , ilgi alanın vs hakkında biraz bilgi verirsen detaylı cevap yazarım.
-
git bir oto yedek parça toptancısına durumunu anlat, sana liste versinler, parçacıları şehir içinde dolaş, sipariş al, aldığın siparişe göre de komisyonun olur, sıfır sermaye ile başlarsın, müşteri portföyün oluşur, sektörü tanırsın, bir bakmışsın maaşlı elemanı olmuşsun, altına araba vermiş ...
-
ertano adlı üyeden alıntı
Mesai saatleriiçinde satış yapıyorsan evde bulunanlar hedef kitlen olmalı. Ağırlıklı ev hanımları olacağı için hedefin onlar. Onlara yönelik onların almayı isteyeceği şeyler satmalısın. Bununla beraber tüketimi hızlı ve markette vs almak unutulan şeyler olabilir. Biraz düşünmek lazım ama benim aklıma öncelikle mikrofiber bezler cam bezleri vs geldi. Cam her kadının yumuşak göbeğidir. Ya camı çok iyi sildiğinden iz barakmadığından gireceksin ya da çok iyi toz aldığından
Alımı ucuz ve iyi kar bırakabilir gibime geliyor.
Güzel fikir
Teşekkür ederim.
rsinan adlı üyeden alıntı
Kendin , bulunduğun bölge , hobin , ilgi alanın vs hakkında biraz bilgi verirsen detaylı cevap yazarım.
İzmir çiğlide oturuyorum.Üniversitem ikinci öğretim olduğu için kendim bölge belirleyip sabah 10:30 dan 1:30 'a kadar çalışıyorum.Hobilerim var fakat bu işle pek alakası yok
Diş macunu satmamın sebebi topta aldığım için ucuza geliyor hem ıso 9001 belgeli,hemde marketlerde vesaire olmadığı için satabiliyorum.Ancak benim gibi gruplar halinde satış yapanlarda varmış farklı markaların vesaire o yüzden müşteri kaybediyorum başka alternatiflere yönelme amacım bu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
polo34 adlı üyeden alıntı
git bir oto yedek parça toptancısına durumunu anlat, sana liste versinler, parçacıları şehir içinde dolaş, sipariş al, aldığın siparişe göre de komisyonun olur, sıfır sermaye ile başlarsın, müşteri portföyün oluşur, sektörü tanırsın, bir bakmışsın maaşlı elemanı olmuşsun, altına araba vermiş ...
Hiç aklımda olmayan ve aklıma gelmeyen güzel bi fikir.Teşekkür ederim.
-
O diş macunu satanlar bizim eve de geldi almışlar bir tane dedim bende kullanayim nasıl birşey diye dişlerleri gerçekten beyazlatıyor ama dişlerime yeni dolgu yaptırmıştım o diş macunu ile 2 gün fırçalayınca bir ağrı hissettim bir daha hayatta kullanmam
-
Bebelere uçan balon olabilir. Şaka yapmıyorum, her 10-15 lira verişimde içim gidiyor. Maliyeti 50 kuruş falandır kesin. Ayda 100 tane satsan, 1000-1500 lira. Günde 4-5 tane sat, tamamdır.
Ama hedefleri yüksek tutmak lazım..
-
Onurhan D adlı üyeden alıntı
İzmir çiğlide oturuyorum.Üniversitem ikinci öğretim olduğu için kendim bölge belirleyip sabah 10:30 dan 1:30 'a kadar çalışıyorum.Hobilerim var fakat bu işle pek alakası yok
Diş macunu satmamın sebebi topta aldığım için ucuza geliyor hem ıso 9001 belgeli,hemde marketlerde vesaire olmadığı için satabiliyorum.Ancak benim gibi gruplar halinde satış yapanlarda varmış farklı markaların vesaire o yüzden müşteri kaybediyorum başka alternatiflere yönelme amacım bu.
kapı kapı gezme işi eskidendi, adama hırsız-dilenci muamelesi yaparlar, sen dediğim gibi bir iş yap, zeka ve özgüvenin ile o tip iş sana çok kolay gelir, müşterileri tutturdun mu artık düzenli olarak sattıkça adamlar sana mecburen sipariş vereceklerdir, sürekli gelir gelecek demek istiyorum, her hafta aynı gün aynı sokaktakileri gezmen lazım, adamlar senin ne zaman uğradığını bilmeliler, bir şey ihtiyaç var mı diye de hepsini ziyaret etmelisin, birinin dükkanında satılmayan şeyi başkasının dükkanında satıldığını anlaman, muadil parçaları kavraman, para olayları vs, becerirsin ...
ayrıca bir toptancının değil birden çok toptancının malını pazarlayabilirsin, dünyanın malı olacak, hem de seninmiş gibi
-
Aliexpress den sihirli sünger sipariş edebilirsin mesela çok adetli satıyorlar baya uygun cam bezi vs o tur urunleri set halinde satarsan daha iyi gelir getirir
-
bursagsli adlı üyeden alıntı
O diş macunu satanlar bizim eve de geldi almışlar bir tane dedim bende kullanayim nasıl birşey diye dişlerleri gerçekten beyazlatıyor ama dişlerime yeni dolgu yaptırmıştım o diş macunu ile 2 gün fırçalayınca bir ağrı hissettim bir daha hayatta kullanmam
Satın aldığınız ürünün markası neydi ?
Ben satışını yaptığım ürünü kendim de kullanıyorum memnunum açıkçası.Satış yaparken bazen sizin gibi memnun kalmayanlarda çıkıyo tabi ama memnun kalıp tekrar isteyen de oluyo.Fiyatına göre iyi bence(bana geliş fiyatına göre çok çok iyi)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
polo34 adlı üyeden alıntı
kapı kapı gezme işi eskidendi, adama hırsız-dilenci muamelesi yaparlar, sen dediğim gibi bir iş yap, zeka ve özgüvenin ile o tip iş sana çok kolay gelir, müşterileri tutturdun mu artık düzenli olarak sattıkça adamlar sana mecburen sipariş vereceklerdir, sürekli gelir gelecek demek istiyorum, her hafta aynı gün aynı sokaktakileri gezmen lazım, adamlar senin ne zaman uğradığını bilmeliler, bir şey ihtiyaç var mı diye de hepsini ziyaret etmelisin, birinin dükkanında satılmayan şeyi başkasının dükkanında satıldığını anlaman, muadil parçaları kavraman, para olayları vs, becerirsin ...
ayrıca bir toptancının değil birden çok toptancının malını pazarlayabilirsin, dünyanın malı olacak, hem de seninmiş gibi
Evet bazen sorun olabiliyor ama bu işte vakti olana gerçekten iyi para var.Tabi bide dinç ve ağzını laf yapması lazım.Tipte çok önemli.Sizin dediğiniz de güzel bi alternatif evirip çevirip düşğnmek gerek.Sizde bu tür bi iş mi yapıyosunuz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------
Evrenalpar adlı üyeden alıntı
Bebelere uçan balon olabilir. Şaka yapmıyorum, her 10-15 lira verişimde içim gidiyor. Maliyeti 50 kuruş falandır kesin. Ayda 100 tane satsan, 1000-1500 lira. Günde 4-5 tane sat, tamamdır.
Ama hedefleri yüksek tutmak lazım..
Sokakta satış işi sıkıntı.Satış adedinin çok olabileceği yerlerde aynı işi yapanlarla papaz olmakta var.Bu tür işlerde bölgeleri hep sahipleniyolar çünkü.
-
Ebaydan telefon jelatini ve telefon kabi alabilirsin tanesi 1 liraya falan geliyo yaninda bi cantayla yine kapi kapi gezerek gunde 20 tane satsan hepsini 5 liradan varsayarsak 100 lira yapar, 80 lira temiz
-
Motosiklet Eğitmeni
-
Sevgililerin bol olduğu yerlerde çiçek sat. Bazı kızlar çok hevesli böyle çiçekçi gördüğü yerde hemen gül aldırmayı. 50 lira desen de adam verecek mecbur
-
telefon aksesuarları çok tüketiliyor. bir toptancı ile görüş bir sırt çantasına power bank batarya şarj cihazı usb kablo cam jelatin vs gibi ürünler yerleştirip satabilirsin. fiyatlar uygunsa cok iyi satılıyor. özelliklede telefon kılıfları herkesin ihtiyacı olan ve gözünü boyacak seylere odaklan
-
Selfie (Özçekim) Çubuğu
-
özguveninden ve gayretinden dolayi once tebrik yaparim
ne kadar mantikli bilmiyorum ama sicak su torbasi belki olabilir, malum kis evinde olmayan adam oh mis sicacik falan olur yatarken yaparim bide malum kadinlarin ozel gunlerinde vazgecilmezi, olmayan vardir diye dusunuyorum, kislik sicak tutmaya yonelik pratik bi giyim seysi olabilir corap haric.
baska dusundum bulamadim bulursam tekrar yazarim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)